Влез

View Full Version : Сестра ми е курва :(

tarataika
10-03-2008, 13:25
Вече не знам какво да правя...Нека разкажа накратко историята първо и тогава да поискам съвета ви.
Започва в началото на лятото на 2007 година. Тогава сестра ми беше на 11 години. В нашия блок се настаниха на квартира около 10 момчета - всичките над 20, събрани от селата покрай Смолян, дошли да си изкарват прехраната, като поставят изолации и др строителни глупости. Сестра ми тогава движеше с курвичките на квартала...нз дали всъщност това е причината. Те се запознали и като се почнаха едни свалки.(за да не се чудите - малко по-развита е от останалите момичета, само на гръдна обиколка обаче). Първо си падаше по едно момче, мислеше си, че е влюбена, после по друго. Те не са и момчета, а мъже. След всичките задявки, се стига дотам, че сестра ми най-редовно им ходеше нагости заедно с т.нар. си приятелки, разменяха си тел-овете и в един прекрасен ден решила да се качи сама на гости, при което с един от тях (леко подпийнал) се натискали, той я съблякъл, направо се събул и й казал директно - да го направим. Най-вероятно уплахата й е подействала в тоя момент, затова е избягала. Всичко това го разбирам от нейните пр., които хубаво я наклюкариха как се целувала с тоя и оня, какво и кога е правила. На вс отгоре имаше неблагоразумието да си води дневник и аз го намирам един ден, докато бърша прах. Следва луд скандал - на косъм бях да кажа на наще, ама след като си изревала очите пред едно момиче, то дойде да ми се моли и да ме убеждава. Съгласих се при условие, че се поправи. Така и изглеждаше. И стигаме до същия проблем една година по-късно. Тя си е същата малка курвичка, която кисне по сайтове за запознанства, намерила скайповете на тия момчета(те се преместиха) и си пише с тях. Намерих й паролата от скайп и видях за какво става въпрос... Пределно ми е ясно какво може да иска едно такова момче от нея, но мамка му, тя е на 12. И вместо да се питате къде са през т'ва време наще - те по цял ден са на работа, мислят сестра ми за божа кравичка, а аз съм черната овца в семейството. Вече се чудя - дали да им кажа? Как биха реагирали - ден и нощ се трепят, за какво - за да видят, че така обичаната им дъщеря се е превърнала в нещо, което ако видят по улиците, се отвращават. Не искам да й навредя. Но не искам и да гледам как се разочароват от нея. Това би било голям удар. Искам тя да се поправи докато е време, преди да е станало нещо по-лошо. :( преди да ме съдите, че пускам два пъти темата..просто се нуждая от помощ

mim4ety_sara
10-03-2008, 13:29
Az mislq,4e roditelite trqbva da znaqt,syberete se 4-ta i pogovorete,no bez da stavat nqkakvi ujasni skandali :-o

tarataika
10-03-2008, 13:31
мерси за съвета, мисля още довечера да поговоря с тях

i'm so excited!
10-03-2008, 13:52
в никакъв случай не я клевети пред ваште. много грозна и нелояна постъпка, пробвай първо сама да се справиш с нея, поговорете, натърти и това, че не искаш да казваш на ваште, за да спестиш главоболия и на тях и на нея,но ако продължава в същия дух, ще го направиш, посплаши я малко (не знам в какви отношения сте,но аз винаги съм имала респект към сестра ми и винаги съм я слушала).
гледай да я отдръпнеш от компанията и малки курвета, ако трябва я взимай с теб по-често. гледай да и помогнеш да разбере, че това ,което прави нито е привично за един сериозен голям човек , нито пък е толкова забавно, колкото изглежда.

