View Full Version : За един злобар
Бях пуснала една тема за най - добрия ми приятел и за тогавашното ми "гадже" и как най- добрия ми приятел ми разкри някои подробности около неговите чуства къ мен .Е , от тогава много вода изтече. Към края на пролетта аз заминах за Гърция , там бях до началото на есента. Работих , в началото имах възможност да се обаждам често до България и както се очаква се обаждах и на гаджето ми .Но след това заминах за друг остров и там нямаше как да му звъня или по -точно имаше , но беше прекалено далеко а и исках да видя дали Той ще се сети да ми се обади .Е около 2 -3 седмици не получих нищо , абсолютно нищо дори и смс. След това започна непрестанно да ми звъни , но аз не му вдигах.Дали защото ми звънеше когато имах много работа, а аз работих по цял ден или просто, защото не исках да му вдигна телефона, няма значение .Но и двете са валидни. В крайна сметка една вечер му вдигнах и му намекнах , а дори и му казах ,че това за мен е края.Попитах го защо не ми се е обаждал , а отговора беше защото имал голяма сметка на телефона и нямало как.Попитах го за телефонни кабини , а отговора на това беше още по - потресаващ "ами не се сетих ,че става" .Както ида е , след това не спря да ми звъни , но аз така и не вдигах.А моят най - добър тогава приятел замина за Италия на следващия ден след като заминах аз за Гърция. Чувахме се редовно дори исега като смятаме колко пари е дал за ваучери и сметки от кабинките повярвайте ми не са никак малко.Той дори преди да си замина дойде при мен в Гърция , погостува ми малко ,а после си се прибрахме заедно в България.Е сещате се там какво стана, все пак спяхме и в едно легло нямаше как . Пък и аз бях решила да му дам шанс.До тук добре , но бившия ми вече приятел като разбра започна да злобее , да убижда и какво ли още не .Просто за това време в което бяхме заедно, а то никак не е малко , не познавах тази черта в него. Такава злоба и такива неща ми пише , че започнах дори да го съжалявам .Бях му дала любимата ми книга , старо издание е и ми е доста ценна .За година почти така и не я прочете .А сега не иска дами я връща . Знам ,че сигурно е наранен , но от какво?Не аз бях виновна за нашата раздяла . Той сам си го направи , а сега обвинява мен .Незнам просто как да постъпя с него . Игнорирала съм го изцяло от живота си , но не мога да остана безразлична към това ,че ме нарича курва и какво ли още не .А на какво отгоре?Незнам дали някой ще го прочете. Знам ,че повечето като видите дълга тема и се отказвате , но все пак... Написах всичко това ,защото съм повече от бясна на този човек.Незнам как може такава злоба да се породи в някого ...Дайте някакъв съвет как да постъпя с него , той не ще и да чуе за нормален разговор. :shock:
Ахаха, ми нормално е, кофти е че не може да се сдържа, ама ето тва показва че са му наистина гооооолееееми чувствата към теб.
Е, винаги има по един преебан.
Ще му мине, ти бъди щастлива.
Не се очудвай много-много.
И също така - не измервай любовта на хората във ваучери и сметки.
Сам да си направиш нещо, после да обвиняваш другите за него....Ти си умна, не се занимавай с него изобщо...Ще му дойде акъла в главата някой ден, ще разбере какво е изпуснал, ама ще е късно ;)
Valkyrie
10-06-2008, 20:28
Странно как понякога не успяваме да опознаем хората, които са ни толкова близки, докрай, и в един момент истината ни удря в челото и ни шокира страшно много. Предполагам, че наистина е ужасно. Колко жалко за загубеното време с човек, който очевидно не те заслужава. Съчувствам ти, защото такива досадни злобни кретени само един хубав бой може да ги накара да разберат къде трябва да се заврат и да си кротуват. Но съм сигурна, че не искаш да си отравяш сегашната връзка с подобни неща, затова продължавай така, както си почнала - игнорирай го и не се опитвай да говориш с него, защото няма да те изслуша и няма да те разбере. Дори можеш да си смениш номера, ако те тормози само по телефона и не се срещате, разбира се. Колкото до коментара относно измерването във ваучери и сметки - те не са мерна единица, но все пак са показател за това колко един човек държи на друг и какво е готов да направи за другия. Защото, макар и след толкова време, аз никога не се замислям какво ще ми струва да доставя удоволствие на моя мъж.
Не се занимавай с него,аз поне така бих направила.
Lacey_66
10-07-2008, 10:43
Сам да си направиш нещо, после да обвиняваш другите за него....Ти си умна, не се занимавай с него изобщо...Ще му дойде акъла в главата някой ден, ще разбере какво е изпуснал, ама ще е късно ;)
+100 :) :-P :-)
PeopleAlwaysLeave
10-07-2008, 11:03
Наистина донякъде сам си е виновен, но в крайна сметка любовта не се измерва във ваучери и смети /както казаха по-нагоре/. Може би момчето има чувства към теб и сега е страшно ядосан - дали на себе си, че не е съобразил да ти звънне, или на теб,че не си го разбрала... Уредете си среща, вижте се на четири очи и си поговорете. Изяснете всичко - кое, как, защо... Обесни му, че искаш поне приятели да останете и че начинът по който се държи е глупав. Да опита да те разбере :)
dimitar_ak
10-07-2008, 11:08
В моите очи нещата изглеждат точно така. Ти си изневерила на гаджето си. Прав е да ти се сърди и да се държи грубо. В неговите очи нещата са "Тя замина, и се върна с друг". А аз сигурно бих се видял и с "ортака" да си "поговорим".
hooliganka89
10-07-2008, 12:23
В началото си помислих,че наистина той сам си е виновен за всичко,но като се замисля не е много така.
