Влез

View Full Version : Помогнете със дилема свързана с училище

Moonwalker85
10-08-2008, 17:16
Здравейте!Искам да ви помоля да ми помогнете да взема решение или да ми дадете съвет.7ми клас съм.В моя клас има едно дете (няма да казвам имена) което създава проблеми.Не само на мен,а на целия клас барабар с учителите.Днес примерно ми скъса учебника (не много ама,все пак),а както може би знаете учебниците са безплатни и трябва да изкарат 3 випуска с тях (тъпа идея ама не пиша аз законите) и ако им има някаква вреда (скъсване,надраскване и др.) трябва да се заплатят.Учебника е 16 лв.Ще кажете ми да го накарат да плати,ама него никой нищо не може да го накара (даже не пише в клас!).И накрая на годината аз ако съм със скъсания учебник,който до тогава ще се скъса дори повече,нищо че го пазя,ще трябва да плащам за него.Не са важни парите,а какво да направя?Към кой да се обърна?Помогнете моля!

Moonwalker85
10-08-2008, 17:37
Ами разбираш ли,нашия клас не е единен!При нас шанса е да се съберем всичките е 1:1000.Много сме зле наистина!

mitzubi6i
10-08-2008, 17:44
Кажи на директора. Той знае какво да направи.

tapaka
10-08-2008, 17:47
Ами разбираш ли,нашия клас не е единен!При нас шанса е да се съберем всичките е 1:1000.Много сме зле наистина!

ave momi4e tva e gadno ama 6tom ste izdarjali kolko god zaedno 6a izdarjite i taq pak i taq god nqkoi ili dori pove4eto 6a se mahnete nali nqkoi moje da kandidatstva i taka klasa 6a se razprasne abe da ne ti puka sq zarasi edin mi6ok li si zaebi go :D

sm_95
10-08-2008, 17:48

добре бе мила хубу не сте единен клас и ние не сме и при нас има такожа момче а ти за класни директори педагоически съветници чувала ли? като е станало тфа още на момента е тряало да отидеш при класния и да дингеш врява до небето а и нали сички ви дразни се някак тряа да поставите въпроса пред класния/класната тфа е моя съвет или ако примерно карате часове при някой от заместник директорите или при самия директор може и с него да се опитрате да говорите

Funky_Jazzist
10-08-2008, 17:54
Няма как.Нямаш никакви доказателства, че е той.Ако имаш свидетели тогава ще може всичко да се изпълни, но без доказателства, ако го обвиниш ще се приеме за клевета и никой няма да ти повярва.

Addictive
10-08-2008, 18:22
А иначе защо не се съберете групичка не го ступате тоя мърльо...?
точно тфа трябва да направят :wink: 8)

Funky_Jazzist
10-08-2008, 18:32

Да, и какво ще постигнат - ще го пребият( :grin: :grin: :grin: ),след това той ще се оплаче, учителката ще попита "Вие, що го бихте?", групичката ще каже, че заради учебника.И на кого си мислите, че ще повярват - на ступан мухльо или на настарвена,кръвожадна "групичка" :(

Funky_Jazzist
10-08-2008, 18:33

Да, и какво ще постигнат - ще го пребият( :grin: :grin: :grin: ),след това той ще се оплаче, учителката ще попита "Вие, що го бихте?", групичката ще каже, че заради учебника.И на кого си мислите, че ще повярват - на ступан мухльо или на настарвена,кръвожадна "групичка", която така или иначе не може да докаже че е той :? :? :? :? :?

mitternacht
10-08-2008, 18:45
Пречакваш го в тъмна уличка, с Барета със заглушител.Никой няма да разбере, а учебника ти ще е отмъстен!

По темата-защо не кажеш на мама/тате, пък тя/той да се свърже с класния/та ръководител/ка.Поне да се знае, че не си го скъсала ти тоя учебник.

asasfdf
10-08-2008, 20:42
вземи неговия учебник или нещо подобно ;p

WaterLilly
10-09-2008, 12:43
Кажи на класния и ако не ти обърне внимание, говори с директора. Майка ти или баща ти сигурно ще ти помогнат повече, отколкото ние!

lenito_sf
10-09-2008, 14:26
ами може да кажеш на вашите ... които пък да кажат на неговите родители :) :-o