View Full Version : Зимни ботуши
Някой знае ли от къде мога да си намеря такива ботуши и на каква цена горе доло.
http://prikachi.com/files/384848x.jpg
http://prikachi.com/files/384849d.jpg
http://prikachi.com/files/384850B.jpg
http://prikachi.com/files/384856U.gif
SkyEatsAirplane
10-04-2008, 12:09
абе ватираните не се ли мокрят много лресно от снега аз съм почитателка на кожените ;)
TheNewReligion
10-04-2008, 12:12
Такива модели продаваха миналата зима в ЦЦС-а в един магазин, чието име не запомних, но в него има и дрехи. Бяха по 50 лв. Ако, не си от София се поразходи по магазините и разгледай. Все ще има нещо, ако не същото, то поне подобно. :)
ElisaDay
10-04-2008, 12:21
:razz:
в магазините за обувки няма ли ? :shock:
:razz:
в магазините за обувки няма ли ? :shock:
:-o ami o4evidno za da pusna tazi tema ne vav vsi4ki ima
krisiiiiito
10-04-2008, 12:26
малее..приличат ми на някви ботуши на някой от някакъв измислен детски филм :lol: .. та това саа простооо.. наподобяват ми отдолу малко на пантофи но както и да е :shock: :D
потърси..потърси все ще намериш :razz:
24white24
10-04-2008, 12:26
Пиши ми ЛС, мога да ти намеря такива различни модели цветове и тн. с доставка от щатите
remember_me
10-04-2008, 12:28
малее..приличат ми на някви ботуши на някой от някакъв измислен детски филм :lol: .. та това саа простооо.. наподобяват ми отдолу малко на пантофи но както и да е :shock: :D
naistina..kakvi podqvolite sa teq boty6i :-o
mynichka
10-04-2008, 12:31
имаше ги миналата зима навсякъде ..и тая ще ги има ..ама подяволите Те са Отвратителни :lol:
Пиши ми ЛС, мога да ти намеря такива различни модели цветове и тн. с доставка от щатите c i az moga taka pitam za bg a dostavkata e mn skapa
Абе хора каква доставка,какви 50 лева :shock:
Мина им модата вече...освен ако не се е върнала :-о
Но,леля ми работи в magazin за обувки и много добре се сещам че тази зима ги продаваха за не повече от 20 лв... понеже вече не се търсят.
Така че...Не че нещо просто не ми харесваха НИИЙКАК и за това ги запомних /ухх че логика извадих :-D / Иначе щом ти харесват търси по-усилено или изчакай още малко да поизкарат още модели понеже те сега започват ;]Успех :)
^абе ,мила,кво като не са на мода ве?!
Пф.
Иначе ботушките са супер яките,особено последния модел :)
в теранова ги имаше за 59 лева :wink:
RiseGirl
10-04-2008, 13:32
Като бях във Варна имаше в New Yorker за 50-60 лв. :)
Аз имам такива и са супер удобни. Много зависи с какво ще се комбинират като си купиш. Определено не бих ги нарекла грозни. :)
Моите са на UGG, но са ми подарък и не знам дали може да ги намериш тук и колко струват. :)
ice_heart_
10-04-2008, 14:30
ne men mi preli4at na botu6i koito gi nosqt samo horata na antarjtida NIKOGA nebih si kupila podobni obufki ama tova e dr. vapros
В Теранова ги има,като на първата снимка точно. Много грозна история..
luda li si be za kvo sa ti takiva basi groznite
tigarski
10-04-2008, 16:58
На мен също ми харесват много. Различни вкусове. Минала им модата- е и?
