View Full Version : Кучка ли излизам,ако го направя?
Здравейте,преди време бях пуснала една тема,в която описвам какво се случва около мен:Ходех с момче(няколко месеца)от друг град,намиращ се на 250 км от моя,бяхме заедно за 10 дни,след което една обща приятелка ми се обади да ми каже,че моето момче си има и друга приятелка,така...скъсахме,о там депресии вече 2 месеца съм в такава,както и да е....Вчера моята прителка ми каза,че го е видяла с букет в ръка,попитала е за кого е този букет,той казал за въпросното момиче,с което е бил и докато ходеше с мен,аз естествено се сдухах супер много...Мислех да му напиша следното нещо"За 3 месеца аз нямах букет....Не ти ли е поне малк0 съвестн0...за това,че си такъв лъжец?!За това,че си изневерявал и на "приятелката си"?Защ0 не и кажеш за периода 14-24 август?! или пък за смс-ите...Единственото,коет0 мога да кажа е-горкото момиче,дано се усети на време какъв човек има до себе си и дано не я боли толкова,колкото ме болеше мен!" или пък да напиша на въпросното момиче да попита гаджето си какво е правило именно в този период и тогава той ще се обяснява...Мн долна постъпка ли е това?Единственото,което ме кара да го злепоставя по този начин е това,че направих стращо много неща за него,а той не ги оцени,напротив играеше си с мен....Казваше фалшивото "обичам те" без да изпитва ни най-малка вина...
bloody_tower
10-05-2008, 09:37
i az sam se chudila dali da go napravq...no po dobre ostavi vaprosnoto momiche da dostigne sama do izvoda i kaji na priqtelkata si da ne te zanimava poveche s tova kakvo pravi momcheto i t.n. Prosto ti e nujno da go zabravish :) i da prodaljish napred... :) ne e samo toi na tozi svqt nali :)
Bellatrix
10-05-2008, 09:54
Прати смс на моми4ето. Тоя е долен гаден мръсник и си заслужава малко да му се стегне около гушата :x И освен това моми4ето също може да страда, по - добре да е предупредена... И аз попадах веднъж на 1 такъв задник. Накрая се оказа, че същите номера и на другата преди мен ги е въртял. Много ми се щеше тя да ми беше писала 1 смс или да беше дошла да ми каже поне що за човек имам до себе си та поне да имам 1 на ум.
Seducti0n
10-05-2008, 09:56
Недей да се ровиш в миналото, миличка.
Опитай се да забравиш за това момче, явно не заслужава не само теб, но и всяко едно друго момиче.
Не се ядосвай, един ден ще си намери майсторката. (:
soul1199
10-05-2008, 10:01
napi6i sms na momi4eto ili i go kaji li4no,prosto ne si zaslyjava da q luje,pone da razbere istinata,puk tq 6e si re6i,kvo da pravi,a toq mrusnik go ostavi ne si stryva da se zanimava6 s nego!
roshavi4ak
10-05-2008, 10:01
i az sam se chudila dali da go napravq...no po dobre ostavi vaprosnoto momiche da dostigne sama do izvoda i kaji na priqtelkata si da ne te zanimava poveche s tova kakvo pravi momcheto i t.n. Prosto ti e nujno da go zabravish :) i da prodaljish napred... :) ne e samo toi na tozi svqt nali :)
съгласен съм с теб :) по-добре е да се остави момичето сама да разбере- човек се учи от такива грешки... а и такива момчета са нужни :) заради тях свикваш да гледаш по-вече и да търсиш истинската любов а не сам привързаността :) така че по-добре забрави за него, преживей го :) не е единственото момче, излез и търси истинската любов - тя те чака някъде там :) отваряй си очите и гледай знаците :)
Опитай се да забравиш за това момче, явно не заслужава не само теб, но и всяко едно друго момиче.
А защо тя да не е тази майсторка?
Давай казвай там на момичето да му стегне около вратЪ :D
mynichka
10-05-2008, 10:15
честно казано незнам какво да те посъветвам ..но не си отмъщавай на момчето ...
Как да не отмъщавам???Точно това искам да направя!Малко болка ли търпях...в продължение на 2 месеца плача всяка вечер,чувствам се ужасно...за това,че го допуснах толкова близо до себе си,по този начин станах узвима...Аз съм живяла е невидение през цялото време,вярвах му,а той злоупотреби!
