View Full Version : Защо живота е толкова суров?!?
radost_goth
10-07-2008, 19:09
Чудя се защо живота е толкова суров ?!?! Защо не мога да бъда с моята любов :smt055 :smt008 :smt057 :smt089 :cry: :smt060
KpucuTo0o92
10-07-2008, 19:16
ami jivota e gaden i ponqkoga nie ne mojem da napravim ni6to, ne vinagi polu4avame tova koeto iskame :D
Whyniser
10-07-2008, 19:18
Животът е нито гаден,нито хубав.Нещо като по-средата.Колко по-рано го разбереш толкоз по-добре.От рано ще се нахъсваш и накрая на твоите дни ще си кажеш: "Надвихте живот" (поне аз така си го представям)
Животът не е нито гаден, нито суров. Животът е такъв, какъвто ти сам си го направиш!
Щом не можеш да бъдеш с "твоята" любов, то тогава просто не е твоя и не трябва да се вглъбяваш в това и да се измъчваш, а да потърсиш нова плячка. :)
SunShinePearl
10-07-2008, 19:21
хах живота бил суров тегли му една майна :D и аз немога да съм с моята любов ама да виим кво ще стане най-накрая с нас.....кво си седнала да се тюфкаш за живота не се чуди а го живей така както искаш и един ден да си кажеш получих всичко което исках от живота :wink:
Живота е такъв какъвто си го направиш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angel4ee
10-07-2008, 19:23
животът верно е суров ама ние сме за тва на тоя свят за да се опитаме да оправим нещата и то в своя полза....бори се за нещата които искаш и за хората които обичаш...не се примирявай с фразата "животът е суров"
Escarina
10-07-2008, 19:49
Живота бил суров.. Суров живот е да няма къде да спиш и да няма кво да ядеш. А не тва че не можеш да си с "мъжа на мечтите ти" който след година две макс ще е сменен с някой друг :?
povqrvai mi ne si edinstvenoto 4ove4e sus su6tiq problem! znam to4no kak se 4uvstva6 no problema e 4e v jivota ne seki put ne6tata se razvivat taka kakto iskame. i tfa 4e jivota bil takuf kufto si go naprai6 e drun mrun ta plqs, da za rabota i u4ene da oba4e za lubvta, ni6tu ne moi6 da naprai6 ako drugiq 4ovek ne se 4uvstva po su6tiq na4in!
za tfa az vervam 4e jivota e suraf i kuraf i tree daa go djvakame!!! ;)
живота не е гаден, просто всеки си има съдба ... трябва да го приемаме със всичките му недостатъци...не може всичко да е розово
iskamdate123
10-07-2008, 20:46
ne se trevoji i znai che nikoi nqma da umre devstven na tozi svqt zashtoto jivota preebava vseki 8-)
HardcoreSyndrome
10-07-2008, 21:12
Няма лесно! Приеми го. Защо всички искате розов живот... после ще се оплаквате, че е скучен..
paranoia
10-07-2008, 21:17
Няма лесно! Приеми го. Защо всички искате розов живот... после ще се оплаквате, че е скучен..+12345678910
PeopleAlwaysLeave
10-07-2008, 21:38
Защото е такъв, а ние сме на този свят, за да се борим. Ако щете ме мислете за луда ама много пъти съм се залисляла защо съм родена ? защо точно аз? дали имам няква мисия, нещо, което трябва да направя? :shock: Някъде по-нагоре някой беше казал, че суров живот е това да гладуваш и да нямаш подслон - наистина е така. Само този, който няма солствен дом, няма какво да яде, няма пари, няма нищичко на този свят - само той може да попита "Защо живота е толкова суров?". Вярвам, че ти си имаш всичко - и дом, и родители, и приятели...това, че не се е получило с дадено момче не значи, че краят на света е дошъл (аз ти говоря така ама съм в същото роложение и никак не се оправям :lol: ).
Offspring
10-07-2008, 22:05
Бе и аз тва се питам напоследак :(
Sweet__Dream
10-08-2008, 06:49
Невинаги става това,което искаме.В такъв момент казваме,че животът е суров,жесток и др.Може би,но какво можем да променим ние?Нищо.Трябва да се радваме и на малките неща.
Не се отчайвай,че не можеш да бъдеш с твоето момче.Всичко ще се нареди.Довери се на съдбата.Успех.. :) :wink:
Живота бил суров.. Суров живот е да няма къде да спиш и да няма кво да ядеш. А не тва че не можеш да си с "мъжа на мечтите ти" който след година две макс ще е сменен с някой друг :?
Година мъки малко ли е?
Мен ме дразнят тия сравнения. Не е нужно да съм гладно дете в Африка, за да мога да страдам и да плюя по живота.
