View Full Version : дъвките :D
абее.. преди малко без да искам си изплюх дъвката и мамка му никъде не я намирам.. почвам да се филмирам вече .. нямам си на идея къде може да е.. аз ли съм шемет или проблема си е баш сериознеш.. защото после ела се обяснявай защо дъвката е на контакта примерно 8-) :D иначе някфи съвети ? :D
mArMaLaDkA
10-04-2008, 19:19
Викай й на галено-"Дъфи,дъфи,дъфи,дъфи.Дъфии,е а ми залепни на крака.Дъфи,дъфи..". 8-) Хах,егати темата.
nefchi_bs
10-04-2008, 19:21
:lol: :lol: :lol: :lol: МИ чсно казано незнам какво да направиш :grin: :grin: И на мен ми се е случвало това и така не я намерих тая дъвка :razz: :razz: :razz: :razz: Ебало си майката 8-)
TheNewReligion
Излез пред входната врата. Със сигурност е на решетката. 8)
xXxScreamxXx
В косата потърси ли ?! 8-)
schhhhhhh
10-04-2008, 19:26
8-) :lol: :razz:
gree_girl
10-04-2008, 19:27
Да не е забравена в устата на гаджето ...?
В косата потърси ли ?! 8-)
ттова беше едно от първите места на които потърсих .. няма братче.. безследно изчезнала е 8-)
извикай детективи..случая мн мистериозен ми се струва :-o 8-)
Sensuality
10-04-2008, 19:40
извикай детективи..случая мн мистериозен ми се струва :-o 8-)
:razz: :razz: :razz:
Jumbie483
10-04-2008, 19:44
При мен има една...дай доказателство, че е твоя и ти я връщам :lol: :lol:
mishenceto92
10-04-2008, 19:51
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
scoobydors
10-04-2008, 19:58
:lol: :lol: :lol: :lol: МИ чсно казано незнам какво да направиш :grin: :grin: И на мен ми се е случвало това и така не я намерих тая дъвка :razz: :razz: :razz: :razz: Ебало си майката 8-)
:lol: :lol: :lol: баси.... ми купи си друга дъвка - не са милиони ;) :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
хахах ....на мен ми се случвало нещо подобо...изпуснах в нас една бучка джам опакована в хартиика....и изчезна безследно...ебати филма ми беше :shock:
ThePowerOfLove
10-04-2008, 22:38
:D :grin:
:lol: :lol: :lol: баси.... ми купи си друга дъвка - не са милиони ;) :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
хахха то не е за парите. проблема е, че после ше й викат: "шо има дъвка там, шо има дъвка нз си къде" 8-) :D
crazybaby_
10-05-2008, 06:37
:grin: :shock: :D :D :smt040 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i na men mi se e sluchvalo :o
crazybaby_
10-05-2008, 06:38
:grin: :shock: :D :D :smt040 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i na men mi se e sluchvalo :o
Викай й на галено-"Дъфи,дъфи,дъфи,дъфи.Дъфии,е а ми залепни на крака.Дъфи,дъфи..". 8-) Хах,егати темата.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
zWezdichkaaa
10-05-2008, 11:55
леле това е сериозен проблем :-o
verdjitO
11-14-2008, 15:16
Да ти си шемет :lol: И помниш колкото бременна хлебарка :razz:
dqvol_ot_raq
11-14-2008, 17:04
Абе глей къде е 8)
summerlove66
11-14-2008, 20:10
При мене е душа .. Ела КЕ ти я дам :grin: :grin: :grin: :grin:
BlackRevenger
11-14-2008, 22:44
хах ... да не си я изплюла и да си забраила ..? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ND4SPD_f
11-14-2008, 23:13
nameri si detektor za duvki ;)
Най-добре викни полиция :D те ще я открият, ако не викнеш ще се навъдят хлебарки и ще завладеят цялата ви къща ще излезнат от всякаде дори от дълбините на каналите..... :D
BlackaTBW
11-15-2008, 22:11
Лягаш на пода, почваш да се търкаляш из цялата стая после търсиш по себе си.
Сега сериозно: Търси си я, тука във форума няма ясновидци противно на очакванията.
искате ли сички да съберем пари и да му купим нова дъвка :grin: :lol:
Лошо й се пише на тая дъвка като я намериш 8-)
krem4et0
11-16-2008, 19:44
т.11