View Full Version : усеща ли се като е без презерватив?
likeiloveu
10-05-2008, 21:09
Аз понеже съм девствена не зная усеща ли се презерватива или не не знам какво е чувството с и без .И ме е страх че при първия пър той д акажем няма да сложи презерватие.А е някак глупаво да питаш ъъъ презерватие?...разваля мига...и по принцип как да покажа на момчето,че искам презерватив?
CuteBaby
10-05-2008, 21:15
Ами той ако е достатъчно отговорен ще си сложи сам..а ако не му казваш-няма нищо неудобно става въпрос за здравето ви все пак..И за всеки случай си купи презервативи да имаш в себе с,в случай че той не се е "сетил"..Айде и успех дано да е внимателен
varnen4e
10-05-2008, 21:25
Изобщо не разваля момента, спокойно. Попитай си го смело.
remember_me
10-05-2008, 21:32
dam.. ako go iztarvi6 po vreme na natiskankata 'ama prezarvativ nali6te polzvame' tova ve4e e tapo. pogovori s nego i my kaji 4e iska6 da go napravi6 s kondom. moje i ti da si nosi6 za da si ima6 stiga da ne te e sram da si kypi6.
i da yse6ta se kato e bez prezervativ.po gotino e no i po opasno. sled vreme 6te go razbere6.
varnen4e
10-05-2008, 21:34
Защо пък да е тъпо да го кажеш докато се натискате.. винаги можеш да го кажеш по мил и секси начин, така че да не развали удоволствието. Аз какви ли не неща съм говорила по време на секс, та това ли ще смути някого.
Schnitzer
10-05-2008, 21:53
dam.. ako go iztarvi6 po vreme na natiskankata 'ama prezarvativ nali6te polzvame' tova ve4e e tapo. pogovori s nego i my kaji 4e iska6 da go napravi6 s kondom. moje i ti da si nosi6 za da si ima6 stiga da ne te e sram da si kypi6.
i da yse6ta se kato e bez prezervativ.po gotino e no i po opasno. sled vreme 6te go razbere6.То не е срамно да си купиш презервативи,даже показва че се пазите.
SunShinePearl
10-05-2008, 22:11
ми да ти кажа то няма нужда да си питаш,той ако не иска да разваля момента сам ще си го сложи докато се натискате малко....и няма нищо да разваляте(тея които са го правели тря се сетят за какво говоря,че така го обесних)8)
защо пък да е тъпо да поискаш да си сложи презерватив,ако той сам не се сети ... стига да подходиш по правилния начин ... 8)
PeopleAlwaysLeave
10-05-2008, 23:04
Защо да е тъпо ? Няма нищо срамно в това, че искаш да се пазите. Става дума и за теб, и за него, защото правенето на секс без предпазни средства може да причини не само бременност, но и болести предавани по полов път. Така че ако сам не се сети (което ме съмнява, наистина казват, че без презерватив е по0яко, но мисля че са малко момчетата, които са готови да рискуват) го помоли.
SMoKe_BoY
10-05-2008, 23:44
Или направо си му го сложи ти :)
mynichka
10-06-2008, 05:03
кажи му го от рано ..още преди да сте почнали да се натискате
scoobydors
10-06-2008, 06:32
Изобщо не разваля момента, спокойно. Попитай си го смело.
Bubalcheto
10-06-2008, 06:32
Няма от какво да се срамуваш,че искаш да се предпазиш.Попитай го,а тои ако е достатъчно отговорен ще си сложи ... и да усеща се дали е с презерватив
4a6ka_za_kafe
10-06-2008, 08:08
Ако той не се е сетил сам да ползва презерватив да те пази, чудя ти се с какъв акъл ще си лягаш с тоя човек. Явно е, че гледа само своя кеф. :? Същото, ако все пак случайно му е избегнало от ума, ти му предложиш, а той се нацупи...
SpOrTs_GiRl
10-06-2008, 13:23
Ох.. преди самия акт си му кажи, че държиш да го правите с презерватив .. Мамка му, като толкова се притесняваш даже да говорите за това къде си тръгнала да правиш секс с това момче?!
Секса с презерватив няма нищо общо с секса без презерватив.
Усеща се да но след като си девствена незнам как ще усетиш.
snejana67
10-06-2008, 17:34
:grin: :grin: секс само с презерватив-за да няма проблеми :grin: :grin:
therichbitch
02-24-2009, 16:01
plqska6 se po glavata i kazva6: ma ti slogi li si prezervativa mai go zabraihme q sa obratno vednaga hodom mar6
plqska6 se po glavata i kazva6: ma ti slogi li si prezervativa mai go zabraihme q sa obratno vednaga hodom mar6
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А по темата найстина се усеща ... разликата поне при мен е огромна :)
Аммм за презерватива намекни му леко и тактично ...
SoFarSoG00d
02-24-2009, 16:57
За мен сексът с кондом е непълноценен и неприятен.
Абе вие луди ли сте бе?!?!?! Сексът с презерватив за под 18 годишните и за Циганите трябва да е задължителен :D :lol: :lol:
DevilWish
02-24-2009, 17:07
Тогава му кажи предварително.По-приятно е 'без', но не забравяй рисковете - болести, бременност ;)
Тогава му кажи предварително.По-приятно е 'без', но не забравяй рисковете - болести, бременност ;) М да
EeeBobii
02-24-2009, 17:10
Предпочитам по малкия кеф, отколкото големите проблеми къде може да станат!
asiajordanova
02-24-2009, 17:25
Аз понеже съм девствена не зная усеща ли се презерватива или не не знам какво е чувството с и без .И ме е страх че при първия пър той д акажем няма да сложи презерватие.А е някак глупаво да питаш ъъъ презерватие?...разваля мига...и по принцип как да покажа на момчето,че искам презерватив?
може да е неловко но спестява куп проблеми... така че ако той ти се направи на интересен си тръгни!!
SoFarSoG00d
02-24-2009, 17:26
Нека се плоди народа,да има положителен естествен прираст.... :-) 8-) 8-) 8-)
Нека се плоди народа,да има положителен естествен прираст.... :-) 8-) 8-) 8-) :razz:
hahavteen
02-24-2009, 17:28
Tемата е на 5 месеца. Момичето сигурно вече му е казало че иска с презерватив.