Любимият ми модел!
http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/gojane_2020_193286580
24white24
10-04-2008, 17:01
Пиши ми ЛС, мога да ти намеря такива различни модели цветове и тн. с доставка от щатите c i az moga taka pitam za bg a dostavkata e mn skapaЦената която ще ви дам е с включета доставка :)
fre3styl3
10-04-2008, 17:06
А нещо такова да имате идея къде се продава? (От София съм)
http://liglickaaa.hit.bg/botu6i.JPG
В Теранова има със сигурност.За мен са адски грозни,ама щом си ги харесала,няма лошо. ;)
xxxSnowflakexxx
10-04-2008, 19:30
+2945046957096706 но всеки има различен вкус , но на мен определено не ми харесват а да не говорим за подметките
xxxSnowflakexxx
10-04-2008, 19:30
+2945046957096706 но всеки има различен вкус , но на мен определено не ми харесват а да не говорим за подметките
В момента има такива бежави в Теранова.
varnen4e
10-04-2008, 20:22
Наистина ли ти харесват тези ботуши?
draki4ka
10-04-2008, 21:22
ми всеки с стилът си аз ще кажа че не ми харесват и никога не са ми харесвали сеедно на баба ми :? :lol: :lol:
Пиши ми ЛС, мога да ти намеря такива различни модели цветове и тн. с доставка от щатите c i az moga taka pitam za bg a dostavkata e mn skapaЦената която ще ви дам е с включета доставка :)
Чакам да ми предложиш:)
А ако ми предложиш и конвърски по пощата, ще ти сваля звезди:Д
24white24
10-05-2008, 04:22
А ако ми предложиш и конвърски по пощата, ще ти сваля звезди:ДТези дни чакам каталога и ще ти дам на ЛС ;)
Магазин-Теранова.
Цена-55.90.
;)
tigarski
10-05-2008, 09:24
А ако ми предложиш и конвърски по пощата, ще ти сваля звезди:ДТези дни чакам каталога и ще ти дам на ЛС ;)
и аз искам :)
luda li si be za kvo sa ti takiva basi groznite
samo da vi kaja ne samo na tew a i na dr. ne se zaqjdam no az ne sam vi pitala haresvat li vi a kade ima i na kakva cena.
охх приличат ми на къщни пантофки :D Иначе не знам откаде да ги вземеш ... то на картинката не пише ли марката ?
Ами такива ботуши гледах в Mango (Пловдив), Miss sixty (Хасково) и мисля но не съм сигурна че май имаше и в teranova (Пловдив) иначе бяха евтини някъде от 120 до 180-200лева.
kat4enceto
10-05-2008, 18:44
ako si ot sf idi v rip curl)toi e na patriarha) tam gi ima vsi4kite modeli i sa okolo 100 -150 lv. A i v rip curl sa 100 % po ka4estveni otkolkoto v terranova 8)
BurningDesire
10-06-2008, 20:55
Абе ти сериозно ли?
preichetoy
10-06-2008, 22:46
Бляааааааааааа, хора не ви ли писна?! Повечето постове бяха от рода на ''Не ми харесват!'', ''Много са грозни!'', '' Ти луда ли си?!''. Момичето ви пита КЪДЕ и КОЛКО, не дали ви харесват! :o
В Rip Curl има. В CCS.
Sladyranna
10-07-2008, 04:06
Тези ботуши бяха на мода миналата година в щатите...
Но вярвайте ми, те са пригодени за живота там, не в България...
В БГ трудно ще намериш и ако видиш някаде ще са много скъпи
Моето мнение е че не си заслужава!
Бляааааааааааа, хора не ви ли писна?! Повечето постове бяха от рода на ''Не ми харесват!'', ''Много са грозни!'', '' Ти луда ли си?!''. Момичето ви пита КЪДЕ и КОЛКО, не дали ви харесват! :o
В Rip Curl има. В CCS.
eeee nai setne edin 4ovek da razbere temata. a na kakva cena sa v CCS i Rip Curl
DisciplineAndOrder
10-11-2008, 22:56
Rip Curl,магазина в CCS.
мисля,че бяха 90 и нещо. абе към 100 кинта са
в теранова също има,55 лева са
мен са ми сладки такива ботуши. :)
Абе хора-всеки с вкуса си-аз много им се кефя-моите си ги взех то UK -там ги носят и лятото. много топлят и още не съм ги подносила. А ако трябва да се правим на интересни-ок-но не мисля, че ботуши от 200 лв. са евтини. :shock:
MegabytE
10-12-2008, 07:05
Намесвам се, защото дълбоко в душата си чувствам, че съм жена.