Erica
10-03-2008, 13:52
Струва ми се,че сестра ти трябва да се отдели от тези си "приятелки" , които и влияят така.Определено не е нормално 11-12 годишно дете да си мисли само за батковци...и то 20+

sScream
10-03-2008, 13:56
Az mislq,4e roditelite trqbva da znaqt,syberete se 4-ta i pogovorete,no bez da stavat nqkakvi ujasni skandali :-o

Ми не е възможно според мене без да стават...все някой ще избухне 100% ама 100% при такава тема. Но пич трябва да кажеш със сигурност на ваще. Още е малка, на 12 е. Ваще знаят най-добре как да постъпят. А ти помежду-другото на колко си ? :)

dimitar_ak
10-03-2008, 13:56
Не наричай сестра си курва. Щеше да е такава ако се беше наебала с цялата група момчета и питаше за още. Другото, което ще ти кажа е, че курва не се ражда, а отглежда. Сега е момента да говорите с нея както ти, така и родителите ти.

tarataika
10-03-2008, 14:02

Ми не е възможно според мене без да стават...все някой ще избухне 100% ама 100% при такава тема. Но пич трябва да кажеш със сигурност на ваще. Още е малка, на 12 е. Ваще знаят най-добре как да постъпят. А ти помежду-другото на колко си ? :)

аз съм на 16...и към онзи дето каза, че е грозно - нали това обяснявам - не искам да изглеждам като клюкарка...и вече и дадо х шанс, тя обеща , че ще се поправи...а резултат няма, вече толкова се двоумя- ако говоря с тях сега, ще е по-добре за нея - защото ще се поправи по-бързо, ако оставя нещата просто да отминат, ще си остане със същото мислене :(

Erica
10-03-2008, 14:04
Момичетата с които излиза,така наречените и приятелки,по-големи ли са от нея?

tarataika
10-03-2008, 14:06
Момичетата с които излиза,така наречените и приятелки,по-големи ли са от нея?
една до две години по-големи от нея, ама тя не се събира с тях от около година....какво да ги описвам - обикновено племе, чалгарско от крайните квартали, ден и нощ киснещо в сайтове за запознанства :?

slim__shadygirl
10-03-2008, 14:10
:shock: на 12 ли каза?А ти на колко си?Ако си по-голяма от нея поговири с приятелките и да я оставят намира,поговори и с нея още 1 път.НАЛЕЙ Й ПОНЕ МАЛКО МОЗЪК!Та тя е на 12 :(
Пък ако и разговорите не помогнат фани я набий едно хубаво и дано поне тфа да има ефект :-x

i'm so excited!
10-03-2008, 14:12
а да, забравих да допълня, че ако не те послуша , я остави сама да се опари и да се научи. като не става с добро - ще стане с лошо.
ще си намери душицата някоя любов, обаче всички като я знаят като 'оная мърла, дето пуска на всички' или няма да й върже или ще я прекара и ще я зареже. това боли достатъчно и ще й дойде набързо акъла в главата рошава.

dimitar_ak
10-03-2008, 14:15
Има и още един тънък момент. Момчета над 20, т.е. пълнолетни. За педофилия съдят и то сериозно. Кажи и това и на нея, и на кандидат свалячите.

tarataika
10-03-2008, 14:16
:shock: на 12 ли каза?А ти на колко си?Ако си по-голяма от нея поговири с приятелките и да я оставят намира,поговори и с нея още 1 път.НАЛЕЙ Й ПОНЕ МАЛКО МОЗЪК!Та тя е на 12 :(
Пък ако и разговорите не помогнат фани я набий едно хубаво и дано поне тфа да има ефект :-x

16,как да я набия, та тя е по-едра от мене...вече се пробвах, явно тая вечер просто ще говоря с наще..колко пъти вече се пробвах да и налея мозък, тя все казва, че не й пука, яд ме е за наще..защото не заслужават подобно поведение..ден и нощ се трепят по 12 часа, не почиват дори в събота и неделя, от 6 години не са ходили на почивка, за да й осигурят най-доброто във всеки аспект...а сега

tarataika
10-03-2008, 14:20
а да, забравих да допълня, че ако не те послуша , я остави сама да се опари и да се научи. като не става с добро - ще стане с лошо.
ще си намери душицата някоя любов, обаче всички като я знаят като 'оная мърла, дето пуска на всички' или няма да й върже или ще я прекара и ще я зареже. това боли достатъчно и ще й дойде набързо акъла в главата рошава.

не искам сестра ми да стане курва..не е някоя непозната на улицата, та да я оставям на произвола на съдбата

Erica
10-03-2008, 14:22
Просто попитах,защото за да се държи така...обикновено са намесени и "какички"...Повечето деца са на този принцип,искат да пораснат бързо и да приличат на по-големите...
Обаче от това,което ми казваш...започвам да се убеждавам,че фолк-клиповете...промиват детското съзнание до безообразие...

