Влез

View Full Version : Вашето мнение за София.

Страници : 1 [2]

Jesus
01-29-2009, 18:12
Един от основните проблеми на столицата е трафикът. Проекта на града е за 500 000 коли, вътре има поне 2 000 000.

ScionOfStorm
01-29-2009, 19:08
Сционе,срамна работа няма,но да си траят,ебати... а не да хейтят по Софиянци...

естествено, че няма. имах предвид, че селския (чети селяндурския) манталитет на някаква част се проявява. чувал съм реплики от типа "аа, супер работа елитна си намйерих, в макдонАлдса съм сига" или подобни.

че срамна няма, няма, съгласен съм. :)

Still1ME1Still1HERE
01-29-2009, 19:17
Изключително много не ми харесва тоя град :/ А живея в него взсе пак.Пълен е с някви необразовани идиоти,които поне,ако се наливат с алкохол и слушат чалга,то поне да можеха да напишат нещо грамотно,та дори името си.Освен това трафикът на коли е мноо як,транспорта е мръсен,смрадлив,пълен с цигани и бутащи и псуващи се бабички.Освен това е супер мръсен.Кучетата са толкова гладни,че като някоя кола сгази гълъб отиват и го изяждат,а не като в Неапол,където общината храни кучетата.Освен това са супер озлобени от хора,които само ги ритат и малтретират.Цигари се продават на 8 годишни момиченца и момченца.Всеки гледа да те измами за нещо или да ти открадне нещо.Единствените мисли хора са китайците на илиянци.И да повторя пак - страшно е мръсно и пренатъпкано не само от коли,а и от хора,коит се псуват постоянно.По-лошо е само в Дупница като външен вид - за щастие не ми се е налагало да се застоявам там.Искам във Варнааааааа ;(

6emet4e
01-29-2009, 19:27
Мръсно,претъпкано и какво ли още не.Знам всичките минуси и въпреки това обичам града си!Тук съм родена,винаги тук съм живяла и просто не мога да си представя да живея в друг град...

Харесвам също и Варна.
Като цяло май съм фенка на "големия град"

jghgh
01-29-2009, 20:14
Сционе,срамна работа няма,но да си траят,ебати... а не да хейтят по Софиянци...

естествено, че няма. имах предвид, че селския (чети селяндурския) манталитет на някаква част се проявява. чувал съм реплики от типа "аа, супер работа елитна си намйерих, в макдонАлдса съм сига" или подобни.

че срамна няма, няма, съгласен съм. :)
е, тоя човек ако е гледал през целия си живот некви кокошки и крави, много ясно че в голямо заведение за бързо хранене ще му хареса... а и нали там се "ийдят" на коремче мазни бургерчета. ^^

нямам мнение за софия пък
!!

MaLyKoLiU
01-29-2009, 21:03
Защо не развиват бизнес по родните си места или, ако са твърде малко населени в околните областни градове?
Става така, че предлагането надвишава търсенето, отново печалбата е основен мотив, но дали въобще ще има такава не е ясно.
Защото София от както е станала столица хората са тръгнали да се местят там с надеждата за повече пари и по-добър живот, докато града не минава останалите по развитие и започва все по-голям наплив от хора към столицата. Започват да качват заплатите повече от останалите градове и т.н. :)
За едно и също което вършат в София и примерно в Русе заплатите са коренно различни ;) (Става въпрос за частния бизнес) и нормално човек да предпочита по-голямата заплата за същата работа която я върши и в по-малкия град. По този начин се развива икономиката все по-бързо и все повече хора тръгват да се местят там. Но проблема на София е, че няма на къде да се развива вече и започва да се задушава от големия наплив на хора, улиците в центъра си остават все така тесни, а колите се увеличават с всеки изминал ден. От там почват задръстванията и мрънканията на "кореняк софиянците" и т.н. и т.н.
Дубай в момента е най-бързо развиващия се град в света, не знам колко е населението там, но едва ли мрънкат за това, че се увеличават... понеже имат широки улици предвидени за много коли и хора... :)

Corporatedesign Който както се е уредил. Който е учил на време се развива, който не е учил продава домати на сергиите. А от къде си сигурен, че този който продава картофите не е някой с пет поколения кореняк софиянец вместо селянин ? :razz: Вие мислите, че щом продава домати значи е селянин дошъл от село... а може и неговата рода да живее в града много преди твоята, но за тебе той си остава селянин... :?

Seducti0n
01-29-2009, 21:07
8-) 7 пъти

Darkkiss
01-29-2009, 21:12
ТЪПИ СЕЛЯЦИ НЯМА ОБИЖДАТЕ СОФИЯ, НЯКОЙ ДОШЪЛ ЛИ Е ДА ВИ ПСУВА РОДНОТО МЯСТО? КВО ТОЛКОВА ВИ БЪРВА В ЗДРАВЕТО БЕ НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЕ ВАШЕТО МЯСТО Е НО.1???? ЗА СИЧКИ ВАС СЕЛЯЦИ ДЕТО МИ ПСУВАТЕ СОФИЯ САМО ЩЕ КАЖА ЧЕ ПРЕДИ 2-3 МЕСЕЦА ИЗЛЯЗОХА 100-ТЕ НАЙ ДОБРИ МЕСТА ЗА ЖИВОТ
СОФИЯ БЕШЕ В ТОП 30!!! ВАЩЕ СЕЛЦА КЪДЕ БЯХА БЕ? БЯХА ЛИ В КЛАСАЦИЯТА? НЕ НАЛИ ТОГАВА ТИХО...
90% ОТ СОФИЯНЦИ ЖИВЕАТ ИЗВЪН БГ(КАТО МЕНЕ) ЗАРАДИ ВАС СЕЛЯЦИ ЩОТ ДОИДОХТЕ В СФ И ПОЧНАХТЕ ДА Я РУШИТЕ И ДА Я МЪРСИТЕ...

MaLyKoLiU
01-29-2009, 21:12
И сигурно си гледа доматите в задния двор на кооперацията на Гурко?Не знам... може да ги взима и от борсата...
Даже не знам какво е това Гурко 8-)

hardball
01-29-2009, 21:14
... а и нали там се "ийдят" на коремче мазни бургерчета. ^^
!!
я идъ
ти идеш
он идье
ний идем
вий идьете
они идят

StayFly
01-29-2009, 21:25
И сигурно си гледа доматите в задния двор на кооперацията на Гурко?Не знам... може да ги взима и от борсата...
Даже не знам какво е това Гурко 8-)
Име на улица.

Seducti0n
01-29-2009, 21:29
MaLyKoLiU,
съгласна съм с част от нещата, които казваш, но с други не съм.

Когато София е станала столица е било нормално да има огромен наплив, всеки се бори за по-хубаво място под слънцето, нали така?
До тук добре, но идва и моментът в който става претъпкано, задръстванията, невъзможността да паркираш по центъра, огромните опашки в супермаркетите дори, въобще това голямо
чакане под всичките му форми е следствие от пренаселеността на града.

Честно казано уважавам повече хора, които остават по родните си места и намират начин за препитание, отколкото тези, които до вчера са плюли против града ни, а днес идват с надеждата да си осигурят по-добър начин на живот.

:) :)

Motion
01-29-2009, 21:30

StayFly
01-29-2009, 21:39
Ае бе, всичко останало било провинция, а иначе като искате да си накиснете потните мухлясали гъзове, не ходите по шахтите на улиците ми се струва, а именно по 'провинциите'... е тва ако не е дупедавство, не знам кое друго ще е..хахахахах

При всичкото тва отношение към другите градове как да харесвам софиянци бе?
Ебаси смотаното и малоумно сравнение!
Моля те..... леген, гипс и бързо на кея!

Motion
01-29-2009, 21:39

Seducti0n
01-29-2009, 21:45
Ае бе, всичко останало било провинция, а иначе като искате да си накиснете потните мухлясали гъзове, не ходите по шахтите на улиците ми се струва, а именно по 'провинциите'... е тва ако не е дупедавство, не знам кое друго ще е..хахахахах

При всичкото тва отношение към другите градове как да харесвам софиянци бе?

:) Провинция не е обидна дума /поне в моите представи/

Motion
01-29-2009, 21:51

StayFly
01-29-2009, 21:55
И да паднем и да бием,
с винкело че те убием!