Abigoria
10-05-2008, 10:19
Прати смс на моми4ето. Тоя е долен гаден мръсник и си заслужава малко да му се стегне около гушата :x И освен това моми4ето също може да страда, по - добре да е предупредена... И аз попадах веднъж на 1 такъв задник. Накрая се оказа, че същите номера и на другата преди мен ги е въртял. Много ми се щеше тя да ми беше писала 1 смс или да беше дошла да ми каже поне що за човек имам до себе си та поне да имам 1 на ум.
Bellatrix
10-05-2008, 10:20
Как да не отмъщавам???Точно това искам да направя!Малко болка ли търпях...в продължение на 2 месеца плача всяка вечер,чувствам се ужасно...за това,че го допуснах толкова близо до себе си,по този начин станах узвима...Аз съм живяла е невидение през цялото време,вярвах му,а той злоупотреби!
Браво, най - сетне момиче с характер. :P Върни му го тъпкано! :x
cherinka
10-05-2008, 10:30
hahahahah, ще ме съсипеш с тая тема. :lol: :lol: :lol:
и как реши, че той си играе и с нея и я лъже и нея така както си МИСЛИШ, че е правел с теб?
Не мислиш и поне малко, че към нея може да изпитва много по-големи и силни чувства, отколкото към теб ? а и вие сте били на 250км един от друг, ти какво очакваш? Той да хукне след теб ли? Човека може би реално е погледнал на нещата и е решил, че с теб не може да има онова бъдеще, което може да има с момиче от неговото местожителство.
Добре, хайде да предположим, че пращаш смс на гаджето му. Тя после му казва.... 3 месеца са заедно.. изживяли са какво ли не, прекарали са толкова време заедно.. чак букети й носи.. кой знае какви ли още не малки жестове й е правел той. ЗА НЕЯ ТИ СИ ПРОСТО ЕДНА НЕПОЗНАТА, а той щом е бил такъв тарикат да си ви върти две колко му е да каже, че си някаква смотана простачка, която се опитва да му навреди.. и колко му е на човека да я омае оная с мили думи и приказки и теб да те изкара виновната.
Теб НЕ те е яд, че се е "подиграл" с теб, яд те е, че в момента е щастлив с човек до себе си, а ти тънеш в размисли и лоши чувства и едва ли не се чувстваш нещастна.
Вземи се стегни и не се занимавай с глупости.
Нищо няма да спечелиш ако се ОПИТАШ да му навредиш.
Все пак едно е да му навредиш, а друго е да се опиташ да му навредиш.
Много ми е чудно на постове над моя, как така всички решихте по нейните думи, че той ще се подиграва и на момичето, което е с него?!
И една вика "Остави я сама да си изпати от него"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
божеее, кви сте ми простички :)
Ама така е.. и винаги ще бъде така да завиждате на чуждото щастие, вместо да се вземете в ръце и да си оправите своя живот.
След всичко, което ти изписах.. ДАВАЙ! РАЗКАЖИ НА ОНАЯ ПУТКА ЗА "ВЕЛИКИТЕ ТИ 10 ДЕНА С НЕГО" :lol: :lol: :lol: ЩЕ СПЕЧЕЛИШ МНОГО! СЛАВА, ИЗВЕСТНОСТ, ПАРИ АХАХАХА
Ти да не мислиш, че по този начин ще ти олекне, или че ще спреш да ревеш за него....
най-интересното е как сама се опитваш да си съсипеш живота..
Тъпото е, че може би таиш някаква малка надежда, че като го направиш това, той ще се върне при теб. :lol:
Миличка, никой мъж не обича слабоумните глупачки. Нищо лично, н в момента се изживяваш като такава.
И НЕ него трябва да виниш за състоянието си в момента, а единствено себе си, че си била толкова наивна и прочие.
Деба, що все някой друг трябва да ви е виновен за грешките, които сте допуснали.
Оф, ай, жива и здрава, аз нямам повече нерви да пиша..
hahahahah, ще ме съсипеш с тая тема. :lol: :lol: :lol:
и как реши, че той си играе и с нея и я лъже и нея така както си МИСЛИШ, че е правел с теб?
Не мислиш и поне малко, че към нея може да изпитва много по-големи и силни чувства, отколкото към теб ? а и вие сте били на 250км един от друг, ти какво очакваш? Той да хукне след теб ли? Човека може би реално е погледнал на нещата и е решил, че с теб не може да има онова бъдеще, което може да има с момиче от неговото местожителство.
