View Full Version : отслабване
zdarveita ta zna4i iskam da vi popitam ... zna4i na 14 sam i minalata godina imah nadnormeno teglo t..e 65 kg bqh pro4etoh edna dieta i po4nah da q pazq taka rezyltata be6e 4e stanah 50 kg i sega sa6to sam tolkova daje moje i po malko ... si4ki mi kazvat 4e sam dobre no az ne im vqrvam i prodaljavam .... po4naj i sytrinta da ne qm iskam da spra no nemoga daite mi savet pls all misi predvaritelno :D
malko mi prili4a na anoreksiq... :-o vqrno 4e e rano da se kaje,no to ottam se zapo4va.tezi 15 kg sa bili napulno dostatu4ni.pove4e ne spazvai nikakvi dieti.po4ni da qde6 na zakuska(zaduljitelno) kak i trqbva da obqdva6,a za ve4erq moje i ne6to malko,no pak trqbva da qde6.po4ni i vitamini da pie6.ima nqkoi dosta hubavi kombinacii ot vitamini i to na priemlivi ceni(20-25 lv na mesec no pone 6te znae6 4e sa hubavi).mn vnimavai kakvo pravi6,za da ne stane seriozno!!
абе от голямо значение е и как е кръвното ти, защото аз ако не закуся мога да припадна някъде ии във всички диети не пропускам закуска... иначе ше споделиш ли диетата с която си отслабнала 15 кг чее аз съм 50 ама искам да отслабна :D аиде целувки :-)
cvetelinaaa
10-07-2008, 17:51
би ли казала диетата си ? плс :)
fenkatakrisi952
10-07-2008, 17:52
Натъпчи се хубаво с шоколат 8-)
Ник'ва воля нямаш!
Относно анорексията..това е психично разтройство. Няма нищо общо с "не мога" и "не искам".
Просто почни да ядеш по малко и проблема ти е решен. Ако щеш шейкове си прави.
batkodoki
10-07-2008, 21:14
zdarveita ta zna4i iskam da vi popitam ... zna4i na 14 sam i minalata godina imah nadnormeno teglo t..e 65 kg bqh pro4etoh edna dieta i po4nah da q pazq taka rezyltata be6e 4e stanah 50 kg i sega sa6to sam tolkova daje moje i po malko ... si4ki mi kazvat 4e sam dobre no az ne im vqrvam i prodaljavam .... po4naj i sytrinta da ne qm iskam da spra no nemoga daite mi savet pls all misi predvaritelno :D
поредната анорексичка
crazygirl13
10-26-2008, 19:14
започни да си ядеш нормално от всичко по малко и не се ограничавай много,защото колкото повече се пазиш толкова повече ще качваш КГ-те