Seducti0n
01-29-2009, 21:57
:) Hе съм използвала думата селянин и производните и, поправи ме, ако греша.
И никакви знамена не свивам. :wink:

MaLyKoLiU
01-29-2009, 21:58
До тук добре, но идва и моментът в който става претъпкано, задръстванията, невъзможността да паркираш по центъра, огромните опашки в супермаркетите дори, въобще това голямо
чакане под всичките му форми е следствие от пренаселеността на града.

:) :)
Точно това имах в предвид като казах, че се задушава от многото хора... :)
Града не е утроен за толкова много хора улиците остават все така тесни, а колите все повече... :)
И Варна започва да навлиза в това положение... преди 30 години когато са правили ОУП на Варна по който все още се развива града не е било предвидено населението на града да се качва над 1млн. души и в момента някои от най-натоварените булеварди в града няма на къде да се разширяват и се задръстват все повече... :)
Трябва да спрем да се оплакваме само и да търпим, няма да се промени към по-добро, нито пък хората ще се върнат по родните си места... :)

Seducti0n
01-29-2009, 22:02
MaLyKoLiU,
въпроса е да спрат да прииждат.
Няма смисъл да си мълчим и да се правим, че не си даваме сметка на какво се дължат километричните опашки от МПС.

hAshoo
01-29-2009, 22:03
изисквайте зелени карти специално за София.. :lol: :razz:

Seducti0n
01-29-2009, 22:05

:) Ще го имаме предвид.

MaLyKoLiU
01-29-2009, 22:11
Хора няма да спрат да прииждат, като не ги искате на някой празник като излязат окупирайте всички ходове на София и не ги пускайте, но пак няма да можете да ги спрете... :razz:

MaLyKoLiU
01-29-2009, 22:15

едно хубаво нещо имаше комунизма и това беше софийското гражданство. не можеше да идват пришълци от провинцията да живеят тук,не беше толкова пренаселен и мръсен града ни,по улиците се ходеше спокойно :)Не мога да ви разбера защо обвинявате "пришълците" ( :lol: ) че са ви замърсили града ? :razz:
Варна за последните години се е увеличило почти тройно населението му и е може би най-чистия град в България...
Това, че фирмите по чистота не се грижат за града не са ви виновни "пришълците" :razz:

InitialD
01-29-2009, 22:19
Големият град ... забързано ежедневие винаги има какво да се прави ... и все още има места които не съм посещавал, квартали в които не съм ходил ... !!!

На макс ми е гот тук!!!

София е лудница .. особено лятото като се поопразни!

MaLyKoLiU
01-29-2009, 22:23
^ Проблема е, че помня Варна от 88-а, от 89-а, 90-а и т.н.

Разлика има и в чистотата :)Вярно е, няма начин да не е по-мръсен, но все пак е един от най-големите и един от най-чистите... :)

hardball
01-29-2009, 22:26
МЬI трябва да е,а не ний :-P
Че аз не спрягам на руски :D
Дживгар кюца барабинци на дирек :D

suunnseT
01-30-2009, 08:14
Ще извинявате , ама не мисля,
че на вас проблема ви е хората от село.
Май манталитета нещо, а ?
Нямам нищо против София,софянци,
аме аре стига тея филми,че НЕ-софянците са ви виновни!
Тая тема ме вбеси,защото нечие нахалство няма граници!
И по повод някой каза , че на празници София се празни
и селяните ходят да си праят лютеница ,ми не драги,баровците
ходят на почивка а ти кибичиш с всички селяни !

MaLyKoLiU
01-30-2009, 10:36
И все пак по-добре домашно направени неща в буркани от колкото купени гадории където не знаеш от какво ги правят и кой ги прави... :?

Darkkiss
01-30-2009, 12:17

на коледа или великден в София е раиско кътче.... в 2 на обяд можеш да караш с 70 в насрещното на Бул. България и няма да се блъснеш..

извод:

СЕЛЯНИ ОТИВАИТЕ СИ НА СЕЛО!!!

suunnseT
01-30-2009, 15:32

на коледа или великден в София е раиско кътче.... в 2 на обяд можеш да караш с 70 в насрещното на Бул. България и няма да се блъснеш..

извод:

СЕЛЯНИ ОТИВАИТЕ СИ НА СЕЛО!!!

Извод : Ний Варна,Бургас,Пловдив и цяла България ще си кибичим на село на хубав припек - ти карай дето ти душа поиска .. дишай си свеж въздух .. стой си с манталитета и Млекото и хич да не ти е! Когато отправиш призив към цяла ЕДНА България ,че са селяни ти драга душо какво си ? - Балък ?

InitialD
01-30-2009, 18:28

Това беше тъпо ...

psychopath
01-30-2009, 19:09
темата ownz! 8-)

LiveFlower
01-30-2009, 19:16
Добра доза искрен смях върху тая тема! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Ооо,а ми беше доста скучно! :razz:

StayFly
01-30-2009, 21:42
Красота !!! (http://www.imoti.net/members/news/newsimg/Image/Sofia-vitosha-kempinski.jpg)

s3xy
01-30-2009, 22:11
за София лично аз мисля че е бахти града, ако искаш да отидеш някъде с приятели през зимата [изключваме градинките защото е студено] има само CCS и MOS, които вече си научил на изуст и са ти тъпи до болка, няма в един хубав пролетен ден къде да отидеш, само задръствания и чакане, градския транспорт съкс! [недай си Боже някога да чакаш 88, добре че не ми се налага често] мръсно, кално... ако сте виждали Витошка през някой малко по топъл ден ще видите кфо е МОКРО КАЛНО И УЖАСНО... за мене това е антистолица, даже анти град! А за дървета цветя и т.н. не говоря просто...

StayFly
01-30-2009, 22:20
^ Явно мама и тате още не ти дават да напускаш района на детската площадка.

s3xy
01-30-2009, 22:21
^ Явно мама и тате още не ти дават да напускаш района на детската площадка. тоест? :-o

StayFly
01-30-2009, 22:26
Няма значение. Не ми се спори точно в момента.

StayFly
01-30-2009, 22:51
Елееее, ти шА дъ си некАв генгстЪр с тия патлаци у подписЪ?
От Лъки бой са, нИ сА залъгвай.

BrokenInnocence
01-30-2009, 23:09
Нищо против града, ама се надявам никога да не ми се налага да живея там. Аз като цяло си предпочитам малките градове, въпреки че все в големи ми се налага да живея. Колкото до софианците... и към тях нямам нищо лично, като цяло не харесвам особено хората откъдето и да са...

brokeninside13
01-31-2009, 10:05
за София лично аз мисля че е бахти града, ако искаш да отидеш някъде с приятели през зимата [изключваме градинките защото е студено] има само CCS и MOS, които вече си научил на изуст и са ти тъпи до болка, няма в един хубав пролетен ден къде да отидеш, само задръствания и чакане, градския транспорт съкс! [недай си Боже някога да чакаш 88, добре че не ми се налага често] мръсно, кално... ако сте виждали Витошка през някой малко по топъл ден ще видите кфо е МОКРО КАЛНО И УЖАСНО... за мене това е антистолица, даже анти град! А за дървета цветя и т.н. не говоря просто...

тоя пост е за темата с бисери. уникални простотии и безсмислици.

точно па най-задръстените и кухи хора висят по моловете,има достатъчно готини места в София,където да идеш. "в един пролетен ден" можеш да отидеш в южния парк,в борисовата,а местата за прекарване на останалото време са далеч по-различни и разнообразни от "моловете". няма друг град с толкова кина,театри,заведения,диск теки,стадиони,спортни зали...

елементарно детенце,това си ти.

BrokenInnocence + 92942375024750759 ... :) Nai mnogo obicham proletta s sofiq .. prekrasno e :-)

ScionOfStorm
01-31-2009, 10:34
до мола ходя само в книжарницата или да ям мнооого рядко, просто няма какво да се прави. градинките, това е истината. пък и да е клинч, може поне до витоша да се шматне човек, ние си взимаме ядене и пиене и теглим майна към една ебаси яката (и не особено далечна) полянка над Бояна <3

молове сък. а и използвайте тея крака, съвсем спокойно ако се походи 30-40 минути може да се избегнат доста задръствания..