Добре, хайде да предположим, че пращаш смс на гаджето му. Тя после му казва.... 3 месеца са заедно.. изживяли са какво ли не, прекарали са толкова време заедно.. чак букети й носи.. кой знае какви ли още не малки жестове й е правел той. ЗА НЕЯ ТИ СИ ПРОСТО ЕДНА НЕПОЗНАТА, а той щом е бил такъв тарикат да си ви върти две колко му е да каже, че си някаква смотана простачка, която се опитва да му навреди.. и колко му е на човека да я омае оная с мили думи и приказки и теб да те изкара виновната.
Теб НЕ те е яд, че се е "подиграл" с теб, яд те е, че в момента е щастлив с човек до себе си, а ти тънеш в размисли и лоши чувства и едва ли не се чувстваш нещастна.
Вземи се стегни и не се занимавай с глупости.
Нищо няма да спечелиш ако се ОПИТАШ да му навредиш.
Все пак едно е да му навредиш, а друго е да се опиташ да му навредиш.
Много ми е чудно на постове над моя, как така всички решихте по нейните думи, че той ще се подиграва и на момичето, което е с него?!
божеее, кви сте ми простички :)
Ама така е.. и винаги ще бъде така да завиждате на чуждото щастие, вместо да се вземете в ръце и да си оправите своя живот.
След всичко, което ти изписах.. ДАВАЙ! РАЗКАЖИ НА ОНАЯ ПУТКА ЗА "ВЕЛИКИТЕ ТИ 10 ДЕНА С НЕГО" :lol: :lol: :lol: ЩЕ СПЕЧЕЛИШ МНОГО! СЛАВА, ИЗВЕСТНОСТ, ПАРИ АХАХАХА
Ти да не мислиш, че по този начин ще ти олекне, или че ще спреш да ревеш за него....
най-интересното е как сама се опитваш да си съсипеш живота..
Тъпото е, че може би таиш някаква малка надежда, че като го направиш това, той ще се върне при теб. :lol:
Миличка, никой мъж не обича слабоумните глупачки. Нищо лично, н в момента се изживяваш като такава.
И НЕ него трябва да виниш за състоянието си в момента, а единствено себе си, че си била толкова наивна и прочие.
Деба, що все някой друг трябва да ви е виновен за грешките, които сте допуснали.
Оф, ай, жива и здрава, аз нямам повече нерви да пиша..
Taka....vse pak i e izneverqval makar i za 10 dni,t0va ne e li edin vid luja?A sms-ite"obi4am te,ti si vs za men",da osuznavam,4e sum bila mn naivna za da vqrvam.A otn0sn0 vru6tanet0 pri men,mn0g0 kratn0 me popita,dali bih prostila i edin vid da se sdobrim,taka 4e....Ne mislq,4e sum sburkala ne6t0...
божеее, кви сте ми простички :) ..
Самият факт че е бил с авторката докато ходи с другото момиче си е чиста подигравка към нея :? Простички?! А не е ли по-добре момичето да знае какво е правил ТОЙ докато е ходил с НЕЯ?!
Ще спечели много!слава,известност,пар ?!НЕ но ще му покаже на оня че не е велик и че не може да прави каквото си поиска без никакви последствия :)
cherinka
10-05-2008, 11:07
Самият факт че е бил с авторката докато ходи с другото момиче си е чиста подигравка към нея :? Простички?! А не е ли по-добре момичето да знае какво е правил ТОЙ докато е ходил с НЕЯ?!
Ще спечели много!слава,известност,пар ?!НЕ но ще му покаже на оня че не е велик и че не може да прави каквото си поиска без никакви последствия :)
защо си мислите, че на него му пука?
и как така за 10 дена те е заобичал? :razz:
и как така ти си му повярвала? :razz:
и как реши, че е истина?
сигурно е невероятно да си вадиш такива изводи за толкова "дълъг" период от време. Това на каква мисъл ни навежда? Пак към авторката, че си е позволила да му вярва. 8-)
едит:
:)
cherinka
10-05-2008, 11:08
а, и още нещо.
Кви доказателства имаш ти, мила, за това, че за 10тя ти дена слава с него той е бил и с друга?
