Влез

View Full Version : За последиците от изрусяването?

miss_broken_heart
10-03-2008, 12:47
rusa kosa .....kakvo ni struva tova....kak moje pri izrusqvane da predodvratim iz6uvaneto kapeneto i cyvteja na kosata

Нарушена т.7
moderated by oth_fenka

mil4eto_
10-03-2008, 12:56
С добри продукти,много грижи и постоянство.

Sensuality
10-03-2008, 15:03
С добри продукти,много грижи и постоянство.

+1 съгласна съм,трябват супер много грижи което включва редовно правене на маски,хубав шампоан,балсам,кристали и всякакви такива :)

ValzZi
10-03-2008, 16:11
съжелявам ако прозвучи глупаво или неопитно макар и аз да се боядисвам но не руса
тези грижи се полагат за всяка боядисана а и не коса нали?/все пак все е боя повече ли оврежда да се изрусиш отколкото някакъв друг цвят :)

Sensuality
10-03-2008, 16:48
съжелявам ако прозвучи глупаво или неопитно макар и аз да се боядисвам но не руса
тези грижи се полагат за всяка боядисана а и не коса нали?/все пак все е боя повече ли оврежда да се изрусиш отколкото някакъв друг цвят :)

Хах честно казано за мен изрусяването е най-тежкото нещо,което може да причиниш на косата си,защото наистина много се изтощава.А бе трябват си грижи без значение боядисвана ли е косата ти или не,но специално ако се изрусяваш ш трябва да избегнеш изпозлването на преси,маши и тем подобни :)

mil4eto_
10-04-2008, 07:43
По принцип русата боя е много по-силна,за да се получи желания цвят.
Например,за постигане на кафяв нюанс може да се използва и безамонячна боя.
Аз лично се изрусявам от 3 години и косата ми е ок. :-D
Сега си взех Цимента на Керастаз,защото доста се е изтощила от пресата,а и още от лятото....

sexy_baby_originale
10-04-2008, 08:05
Ако не си от хората, който се грижат много за себе си...по-хубаво недей се изрусява.

Pliok0019
10-04-2008, 19:47
Аз лично и слагам хининова вода, мия я с шампоан и балсам за боядисана коса и г/д това е. Утре ще купя някаква маска. Косата ми нито цъфти, нито е суха, но малко пада... :S