Влез

View Full Version : Мечта

petet
10-04-2008, 19:58
Един човек адски много ми липсва.Другото лято ще отида да му помагам/работя за него с най-огромно удоволствие.Проблема е,че иска да ми плаща (познавам го от 10 години,като най-добър приятел ми е,адски приятно и лесно общувам с него,всичко е просто невероятно добре),а аз не искам.Мисълта,че трябва да чакам цяла година(до другото лято),за да изпълня една от мечтите ми просто ме убива.Просто не знам какво да правя.
Как да го обедя,че наистина,наистина не искам да ми палаща и искам да съм изцяло на моя издръжка и т.н,защото тази помощ,която ще му окажа,ще ми бъде от огромна помощ,за да изпълня най-голямата ми мечта-да кандидаствам медицина(този човек е хирург е един от главните ми вдъхновения и на които мога да разчитам,понякога го чувствам и като повече от баща!)?
Как да спра да мисля за другото лято,просто не мога да чатя,времето ме убива адски много и самата мисъл ме изморява с дни напред?
Знам,че всичко е толкова странно и тъпо сигурно изглеждащо,но ...

Bee*
10-04-2008, 20:55
Ти се радвай,че ще се сбъдне..какво като е след една година?
бързо ще мине,ако не мислиш за това постоянно,естествено.

petet
10-04-2008, 21:29
Адски,ама адски трудно е,защото както казах,не е 100% сигурно...всичко става :( просто не знам как това време да го превърна в приятно за чака

ThePowerOfLove
10-04-2008, 22:42
Не мисли само за това :) Кажи му,че няма да приемеш никакви пари от него.. Ще видиш,че зимата бързо ще мине :)

WithLove
10-09-2008, 09:52
И аэ трябва да чакам една година.Но дори не энам дали чакам эа нещо,което е реално и иэобщо ще се случи.Все едно де.Приятно чакане на теб.Времето ще мине,но не бърэо.

mynichka
10-09-2008, 10:32
Мхм ..поне знаеш,че мечтата ти ще се сбъдне :P

Metal_kids
10-10-2008, 15:51
Ами за да отбиваш времето може примерно да четеш разни неща свързани с медицината дори да се готвиш за кандидатстването....излизан ия и купони с приятели също помагат :)
А за приятеля ти просто наистина поговори с него сериозно както казват на 4 очи и се надявам да разбеере,че не искаш да ти плаща ;)

И успех ;)

ValzZi
10-10-2008, 18:41
Ами за да отбиваш времето може примерно да четеш разни неща свързани с медицината дори да се готвиш за кандидатстването....излизан ия и купони с приятели също помагат :)
А за приятеля ти просто наистина поговори с него сериозно както казват на 4 очи и се надявам да разбеере,че не искаш да ти плаща ;)

И успех ;)

WaterLilly
10-10-2008, 18:48
Нямаш ли възможност да се преместиш в неговия град или в такъв, който поне е близо до него?