Само думите на 'приятелката' ти..
а ненене, харабия си много наивна...
и как реши, че е истина?
сигурно е невероятно да си вадиш такива изводи за толкова "дълъг" период от време. Това на каква мисъл ни навежда? Пак към авторката, че си е позволила да му вярва. 8-)
едит:
Писахме си,чувахме се доста време и може да се каже,че обичам представата си за него.
Така...защо съм сигурна ли?Ами защото той и е признал и я е помолил да не ми казва"за да не ме нарани",но тя като добра приятелка ми разказа,защото държи на мен повоче,отколкото на него.А и тя му е заявила"ако ти не и кажеш,аз ще го направя,защото е тъпо да я лъжеш,а тя да живее с някаква идеализирана представа за теб"....отговорът беше"моля те недей,ще и кажа след време,ако го направя сега,повече няма да ме погледне,а не искам да я губя"...И така,слез като разбрах той ми дообясни как стоят нещата.Но докато бяхме заедно го попитах"изневерявал ли си ми и ако го направиш би ли ми казал"отг"не съм правил нищо,ти си единствена,а ако бях-вероятно щях да ти кажа"...Не е ли наглост?????????
cherinka
10-05-2008, 11:27
оф, добре, прави каквото искаш.
Аз, явно няма как да те разубедя да не правиш глупости..
Аме не,просто ми се стрива,че не си разбала как стоят нещата точно и изкарваш мен "виновно,тъпа,наивна",да осъзнавам,че и аз имам вина,но сравнение с това,което той направи,моето не е нищо!
cherinka
10-05-2008, 11:43
Аме не,просто ми се стрива,че не си разбала как стоят нещата точно и изкарваш мен "виновно,тъпа,наивна",да осъзнавам,че и аз имам вина,но сравнение с това,което той направи,моето не е нищо!
еееее, дай тогава на всеки, който ни преебе да му отмъщаваме и да си губим времето с нещо, вече минало.
И аз като теб едно време исках да си отмъстя по някакъв начин точно на момчета, които са се кълняли в някакви чувства към мен и какво ли още не са ми говорили, но осъзнах, че всичките думи, приказки и обещания са някаква субстанция, която с времето се променя коренно.
И днес, еди си колко време след тия случки не ми пука за тях.
Те си имат собствен живот, също като мен, живеят си, забавляват си се както си знаят и т.н. И вече няма почти нищо, което да ни събира по някакъв начин.. всичко е минало.. те за мен, и аз - за тях :)
Дори да направиш това, което мислиш едва ли имаш някакъв шанс да промениш живота му.. дори да го направиш, след време няма и да си спомняш за това..
Но айде, щом напираш толкова много, обясни ми какво целиш? Какво мислиш, че ще се промени след всичко това? Как очакваш да се държи приятелката му след като разбере за теб? Той как ще реагира? Ти как ще се чувстваш?
Смисъл.. ти хубаво ще го направиш това импулсивно, но ми кажи какви искаш да бъдат последствията?
Точно и ясно.
еееее, дай тогава на всеки, който ни преебе да му отмъщаваме и да си губим времето с нещо, вече минало.
И аз като теб едно време исках да си отмъстя по някакъв начин точно на момчета, които са се кълняли в някакви чувства към мен и какво ли още не са ми говорили, но осъзнах, че всичките думи, приказки и обещания са някаква субстанция, която с времето се променя коренно.
И днес, еди си колко време след тия случки не ми пука за тях.
Те си имат собствен живот, също като мен, живеят си, забавляват си се както си знаят и т.н. И вече няма почти нищо, което да ни събира по някакъв начин.. всичко е минало.. те за мен, и аз - за тях :)
Дори да направиш това, което мислиш едва ли имаш някакъв шанс да промениш живота му.. дори да го направиш, след време няма и да си спомняш за това..
Но айде, щом напираш толкова много, обясни ми какво целиш? Какво мислиш, че ще се промени след всичко това? Как очакваш да се държи приятелката му след като разбере за теб? Той как ще реагира? Ти как ще се чувстваш?
Смисъл.. ти хубаво ще го направиш това импулсивно, но ми кажи какви искаш да бъдат последствията?