По темата...наистина не знам какво да те посъветвам не съм изпадала в такава ситуация...,вкъщи аз съм по-малката...А пък и ти казваш,че вече си опитала всичко и си говорила с нея не веднъж...,явно заплахите при нея не действат,това ме кара да мисля,че и разговор с родителите няма да подейства...Ако сестра ти е малко по-хитра може да извърти всичко срещу теб...и да излезе,че си измисляш...,а пък и ти сама казваш,че ще останат много разочаровани,ако разберат...
Опитай се да намериш сходен език с нея...и по някакъв начин да и обясниш...,че това което прави наистина е грозно...и не и прилича на годините,че има време,когато ще е обсипана от мъжко внимание...,а сега просто да си изхивее детството нормално...
Ако има респект от родителите ти...,се направи на луда и когато сте заедно всичките...подхвани някоя тема...за малките момиченца,които искат да приличат на големите каки...,съответно без да намесваш сестра си...просто ей така...тя да чуе какво е мнението им по този въпрос...,ако е умнoгo момиче...сама ще се замисли какво всъщност прави...и как изглежда това от страни...

ForeverYour
10-03-2008, 14:22
гаден нет по 2 праща ...

ForeverYour
10-03-2008, 14:23
Боже сестра ми била курва .... ми седни поговори си с нея ?!?! Толкова ли е трудно, така го каза, че само тя е такава сейноче .... Определно с родителите ! Не ги слушай тези които ти казват, да говорите без родители, за такива неща трябва да знаят.... Това не е като да дръпнеш един масур ...

sLaDkA_GrEsHkA
10-03-2008, 14:29
Ti si i dal shans a tq go e propilqla, mislq che e vreme roditelite vi da vzemat merki.

Neverafter
10-03-2008, 14:29
Съгласна съм с друфите,които ти казват да говориш с вашите! Зa Бога,та тя е на 12!!! O_O Аз на нейната възраст не съм си и помисляла за батковци на по 20 и кусур години! Опитала си по по-добрия за нея начин - да говорите, но тя си е попитала ушите да те чуе! Не знам защо още я търпиш и не кажеш на вашите - нито ти,нито те заслужават подобно поведение от някаква си 12-годишна пикла (с извинение). Просто.... прекалено малка е да ви се качва на главите! Едно добро наказание ще й дойде добре...

Само 1 не разбирам... сестра ти новини не гледа ли,не слуша ли вестници... нейни връстнички да раждат бебета...направо е отвратително,това как не й е повлияло досега! Егати докъде стигна днешната младеж!

tarataika
10-03-2008, 14:31
Просто попитах,защото за да се държи така...обикновено са намесени и "какички"...Повечето деца са на този принцип,искат да пораснат бързо и да приличат на по-големите...
Обаче от това,което ми казваш...започвам да се убеждавам,че фолк-клиповете...промиват детското съзнание до безообразие...

По темата...наистина не знам какво да те посъветвам не съм изпадала в такава ситуация...,вкъщи аз съм по-малката...А пък и ти казваш,че вече си опитала всичко и си говорила с нея не веднъж...,явно заплахите при нея не действат,това ме кара да мисля,че и разговор с родителите няма да подейства...Ако сестра ти е малко по-хитра може да извърти всичко срещу теб...и да излезе,че си измисляш...,а пък и ти сама казваш,че ще останат много разочаровани,ако разберат...
Опитай се да намериш сходен език с нея...и по някакъв начин да и обясниш...,че това което прави наистина е грозно...и не и прилича на годините,че има време,когато ще е обсипана от мъжко внимание...,а сега просто да си изхивее детството нормално...
Ако има респект от родителите ти...,се направи на луда и когато сте заедно всичките...подхвани някоя тема...за малките момиченца,които искат да приличат на големите каки...,съответно без да намесваш сестра си...просто ей така...тя да чуе какво е мнението им по този въпрос...,ако е умнoгo момиче...сама ще се замисли какво всъщност прави...и как изглежда това от страни...

