PDA

View Full Version : китайските магазини???

kill me whit a kiss
10-05-2008, 19:37
напоследък в нашия град се ''завъдиха'' много китайски магазини.. винаги когато влезна има мнооооого хора и големи опашки.. вие имате ли дрехи от такива магазини?? .. според повечето хора с които общувам това да си купиш нещо от китайски магазин е лошо и достойно за подигравка :shock: някои нямат възможност да си купуват чак толкова скъпи дрехи и си носят такива .. какво му е лошото за бога :-x аз самата имам много дрехи от там - на изгодна цена са и напротив - издържат много .. не е вярно че се късат на втория ден
сега един случай - влизам си аз уж в един ''елитен''магазин и си разглеждам дънкитее.. исках да видя кой номер са защото модела ми хареса и опп - отзад етикета - MADE IN CHINA .. навсякъде има само такива стоки!
ноо друга ми беше идеята - какво лошо има хората да купуват от такива магазини?? .. и защо има такива които ще ти намерят все някакъв кусур.. аз не виждам нищо лошо в китайските магазини пък който си има пари да ходи да си купува МАРКОВИ

Inlofee
10-05-2008, 19:47
ии на дрехите на МАНГО на етикетите го пише 8-) не знам дали на всички де :)

24white24
10-05-2008, 19:53
Има голяма разлика в изработката материята и тн. на дрехи шити в предприятието на Манго (примерно) в Китай, и такива шити в някое мазенце пак в Китай правете разлика ! И на много мой дрехи пише мейд ин Чайна, но нямат нищо общо със скапаните боклуци където ги продават по китайските магазини, а инаме за всеки влак си има пътници, на който му се налага да пазарува то китайските и турските магазини-няма лошо щом така е решил.

varnen4e
10-05-2008, 19:54
Не пазарувам много много от такива магазини, но се е случвало да вляза и да си харесам нещо.. няма нищо лошо.

Boot
10-05-2008, 19:55
Веднъж си купих едни панталони от индийски магазин, щото адски много ме изкефиха и след месец се разпаднаха, буквално! Повече не правя такива грешки.

varnen4e
10-05-2008, 19:59
Да, но тук става дума за китайски магазини. За индийските е ясно, че са само болкуци.

Spider4eto
10-05-2008, 20:02
Веднъж минавах покрай такъв магазин и си харесах едни дънки на витрината. Купих си ги за има няма 10 кинта и 3 години вече си ги нося, като се скъсаха единствено долу, защото ги настъпвах 8-)

splendour
10-05-2008, 20:15
az gledam drexata i cenata,a ne magazina......... ina4e kogato bqx v ispaniq vlqzax v 1 kitaiski nagazin i prosto se vlybix v edni t1mnozelen i 6iroki pantaloni,i si gi zeh............... spr sa zdravi sa krasivi sa i vsi4ki mnogo im se kefqt.ne vijdam pri4ina da ne pazari6 ot tam, a koito ima izli6ni pari da xodi po byticite s blyzki za po 40-50 leva.....................

DeCuTo0
10-05-2008, 20:17
е какво лошо има че е от китайски магазин :/ влизам аз в адидаса да си търся маратонки и на етикета "MADE IN CHINA" :) бях в гърция и си купих два парцала от един китайски магазин единия почна да се къса а другия не е мръднал :)

Seducti0n
10-05-2008, 20:46
Това, че една дреха е ушита в Китай, не означава, че използваните материали са китайски! :wink:

Иначе маркови дрехи си купувам предимно от разпродажби, защото колкото и хубава да е една дреха, не винаги си заслужава парите. (:

coteto
10-05-2008, 20:57
az gledam drexata i cenata,a ne magazina......... ina4e kogato bqx v ispaniq vlqzax v 1 kitaiski nagazin i prosto se vlybix v edni t1mnozelen i 6iroki pantaloni,i si gi zeh............... spr sa zdravi sa krasivi sa i vsi4ki mnogo im se kefqt.ne vijdam pri4ina da ne pazari6 ot tam, a koito ima izli6ni pari da xodi po byticite s blyzki za po 40-50 leva.....................
+ 1 :-P

mynichka
10-06-2008, 05:39
и все пак ..по-добре да не си купуваш от там ...но както ти си прецениш ! изчакай разпродажба някъде и е 10000 пъти по- добре :)

HardcoreSyndrome
10-06-2008, 07:56
Не ми харесват тези магазини!!! 8)

TheGirlNextDoor
10-06-2008, 10:34
няма нищо лошо...разбирам,че някой няма възножност за по-скъпи дрехи...ноо за да се продават тоооооооолкова ефтино нещо не им е наред..я някаква дупка..петънце :?