AutumnTears
01-31-2009, 11:06
Нищо против града, ама се надявам никога да не ми се налага да живея там. Аз като цяло си предпочитам малките градове, въпреки че все в големи ми се налага да живея. Колкото до софианците... и към тях нямам нищо лично, като цяло не харесвам особено хората откъдето и да са...
;-)

gabi_94
01-31-2009, 11:47
за мен София е града на възможностите - има всичко!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: иначе е мръсен, пренаселен и забързан град. Аз предпочитам по спокойно ежедневие. Живяла съм в най-хубавия и най-гадния за мен град в България. Най-хубавия за мен е Русе- обичам този град, там живях до 4 клас и ми беше супер, просто родното си е родно и си ме влече на там. Варна също е много готин град, и там ми харесва. А за най-гадния - Перник. В момента по принуда живея там и направо не го издържам тоя град. От 100 човека един да е нормален, боклуци - бол. Толкова тъпанари не съм срещала на едно място :o :o :o :? :? :? чакам с нетърпение лятото когато ще се изместя в София и макар да се местя в Люлин, дето уж е най-гадния квартал в София, не може да се сравни с Перник по гадория.

Swinkenhoffer
01-31-2009, 11:59
до мола ходя само в книжарницата или да ям мнооого рядко, просто няма какво да се прави. градинките, това е истината. пък и да е клинч, може поне до витоша да се шматне човек, ние си взимаме ядене и пиене и теглим майна към една ебаси яката (и не особено далечна) полянка над Бояна <3

молове сък. а и използвайте тея крака, съвсем спокойно ако се походи 30-40 минути може да се избегнат доста задръствания..
Така е, Циционе... тия лайняни молове и модерните сгради като цяло само загрозяват и обезличават София, а и другите градове. Когато излезеш да се разходиш, искаш да усетиш атмосферата на града, а не изродените идеи на някой малоумен архитект.

ScionOfStorm
01-31-2009, 13:58
^ еми да, аз особено като имам плейър (гледам да е винаги), нямам никакви проблеми да походя повечко - не е като да не се е случвало от Плиска до Красно село цялото да го походя пеша...

раа, мани бе, при нас пак е започнало някакво застрояване, ако намеря архитекта трябва да го разстрелям. ужасни, ръбати, грозни и неприветливи сгради, не знам кой би искал да живее там..

StayFly
01-31-2009, 16:28
чакам с нетърпение лятото когато ще се изместя в София и макар да се местя в Люлин, дето уж е най-гадния квартал в София, не може да се сравни с Перник по гадория.
Люлин е "малкия" Софийски Перник.
Очаква те кофти тръпка..... люлинските гамени са корави копелета (измет).

Swinkenhoffer
01-31-2009, 16:34
^ еми да, аз особено като имам плейър (гледам да е винаги), нямам никакви проблеми да походя повечко - не е като да не се е случвало от Плиска до Красно село цялото да го походя пеша...

раа, мани бе, при нас пак е започнало някакво застрояване, ако намеря архитекта трябва да го разстрелям. ужасни, ръбати, грозни и неприветливи сгради, не знам кой би искал да живее там..
оф, и около нас строят разни извращения, дето явно се харесват на разни парвенюта и мутри. :-o но никой не ни пита. в Рим мисля, че дори забраняваха поставянето на PVC дограма, за да не се развали изгледа на града... няма кво да си говорим.

като се пооправи времето.. ще спретнем един ол-майти поход, я? 8-) от Щутгард до нас си ми е най-кеф с кракомобила.

ScionOfStorm
01-31-2009, 16:51
като се пооправи времето.. ще спретнем един ол-майти поход, я? 8-) от Щутгард до нас си ми е най-кеф с кракомобила.

:-) ya got it!

MartyParty
01-31-2009, 18:15
Витоша rlz (и луканка на поляната също)!Лятото в града е прах,жега,пот и имръсотия?Омръзнало ти е от смрадливи цигани,които миришат на пържени картофи в трамвая?Отиди на Витоша!Тя е решението на почти всичките ти проблеми. :) Гаранция,че никой люлинчанин няма да си надъни чалгата до теб и да трябва да го риташ по склона. :)
София е красив град,колкото и всички да казват обратното.Няма кой да го поддържа,а и не е толкова лесно.Огромният брой коли само стъжнява обстановката още повече-и за миновачите и за шофьорите.Че градският транспорт е под всякакв критика-уотевър,ще го преживеем.Има си хубави кътчета този град.Да,градинките стват все по -малко,но парковете са си наред.Само зоологическата градина като я спомене някой и ми се свива сърцето. :smt085

InitialD
02-01-2009, 17:37
Красота !!! (http://www.imoti.net/members/news/newsimg/Image/Sofia-vitosha-kempinski.jpg)

StayFly ... чернилкооо аз ти пратих тая снимка! 8-)

София .. градът на неограничените възможности!

Витоша рулира!!! Особено лятото пеш до Щастливеца .. или вечер с колата до Копитото за да гледаш светлините на града и търсиш своя квартал ... :smt007

BlueAvalanche
02-01-2009, 17:39
София хич не ви харесва майка ви селска ама идвате да ми правите задръстване тука нали :x

scyLLa
02-02-2009, 11:01
София е джунгла с гърмящи кварали...

Momchence
02-03-2009, 19:22
кат заговорихте за Копитото смятам, че който не го е катерил пеша под лифта от Княжево не е тру софиянец

Иначе аз съм роден и живея в София, но любимия ми град е Варна и имам намерения след време да заживея там...

Търся си красива жена от Варна да мъ взима :D

InitialD
02-03-2009, 21:44
^ Е вечер ли да го изкачвам!?!?

StayFly
02-03-2009, 21:49
^ Добре де, разбрахме лекия намек, че водиш малолетни курви на Копитото и ги шибаш на фона на нощна София. Няма кво да се обясняваш повече.

InitialD
02-03-2009, 21:51
^ Добре де, разбрахме лекия намек, че водиш малолетни к**ви на Копитото и ги шибаш на фона на нощна София. Няма кво да се обясняваш повече.

Ще те водя в парка на среднощна разходка! :x

StayFly
02-03-2009, 21:56
Не, мерси. А и бая надвишавам възрастова граница която предпочиташ (13год)

Swinkenhoffer
02-04-2009, 06:33
"Има нова мода - нощен излет сред природата..."

8-)

мичка
02-04-2009, 08:32
1) нощния живот
2) Варна

partychild
02-04-2009, 11:25
В Пловдив си е супер... няма толкова задръствания.. ходиш си спокойно по улицата..топло е през лятото мноооооогооооо.. през зимата се изживява някак си :D ноо.. за ваше огромно НЕщастие ще съм предния пришелец към Софето... харесвам големите градове.. и мисля че ще се разбираме идеално със София 8-)

Adwokat
02-04-2009, 15:49
Софиа е смотан храд!! Предпочитам Пловдив или Варна къде къде са по готини от СФ !

BlueAvalanche
02-04-2009, 16:25
София хич не ви харесва майка ви селска ама идвате да ми правите задръстване тука нали :x

нали знаеш приказката за лисицата и киселото грозде. та така и с хейтърите на София :)

Ми да те едни двама преди време ги слушах "Туй в Софията билу мноу мръсну уа ибахти гадния град" :?

Като София е смотан град, драги ми селяни, моля не стъпвайте тука щото вие правите мърсотията и задръстването 8)

MartyParty
02-04-2009, 18:44
^Колкото да ми е съвестно за селяците,съм съгласна с BlueAvalanche.Всеки има приятели от провинцията.Аз не бих сменила моите за нищо на света,но адски много се дразня когато някой придошъл ми се изцепи,че града бил сметище или че пътищата не му харесват,или че едвали не баницата му била солена и тя не ставала за нищо.Ходи си на село ,като не ти харесва,пф...

jambo_bs
02-04-2009, 18:58
Не ми харесва София.Много голям трафик,освен това е много голям а пък почти всичко е еднакво :?

Ivalinka
02-05-2009, 14:47
много несиметричен град :-D
ужасно е мръсно, претъпкано...
любим град :-o не знам...

Slawi92
02-05-2009, 14:50
super si me kefi grada tyka e vsichko i si mi e perfe samo ne me kefat nqkoi kwartali ama nishto no ako trqbva da si govorime za po krasivi i po 4isti gradove plovdiv i blagoevgrad sa mnogo hubavi gradove

Slawi92
02-05-2009, 14:51

нали знаеш приказката за лисицата и киселото грозде. та така и с хейтърите на София :)

Ми да те едни двама преди време ги слушах "Туй в Софията билу мноу мръсну уа ибахти гадния град" :?