няма как да го извърти..имам солидни доказателства, аз мин година като бях решила да говоря с наще - просто снимах дневника й и щях да им го дам да четат, още пазя копието, + хронологията от скайпа й

боже...все едно съм в сапунен сериал
и си мисля, че с наще разговор ще подейства, защото наще са хипер свестни и няма да тръгнат да говорят с нея наставнически, ами като с възрастен

Likantrop
10-03-2008, 15:07
по добре говори с родителите ти , щом досега не те е послушала едвали ще го направи , успех и после кажи как са се развили нещата..

sScream
10-03-2008, 15:30

няма как да го извърти..имам солидни доказателства, аз мин година като бях решила да говоря с наще - просто снимах дневника й и щях да им го дам да четат, още пазя копието, + хронологията от скайпа й

боже...все едно съм в сапунен сериал
и си мисля, че с наще разговор ще подейства, защото наще са хипер свестни и няма да тръгнат да говорят с нея наставнически, ами като с възрастен

Ми, незнам ама от моя личен опит и от тоя на сестрами както и от други фр... да говоеиш с деца си като със възрастен просто нестава ...дето си е дете. Треа си един хував бой та да си знае. :D Както и да е, вече виждам, че се убеди да кажеш на родителите си което е правилния вариант :) Дано да се справят набързо с нея

tarataika
10-03-2008, 15:36
да още час и половина, докато се приберат наще..сега вече тря да мисля как да им го поднеса тва...в ебати филмите се наврях просто, иде ми да се метна отнякъде ](*,)

plmn
10-03-2008, 15:41
Кажи им абсолютно всичко за да разберат, че проблема е сериозен.И дано те вземат мерки.Не забравяй, че го правиш за доброто на сестра си, така че да не ти пука какво ще си помисли - малка е, не я съди ако не осъзнава, че се опитваш да й помогнеш.

N.B.A.
10-03-2008, 15:41
еми преди да говориш с родителите , по-добре и обясни какво значи педофилията и що за пропаднали хора са "МЪЖЕ" на по 20+ години , които се натискат на 12 годишно ХЛАПЕ...

snejana67
10-03-2008, 15:43
:( поговори с вашите,нещата изглеждат наистина сериозни докато не е станало прекалено късно :? :?

moon_flower
10-03-2008, 15:50
Според мен не трябва да се казва на вашите,защото това ще е голям шок за тях,ще им навреди на психиката,ще им пречи на работата.Но смятам,че трябва да хванеш сестра ти и да и обесниш с твърд тон какви ги върши и да и кажеш за реалните опасности,които могат да я сполетят,като и дадеш и примери от живота.Примерно за забременелите момичета на ранна възраст и така нататък.После заплашваш,че ще кажеш на вашите.Ако не ти вярва и кажи,че на теб нищо няма да ти стане ако им го споделиш,а само тя ще си изпати,така че по добре да си вземе поука.

PeopleAlwaysLeave
10-03-2008, 15:50
Наистина без разговор с родителиге едва ли ще мине. Ти си пробвала да я спреш, сплашила си я, но след като казва "не ми пука" просто друг избор нямаш. А каза ли й нещо от сорта на "Не те ли е малко срам? Мама и тате дават всичко за тебе, а ти да се отнасяш така с тях. Това ли заслужават?" примерно... :? Да я набиеш също не е решение, щото верно е, че дедето си е дете, но с бой не се решават нещата. Като я набиеш и кво? Няма да се промени, а ще почне да ти прави на пук... Говори с вашите и тва е. Те трябва да се аправят с нея... Успех :)

tarataika
10-03-2008, 15:52
мерси много на всички за съветите, много съм ви благодарна...после ще разкажа какво е станало

mynichka
10-03-2008, 15:56
оле милата ти .. еми поговорете с вашите , ама и тя да присъства там

samoubiika
10-03-2008, 16:00
не.аз не бих я нарекла курва!просто черната офца ;д;д;д
кфо да кажа.доказателство,че днешната младеж е със много години по-наперд от бившата...говорим за днешните 11-15 годишни,които знаят много повече ДОРИ от собствените си родители,които преди време се пазели и са се обичали...днес хората от интервала,просто немогат да се нарекат хора,а деца,които просто са по-напред с материала...или по-скоро с практиката 8-) 8-) 8-)
аз също съм на 15...изключение съм...знам че не съм само аз!ето като тази овчица от стадото,която е примерната,която не би ходила на гости на батковци,които могат да са и ТАТКОВЦИ!!не слагам всички хора под общ знаменател,не се засягайте послушните ;) 8-)

sasha_90
10-03-2008, 16:05
Родителите ви трябва да зная за всичко,което става.Ако знаят могат да направят нещо повече,за да се поправи,въпреки че се съмнявам.