Какво целя..."да слезе малко на земата",защото много "хвърчи",изживява се като плейбойче,едва ли не"вижте ме кой съм аз,мога да ги въртя".Искам да отворя очите на въпроснота момиче,което също живее в заблуда...малко или много....щом си е позволил да направи това с мен,значи не държи толкова на нея....В крайна сметка целта ми е предпазване на въпросното момиче от евентуално нараняване и замисляне от страна на младия господин...
А според теб не е ли тъпо това,че след като се разделихме и уж е само с нея,той хродължаваше да ми звъни и дори ме попита,дали искам да бъдем заедно!?!
GotTheLife
10-05-2008, 12:01
наранена и озлобена си :) не им се меси защото може да стане мн по-зле повярвай ми :(
Това е тъпа постъпка.
Де да энам,аэ не бих се эахванала с това.
Просто эащото няма никаква файда.Няма да спре да ти е кофти.
Просто давай напред и го махни от живота си.Така и така той сам се е махнал вече.Махни го и ти.И още повече,че това с смс-ите е глупаво.Ако имаш да каэваш нещо,обади му се и ГОВОРЕТЕ.
Това е тъпа постъпка.
Просто давай напред и го махни от живота си.Така и така той сам се е махнал вече.Махни го и ти.И още повече,че това с смс-ите е глупаво.Ако имаш да каэваш нещо,обади му се и ГОВОРЕТЕ.
аз на него няма какво повече да му казвам...
cherinka
10-05-2008, 12:06
Човека се изявва като тарикат.
КАкто имаше една мисъл - ако видиш честен човек, убий го!
Той си е избрал да върви по един път, явно това е неговия начин на живот, следователно му харесва.
Ти не си Бог, нито някоя друга величава сила, която да каже "НЕ, това няма да бъде така" ..
искала да предпази онова момиче.. ти да не си й майка!?
Ако не е тя, то ще е някоя друга..
И спри да се изживяваш като жертва..
ЦвЕтИт0, Люси, val_ , Presley`n`Sum ..послушай ги.......
Това е тъпа постъпка.
Ми тогава эа кво си я пуснала тая тема?
Той си е избрал да върви по един път, явно това е неговия начин на живот, следователно му харесва.
Ти не си Бог, нито някоя друга величава сила, която да каже "НЕ, това няма да бъде така" ..
Да,маниер на поведение,едва ли ще се промени,но поне ще се замисли и както казах в предния пост-ще слезе малко на земята...Не ми отговори на последния въпрос в края на поста...
alkobalko
10-05-2008, 12:14
От отмъщение, полза никаква.
Това е тъпа постъпка.
Ми тогава эа кво си я пуснала тая тема?
По-скоро дилемата ми е спрямо момичето...
cherinka
10-05-2008, 12:22
Да,маниер на поведение,едва ли ще се промени,но поне ще се замисли и както казах в предния пост-ще слезе малко на земята...Не ми отговори на последния въпрос в края на поста...
не 'тъпо', ами хитро. :)
Човека се подсигурява.
ИИ начи, само наглите хора оцеляват на тоя свят, бе, не го ли разбрахте. :) :-o
пиши смс на момичето,поне едната да се усети на време какъв е
Виж наистина е постъпвал адски тъпо с теб и с другото момиче, но първо връзката между вас е била обречена... 250км са адски голямо разстояние...
Но виж по-добре забрави за него, какво ще постигнеш като си отмъстиш?! Нима ти пука за другото момиче?!- Нее ти просто си огорчена, но попитай се има ли смисъл да падаш до неговото ниво с тея курвенски номера.... :?
hooliganka89
10-05-2008, 13:26
Много пъти и аз съм се чудила дали да направя подобно нещо,но моя проблем е че аз съм доста набожна и преди да направя нещо се чудя дали е правилно и ако сметна,че не е си мисля,че Господ ще ме накаже и така нищо не правя.Имам много силно развито чуство за справедливост :)
Виж наистина е постъпвал адски тъпо с теб и с другото момиче, но първо връзката между вас е била обречена... 250км са адски голямо разстояние...
Но виж по-добре забрави за него, какво ще постигнеш като си отмъстиш?! Нима ти пука за другото момиче?!- Нее ти просто си огорчена, но попитай се има ли смисъл да падаш до неговото ниво с тея курвенски номера.... :?
Погледни горните постове,там съм обяснила защо искам да го направя и какво бих постигнала :)
snejana67
10-05-2008, 16:16
:-o остави нещата така,не се рови в миналото :-o :-o
sh3_1s_7h3_0n3
10-05-2008, 18:27
Кучка - не, но постъпката ти би била жалка..., отчаяна.