Като София е смотан град, драги ми селяни, моля не стъпвайте тука щото вие правите мърсотията и задръстването 8)10000000000000000000000000000x

Lucho
02-05-2009, 18:58
Старопрестолната столица е далеч по-хубава :) .
София е много голям и много мръсен град,и буквално и преносно :)
Не,не ми харесва.

gsh
02-05-2009, 20:06
СОФИЯ Е ГАДНА ! ДРУГО СИ Е РУСЕ, ДОБРИЧ, ШУМЕН ... 8-)
СОФИЯ Е ПРЕЛЕСТ ! 8)

InitialD
02-07-2009, 00:29
СОФИЯ Е ПРЕЛЕСТ ! 8)

А така кажи им го на хейтърите!!!

Darkkiss
02-07-2009, 00:36
СОФИЯ Е ПРЕЛЕСТ ! 8)

А така кажи им го на хейтърите!!!

ВЛАСИ ОДИТЕ СИ НА СЕЛО И НЕ СЕ ВРЪЩАИТЕ!!!

StayFly
02-07-2009, 12:08
Старопрестолната столица е далеч по-хубава :) .
София е много голям и много мръсен град,и буквално и преносно :)
Не,не ми харесва.
И в Благоевград да имаше 1 300 000 жители щеше да е същото, дори и по- зле, но това няма да се случи никога, защото там е пълна мизерия.

slun4ice_90
02-07-2009, 12:27
Живея тук от 4-ри години ще станат вече и не харесвам този град хич...Искам да живея във Варна или Бургас при морето ехе...Там си е живот... :-o :smt003

hAshoo
02-07-2009, 12:31
Варна е лудницааа,софия е отживелица :D

Lacroix
02-07-2009, 12:31
Обичам София :P не мога да си представя да живея в друг град!

Swinkenhoffer
02-07-2009, 12:50
Живея тук от 4-ри години ще станат вече и не харесвам този град хич...Искам да живея във Варна или Бургас при морето ехе...Там си е живот... :-o :smt003
В такъв случай си взимай парцалите и отивай във Варна или Бургас... и без това сте твърде много недоволните, които паразитират тук. ;)

StayFly
02-07-2009, 13:06
^ Евала.

gsh
02-07-2009, 13:15
В такъв случай си взимай парцалите и отивай във Варна или Бургас... и без това сте твърде много недоволните, които паразитират тук. ;)
:smt023
е това е наглост, мърсят ни града, взимат всички ученически и студентски места, вземат ни и работата, ама мразят СОФИЯ :x
:booooomb:

FockidyFockFock
02-07-2009, 13:20
София е баси тъпия град , само това мога да кажа.
МОЛЯ БЕЗ КОМЕНТАРИ ОТ СОРТА - ТИ СИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА.
Добре. Стой си в провинцията, не идвай тук. :)

FockidyFockFock
02-07-2009, 13:34
Добре. Стой си в провинцията, не идвай тук. :)
Ще си седя.
Ама после ще отида в Англия или Холандия , а не в тъпата София.
Окей. :razz:

StayFly
02-07-2009, 13:58

Дражетооо нафлизъ ф тайъ игра.
Ямбооол тува е градъ.
Въф Ямбул живейът сички мои хора.
Ти си ут друг грат си мислиш чи си ут утбооръ.
Но ни си! Разбираш ли ме ти?
Кату ни си - махни се, утивъй си!
Мисля да издавам ълбум!
Ще тье разтьегна бе! Разбра ли бе, лукум?

Ямбооол, е градъ
Ямбооол, е стилъ
...

Ето ме отново въ навлизам ф тоя ритъм. (въ - риск и грешка на живия запис)
Махни се ут пътя ми, хъ ще тье сритъм.
Зимъм микруфонъ и зъпочвъм даа пея.
Виждъм че въ яд и зъпочвъм дъ са смея.
Защо въ е яд, защото издавам албум! (риторичен въпрос!)
И ще ставам по-богат!
И накрая ще ти кажа само едно:
Дръжетооо разбра ли бе, лайно?

Ямбооол, е градъ
Ямбооол, е стилъ
...

Ямбул е многоо хубаффф град.
На който не му харесвъ - значи е глупак.
Дражето се упитва даа прави пари,
а другити се ощи играят кумпютърни игри.
И яз нямам нищо прутиф дъ играя Це-Ес,
но повичи ми харесва да каръм Мерцидес.

Ямбооол, е градъ
Ямбооол, е стилъ
...

FockidyFockFock
02-07-2009, 14:19
Точно с теб исках да се заяда, ти като си Софиянец да не би да ме превъзхождаш с нещо ? Кой знай колко ти е ниско IQ-то.
И по полека с песните.

У ЯмбУл се умни се раждате бе, деба! :razz:

Slawi92
02-07-2009, 14:44
В такъв случай си взимай парцалите и отивай във Варна или Бургас... и без това сте твърде много недоволните, които паразитират тук. ;)evalata .., az nemoga dsa vi razbera samo idvate v sofiq i vikat gadno e emi kat e gadno sedi si ot kude si doshul doidete tyka zimate rabota obshtejitiq studenstki mesta i t.n. mi kat ne vi haresva are 4ao0 kwo0 praite tyka

FockidyFockFock
02-07-2009, 14:45
Точно с теб исках да се заяда, ти като си Софиянец да не би да ме превъзхождаш с нещо ? Кой знай колко ти е ниско IQ-то.
И по полека с песните.

У ЯмбУл се умни се раждате бе, Д**а! :razz:
Не е въпроса как се раждаме , а как продължаваме да се развиваме...
Абе, какво ми се обясняваш бе? :lol:

Мислиш ли, че ме интересува менталния ти статус? Голяма ентелегенция, голямо нещо...
Тръгнал той, да се обяснява колко лоша, видиш ли, била София. Някой карал ли те е да идваш бе, селтик? :)

StayFly
02-07-2009, 17:04
Голям град,пълно с боклуци*

*[/b]yambolia]
И по полека с песните
Схвана ли намека?

gsh
02-07-2009, 17:10
хаха кой знаЙ :D :grin:
айде цял живот на село !

Дiъr "Ceuнjъr", ... искаш да станеш Sofiанец ?!
http://strangera.files.wordpress.com/2008/11/dear-selinjer.jpg

psychopath
02-07-2009, 19:32
yambolia...без коментар :razz:

ULTRA_LEVSKI
02-07-2009, 20:54
http://www.stara-sofia.com

СОФИЯ

ScionOfStorm
02-07-2009, 21:36

СОФИЯ

!!!

Seducti0n
02-07-2009, 21:42
yambolia,
aко е необходимо да се направи някаква операция, обаче по една или друга причина в Ямбол и в околността няма необходимата апаратура и специалист, какво правим?
Да, това е изцяло хипотетична ситуации, просто ти я давам за пример за да не се заричаш преди да помислиш.

:wink:

StayFly
02-08-2009, 10:46
^ Рай!

Seducti0n
02-08-2009, 11:25
:) Ясно е, че всеки търси възможности, но ако няма такива в околните градове?
Ще направиш компромис със здравето си или ще върнеш думите си назад?

hAshoo
02-08-2009, 11:30
Като изключим гадния ви акцент(на бяло казвате бело),и скъпите таксита друго не ме дразни..

psychopath
02-08-2009, 11:35
Като изключим гадния ви акцент(на бяло казвате бело),и скъпите таксита друго не ме дразни..ибхати тьез шопи чуьек! ни могат да говорят правило на бАлгарски!

hAshoo
02-08-2009, 11:39
Като изключим гадния ви акцент(на бяло казвате бело),и скъпите таксита друго не ме дразни..ибхати тьез шопи чуьек! ни могат да говорят правило на бАлгарски!

Всичките ти 20384 мнения ли са такива глопако ханс?!?

psychopath
02-08-2009, 11:41

Всичките ти 20384 мнения ли са такива глопако ханс?!?всъщност не са...и по-тъпи съм писал..все пак съм глОпак :(

StayFly
02-08-2009, 11:42
Ебаси простацити дето смье. Ни можиме да приказваме правилно.

hAshoo
02-08-2009, 11:46
Снощи се псувам с 1н викам му селяк,той каза,че не бил селяк,а бил от СОФИЯ...