Bee*
10-03-2008, 16:10
Виж-ти си й сестра-едва ли има чак толкова голям страх от теб.
Кажи на вашите-да я оправят,че ще стане много късно,иначе.

tarataika
10-03-2008, 16:11
мерси на всички пак, модераторите вече могат да заключат темата, няма смисъл от повече мнения

HardlyAwakened
10-03-2008, 16:17
Вече не знам какво да правя...Нека разкажа накратко историята първо и тогава да поискам съвета ви.
Започва в началото на лятото на 2007 година. Тогава сестра ми беше на 11 години. В нашия блок се настаниха на квартира около 10 момчета - всичките над 20, събрани от селата покрай Смолян, дошли да си изкарват прехраната, като поставят изолации и др строителни глупости. Сестра ми тогава движеше с курвичките на квартала...нз дали всъщност това е причината. Те се запознали и като се почнаха едни свалки.(за да не се чудите - малко по-развита е от останалите момичета, само на гръдна обиколка обаче). Първо си падаше по едно момче, мислеше си, че е влюбена, после по друго. Те не са и момчета, а мъже. След всичките задявки, се стига дотам, че сестра ми най-редовно им ходеше нагости заедно с т.нар. си приятелки, разменяха си тел-овете и в един прекрасен ден решила да се качи сама на гости, при което с един от тях (леко подпийнал) се натискали, той я съблякъл, направо се събул и й казал директно - да го направим. Най-вероятно уплахата й е подействала в тоя момент, затова е избягала. Всичко това го разбирам от нейните пр., които хубаво я наклюкариха как се целувала с тоя и оня, какво и кога е правила. На вс отгоре имаше неблагоразумието да си води дневник и аз го намирам един ден, докато бърша прах. Следва луд скандал - на косъм бях да кажа на наще, ама след като си изревала очите пред едно момиче, то дойде да ми се моли и да ме убеждава. Съгласих се при условие, че се поправи. Така и изглеждаше. И стигаме до същия проблем една година по-късно. Тя си е същата малка курвичка, която кисне по сайтове за запознанства, намерила скайповете на тия момчета(те се преместиха) и си пише с тях. Намерих й паролата от скайп и видях за какво става въпрос... Пределно ми е ясно какво може да иска едно такова момче от нея, но мамка му, тя е на 12. И вместо да се питате къде са през т'ва време наще - те по цял ден са на работа, мислят сестра ми за божа кравичка, а аз съм черната овца в семейството. Вече се чудя - дали да им кажа? Как биха реагирали - ден и нощ се трепят, за какво - за да видят, че така обичаната им дъщеря се е превърнала в нещо, което ако видят по улиците, се отвращават. Не искам да й навредя. Но не искам и да гледам как се разочароват от нея. Това би било голям удар. Искам тя да се поправи докато е време, преди да е станало нещо по-лошо. :( преди да ме съдите, че пускам два пъти темата..просто се нуждая от помощ

Сестра ти, може да ти е само благодарна че има толкова загрижен човек, дори и в тази ситуация си личи че наистина ти пука,а тя с какво ти се отблагодарява... съжалявам че така се получва.
Та, на 12 години не може да се говори сериозно с човек, а и от твойте думи разбирам че яко я е разтърсил пубертета още от сега.Младите момичета, а и някой по-големи са се окурвили много :| ..изобщо нашето поколение, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ е толкова безотговорно, за нищо не ги е грижа.. пожелавам ти успех в тази ситуация..и дано успееш да я накараш да мисли трезво.. :? :-)

