View Full Version : няма нито приятели,нито добри хора...
malka_diva4ka
10-05-2008, 08:01
знам,че пускам още една нова тема,но тази е с по различен въпрос или по точно по конкретно зададен...
В ново даскало съм...
в моя клас е едното Bff..
но като влезе в училището..не ми казва една думичка..
седя си в стаята сама и понякога ми се иска да ревна..
моя клас се делят на две групи..
Едната са лигавите-от която bff-то е
а другата е от леко лудите по характер..
отивам при Лигавите и те ми казват Махаи се..
в другата група същото... :shock: :shock: :shock:
От един месец и половина не мога да се сприяделя с никой..[целия клас е от момичета.. :shock: :-D ]
искам да се върна в старото ми даскало,но има един проблем...
може да се каже,че е най-пропадналото в града..
а и нашите не ми позволяват..
но аз вече не издържам в тоя клас и направо нз ко ше направя..
Кажете си мненията.. :) :) :) :) :) :) :) :)
П.п.-без обиди..моля ви.. :oops: :oops: :oops:
Сложи си едни гащи с перка.
Yancheto
10-05-2008, 08:03
В училището има още стотици ученици.Не си длъжна да бъдеш приятелка с момичетата от твоя клас-иди да се запознаеш с други хора.Убедена съм,че ще си намериш приятели.Успех! :)
Magi4eska_Kiss
10-05-2008, 08:42
В училището има още стотици ученици.Не си длъжна да бъдеш приятелка с момичетата от твоя клас-иди да се запознаеш с други хора.Убедена съм,че ще си намериш приятели.Успех! :)
Съгласна съм. :)
xXxScreamxXx
10-05-2008, 08:58
До някъде съм съгласна ... НО все пак е важно да има и приятелки от нейния клас ..
шибано е примерно отиват класа някъде (било то кафе/екскурзия .. ) и тя трябва да е сама през цялото време ...
Опитай се да поговориш с уж най добрата ти приятелка ... обясни и ситуацията и ... ако не стане пробвай с др-та група .. отново
айде успех и от мен :)
Виж сега какво ще ти кажа .. Почти винаги има някакво разделение в класовете или където и да е .. Нов клас ти е просто няма как да не си отдръпната от тях и те да те мислят за странна и каква ли не .. Но чакай малко само този клас ли е в училището - мисля че не нали ? .. Все някой трябва да познаваш,ако не запознай се - не всички са такива .. Някой ще те приеме като приятелка няма да се притесняваш .. А с времето покажи на тези от твоя клас че не си лошо момиче и че заслужаваш тяхното приятелсвто
Тя тая не ти е никаква приятелка!
А аз не знам какво щях да правя в клас само с момичета..
Ужасно е.
Опитай поне с една да се сприятелиш.Няма ли поне още една,
която не е в тези две групи?
tarataika
10-05-2008, 09:17
Сложи си едни гащи с перка.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
malka_diva4ka
10-05-2008, 09:17
Тя тая не ти е никаква приятелка!
А аз не знам какво щях да правя в клас само с момичета..
Ужасно е.
Опитай поне с една да се сприятелиш.Няма ли поне още една,
която не е в тези две групи?
Има една...
но нея я мразят всички..
а и е някаква особена..
вре се навсякъде и прави едни интриги.... :? :? :? :?
затова после яде бой.. :D 8-)
Голяма работа...и аз не дружа мн,мн с хората от класа ми :D Кво да ги напрая,че са загубени :D Гледай си ФРтата извън даскало,пък тея пикли да се ебат в гъза :D
soul1199
10-05-2008, 10:03
moje da se premesti6 v dryg klas,ako ima mqsto,pitai klasnata :)
mynichka
10-05-2008, 10:18
ми 1 месец още е рано да се сприятеляваш с някой ..спокойно има време всичко ще се оправи :)
Аууу как ме дразнят такива пикли.Не им обръщай внимание,от тях приятели няма да си намериш
Първо да энаеш,че таяфи твоя приятелка,никва приятелка не ти е.
Другото е,че в училището не е само вашият клас,а има още доста.3апоэнай се с хора от съседните класове,от по-горните,от по-долните и така.Не се ограничавай до смотлите от твоя клас :Д
Самочувствието също играе важна роля,а според мен тея от твоя клас са ти го раэбили.
ае ти там за да учиш ли си, или 2 мейк френдс? я малко ФоУкъс....
Стягай се там, ше кажеш че си родена с приятели...Истинските приятели няма нужда да ги търсиш, съдбата ше ви събере >.<
Abbie_Broken
10-05-2008, 12:01
Е след като си в ново дасколо, с нови хора е нормолно да ти е трудно в началото. И аз бях така. идеше ми да се махна, да се преместа. Но пък и на др място щеше да бъде така докато се сработя с хората от класа. Нз как, но някак събрах сили и останах. Може би защото тогава имах подкрепата от която имах нужда (приятелят ми). Малко по малко се сближавах с различни хора не само то класа. С някои от хората с които бях мн добра фр вемче не си говорим, защото разбрах какви са. Спокс. Събери сили и ще видиш че след време сичко ще си дойде на мястото. Не е нужно хората с които ще се сближиш да са от тфоя клас. Бъди по отворена и не се свивай в себе си, разговаряй повече и късмет. :)
ImmortalForever
10-05-2008, 12:30
Ти откри топлата вода ..че няма приятели..Браво!Добре дошла в 21 век!
Ами защо просто не се преместиш в друг клас? Възможно е...
malka_diva4ka
10-05-2008, 13:31
знам,че е възможно...
но другите класове са още по гадни от този... :( :( :( :(
затова искам в старото ми даскало..
но нз как да обедя нашите... :( :( :( :( :( :(
знам,че е възможно...
но другите класове са още по гадни от този... :( :( :( :(
затова искам в старото ми даскало..
но нз как да обедя нашите... :( :( :( :( :( :(
Абе эа кво искаш да се връщаш в пропаднало даскало?Сама каэа,че е такова.
Вместо да се предаваш тотално и да си мислиш,че няма иэход,давай по-смело.От всичко има иэход.И това е 100%.Потърси проблема в себе си,а не само в околните и в обстановката.Явно и ти не си от най-общителните.И това ти пречи според мен.
Kostadin_682
10-05-2008, 20:02
отивам при Лигавите и те ми казват Махаи се..
в другата група същото... Shocked Shocked Shocked
еми направи нова група на отчаяните