PDA

View Full Version : Проблеми вкъщи(дълга темичка)

MissBitch
10-05-2008, 18:06
Чувствам се самотна,понеже няма с кой да споделя,за това споделям с вас (hug) ;(
ето и моята кофти историйка :-# преди 7 месеца се преместих в холандиа,при майка ми...родителите ми са разделени....преместих се тъй като се бях забъркала с мн кофти хора,наркотици и т.н. Отначало мъжа на майка ми беше ок Държеше се нормално получавах подаръ4ета...и т.н. до околу месец след като се нанесох при майчето... започнаха скандали,имаше моменти в които не можех да спя нон стоп чувах да се карат заради мен.Почнаха да се карат дори за най-малкото нещо...Добре че доиде лятото и си отидох до българия,като се върнах нещата бяха по отихнали...ето сега отново...преди 2 седмици се започна всичко отначало... днес докато бях с Майчето на фитнес си говорихме и аз и обясних колко АНТИПАТИЧЕН ми е мъжа й и тя горката за малко да заплаче стана ми доска кофти ;( Помолих я да говори с него и по някъкъв начин да му обясни колко антипатичен ми е, а и както изглежда тои никак не ме харесва и се държи доста грубо с мен!!! снощи стана поредния скандал защото си говорихме на български и ТОЙ твърди че заговорничим против него ...както и да е по оихна малко ... днес както написах по горе помолих мама да говори с него.... след като се прибрахме от фитнеса,те изязоха на вън и са си говорили близо 2 часа... Прибраха се! мама каза че ми е намекнала колко антипатичен ми е и тои беше адски разтроен...почувствах се гузна. По късно към 19 часа Отново стана скандал....този път аз седях на дивана и мама ме помоли да отида в стаята ми и да си напиша домашното...(на български ми го каза) аз бях недоволна тъй като нямах никакво домашо и се опитах да и обясня след като тои се намеси и каза че отново се заговорничели против него...аз си замълчах взех си лаптопа и се качих в стаята ми....когато излизах тои изръмжа-I can't stay with people who hare me in 1 room!(не мога да седя с хора които ме мразят в 1 стая) Отново замълчах ! Качих се горе и той отново започна да се кара с мама! тя се качи в тяхната стая малко след мен и аз отидох при нея говорихме си...изведнъж тои се появи и почна нещо да счита...аз тръгнах да излизам от стаята и той се обърна към мен и ме попита защо излизам и аз му казах кратко и ясно -i know that you HATE me...so i can say to you that i hate u too!(знам,че ме мразиш...за това искам да ти кажа че и аз те мразя) [-( почнахме да спорим и аз почнах да му казвам че има нещо не нормално в държанието му към мен ... и тои адски мн се ядоса и вика така ли? аз съм ненормалян??!!?? я FUCK OFF, и ми затвори врата...адски разстоена съм от цялата работа и честно казано си искам в българия ;( дори сега ги чувам как се карат и тихичко си плача :smt022 МЕрси за вниманието на всеки който е прочел темата...моля ви без остри коментари...достатъчно съм наранена ;(

Lysander
10-05-2008, 18:57
Щом е такова положението се връщай в България. Майка ти ще продължава да се кара с мъжа си и сигурно и с него ще се разведе. А ти говорила ли си с мъжа и защо те мрази?

DulceGatito
10-05-2008, 19:12
много гадно :shock: :-# май ще е най-добре да се върнеш в България.... :(

24white24
10-05-2008, 19:16
Седни и поговори сериозно с майка си, това са нещата между теб и нея и мъжът и няма право да се намесва, поговори какво ще е по-добре за теб да живееш там или в България, обаче ако се върнеш трябва сама да се контролираш, защото майка ти няма да е до теб а както си видяла от личен опит има изкушения на които човек трудно устоява.

s3xy
10-05-2008, 19:28
:-k :cry: мила щом онзи негодник толкова не те понася по-добре си ела в БГ поне да няма около теб някой който да те мрази... :-k поговори си с копелето ии го питай наистина защо толкова те мрази и от какво е породено отношението му... аа ако нещата не станат по-добре направо майка ти да се развежда с него, от историята ти той е параноик, мрази те и й крещи! дано всичко се оправи ;-) :-) пиши ако има развитие