Подобно отношение като неговото по-скоро ме отвращава, отколкото да ме кара да си отмъщавам.
От уважение към себе си не се занимавай с него.
aka6a_vamp
10-05-2008, 18:36
и как реши, че е истина?
едит:
ммм подкрепям те....авторката е била просто увлечение и не трябва сега да им проваля отношенията!!
+1 както винаги права ;-)
Не кучка а напрао цела кобилка ше си!
От всичко написано стигам до извода,че искаш да и "отвориш" очите,не толкова,за да разбере какъв човек има до себе си...,колкото да знаеш,че не си сама в болката си...
Определено това ми се струва тъпо...
1. Глупавият смс които мислиш да му пратиш...на него...,я да те попитам след като не ти пука за него и няма какво да си кажете...,за какво ще му пращаш такъв състрадателен смс?
Не ми се струва удачно това...искаш да му покажеш колко си слаба ли?
2.Какво ти е направило момичето,че искаш да и причиниш това,не мислиш ли,че ако си играеше с нея,тя също щеше да е минало за него - като теб?Или ти точно на това се надяваш тя да стане минало за него...- т.е. "мене ме остави,ама и с нея няма да е"...Няма смисъл...тя не ти е виновна с нищо,за да и се месиш в живота...,заради 10 дена,които явно за теб само са били истински...
3.Просто се откажи,приеми че си го загубила с друга е...и продължи напред...от тези детските изпълнения няма смисъл...Рано или късно и на твоята улица ще изгрее слънце,не се занимавай и не се меси в живота им...Просто го отпиши от живота си и продължи напред с високо вдигната глава!
BigFakeSmile
10-06-2008, 16:54
еми..и аз съм имала такъв случай...по добре ги остави и двамата..няма смисъл да му пишеш..няма да му стане гадно или нещо такова..а на нея..тя незнае за вашата връзка и по - добре да не научава...това е моето мнение :)
JuSt_A_FrEaK
10-06-2008, 17:58
Давай и с двете. :D Нареди го едно хубаво по телефона и след тва прати смс-а на приятелката му...Хич недей се питай да го правиш ли или не щото после и тва момиче ще страда...Сипи му хапне както се казва,да си седне на седалката и да не се подиграва с момичета които имат чувства. :wink: ;-)
ОТМЪСТИ ЖЕСТОКО. Отивай в града му, намери мацката, излезте на кафе, поговори си с нея. Не забравяй, че не ти е виновна за нищо, дръж се с нея като с приятелка, кажи колко много те е наранил, да, дори на нея го кажи. Освен лъжите и дай да разбере как кофти те е наранил тоя човек. Според мен женската й солидарност ще се задейства.
И задължително без лоши чувства проведи този разговор. Нека лошите чувства останат за тоя ЗАДНИК, а с мацката дори ако станете приятелки ще му стане супер готино на тоя олигофрен... Късмет, аз съм с тебе ;)
Черинка,напълно съм съгласна с теб.
Това,че той е постъпил така с теб,не означава,че ще постъпи и с другото момиче така.
Всъщност съм убедена,че не ти пука за нея.
Ха.
Не,не ти пука дали ще я нарани,яд те е,че не си на нейното място.
И,когато си чула,че й носи букет,си завидяла,че на теб не е подарил.
Недей да се месиш в чужди връзки,нищо няма да постигнеш с това.
Рано или късно всичко се връща,и това,че ти смяташ,че той е постъпил грешно,не означава,че това е така.
Ако му е писано да му се върне,ще му се върне,ти недей да се залавяш да разваляш връзката им.
Нито познаваш момичето,нито нищо... Ако трябва ще си пати,ти не си пророк и не знаеш какво ще стане.
Какъв егоист си просто не е истина :)
Щом не е с тебе,значи няма да е и с нея,а?
Наистина се чудя как може да има такива хора..
Сори, че пиша нов пост, ама...
ИИ начи, само наглите хора оцеляват на тоя свят, бе, не го ли разбрахте. :) :-o
Не е достойно да си нагъл. ;)
И както ме кефише, какви простотии написа... баси подкрепата за момичет..
нз, според мен всеки има право да е жалък и слаб.. аз мисля че отлично знам какво й е, само че при мен случката беше мн отдавна и аз не действах и не направих нищо..