мн смешно нали 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) :razz: :razz:

StayFly
02-08-2009, 11:48
Снощи се псувам с 1н викам му селяк,той каза,че не бил селяк,а бил от СОФИЯ...

мн смешно нали 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) :razz: :razz:
Има логика.... явно само на теб ти убягва.
На кафЕво, бе!
8-)

hAshoo
02-08-2009, 12:05
ти си най-коравия...

в скайп ли скинарстваше или по форумите??

Не

Отидох до София да се псувам с него и се върнах във Варна.

Не стига,че сте селяни,ами сте и тапаци! :D :D

Ето още 1 лаф

Кое е най хубавото във София ?
-Табелата за ВАРНА !!! :razz: :lol:

partychild
02-08-2009, 12:06
Голям град,големи хора - само веднъж да дойда само туй ми е зора.
Голям град,пълно е със стока - от толкоз коли направо ми са спира тока.
Голям град,голяма мръсотия - нищо тука ши развивам търговия.
Голям град,пълно с боклуци - нищо столичани искам да са мойте внуци

:smt077
Голям град - големи хора
каде вий мегдана уа..
Голям град - пълно е със стока
На къде вий айрогарата?
Голям град - голяма мръсотия
дай един дюнер кибап
Голям град - пълно със боклуци
дай да ударя един айран
Голям град - големи хора
госин полицай как да са прибера?
Голям град - пълно е със стока
в тос магазин откаде са влиза?
Голям град - голяма мръсотия
Хляб има ма пироните данби да свършиха?
Голям град - пълно със боклуци..
кога вий сбора уа?..
8-)

FockidyFockFock
02-08-2009, 12:09

СОФИЯ

!!!

Златен сайт. Благодарим! :)

gsh
02-08-2009, 12:22
ти си най-коравия...

в скайп ли скинарстваше или по форумите??

Не

Отидох до София да се псувам с него и се върнах във Варна.

Не стига,че сте селяни,ами сте и тапаци! :D :D

Ето още 1 лаф

Кое е най хубавото във София ?
-Табелата за ВАРНА !!! :razz: :lol:

не че нещо, ама и лафовете ни почнахте да крадете :-x

StayFly
02-08-2009, 12:44
Харесвам Варна, затова ще й спестя хранилката. Но въпреки това ти си оставаш тъпо, бръснато копеле.

hAshoo
02-08-2009, 12:51
Харесвам Варна, затова ще й спестя хранилката. Но въпреки това ти си оставаш тъпо, бръснато копеле.

йооооооо джи малко уиид за довечира дъ съ напрайм а/аа?!?пускаме ди ем екс уиида и лазим на земята йооооо 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

MostHated
02-08-2009, 13:15

йооооооо джи малко уиид за довечира дъ съ напрайм а/аа?!?пускаме ди ем екс уиида и лазим на земята йооооо 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

млъквай че ти и скинар не си...

InitialD
02-08-2009, 14:10
Бахти!Откъде се навъдиха тия селяндури ... и тоя дето срами Варна .. еййй слик не си правиш услуга! :booooomb:

StayFly
02-08-2009, 14:55

Ауу, йоооо..... хумора ти ми гъделичка чепа.
Аз па викам аре пиеме бира на опса, бате и да си оцапаме малко мартинските с емовски сополи и кръв. После мощно ше се омажем с кафЕво, понеже сме мършави плешивци и немаме пари за бЕло.

StayFly
02-08-2009, 15:03
Винаги ме е избивало на смях когато някой се опитва да ни иронизира с тая песен, а всъщност тя е правена точно за тях. :lol:

Cable
02-08-2009, 15:04
Прекалено много селяни ..

psychopath
02-08-2009, 19:08
селяни сми ко да прайм

aDoRaBLe
02-08-2009, 19:45
Много ми е забавен спора софиянци/"селяни". Ами виЙ софиянци откъде мислите, че произлизате :grin: И изобщо - какво е това поведение, все едно във вашите вени тече друга кръв...
Иначе за града - не бих искала да живея там. Много ми е пренаселено, прекалено динамично... Друго си е средноголемият град - като искаш да стигнеш от единия край до другия, да можеш да го направиш, а не да ти отива целият ден в нерви... иначе си има и предимства, даже много.

psychopath
02-08-2009, 19:49
Много ми е забавен спора софиянци/"селяни". Ами виЙ софиянци откъде мислите, че произлизате :grin: И изобщо - какво е това поведение, все едно във вашите вени тече друга кръв...
Иначе за града - не бих искала да живея там. Много ми е пренаселено, прекалено динамично... Друго си е средноголемият град - като искаш да стигнеш от единия край до другия, да можеш да го направиш, а не да ти отива целият ден в нерви... иначе си има и предимства, даже много.epic fail :(

Pliok0019
02-08-2009, 19:50
Не съм от София, но живея тук.

Харесва ми, но съм на мнение, че мога да създам контакти, да имам приятели и от Пловдив, Варна, Лондон...

От Елин Пелин съм, майка ми е варненка...

Slawi92
02-09-2009, 07:35
тъй като админите са хомосексуални и ми трият сносните мнения за София, мисълта ми е КОЙТО НЕ Е ОТ СОФИЯ НА КАФЕВО!!Учат тук, купуват си автомобили втора ръка, правят задръстване, замърсяват звуково столицата и околната среда, паркират върху зелените площи, плюят че е кочина, но те правят точно мизериите, мразят ни, но работят при нас, еми крайно неприятни люде са това мръсната сган селяндурска!!СМЪРТ!!+1

ScionOfStorm
02-09-2009, 09:48
ае Варна и Бургас са яки градове, особено от Варна познавам доста приятни хора. Обаче от редица други...леле, майко. о.О

хашо пак се е развихрил яката, обаче :Д

slun4ice_90
02-09-2009, 15:15
В такъв случай си взимай парцалите и отивай във Варна или Бургас... и без това сте твърде много недоволните, които паразитират тук. ;) Ако можех щях да отида определено,НО това не зависи от мен. :wink:

slun4ice_90
02-09-2009, 15:19
В такъв случай си взимай парцалите и отивай във Варна или Бургас... и без това сте твърде много недоволните, които паразитират тук. ;)evalata .., az nemoga dsa vi razbera samo idvate v sofiq i vikat gadno e emi kat e gadno sedi si ot kude si doshul doidete tyka zimate rabota obshtejitiq studenstki mesta i t.n. mi kat ne vi haresva are 4ao0 kwo0 praite tyka :D Първо се научи да пишеш..след това се прави на умен и т.н...
П.П.Големи умници сте бе радвате ме... 8) :lol: Благодаря за вниманието!

slun4ice_90
02-09-2009, 16:45
В такъв случай си взимай парцалите и отивай във Варна или Бургас... и без това сте твърде много недоволните, които паразитират тук. ;)evalata .., az nemoga dsa vi razbera samo idvate v sofiq i vikat gadno e emi kat e gadno sedi si ot kude si doshul doidete tyka zimate rabota obshtejitiq studenstki mesta i t.n. mi kat ne vi haresva are 4ao0 kwo0 praite tyka :D Първо се научи да пишеш..след това се прави на умен и т.н...
П.П.Големи умници сте бе радвате ме... 8) :lol: Благодаря за вниманието! мо'е да ми направиш една свиркя ;) Искати се,НО не съм от типът момичета,с които си свикнал... :razz: Мечтай, все пак няма лошо... 8-)

InitialD
02-09-2009, 19:14
Искати се,НО не съм от типът момичета,с които си свикнал... :razz: Мечтай, все пак няма лошо... 8-)

Много си зле ... дори не пишеш по темата!

Дано те набараме някъде из "мръсната и противна" София да ти покажем красотите и!

