View Full Version : Не мога да се възбудя както трябва ..
kvosekiorish
10-06-2008, 20:15
просто не се полуава :( не мога да се възбудя..и винаги ме боли първия път като ми го вкарва... после се овлажнявам нали,обаче никога не съм стигала до оргазъм.. :? от около 4-5-6 месеца правим секс,той ми е бил първия иии..много кофти :? Любовна игра има винаги,малко или много я има .. орална любов не ми е правил и не му и давам защото се притеснявам да не мирише,да не е гадно на вкус или не знам и аз .. и е много кофти :S иначе като мастурбирам (клиторно) много бързо си свършвам и всичко е ок ,обаче някакси не се получава..днеска примерно от болка като го правихме направо се разревах .. ужас е просто не знам какво да правя вече :(
GotTheLife
10-06-2008, 20:24
явно не знае как да те предразположи смело му кажи кво искаш и ти да си направиш кефа :grin:
Просто се отпусни и при мен беше така първите няколко пъти не можех да се възбудя,защото мислех сега ще ме заболи и т.н. не милси за нищо просто се отадай на момента.Или го помоли за по-дълга любовна игра,да те докосва нежно да те целува навсякъде няма значение какво просто бъди отпусната и не мисли за нищо!
Проблема определено не е в приятеля ти.....
Успех!!! :-)
мен 1вият път ме заболя адски много . . . нормално и 2рия път пак , ама трябва да се отпуснеш и да не си мислиш че ще те боли а само за удоволствието а за оралната любов ако поддържаш добра хигиена няма да мирише :)
kvosekiorish
10-06-2008, 20:38
е да де,това се опитвам да направя от месеци вече..отпускам се не мисля за нищо отдавам му се напълно и не мога да се възбудя..ебати
Използвайте лубрикант и ако имаш желание го помоли за шпакли и така
явно не знае как да те предразположи смело му кажи кво искаш и ти да си направиш кефа :grin:
+1 :grin:
Escarina
10-06-2008, 22:07
Е очевидно не можеш да се отпуснеш. В секса няма притеснения - има удоволствие :)
Обръсни коза и пей кумба-я ще помогне :)
Еми нека той те овлажни - малко слюнка и стават чудеса ;]
mynichka
10-07-2008, 17:00
само се отпусни и ще усетиш удоволствието :)
Дай му верно преди сех да си завре муцуната доло. Вярвам, че пича умира от желание да го направи щом не си му давала до сега...Ако и тва не те възбуди както треа няма какво. А да и като ти го вкарва в началото на акта трябва да си настина много отпусната...примерно мисли си за това примерно колко е жесток приятелят ти и колко е перфектен докато го прави. Просто като си съсредоточиш мислите настрани, а не в това колко ще те боли ще се отпуснеш и няма и да усетиш. А това, че нямаш орагазъм ...ми ранато ти е 8-) ти още ревеш по време на сех :) Споко сичко с времето си ;)
Съветвам те да му дадеш да ти прави орална,не се притеснявай от миризми и подобни.вярно е,че вагината си има специфична миризма,но съм чувала от доста мъже,че именно това ги възбужда.мъжете тука да не ме разпъвате,казвам това,което са ми казвали,който не е съгласен,негова си работа :) иначе за болката-и мен ме боли особено ако проникне в мен по-грубо и няма търпение.бъди спокойна преди всичко.
spiderka
10-07-2008, 19:35
бе,мила,аз съм горе-долу като теб...според мен проблемът ти е,че си тясна или на него му е дебел...
Позволи му да ти прави орална любов. И стимулирай клитора си, докато го правите ;)
[B]a[N]D[i]T[k]a
10-08-2008, 03:20
имам подобен проблем .. само дет и не смея да му кажа нищо .... галене мачкане влажнене.. не помага .. някак нз тои трябва да те предразположи... :o
мхм той трябва да не бърза толкова много и малко по-малко да става всичко,а вече след време да правите опити с внезапен секс и така нататъка.Нека свикнеш малко пък сетне вече..даййй
ive_nceto
10-09-2008, 10:16
Razreshi mu da ti napravi shpakla.Ako iskash parvo mini prez banqta.I se otpusni.Ili pak go nakarai da te vazbujda kliturno,a moje i sama da go napravish.Samo che trqbva da zabravish za pritesnenieto zashtoto to okazva mn golqmo vliqnie.Pochnete taka vse edno ti si si sama i pochni da masturbirash i kogato se vazbudish toi da se vkluchi.NO nai vajnoto e da govorish otkrovenno s nego i da mu kajesh kakav e problema.Nadqvam se neshtata da se opravqt. :)
iviilieva
12-30-2011, 15:03
az moga da se vuzbujdam i ako nqkoi iska da gleda kak swurshwam da pishe na skype nikola_jeraf :***
night_baby
12-30-2011, 15:16
те ти го казаха ... просто се отпусни и не се страхувай ;pP :))
BornToRaiseTheHell
12-30-2011, 19:13
Две думи: Отпускане. Орална.
thelover3
12-30-2011, 19:25
Съветвам те да му дадеш да ти прави орална,не се притеснявай от миризми и подобни.вярно е,че вагината си има специфична миризма,но съм чувала от доста мъже,че именно това ги възбужда.мъжете тука да не ме разпъвате,казвам това,което са ми казвали,който не е съгласен,негова си работа :) иначе за болката-и мен ме боли особено ако проникне в мен по-грубо и няма търпение.бъди спокойна преди всичко.
+1(десет букви)