one_love
10-06-2008, 11:16
Ne vijdam kakvo losho ima v tova da dam po 2.80 za edno bodi..

mishmula
10-06-2008, 11:20
Няма как да пазарувам от такива магазини, защото не влизам в тях. 8-)

siLenT_scReaMs
10-06-2008, 18:38
Хаха добре..Ама искам да се замислите нещо всички вие които мислите че скъпите неща са голямата работа.. Не малко примери мога да дам със скъпи дрехи и това че не са кой знае какво..А и ми го е казвала жена която се занимава с внос на платове..
Замисляли ли сте се за кого са предназначени по евтините дрехи и обувки?За хората които нямат възможности.И не могат да отделят средства да си купуват по нещо ново всеки месец..И тази дреха или обувки си ги износват с години.Ами нормално да са направени по здрави.
А скъпите,маркови,луксозни дрешки кой си ги купува?Този който ще ги облече максимум 2 пъти..
Сестра ми имаше панталон за 500$. Разшил се е и се е разтегнал на второто носене..500$ ?!?!? wtf.. сами си правете изводите..
П.С Изключение за мен правят обувките..

tItEufFf
10-06-2008, 20:07
Спомням си преди време си купих маратонки на Мат Стар .. Много хубавички, издържаха си 1 година .. Ся си взех на Адидас - нося ги втори месец и са толкова деформирани.. изглеждат покъртително зле 8-) Добре, че ги взех от разпродажба...не че 80 лева са малко де, ама..

Не виждам НИЩО лошо да се пазарува от китайски магазини. Аз там съм попадала на много интересни неща.. и качествени (не всички но поне едно 70%) .. Аз пазарувам отвсякъде (е, можем да изключим Версаче и Армани 8-) ) .. Хич не ме интересува къв е магазина..ако ще и подлез да е.. хареса ли ми .. си го взимам..

hottie
10-07-2008, 07:07
Хаха добре..Ама искам да се замислите нещо всички вие които мислите че скъпите неща са голямата работа.. Не малко примери мога да дам със скъпи дрехи и това че не са кой знае какво..А и ми го е казвала жена която се занимава с внос на платове..
Замисляли ли сте се за кого са предназначени по евтините дрехи и обувки?За хората които нямат възможности.И не могат да отделят средства да си купуват по нещо ново всеки месец..И тази дреха или обувки си ги износват с години.Ами нормално да са направени по здрави.
А скъпите,маркови,луксозни дрешки кой си ги купува?Този който ще ги облече максимум 2 пъти..
Сестра ми имаше панталон за 500$. Разшил се е и се е разтегнал на второто носене..500$ ?!?!? wtf.. сами си правете изводите..
П.С Изключение за мен правят обувките..

Не съм съгласна с теб. Не можеш да разделяш дрехите на цена! Отиваш в магазина и пипаш материята и й гледаш шевовете! Тогава ти става ясно. Ами извинявай, но например в Теранова са ПЪЛНИ БОКЛУЦИ !!!!!!!!! Не само на пипане се усеща ами и на пръв поглед още. Което не означава например, че и в магазините на Rip curl няма гадни неща.
Но мисълта ми е, че не се разделя на цена.

VerryBerry
10-07-2008, 08:00
Там е бъкано с парцалки,сред които е много трудно да намериш нещо,което не е дефектно..а от такъв магазин ми е анцунга(и да,скъса се.. :razz: )

Loshotia
10-07-2008, 08:18
Спомням си преди време си купих маратонки на Мат Стар .. Много хубавички, издържаха си 1 година .. Ся си взех на Адидас - нося ги втори месец и са толкова деформирани.. изглеждат покъртително зле 8-) Добре, че ги взех от разпродажба...не че 80 лева са малко де, ама..

Абослютно същото мога да кажа и аз- мойте адидаски на нищо не приличат вече...мат старки не съм имала, но съм убедена че положението ако не е по- добро, поне няма да ме е яд че съм дала 100+ лв.

За блузките от китайските магазини ако говорим обаче, вече съм на друго мнение. Блузките са адски кичозни, с всевъзможни златисти и сребристи лайна, а материата е една такава разтегателна и гадна...и на втората седмица вече се образуват топчета по материята.

А относно това мнение, че са по - здрави...миии не е така. Имаше една приказка "не съм толкова богата, че да си позволявам евтини неща"

iPurple
10-07-2008, 08:24
Не пазарувам от такива магазини има само боклуци и нищо не ми харесва.. хах