FeNuT
10-03-2008, 16:35
по-добре кажи на вашите защото може да стане още по-лошо!Направи го за нейно добро все пак......може да стане много по-лошо

BaiToq
10-03-2008, 16:45
Чупи и канчето.
Или кажи поне пари да взима.

tarataika
10-03-2008, 16:48
абе аре стига с твоите инфлантилни и неадекватни коментари :-x

BaiToq
10-03-2008, 16:49
абе аре стига с твоите инфлантилни и неадекватни коментари :-x
Мерси,мерси,миличка
сестричка на курвичка :-P

Claire1
10-03-2008, 17:04
Ами и аз мисля, че трябва да говориш с родителите си и да им кажеш. Явно сестра ти не те слуша, няма никакъв респект и едва ли ще има ефект колкото и да й обясняваш колко грозно и глупаво е това, което прави. Виждам, че си решила, че ще говориш с вашите-ако искаш след това разкажи. :)

crazygirl13
10-03-2008, 17:32
Според мен по-добре е да знаят ваште.Съберете се и си поговорете

Whyniser
10-03-2008, 18:05

аз съм на 16...и към онзи дето каза, че е грозно - нали това обяснявам - не искам да изглеждам като клюкарка...и вече и дадо х шанс, тя обеща , че ще се поправи...а резултат няма, вече толкова се двоумя- ако говоря с тях сега, ще е по-добре за нея - защото ще се поправи по-бързо, ако оставя нещата просто да отминат, ще си остане със същото мислене :(
Ами ти какво обещание вярваш на 12 годишно пале.Разкажи и какви главоболия могат да станат,ако разберат вашите.Сплаши я,примерно,че ако разберат могат да се разведат.Ако не 2-3 шамара и да се осъзнае.Ама душманските,не си поплювай 8-)

GregoryHouse
10-03-2008, 18:11
А аз те мисля за отмъстителна кравичка...според мен ще кажеш на ваще не толкова че се притесняваш за нея колкото до това че я мразиш...щом ще ти хареса да и е гадно кажи им...

П.п: Не казвам че не трябва но...казавам причината която те кара да го правиш...а за мен това е доста долна причина...

samoubiika
10-03-2008, 18:46
то момичето каза в началото,че е загрижено!просто сега се двоуми дали да каже на техните!
ето кфо ше и кажа аз:
-фащаш малкото лайно след даскало,докато мама и тати си скъсват задниците от работа
-казваш и "ей лайно.предлагам ти сделка!И в 2та случая-край с курвенските номера!Или спираш да дружиш със кварталните курви или ще кажа на наще за дневничето ти,което случайно имам!Да не става така да идват всичките ти приятелки да ме молят тука,нема ткф вариант да се разминеш,както последния път!гледай да не забравя че си ми сестра и да им кажа какво правиш с 20 годишните батковци!" и малкото копеленце ше се уплаши
-ако не се стресне...избираш подходящ момент...тя се прибира,ваще са у вас...гледай да са ядосани,за да се научи лайното грозно,казваш им "ааа...семейство,сестрата има да ви казва нещо" ииии ако малкото лайно не се сети,даваш дневника на майка си,казваш и що за курвичка е,казваш и че е заради средата в която се намира,а именно приятелките и,и всичко ще приключи до там.няма да се обясняваш после във форума,че сестра ти е курва,защото не мисля,че това засяга някой...гледаме курви по улиците всеки ден...средата и влияе!ако си намери свестни приятели няма да е такава!знам от личен опит..бях на косъм да направя грешката да простя на момичетата от квартала за една глупост...сега чувам,че са кварталните курви...а и по външния им вид личи ;)

toni_maina
10-03-2008, 18:51
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: бате аз имам такава братовчедка.. на 12 е.. и ходи на срещи с 20 и кусур момчета.. (мъже..) :shock: :shock: :shock: :D айде успех.. и пиши после как е минало :) :) :grin: :oops: :oops: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

liana
10-03-2008, 18:54
Не знам ,не мисля ,че ще й се отрази добре разговора с вашите. А щом не става със заплахи й дай пример с други момичета като нея.
Първо й кажи, че тези момчета не са влюбени в нея както тя си мисли , а искат само да се възползват от нея. После й кажи ,колко зле ще се почувства когато я зарежат и ако се сещаш за някоя такава случка и я разкажи , за да види в действителност какво става. Със заплахи няма как да разбере,че е тръгнала по грешния път. Пък и родителите ти какво могат да направят освен да я накажат? Пък и както каза, постоянно ги няма, така че само ти можеш да я контролираш. Недей да я набутваш пред вашите , просто й помогни да се осъзнае :)

tarataika
10-03-2008, 19:27
и така....финито, енде, дъ енд, края демек или развръзката