От тея две фрази "Животът е хубав" и "Живота е несправедлив/лош/ужасен/мизерен/суров" ... Май и двете не са истина...
Но ми втърсна вече да слушам за това, как ние си го правим.
Ако аз си го правех, щях да съм с момчето, което обичам много, щях да съм до него, то щеше да е от мен и щеше да ми отговаря, а не да ме игнорира и да не ми пише... Но тук се отплеснах...
Повече ми харесва фразичката "Когато живота е гаден, бъди по-гаден от него" 8)
И е вярно. Ако те мачкат и унижават, ставаш и ти терминатор и им разфасоваш тъпите физиономии...
Общо взето всичко трябва да е 50/50. Когато животът (ако го представя като материя, подобна на Бог.. по-скоро ако го одухотвоя) ти даде дар ти не трябва да искаш още, да неблагодарничиш или по някъв начин да се изсмееш на този дар, много ясно че после ще дойде нещо гадно и ти ще страдаш и ще ти е тъпо и ще съжаляваш... А ако той е гаден с теб, отвърни му със същото... Не знам доколко се разбраха тъпите ми теории, ама...
Трябва да надвиваш живота. Като е суров, тъп и изцяло безсмислен, без всякаква логика и справедливост - ок, ще съм същата..
Ще чакам за поредното хубаво нещо, на което да се раздам докрая, което ще ме накара да сияя и да бъда добра и да не разбирам мусещите се лица, да казвам "О, страхотен живот", заради небрежната поява на въпросното хубаво нещо...
Но точно в момента съм една от "мусещите се лица" и ми е трудно да повярвам как има щастливи хора... Явно всичко е един кръговрат и всичко се сменя, и може би няма вечно щастие, както няма и вечно нещастие. И затова не са истини думите "Животът е хубав".. Кой го казва това? Някой, на който му се е случило нещо прекрасно, животът му се развива в положителна насока, нареждат се схемите, даскалото, любовта, нещо такова? А кой казва че животът е тъп? Някой които е зарязан, обиден, усещал е несправедливости в живота си.. ама така или иначе баланс тряа има и веселия ще стане тъжен след време и ще му звучат насмешливо теориите за якия живот, а тъжния ще удари джакпота.. и така постоянно се случват гадни и хубави неща...
Bullshit е тоя живот, ама... ще го изживеем...
pinky_shine
10-08-2008, 15:24
Щом и на рими го удари, зн си мн отчаяна :D
mickelangelo
10-08-2008, 15:31
нещата не винаги са розови ... но за това пък ... след препятствията .. всичко е толкова красиво и някак по сладко от всякога ... всичко ще мине .. и ще дойде пак хубавото просто почакай ...
пС: имам 1 приятел когото когато го попитам как е .. той винаги отговаря ... " чудесно " и веднъж в 1 буря .. пак го попитах .. и той пак отвърна същото и аз го попитах .. ' нали вали кое му е чудесното .. ? " и той отвърна ... " ами можех да съм без рака .. така че е чудесно " :-D :-D
exclusive__16
10-08-2008, 15:33
JIVota E tolko gaden i jaluk 4e trqq vseki moment da se jivee kato posleden .... :X:X:X ....kakto kazva edin fr jivota e ku4ka i samo trqdva da se nau4i6 da q 4ukash ...... ee pojelavam ti yspex dano namerish nqkoi po dobur :)
NaNa_SladuRana
10-08-2008, 15:36
ще цитирам учителката ми по литература \"ако си душевно пуст,песимист,ограничен и скапан,то такъв е и животът ти,защото всеки вижда света като отражение на душата си\" или беше нещо от сорта
Ако живота е суров,опечи го :D
kaprizzna_
10-08-2008, 15:36
хах живота бил суров тегли му една майна :D и аз немога да съм с моята любов ама да виим кво ще стане най-накрая с нас.....кво си седнала да се тюфкаш за живота не се чуди а го живей така както искаш и един ден да си кажеш получих всичко което исках от живота :wink:
Живота е такъв какъвто си го направиш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
snejana67
10-08-2008, 15:56
:? :? всичко е съдбаа :-o
+ 1!
Escarina
10-08-2008, 19:07
jghgh година не е нищо. Всички само се вайкат как не могат да живеят без тоя и без оня, а не осъзнават, че могат да живеят без любов, но само с нея нищо не могат да направят. Дай малко да поулегнем и да видим кво е сам да се грижиш за себе си, пък тогава да коментираме колко е суров живота. Щото след няколко годинки повечето ще се убедите колко по-големи проблеми има от Бай Иван дето ви заобикаля. :)