Човек, който не е от тук не може да оцени хубавото в нея нито да го намери! :booooomb:

Alabalaportokala
02-10-2009, 00:48
Хехехеей. Виж ги само простите шопи как се радват сякаш града им най- "якия". УаУ. Взели близките селца, направили ги на квартали или айде нали сте гулеми граждани "жилищни комплекси" (все пак и аз искам да съм като вас, та нека съм на "ти" с градския лайфстайл :D ) и станаха големите граждани. "Селото се оказа точно въВ града" казали някои умни рапъри, но вие конете с капаците още и още тънете в заблудата че сте над другите в България, че сте интелектуалци, че имате 2 чифта ташаци,че сте от градско потекло и прочие. Затова и не се чудете че ядете пердах в собственото си село :grin:, а недай си Боже да се правите на оборотни в някой друг град, особено в Бургас / Варна :D. Ще ядете и още как :). А като дойде време за море наоколо виждам повече шопи, от колкото съграждани. Даже се чудя как така се унижавате да идвате на море, о велики Богове :lol: . Чудя се защо не 1 път и 2 пъти ваши съгражданки и съграждани са ми споделяли че софия е нищо повече от 1 мръсно село, защо си предпочитат по малките градове и т.н. и т.н. . Затова шопи смотани стойте си У софето и не идвайте да ни мърсите морето (чак с рима стана :lol:). Вашето село е наша столица. Е, добре така да бъде. Все пак това е единственото нещо за което може да се хванете. А това ви дава база да спорите в спор който така или иначе губите. Но пък да закопаеш столично чадо, безценно. Все пак вие сте най големите. ЛоЛ давайте пичове. Дръжте се за стари лаври и ми образувайте смях пред монитора. :D

ИнитиалДъ, ти си най заблудения, та чак ме радваш :D. Няма да ти окажа чест да споря с тебе щото си доволно прост и едва ли ще ме разбереш. Мълчи си, карай я по полека щото продължаваш да излагаш иначе издънения ви грат. Лижи гъза на СофияРегуларКънт и останалите кежуали межуали фежуъли или каквито там се водят. Мисля че това го умееш най добре.

Поздрави !

scyLLa
02-10-2009, 01:02
В софия могат да се разглеждат сякакви боклуци по улиците :razz: :razz:

SableIsland
02-10-2009, 01:07

А в Атина не нали? личи си, че добре се справяш със задълженията си, добре обслужваш маляците

scyLLa
02-10-2009, 01:09

А в Атина не нали? личи си, че добре се справяш със задълженията си, добре обслужваш маляците
http://www.blogas.lt/uploads/d/Draugishkas/180062.jpg
Ходи рови там и не се обаждай

Darkkiss
02-10-2009, 01:12

http://www.blogas.lt/uploads/d/Draugishkas/180062.jpg
Ходи рови там и не се обаждай

yo yo yo yo yo ти да не си от великите бг дето като излезнат от бг и са супер яки (от тея селяни дето като излезнат от бг и вече не говорат бг) ?
тука доста ги има дори сега имам 1 от тях в класа
не спирам ги псувам...

Alabalaportokala
02-10-2009, 01:13
Гръцки мелез моля те не се меси в спор между българи, въпреки че имаш право затова което твърдиш. Това не е лъжица за твоята уста. Даже не живееш в България, затова хайде трай си. Рискуваш да ти бъде нанесен вазелина и всички тука да ти се изредим. Сигурен съм че ще ти хареса, щом така упорито си го просиш. Поздрави на тебе и останалия обслужващ персонал в публичен дом АТИНА !

scyLLa
02-10-2009, 01:19
Тва пък казах само боклуци и се едно ви викнах нямам предвид вас не се притеснявайте...

Alabalaportokala
02-10-2009, 01:25
Тва пък казах само боклуци и се едно ви викнах нямам предвид вас не се притеснявайте...

Никой не си е помислил че го наричаш боклук, но пък затова накрая се пише "нищо лично". Просто си навираш нослето (дупето) там където не ти е работа. Разбрахме че на тема история си кръгла нула, не е необходимо да ни доказваш че на тема България си още по голяма нула. Заяждаш се на погрешните места. Ходи си в гръцките форуми, ако имате такива. Там по може да ти излезне късмета с някой пендел.

П.С. Нищо лично, като цяло всички гърци са ми противни.

SiSsKkAa
02-10-2009, 05:35
за София.......с няколко думи ще кажа - не ми се живее в тъмен,мрачен и пренаселен град и всеки ден да ме е страх за живота ми -дали ще ме блъснат кола,автобус,дали някой няма да ме пребие по пътя,дали куршум,предназначен за някой друг,няма в мен да се забие УЖАС УЖАС

slun4ice_90
02-10-2009, 08:40
П.П.Големи умници сте бе радвате ме... 8) :lol: Благодаря за вниманието! мо'е да ми направиш една свиркя ;) Искати се,НО не съм от типът момичета,с които си свикнал... :razz: Мечтай, все пак няма лошо... 8-) я си праим ташак, а ти ми се обясняваш в любов, ейвалата, аре у моШно в дивия! Не си ми на нивото, само това ще кажа и няма да се занимавам с теб,защото не заслужаваш и грам внимание. :)

woshata
02-10-2009, 08:47
^ :lol:

slun4ice_90
02-10-2009, 08:56
Искати се,НО не съм от типът момичета,с които си свикнал... :razz: Мечтай, все пак няма лошо... 8-)

Дано те набараме някъде из "мръсната и противна" София да ти покажем красотите и!

Човек, който не е от тук не може да оцени хубавото в нея нито да го намери! :booooomb: Гражданчето ми умно..се изказа...Аз съм живяла в село и се гордяе с това знаеш ли?Не ме е срам,защото знам какво и как се прави...Садила съм в градина,а ти градина май градина с домати на снимка не си виждал...Обаче си ги ядеш нали?Я,се запитай кой ги произвежда и къде...Ама като те гледам няма да се унижиш дори в село да дойдеш.. Или пък и ти може би си имаш село... Но вече си от тук нали, ГРАЖДАНЧЕ вече...И ти не си от София,така че не ми се прави на много умен...И най-важното,което всички забравяте е,че не е важно къде си живеял,а как си възпитан...Живяла съм в село,защото баща ми е от там...Майка ми е от Елин Пелин,Но няма значение...Познавам много хора,които с кеф казват,че от село са дошли в София,е аз не го правя...Защото си обичам селото!Всички сте доши тук в София,защото по един или друг начин е трябвало...Много мразя такива като вас да ми се правят на големите разбирачи.И това,че живееш в София не те прави възпитан човек.Доста гражданчета като гледам как възпитано си изхвърлят лега и мебели пред блокът си...Защо правите така,бе ГРАЖДАНЧЕТА? :shock: :D Аз съм от село,НО съм много над нивото на повечето Софиянчета...Ако продължаваш да се заяждаш ще си намериш майстора.... :wink:

slun4ice_90
02-10-2009, 09:49

Човек, който не е от тук не може да оцени хубавото в нея нито да го намери! :booooomb:

как да го намерят... те като пристигнат на Централна гара с тУрбитИ и сакоУвЬете,първата им работа е да идат до ЕнДиКа-ту и до молЪ и с това се изчерпва София за тях :)

айде,поздрав,мама ви... специално за вас правен!

http://vbox7.com/play:dbb49034 :lol: И ти ли ще се заяждаш?...Развеселихте ме за дни напред....Толкова много ви се смях на простотиите... :grin: 8-)
П.П.Благодаря за поздравът! :-({|=

slun4ice_90
02-10-2009, 10:28
Ама и ти си сериозно неграмотна, но с огромно самочувствие.
И ти ни развесели :-) :D...И ти си от хората,които не ме познават,но им е кеф да ми лепват етикетчета от край време....Не ти обърнах внимание и се разсърди...Не мога на всички.... :-D

scyLLa
02-10-2009, 10:41

Никой не си е помислил че го наричаш боклук, но пък затова накрая се пише "нищо лично". Просто си навираш нослето (дупето) там където не ти е работа. Разбрахме че на тема история си кръгла нула, не е необходимо да ни доказваш че на тема България си още по голяма нула. Заяждаш се на погрешните места. Ходи си в гръцките форуми, ако имате такива. Там по може да ти излезне късмета с някой пендел.

Искаш да кежеш че не съм прав за България ли ? :D нали гледам новини.Ти къв си че ще ми казваш каде да пиша ?Ако искам ще пиша в на Барак Обама форума няма ми казваш кво да прая.Тва че ти е трудно да възприемеш нещата такива квито са не значи, че са грешни.

ScionOfStorm
02-10-2009, 12:21

Искаш да кежеш че не съм прав за България ли ? :D нали гледам новини.