Чаках наще, доста дълго време...два часа съм висяла и се чудех как да им го сервирам. И просто казах - като се преоблечете имам да говоря нещо важно с вас. И де изнесох. Ама майка ми - веднага с мен(кой знае какво си е помислила), застана и аз просто им разказах...връчих им дневника, копията от хронологията. Представа си нямате на баща ми какво беше физиономията...коренно променена...вбесен... като чуха вс, ме изпратиха да я извикам, извиках я и се ометох от стаята...по едно време пак се върнах...не я е бил (баща ми е супер, изключително интелегентен човек :oops: )..сериозен разговор имаха и в момента виждам резултата...майка ми после вика - ако баща ти не беше тука, щях да омета къщата с тебе. Явно той много се е ядосал. Доста скоро на съд ще се ходи. Тоя баща ми - човек, дето познава доста хора, още от преди десетина години, вика - ще ви намеря и лошо ви се пише, ама сериозен, ония сиг са се попикали от страх. Най-вероятно е се обажда в полицията, на прокурор и с пълно право. Усещам, че сега сестрицата ми е по-ниска от тревата. После отидахме да вечеряме и дискутирахме какви са що са ония тъпанари...и от дума на дума ...сестра ми с цялата си наглост - "Добре, аз искам да попитам - защо на Йоана й намерих две цигари в чантата на село..." Аз втрещена..егати нахалството....(поне зн че не само аз ровя из нещата й), как да е...викам - то хубаво си ги намерила, ама аз не мисля, че мама и тати имат право да ми се карат, нищо че са ми родители, ама и двамата пушат...нямат право да ме упрекват...+ тва аз доста отдавна не пуша вече...та така...Майка ми :" ако имате още някоя тайна да споделяте, сега му е времето :razz: ..." Даже ме пита дали не съм пробвала трева(слава богу никога не съм пробвала наркотици, а нямам и намерение) ...та така...

И ДОБРИТЕ ПОБЕДИХА ЛОШИТЕ! И ЛЮБОВТА СПАСИ СВЕТА!

пп доста леко го приеха, явно вече я имат за възрастен...думи нямам просто, ама карай...пак благодаря на всички ви за добрите съвети, за отделеното време, за вниманието, страхотни сте, хора :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Bee*
10-03-2008, 20:23
Еми,браво,радвам се щом казваш,че се е получило добре. :)
А сестра ти нещо сърди ли ти се?

tarataika
10-03-2008, 20:33
Еми,браво,радвам се щом казваш,че се е получило добре. :)
А сестра ти нещо сърди ли ти се?

не, всъщност, което е учудващото

До модераторите - време е да заключите темата!

sScream
10-03-2008, 22:28
Да радвам се, че си удържала фронта :) Радвам се, че сте се разбрали и дано няма повече пр. И евала на таткото СЪД ДО ДУПКА деба и педофилите деба скапани деба :o :o

reychal69
10-03-2008, 22:31
oofff te po malkite sega si4kite sa taka..kogato roditelite im im pozvolqvat vsi4ko taka stava..Govori s neq..malko ubidni dymi ot tipa "kurva li 6te stava6" ili "kurvite sa po trydni ot tebe" nqma da i navredqt a da se nadqvame..6te q nakarat da se zamisli...

DeCuTo0
10-03-2008, 22:48
радвам се че са разбрали и тя не се сърди ... като стане по-голяма ще ти е благодарна за това което си направила :-)

Harum_Scarum
10-04-2008, 06:17
Незнам за съд се пак тои не я е карал да прави нищо,тя го е искала доколкото разбрах от темата

koalka
10-04-2008, 07:15
По желание на авторката заключвам темата!