Аз ако съм на негово място и моя приятел ми каже,че късаме по телефона и е извън държавата хич не бих му повярвала и бих си му останала вярна докато се видим отново и да си поговорим на 4 очи.Все пак по телефона много неща не могат да се изяснят както може на живо.
Не е прав да те нарича курва дори и да си такава,той няма право да го разпространява,но иначе е прав да се сърди,защото едвали не си му изневерила,няма значение,че по телефона си му казала,че това е краят,ти отдавна си го обмисляла,но той не е бил наясно и не мисля,че е взел думите ти на сериозно.
bqsna_teenagerka
10-07-2008, 12:48
1во. Имам една забележка! НИкога няма само 1 виновен ама никога! Това просто..за да не казваш друг път "той/тя е виновна за вси4ко" защото това е глупост.
2ро.Нормално е да го е яд..да е ядосан...той не е на себе си в момента . Явно още те обича и затова злобее. Не му обръщай внимание,не го съди а като човек го разбери.
3то. Питаш какво да правиш с него? ами ти вече си взела решение? "Игнорираш го" Просто го сотавяш на мира..да му мине и го ингнорираш това е :) не е нужно ит и да се гневиш това с нищо ен ти помага! :)
Valkyrie
10-07-2008, 13:30
Първо, дори и двамата да имат своята вина за това, че между тях не се е получило, все някой трябва да сложи край на връзката, която е нямала бъдеще. Момичето не е виновно, че се е почувствало така, тя по-рано е усетила, че не си заслужава да губят време, затова го е оставило. Макар и по телефона, това си е край на връзката. И той е трябвало да го приеме. Дори за него това да е огромно разочарование, поведението му не е допустимо и не може да бъде оправдано. Няма значение колко много е огорчен, няма никакво право да я обижда и тормози, защото това е нейният живот, нейното решение. Тя не го е предала, казала му е истината. Не го е лъгала зад гърба му, постъпила е честно и достойно. Имам печален опит с подобен човек, затова знам, че какъвто и да било разговор няма да промени нищо в неговото отношение, той няма да разбере, че тя иска да бъде щастлива без него, а само ще се озлоби повече.
И стига вече за това измерване на любовта в сметки и ваучери, няма нищо такова. Просто истината е, че когато един човек е готов да се лиши от нещо без да се замисли заради друг човек, това наистина говори за чувства, за много силни чувства. В крайна сметка, ако гаджето ти е бедно, но даде всичките си пари, за да ти купи един много скъп и хубав парфюм, за да ти достави удоволствие, нима няма да се почувстваш наистина специална? Макар да нямаш нужда от този парфюм, макар да можеш да живееш и без него, нима няма да си щастлива, че е направил такъв жест за теб? Аз така разбирам думите на момичето за ваучерите и сметките. Защото когато някой спре да ти обръща внимание и започне да те приема за даденост, трябва да промениш нещо в живота си, да потърсиш един по-пълноценен начин да го изживееш. Момичето с нищо не е виновно, не я обвинявайте. А това момче само доказва, че не заслужава нищо, дори прошка.
Просто найстина мисля,че трябва да продължиш с момчето (най-добрия ти приятел).Еми замисли се какво той е правел през тези 2-3 седмици докато не ти се е обаждал.. :shock: Все пак тва е безотговорно и под всякаква критика ..Най-малкто е можел да намери начин да ти се обади..Не дей съжелява.Той ще си намери майсторката,а ти продълвай все така =) И все пак злобен е защото той е бил зарязания и т.н не му обрщай внимание ,не му звъни и т.н да го видим!?
Айде успех :-)
dimitar_ak
10-07-2008, 14:24
Тя може само да гадае какво е правил тези 2 седмици, докато той е наясно, че тя си е спретнала едно чукане с другия. Как да се държи според вас?
Първо не съм си спретнала никакво чукане , тва просто искрено ме разсмя :lol: . Второ тва за сметките и ваучерите го казах , за да направя сравнение как един човек , който уж ме обича не се сеща почти месец за мен , а друг с който до тогава нямах нищо е похарчил толкова пари само за да ме чуе и да ме пита как съм . Трето - на бившия ми вече приятел му стана пределно ясно ,че това наистина е края . Аз му го повторих не веднъж по телефона , разбра ,че съм категорична и ,че няма връщане назад. А за това дали ми е бил верен или не си е лично негова работа. Проблема беше там ,че той дори не си е мръднал пръста да потърси начин как да ми се обади , тва за какво говори ,че много му е пукало ли?
snejana67
10-07-2008, 15:48
:D :D остави го :D :D
dimitar_ak
10-08-2008, 05:27
Първо не съм си спретнала никакво чукане , тва просто искрено ме разсмя :lol: .
Той дори преди да си замина дойде при мен в Гърция , погостува ми малко ,а после си се прибрахме заедно в България.Е сещате се там какво стана, все пак спяхме и в едно легло нямаше как
Това сама го каза. Как да го тълкувам?
Че нещата между нас се задълбочиха в по - интимен вариант от само приятелство , но това не означава,че непременно съм си спретнала едно чукане :-D
littlebaby
10-08-2008, 11:00
Според мен само си си търсила повод да зарежеш приятеля си...