е точно затова не си.

slun4ice_90
02-10-2009, 12:57
Ама и ти си сериозно неграмотна, но с огромно самочувствие.
И ти ни развесели :-) :D...И ти си от хората,които не ме познават,но им е кеф да ми лепват етикетчета от край време....Не ти обърнах внимание и се разсърди...Не мога на всички.... :-D

На етикетчето ти пише Discount и сама си го лепна като не можеш да пишеш грамотно. Не съм ти писал аз мненията... :) Още веднъж,мерси за поправките. :)

Alabalaportokala
02-10-2009, 15:50

Искаш да кежеш че не съм прав за България ли ? :D нали гледам новини.Ти къв си че ще ми казваш каде да пиша ?Ако искам ще пиша в на Барак Обама форума няма ми казваш кво да прая.Тва че ти е трудно да възприемеш нещата такива квито са не значи, че са грешни.

Ахх, добро утро мелез. Бих искал да ти го кажа на гръцки език че да ме разбереш, щото с българския явно имаш проблем или проблема е в теб че зацепваш бавно. А щом цялото ти инфо идва от новните просто спри да парадираш колко знаеш за България. Защото тези които ни хранят по вашите новини като дойдат тук се мазнят и лицемерничат. А аз не съм виновен че някоя не им е пуснала. И кажи на драгите си съграждани да не идват да ни чукат от проститутките всеки ден.Идват от северната част на вашата родина! Да си стоят там щото вие сте само педали.

InitialD
02-10-2009, 16:10
Гражданчето ми умно..се изказа...Аз съм живяла в село и се гордяе с това знаеш ли?Не ме е срам,защото знам какво и как се прави...Садила съм в градина,а ти градина май градина с домати на снимка не си виждал...Обаче си ги ядеш нали?Я,се запитай кой ги произвежда и къде...Ама като те гледам няма да се унижиш дори в село да дойдеш.. Или пък и ти може би си имаш село... Но вече си от тук нали, ГРАЖДАНЧЕ вече...И ти не си от София,така че не ми се прави на много умен...И най-важното,което всички забравяте е,че не е важно къде си живеял,а как си възпитан...Живяла съм в село,защото баща ми е от там...Майка ми е от Елин Пелин,Но няма значение...Познавам много хора,които с кеф казват,че от село са дошли в София,е аз не го правя...Защото си обичам селото!Всички сте доши тук в София,защото по един или друг начин е трябвало...Много мразя такива като вас да ми се правят на големите разбирачи.И това,че живееш в София не те прави възпитан човек.Доста гражданчета като гледам как възпитано си изхвърлят лега и мебели пред блокът си...Защо правите така,бе ГРАЖДАНЧЕТА? :shock: :D Аз съм от село,НО съм много над нивото на повечето Софиянчета...Ако продължаваш да се заяждаш ще си намериш майстора.... :wink:

Най - после да чуем един истински шоп! Защото съм го казвал милион пъти в София шопи няма ... те са в Елин Пелин и околностите.Ако не вярвате питайте някой професор ако около вас изобщо има такъв!

Ти за пореден път доказа колко си зле и че "селяндур" се отнася за хора като теб ! CorporateDesign ви го каза 1000000 пъти, че селянин не е географско понятие а манталитет!!!Ма ти понеже си отговаряш на второто си мисли че ни "редиш"! :lol:

Ебе ме дали си копала градини!Аз имам 2 села виждал съм домати как се отглеждат даже мога да разпозная повечето градински насаждения най - вече подправките + дивите билки! Така че мое и това да си го завреш ...

А да и аз съм си възпитан добре .. даже прекалено за Българските стандарти.

И за финал добре че беше ти да ми докажеш за пореден път, че е много важно откъде идва човек!Както някой спомена, че има много светстни хора и от другите градове и как примерно има и такива, в които 99% са лайнари!Явно и при вас шопите е такова съотношение откъм скапаняци!

П.П. Много уважавам Кюстендил като град ... там никой никога не ми е правил на проблем че съм от София! Изключително толерантни хора!!!

scyLLa
02-10-2009, 16:25

Ахх, добро утро мелез. Бих искал да ти го кажа на гръцки език че да ме разбереш, щото с българския явно имаш проблем или проблема е в теб че зацепваш бавно. А щом цялото ти инфо идва от новните просто спри да парадираш колко знаеш за България. Защото тези които ни хранят по вашите новини като дойдат тук се мазнят и лицемерничат. А аз не съм виновен че някоя не им е пуснала. И кажи на драгите си съграждани да не идват да ни чукат от проститутките всеки ден.Идват от северната част на вашата родина! Да си стоят там щото вие сте само педали.
Честно ти казвам като ти чета постовете си правя извода че си роден за да си тъп ей така няма живот в тебе :razz: Лицемерничат ти сигурно не си излизал от България обаче знаеш кви са хората в другите страни.Българите не са лоши хора не са гадни ама ти специално си абсолютно прост човек.

Complicated
02-10-2009, 16:38
Върнете софийското жителство, спасете София !!! А според който София е мръсен гаден град, ами отидете си по родните селца, там къде е чист въздуха няма такива нагли софиянци като тук и всичко е наред !

Аз съм си софиянка, родена съм тук, наще също и едната ми баба и назад не знам как седят нещата..
Въпросът е, че наистина на много места всеки пише как мрази София(говоря за провинциалистите), как не го кефи и т.н, но дойде ли време за университет или работа всички прииждат тук... Е, нали не ви кефеше, бе ?
Аз лично съм твърдо против провинциалистите от гледна точка на това, че ми е супер тясно тук вече..
Вече няма пикови часове, вече ежедневно и ежеседмично НАВСЯКЪДЕ а задръстено, градският транспорт е под всякаква критика - първо, защото е дошъл някой си селянин от Долни Богров и на последната спирка седи и се чеше, докато ние чакаме по спирките и я закъсняваме за даскало, я за работя, а мръзнем като кучета или ни вали дъждът..и второ заради тъпите задръствания по-бързо става придвижването пеша, а и вътре обикновено всички сме наблъскани като скариди..
Аз София си я харесвам като град, свикнала съм си тук, не си се представям в по-малък град, но ме дразнят хората, които са тук, сбирщината от цяла България...
АБЕ ВЕЧЕ НЯМА МЯСТО ДА ПРЪДНЕ ЧОВЕК :!: :!: :!:
СМЯХ!
Ти изобщо излизала ли си от София , че да говориш ?
Излишно е да питам дали си излиза от България, като ти гледам мнението.
Много ясно ,че селянина Пешо (да речем) ще му се иска да изкара някой лев в повече и да търси по-добро място ! Дали ще го намери е друг въпрос - ...коя си ТИ( като ти гледам ника и 15 нямаш май) и с какво си помогнала на тая мила "държавица" ,че да казваш кой къде ще ходи ...питам АЗ !?
Точно заради такива като тебе "селяните" ви плюят ! Защото мислиш ,че като си от София си хванала господ за мъдята!
Смешни сте всички...то бива-бива пубертет , ама ващо е пълна чекия!

gbemXVII напълно си прав!

А и всички казвате, че ви дразнело, щото е мръсна ?! Ми недейте си хвърляйте боклуците по улиците, ми ги хвърляйте в контейнерите. Вярно е, че на много места няма такива, ама тва не значи, че трябва да се хвърля където ви падне.
А колкото до това какво мисля за София - на мен си ми харесва много, въпреки боклуците и т.н. и ми е любимото място в България :!:

Slawi92
02-10-2009, 19:22
Choveka moje da izleze ot seloto, ama seloto ot choveka nemoje!!! 8) 8)

Pliok0019
02-10-2009, 21:10
Най - после да чуем един истински шоп! Защото съм го казвал милион пъти в София шопи няма ... те са в Елин Пелин и околностите.Ако не вярвате питайте някой професор ако около вас изобщо има такъв!
И аз съм от Елин Пелин, пък не ме зачете за шопкиня...Резил.