но е съвсем нормално да си мисли такива неща.. а и знае ли се оня горе там (майка му свинска деа) дали скоро ще му върне тъпкано на тва тъпо говедо..
бе няма възмездие май, за нуждаещите се.. по-добре сама да си го докара тва възмездие..
аз и в др теми преди време съм писала че отмъщението е тъпо нещо и от него не се печели.. случвало ми се е да пробвам да отмъщавам но тва само повече ме нарани.
тя ако се абстрахира от негативните чувства може и да играе една положителна роля в та че е решила да се намеси и да каже някои неща на другото момиче.. нз..
А защо трябва да я подкрепя,ако мисли,че не е права?
Не си заслужава да се пада толкова ниско...
Че даже четох някви хора писали да й се обади,да ходят на кафе,ХА ХА
Черинка,напълно съм съгласна с теб.
Това,че той е постъпил така с теб,не означава,че ще постъпи и с другото момиче така.
Всъщност съм убедена,че не ти пука за нея.
Ха.
Не,не ти пука дали ще я нарани,яд те е,че не си на нейното място.
И,когато си чула,че й носи букет,си завидяла,че на теб не е подарил.
Недей да се месиш в чужди връзки,нищо няма да постигнеш с това.
Рано или късно всичко се връща,и това,че ти смяташ,че той е постъпил грешно,не означава,че това е така.
Ако му е писано да му се върне,ще му се върне,ти недей да се залавяш да разваляш връзката им.
Нито познаваш момичето,нито нищо... Ако трябва ще си пати,ти не си пророк и не знаеш какво ще стане.
Какъв егоист си просто не е истина :)
Щом не е с тебе,значи няма да е и с нея,а?
Наистина се чудя как може да има такива хора..
Qvn0 ne si pro4ela vs mnenie i d0pulneniqta,k0it0 napravih po temata :)Ne,ne i zavijdam,za6t0t0 spomenqh po-nag0re,4e t0i me popita,dali iskam da sme zaedn0 vupreki vsi4k0 i v slu4aq da 0stavi neq,n0 precenih,4e e ned0st0in0 da produljavam 0tn06eniqta si s edin predatel....I za da ne e sam e produljil puk s neq...taka 0tn0sn0 buketa-da nepriqtn0 mi stana...Kazva6"t0va,4e e postupil taka s teb,ne ozna4ava,4e 6te postupi taka i s neq"....ami maluk li e fakta,4e e bil i s men,ak0 t0va spored teb ne eiznevqra,spored men e...
Ми,ок,може да е изневяра,но явно не е държал на теб,а на нея може и да държи. ;)
Ми,ок,може да е изневяра,но явно не е държал на теб,а на нея може и да държи. ;)
ok,ti bi li izneverila na 4ovek,na k0g0t0 durji6?
slun4ice_90
10-07-2008, 17:18
Наранена си,когато човек е наранен прави глупости...Не се занимавай нито с него,нито с момичето..Живей си живота. :-P
tarataika
10-07-2008, 17:20
всичките все сте в някакви депресии? кво си тръганала да искаш мнението на непознати пуберчета в някви форуми, ми не се вземеш в ръце?
всичките все сте в някакви депресии? кво си тръганала да искаш мнението на непознати пуберчета в някви форуми, ми не се вземеш в ръце?
Nali imenn0 za t0va sme tuk-za da spodelqmi i da si pomagame...
reni7o0o
10-08-2008, 08:24
Напиши му го....но това че те е бояло не му го пиши...ще му дигнеш самочуствието и ще стане кофти...Покажи му че ни ти е пукало... :x
AnIcHkAtA
10-08-2008, 08:58
И аз бях в подобна ситуация, но предпочетох да не им се бъркам в отношенията.Остави го да живее собствения си живот, а ти обърни страницата и започни да живееш твой собствен :)
П.П:И защо правиш тия драми?Един фр беше прав като каза, че ние българите особено много държим да сме в ролята на жертвите..Как ще живея без него? Ах, толкова бях щастлива.Ще умраа не ми се живее повече..Той е минало, подреди си живота от този момент нататък без него!
П.П.П:От личен опит знам, че 90% от любовната мъка си я правим сами, като непрекъснато се връщаме назад.Замисли се по въпроса
Успех:)