View Full Version : Край на пубертета?
Camaro_SS
10-02-2008, 08:35
По какви белези се съди за завършване пубертета ? Имам предвид кога спира акнето, растенето на пениса и т.н.?
SK0RP10N
10-02-2008, 08:55
Еми чепа спира да расте към 21-23 годишна възраст.
Горе-долу тогава завършва (може би именно заради това американците стават пълнолетни на 21 години)
WILD__BOY
10-02-2008, 09:20
мъжете знам, че спират да растат на 25 години
иначе психически можеш да си останеш в пубертета до старини
прочети повече за пубертета (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%83%D0%B1%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B5%D1%82)
Не е задължително да имаш акне за да си в пубертет, щото по тая логика някои хора не са влизали изобщо :D а и няма точно определено време в което "стоиш там" (в пубертета) :D :D :D
Attila_The_Hun
10-02-2008, 20:13
Смята се, че пубертета свършва на 20 години при жените и на 25 години при мъжете. А относно това :
Горе-долу тогава завършва (може би именно заради това американците стават пълнолетни на 21 години)
"Чепа" може да расте цял живот. Съставен е от мускули, които могат да бъдат тренирани и по този начин да му бъде увеличен размера. Ако се тренира дълго време резултатите са доста задоволителни.
Внимание!! За всички, които са се комплексирали и са си въобразили, че размера има значение: pegym.c0m (с www i с о,а не с 0, щото нещо ми дава,че не мога да пускам линкове) .Тука имате подробна информация за упражненията. Като ви порасне да мирясате. Няма да ви направи по-добри любовници ама поне да не се комплексирате. 8)
Смята се, че пубертета свършва на 20 години при жените и на 25 години при мъжете. А относно това :
"Чепа" може да расте цял живот. Съставен е от мускули, които могат да бъдат тренирани и по този начин да му бъде увеличен размера. Ако се тренира дълго време резултатите са доста задоволителни.
Внимание!! За всички, които са се комплексирали и са си въобразили, че размера има значение: pegym.c0m (с www i с о,а не с 0, щото нещо ми дава,че не мога да пускам линкове) .Тука имате подробна информация за упражненията. Като ви порасне да мирясате. Няма да ви направи по-добри любовници ама поне да не се комплексирате. 8) лооол май си гледал много филми по действителен случай :D
mynichka
10-03-2008, 08:45
при всеки пуберитета свърша по различно време :razz:
Attila_The_Hun
10-03-2008, 11:39
Внимание!! За всички, които са се комплексирали и са си въобразили, че размера има значение: pegym.c0m (с www i с о,а не с 0, щото нещо ми дава,че не мога да пускам линкове) .Тука имате подробна информация за упражненията. Като ви порасне да мирясате. Няма да ви направи по-добри любовници ама поне да не се комплексирате. 8) лооол май си гледал много филми по действителен случай :D
Дали? Ами пробвай упражненията и ще се увериш сам. Нищо не губиш :-P
чепа расте щом бъде побаран малко :razz:
++ :razz: :razz:
Schnitzer
10-03-2008, 22:44
++ :razz: :razz:Ама после пак спада мамка му! :x :x :D