Та, сички са грозни.
GutCandy
10-12-2008, 08:21
A тази подметка отдолу не се ли изтърква супер лесно?И не са ли само за сухо време?
По моловете 100% ще ги има...
DJ_Mrav4o
10-12-2008, 08:46
A тази подметка отдолу не се ли изтърква супер лесно?И не са ли само за сухо време?
По моловете 100% ще ги има...
Според мен само един дъждец им трябва :? :? Но както ти си прецениш... Все пак ако си от Вн, има такива подобни в магазните са обувки към Колхозния :)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
10-12-2008, 08:57
В Rip Curl има. В CCS.
eeee nai setne edin 4ovek da razbere temata. a na kakva cena sa v CCS i Rip Curl
Момиче каза ти се че и в TRN ги има и цена ти се даде,ама ти явно си пропуснала,относно ботушките на мен не ми харесват за да ги нося аз ама са сладки и детски :grin: някак си радват,но и на мен не ми харесват...иначе зависи как се съчетаят и на какво се носят
white_chik
10-12-2008, 17:22
Точно такива има на пътеките в Младост 1.Мисля,че бяха около 50 лв и имаше бежави и кафяви.Ако имаш път насам,на старите пътеки някъде по следата беше
TheCookie
10-12-2008, 19:21
варна NewYorker 36,90лв.мааай толкова струваха и са абсолютно същите.. :P :P :P
Sladkata___
10-13-2008, 18:39
ебаси грозните ботуши за кво ти са такива
ебаси грозните ботуши за кво ти са такива
За какво ли се използват ботушите?!
мен ме радват ... мисля и аз да си зема такива . Мисля , че няма никакво значение дали вече не са модерни т.н. важното е да ти харесват . В Пловдив съм виждала в Метро , че ги има , но за цена не мога да ти кажа
Pliok0019
10-14-2008, 13:29
Всякакви може да са, обаче ми изглеждат много топлички. (:
i_hate_you_but_i_love_you
10-14-2008, 14:29
Та, сички са грозни.
+1 :?
RaLiTy_Y_y
10-14-2008, 15:35
м в тера нова в плд ги има същите
Sasha2k8
10-14-2008, 20:27
И на мен супер много ми харесват и мисля да си взема за тази зима. На Графа имаше в един от магазините
В Rip Curl има. В CCS.
Момиче каза ти се че и в TRN ги има и цена ти се даде,ама ти явно си пропуснала,относно ботушките на мен не ми харесват за да ги нося аз ама са сладки и детски :grin: някак си радват,но и на мен не ми харесват...иначе зависи как се съчетаят и на какво се носят
C of ... razbrah 4e gi ima v TRN i ne sam propusnala ama trqbva6e da pitam na kva cena e a otnosno botu6ite ve4e si gi vzeh ot trn i sa mn qki
Та, сички са грозни.
Ne razbrahte li 4e ne me interesuva dali vi haresvat vajnoto e 4e na men si mi haresvat. Nqkade v temata da pro4etohte da pi6e kakvo mislite za botu6ite?
Момичето търси на UGG,под 250 кинта такив няма,а вие и обяснявате за боклуците на Теранова и тн...вие въобще запознати ли сте с по-елитните марки...и да вярно е не са кой-знае какво,но само някоя тъпа кифла с евтини дрешки би измръзнала от студ през зимата,щото ...разбираш ли ...тия ботуши били отвратителни...
Момичето търси на UGG,под 250 кинта такив няма,а вие и обяснявате за боклуците на Теранова и тн...вие въобще запознати ли сте с по-елитните марки...и да вярно е не са кой-знае какво,но само някоя тъпа кифла с евтини дрешки би измръзнала от студ през зимата,щото ...разбираш ли ...тия ботуши били отвратителни...
2008? Мисля, че вече си е намерила такива :lol:
ПП: блах та тея ботуши тая година пак плъзнаха навсякъде.
Ами .. обивайте се като кучета с подметки на домашен чехъл щом искате.