Obsession
10-05-2008, 19:31
Ако имаш при кого да живееш в България и би имала добри условия за развитие (без да се забъркваш пак с наркотици и т.н.) се върни тук. Но новият съпруг на майка ти няма моралното право да се меси във вашите отношения.

crazybaby_
10-05-2008, 19:33
ЗдравеЙ!!! Според мен по добре или си ела в България или ... се сдобрете кажи му, че съжеляваш и, че искаш да javascript:emoticonне се карате :) поне , за да не се кара с майка ти и с теб :( поне гледай да не се карате, защото ... все някога ще се наложи да си проговорите :( пиши какво е станало плс :)

Пожелавам ти успех !!! :-) :-) :-)

asi_basi
10-06-2008, 15:54
Sa4uvstvam ti!!! Ama vie pomislili li ste za6to toi se darji taka? Moje bi toi pla6ta smetki razhodi fitnesi i t.n... mojebi zatova mu etaka nervno. Ne si mislete, 4e go opravdavam, samo4e sigurno toi za nego si e prav. Ili pogovarq6 s nego da se izqsnite (bez karanici) ili si hodi6 v Bg ako ima6 pri koi t.e. ba6ta, rodnini i t.n.

MissBitch
10-06-2008, 18:43
снощи, към 2 и 30 ми се тропна вратата....аз съответно се събудих и видях че той ме наблюдава каk спя! като се събудих ме прегърна и се разплака и каза че не ме мрази... и че просто сме различни характери и не си допадаме.... :shock: направо бях изумена! каза също че са си говорили с мамчето и са си по оправили отношениата! ..... НАДЯВАМ СЕ!

Имам при кой да живея в БГ... при баща ми,но тои мисли че е по-добре да съм С мама.... до преди 7 месеца винаги съм живяла с него! Наистина мисе иска да съм си в БГ....но няма да стане....поне докато завърша!
:( мерси за подкрепата (hug) =;

MissBitch
10-06-2008, 18:49
Sa4uvstvam ti!!! Ama vie pomislili li ste za6to toi se darji taka? Moje bi toi pla6ta smetki razhodi fitnesi i t.n... mojebi zatova mu etaka nervno. Ne si mislete, 4e go opravdavam, samo4e sigurno toi za nego si e prav. Ili pogovarq6 s nego da se izqsnite (bez karanici) ili si hodi6 v Bg ako ima6 pri koi t.e. ba6ta, rodnini i t.n.

BTW,нещата които правя... конна езда,фитнес.... дешките ми, гримчета ала-бала, всичко сама си купувам и по някои път мама ми помага...работя си и си изкарвам паричките... а и + това детските ми отиват при него за храна и т.н. те за 200 евро на всеки 2 месеца..така че не мисля че това е проблема! :(

s3xy
10-06-2008, 20:09
това че сте се оправили е страхотно :) мн се радвам, аиде успехи :]

MissBitch
10-06-2008, 20:38
:grin: Не сме се напълно оправили но има подобрения мерси мила (мечкии) :-)

Lysit0
10-08-2008, 04:57
Здравей мила.Защо не поговориш с него,и не го попиташ какво толкова има против теб и защо те мрази.Опитай се да се разбереш с него.Да не би да е имал планове да има друго дете с майка ти от него....незнам...Седнете някоя вечер и поговори с него.Не е нормално да те мрази без основателна причина.

Lysit0
10-08-2008, 05:00
Радвам се ,че сте се пооправили ,дано се оправите изцяло.Но все пак ти с нищо не си му навредила ,трябва да го попиташ какво го е дразнило в теб,и да се опиташ да го промениш,като и ти му кажи какво те е дразнило в него,и той да се опита да го промени.

Water
10-08-2008, 17:10
супер че не6тата са се оправили а и е супер че има6 о6те един4овек до теб
поздрави от бг :smt039
дано ве4е спи6 ок:smt010 много се радвам за теб :smt003

=; =D> 8-[ :grin: :grin: :grin: :grin:

ValzZi
10-08-2008, 18:05
Ако имаш при кого да живееш в България и би имала добри условия за развитие (без да се забъркваш пак с наркотици и т.н.) се върни тук. Но новият съпруг на майка ти няма моралното право да се меси във вашите отношения.

ахам :)