StayFly
02-10-2009, 21:37
за София.......с няколко думи ще кажа - не ми се живее в тъмен,мрачен и пренаселен град и всеки ден да ме е страх за живота ми -дали ще ме блъснат кола,автобус,дали някой няма да ме пребие по пътя,дали куршум,предназначен за някой друг,няма в мен да се забие УЖАС УЖАС
Баси.... СЕИР!!!
Вече с такива истории ли ви плашат преди лягане и когато сте непослушни. Какво стана с добрия стар Торбалан?

kristo
02-11-2009, 13:05
Пловдив е безспорния номер 1 :grin: :grin: :grin:

ScionOfStorm
02-11-2009, 14:25
Мисля, че всички жители на (родени в; техните родители също) София трябва да си се поздравим с Hate city в този момент; той Ексо си го цитира на миналата страница така като гледам. :ь

psychopath
02-11-2009, 14:35
Хехехеей. Виж ги само простите шопи как се радват сякаш града им най- "якия". УаУ. Взели близките селца, направили ги на квартали или айде нали сте гулеми граждани "жилищни комплекси" (все пак и аз искам да съм като вас, та нека съм на "ти" с градския лайфстайл :D ) и станаха големите граждани. "Селото се оказа точно въВ града" казали някои умни рапъри, но вие конете с капаците още и още тънете в заблудата че сте над другите в България, че сте интелектуалци, че имате 2 чифта ташаци,че сте от градско потекло и прочие. Затова и не се чудете че ядете пердах в собственото си село :grin:, а недай си Боже да се правите на оборотни в някой друг град, особено в Бургас / Варна :D. Ще ядете и още как :). А като дойде време за море наоколо виждам повече шопи, от колкото съграждани. Даже се чудя как така се унижавате да идвате на море, о велики Богове :lol: . Чудя се защо не 1 път и 2 пъти ваши съгражданки и съграждани са ми споделяли че софия е нищо повече от 1 мръсно село, защо си предпочитат по малките градове и т.н. и т.н. . Затова шопи смотани стойте си У софето и не идвайте да ни мърсите морето (чак с рима стана :lol:). Вашето село е наша столица. Е, добре така да бъде. Все пак това е единственото нещо за което може да се хванете. А това ви дава база да спорите в спор който така или иначе губите. Но пък да закопаеш столично чадо, безценно. Все пак вие сте най големите. ЛоЛ давайте пичове. Дръжте се за стари лаври и ми образувайте смях пред монитора. :D

ИнитиалДъ, ти си най заблудения, та чак ме радваш :D. Няма да ти окажа чест да споря с тебе щото си доволно прост и едва ли ще ме разбереш. Мълчи си, карай я по полека щото продължаваш да излагаш иначе издънения ви грат. Лижи гъза на СофияРегуларКънт и останалите кежуали межуали фежуъли или каквито там се водят. Мисля че това го умееш най добре.

Поздрави !по-спокойно майна...че ти излезнат пъпки от нерви :(

iPurple
02-11-2009, 14:44
ужасно и хипер мръсно

XceSS
02-11-2009, 16:35
Ми деа гледайте сега:
Значи напълно против съм такива спорове, София vs. провинцията...
Само се огледайте в каква мизерия живеем, вие ми спорите за София с/у провинцията... КЪДЕ ДА ВЪРВИШ...
Иначе моето мнение е, че София е готин град, но ако не беше столица в момента, щеше да е курорт, като Банско и Пампорово...
Иначе това не мога да ви разбера на софиянците, какво се кефите на тоя град че и пишете, че сме били селяни, ми ОК мислете си така, само че на вас нито улиците са ви улици, нито трафика ви е трафик, нито хората (софиянците, а не "селяните") са ви наред, нито боклука ви е наред, нито кмета ви е наред, нито нищо.Това не мога да го разбера, някой да каже, че градове като Пловдив, Варна, В.Търново са села, ами ОК като са села, защо по дяволите Варна е най-хубавия град за живеене, а Търново е с най-голямо строителство в страната.Защо ходите по "селата" като се затопли...?
Е за това цигани и турци ще ни управляват, защото те са единни, а ние не.То не бе София с/у другите градове, не бе Левски-ЦСКА, не бе БСП-ГЕРБ, то не бе чудо.Докато е така спорим и се разделяме, никога нема се оправим...

InitialD
02-11-2009, 20:43
Ми деа гледайте сега:
Значи напълно против съм такива спорове, София vs. провинцията...
Само се огледайте в каква мизерия живеем, вие ми спорите за София с/у провинцията... КЪДЕ ДА ВЪРВИШ...
Иначе моето мнение е, че София е готин град, но ако не беше столица в момента, щеше да е курорт, като Банско и Пампорово...
Иначе това не мога да ви разбера на софиянците, какво се кефите на тоя град че и пишете, че сме били селяни, ми ОК мислете си така, само че на вас нито улиците са ви улици, нито трафика ви е трафик, нито хората (софиянците, а не "селяните") са ви наред, нито боклука ви е наред, нито кмета ви е наред, нито нищо.Това не мога да го разбера, някой да каже, че градове като Пловдив, Варна, В.Търново са села, ами ОК като са села, защо по дяволите Варна е най-хубавия град за живеене, а Търново е с най-голямо строителство в страната.Защо ходите по "селата" като се затопли...?
Е за това цигани и турци ще ни управляват, защото те са единни, а ние не.То не бе София с/у другите градове, не бе Левски-ЦСКА, не бе БСП-ГЕРБ, то не бе чудо.Докато е така спорим и се разделяме, никога нема се оправим...

Така е !!! Ама хейта предизвиква хейт!

Нас "софианците" 8-) най - много ни дразни това, че някой първо идва да живее тук а после започва да соли града ни! Ти сигурно не би се почуствал добре ако го направя с Горна Оряховица?!
А пък да не казвам и колко хора говорят на изуст...дори не стъпвали в София!Чули че било мръсно и пренаселено и айдИиИиИ ... еми то как няма да е мръсно като половин България живее тук.

Лесно е да кажеш, че "твоя" град примерно е супер чист! Е, да ама той е голям колкото квартала ми ... какво правим а?! :?

InitialD
02-11-2009, 20:53
^ Това ми напомни за едно предаване на MTV Winter Based TRL.

И в него хващат разни на улицата от най - разолични държави включително България .. и хванали некви две на Витошка и ги питат откъде са и едната вика "от Плевен" ... сети се за кво си говорим ...

Tokarev
02-11-2009, 21:43
стига с тоя мит,че софиянци само сме чакали да се затопли времето и сме забегвали веднага за прованса... такова нещо - нЕма. аз лично от София почти не излизам,нямам и желание. ни лято,ни зима,тук си ми харесва. до морето миналата година се вдигнах за 1 специално парти. ако толкова ми се приплува имаме достатъчно басейни. ако ми се ходи на ски - имаме си Витоша. селяните,които живеят в София обичат често да си ходят по родните места,на нас софиянци тука си ни харесва.

тия митове и легенди ги знаем... колко гадно било в София,как никой не искал да живее тук... даам... и всяка година се увеличава с 50-100 хиляди жители...
Жителите се увеличават не защото в тоя кенеф софия е толкова хубаво, а защото има повече работни места....

Tokarev
02-11-2009, 22:00
еми спрете да плюете по София като ви дава хляба :)
За мен как се чувствам е по-важно от хляба....

Tokarev
02-11-2009, 22:11
:)

psychopath
02-11-2009, 22:16
Все едно някой ви кара на сила да идвате... :shock:
като не ви харесва не идвайте

Tokarev
02-11-2009, 22:19
Някои не сме дошли, а живеем от отдавна тук и сме принудени да седим по една или друга причина в близките поне 5 години.....

psychopath
02-11-2009, 22:25
Някои не сме дошли, а живеем от отдавна тук и сме принудени да седим по една или друга причина в близките поне 5 години.....принудени...ох горките :(

Tokarev
02-11-2009, 22:28
Някои не сме дошли, а живеем от отдавна тук и сме принудени да седим по една или друга причина в близките поне 5 години.....принудени...ох горките :(
Хехе....иначе и да ми се плаща не бих се върнал в тая дупка...

Pliok0019
02-12-2009, 07:41
И аз отначалото не се кефех на това, че ми се налага да живея в София. Приятелите ми не бяха до мен, хората, които обичам най-много - също. Но си казах, че всяка промяна е положина, създадох много контакти, приятели...Появиха се неща като хубаво училище, нов апартамент, любов...

Сега пак си се прибирам в Елин Пелин. Аз съм си от там преди всичко, но се връщам с удоволствие. Преди ходех всеки петък и стоях до неделя (и това всяка седмица), а сега...отивам в събота, връщам се в неделя...пред седмица, две.

Хубавото е че си забазих трайните приятелства от там, но отимах и нови, по-различни тук.

Според мен само нереализираните хора са недоволни от средата, в която живеят.

bullit
02-13-2009, 08:27
:smt097