и за кво трябваше да извадиш тема от 2008? :-o
Vikito0o
10-24-2010, 09:58
Аз мисля че съм виждала такива в bulldozer,но не съм много сигурна :)
whitebunny
10-24-2010, 10:23
:shock: къде сте тръгнали с тия подметки като на домашни чехлички :?
Converse333
10-24-2010, 15:20
Мен да питаш, това са есенни ботуши. Може да топлят, но в големия сняг ако тръгнеш с тях горко ти на краченцата... :?
Molzinka
10-24-2010, 15:45
Искам да попитам вие с какви ботуши ходите през зимата, защото и без това трябва да си взимам нови. Искам да не пропускат и да топлят.
Плс давайте идеи :)
Imaginarily
10-24-2010, 15:51
равни естествен велур набръчкани полу-ботушки, не са и боти,защото са по-високи... обичам да ми е равничко и лесно през зимата, защото в поледиците с ток не се виждам, а като гледам по магазините масово са напускали зимни ботуши с по 12 см ток и платформа о.0
Vikencheto
10-24-2010, 16:40
и аз много им се кефя на тези ботушки...напражо са страхотни! ако искаш оригинални uggs трябва или да си ги поръчаш от сайта им(в момента не мога да се сетя как е) или трбва да пообиколиш моловете-в една друга тема четох че там ги има. за ппарите:доста са скъпи, защото са от истинска овча кожа(мисля че от това бяха), та бях чела че са 150-200 долара. иначе би трябвало да има подобни, но не с марка uggs в магазините поне в моя град има :)
ParisHilton
10-25-2010, 12:35
във Мола съм ги виждала :)
diiana86
10-25-2010, 15:36
Там, накъдето те насочват и ги има за 20-30-50лв. рискуваш да си купиш ботуши с подметка на пантоф. Качествените такива са от порядъка на 100 и нагоре лева.
Колкото до горния пост... Ебаси, к`во значи "в мола съм ги виждала", малко ли молове има в България?
АРЕ СПРЕТЕ С ТАЯ ТЕМА БЕ, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ Е ОТ 2008!!!
АРЕ СПРЕТЕ С ТАЯ ТЕМА БЕ, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ Е ОТ 2008!!!
И в момента са плъзнали навсякъде и много момичета се интересуват.
Правите се на важни, ама ако се направи нова тема ще дадете старата, нали. Ако се пише тука- колко била стара. .
брях ..
Paramour
10-25-2010, 18:49
Сладки са. И аз бих си взела, ако не им беше такава подметката.. точно на домапни чехли ми бият. :?
Нищо, че ги има навсякъде, и в маркови мгазини.. подметката ме спира :?
Сладки са. И аз бих си взела, ако не им беше такава подметката.. точно на домапни чехли ми бият. :?
мхм. и мен така ме израдва модела на трн ..
иначе има такива нали с хубава подметка ама 400-500 лв. не се вадят ей тей 8-)
Paramour
10-26-2010, 08:38
мхм. и мен така ме израдва модела на трн ..
иначе има такива нали с хубава подметка ама 400-500 лв. не се вадят ей тей 8-)
Аз пък като порасна голяма ще си купя с хубава подметка :lol:
тия "ботушки" мисля, че ги имаше в мола в Търново в Tendenz, а за цена мисля, че бяха 27 кинта :D
des1t000
10-26-2010, 13:21
http://www.kokona.bg/details.php?%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0-Wrangler&sale=1438&town=2&brand=249 - тези за хубави от 340 :) трета година ги имам но от старата колекция
значи не само на мен ми приличат на пантофи... :lol:
MegiBoOm
10-26-2010, 14:11
абее яя....ботушките са си уникални! :D
Mirellaaa
11-11-2010, 05:21
абее яя....ботушките са си уникални! :D
така ее! :grin:
Janity951
10-23-2011, 09:09
I az mnogo tursq takiva botushi i sum ot vidin i ako nqkoi znae kude da namerq :D :D
dream1707
10-23-2011, 09:17
Ако искаш оригинални ugg .. бая скъпички са май. Иначе такива, но не оригинални има на много емста... дори аз имам такива и топлят страшно много и лично моите не пропускат.