Влез

View Full Version : Майка ми е пиянка а на баща ми не му пука какво става с мен

4eere6ka_kiss
10-08-2008, 17:20
Майка ми е луда. Непрекъснато рови из личните ми вещи,чете чатовете ми в скайп и се бърка навсякъде.Тово обаче вече е най-малкия ми проблем.По цял ден седи в къщи пред компа и реши,че начина да прави живота си по-разнообразен е да пие. Тя има този навик от даста време,но сега е по-зле защото не иска да спре.Баща ми непрекъснато е на работа и го няма в нас през седмицата.На скоро тя се нагълта с хапчета и аз сама съм се чудела как да я спася . Това го прави вече за 3ти път.Съседите ни които присъстваха когато доъде линейката я посъветваха да си потърси психиатър,но за нея тя си е напълно в ред,а всички около нея ся лудите.Непрекъснато ме тормози и ми посягаше,но на мен вече ми писна и не сдържам нервите си . На 14 съм и смятам,че вече съм прекалено голяма за да ме бие и когато ми посегне и посягам и аз .Днес искаше да и купя алкохол,но аз не го направих и тя се купи сама .
Когато се напие става коренно розличен човек и я избива на агресия.Миналата седмица щеше да му удоши с един кабел.Едвам успявам вече да се защитавам,без да я пребия. Преди малко докато се наливаше се опитах да говоря за 100тен път с нея , че не ми е приятно когато пие,обесних и как се чувствам,а тя ми каза само , че това е найния личен живот и аз трябвало да го превъзмогна независимо как се чувствам. Когато се напие и почне да се закача с мен и аз се защитя та вика полиция :shock: Прави живота ми ужасен и непоносим във всяка една секунда.Баща ми знае какво е полужението,но нали той е далеч през повечето време ми вика да се държа добре и тва е. Е как става тая работа ?? Преди малко ми изключи тока от бушоните,защото не и дадох да се добере до компютара ми . Тя ми скъса нервите още на 14 год и вече не знам как ще продължа да живея с нея. От неври всички жили по тялото ми вибрират сами и ръцете ми треперат като на луда,но на нея не и пука.Виновната за всичка съм все аз ,а тя все е мъченика. Не веднъж ме е гонила в студа през ноща сама навън и нямам думи да опиша още какви неша ми е правила.Просто вече не издържам....
Съжалявам,че ви занимавам с глупостите си , но вече щом и майка ми не иска да му слуша не знаех с кой да споделя тъпия си живот. Мерси.

gorchiv_bonbon
10-08-2008, 17:35
ехеее...4eere6ka_kiss това е ужасно... :-# просто нямам думи... :-o защо не потърсиш помощ от някой твой близък като например баба ти,дядо ти или някой братовчед на майка ти или баща ти или ако имат братя или сестри от тях...аз съм сигурна,че все някй ще ти обърне внимание... 8-[

assd22
10-08-2008, 17:47
продаам калашник за 50 лева, ако си навитак свиркайй 8)

4eere6ka_kiss
10-08-2008, 17:53
Да,но проблема е , чевсички мои роднини не живеят в София,където съм аз :( Просто единствение човек,при който мога да живея е тя. Меслех да говоря с баща ми като се върне,че повече не мога да живея тук,но се съмнявам той да ми помогне,защото не е в течение с нещата които се случват Той прасто е наясно,че полужетнието не е цветущо , но ми вика да търпя и това е .Пък и тя често му пълни глава с глурости пртив мен кагото ме няма и той не знае просто на кого да вярва напълно.

ValzZi
10-08-2008, 17:55
Предлагам ти да й се накрещиш едно хубаво ама много хубаво и то когато не е пияна или просто да избягаш...др нз..знам че звучи тъпо но може би ако няма може да й липсваш или да си направи някакви изводи .. нз ужасно е това което се случва.. с теб :( :(

mynichka
10-08-2008, 17:58
:(

4eere6ka_kiss
10-08-2008, 18:01
Предлагам ти да й се накрещиш едно хубаво ама много хубаво и то когато не е пияна или просто да избягаш...др нз..знам че звучи тъпо но може би ако няма може да й липсваш или да си направи някакви изводи .. нз ужасно е това което се случва.. с теб :( :(
Крещях адски многоо ! Молих я кво ли не пправих , ама няма братче :( Не и пука :x Важното е да се напие

MissBitch
10-08-2008, 18:47
Може да се опиташ да потърсиш помощ в "закрила на детето" и ти си човек и имаш своите права.... оптай Успех :( :( :(

gorchiv_bonbon
10-09-2008, 12:02
ами може наистина да се обърнеш към закрила на детето или пък да отидеш при някой твой роднина независимо дали е в софия

b00m
10-09-2008, 12:21
имах подабен проблем с майка ми .... ама тя го правеше 1-2 пъти месечно и си ляга и заспива или се връща от някъде си ......... писна ми и просто поговорих с нея ... ама щом не иска да разбере .. ако искъш да се оправи психолози и лечение ама нз......... говори с баща си за да измислете нещо олееееее сериозно супер гадно ми стана за теб пфф :( :( говори с майка си след тва с баща си без да знае за тва майка ти ;]
няма много варянти щото си само на 14 .........
аре успех :]

Sisito941
10-11-2008, 13:24
Майка ми е луда. Непрекъснато рови из личните ми вещи,чете чатовете ми в скайп и се бърка навсякъде.Тово обаче вече е най-малкия ми проблем.По цял ден седи в къщи пред компа и реши,че начина да прави живота си по-разнообразен е да пие. Тя има този навик от даста време,но сега е по-зле защото не иска да спре.Баща ми непрекъснато е на работа и го няма в нас през седмицата.На скоро тя се нагълта с хапчета и аз сама съм се чудела как да я спася . Това го прави вече за 3ти път.Съседите ни които присъстваха когато доъде линейката я посъветваха да си потърси психиатър,но за нея тя си е напълно в ред,а всички около нея ся лудите.Непрекъснато ме тормози и ми посягаше,но на мен вече ми писна и не сдържам нервите си . На 14 съм и смятам,че вече съм прекалено голяма за да ме бие и когато ми посегне и посягам и аз .Днес искаше да и купя алкохол,но аз не го направих и тя се купи сама .
Когато се напие става коренно розличен човек и я избива на агресия.Миналата седмица щеше да му удоши с един кабел.Едвам успявам вече да се защитавам,без да я пребия. Преди малко докато се наливаше се опитах да говоря за 100тен път с нея , че не ми е приятно когато пие,обесних и как се чувствам,а тя ми каза само , че това е найния личен живот и аз трябвало да го превъзмогна независимо как се чувствам. Когато се напие и почне да се закача с мен и аз се защитя та вика полиция :shock: Прави живота ми ужасен и непоносим във всяка една секунда.Баща ми знае какво е полужението,но нали той е далеч през повечето време ми вика да се държа добре и тва е. Е как става тая работа ?? Преди малко ми изключи тока от бушоните,защото не и дадох да се добере до компютара ми . Тя ми скъса нервите още на 14 год и вече не знам как ще продължа да живея с нея. От неври всички жили по тялото ми вибрират сами и ръцете ми треперат като на луда,но на нея не и пука.Виновната за всичка съм все аз ,а тя все е мъченика. Не веднъж ме е гонила в студа през ноща сама навън и нямам думи да опиша още какви неша ми е правила.Просто вече не издържам....
Съжалявам,че ви занимавам с глупостите си , но вече щом и майка ми не иска да му слуша не знаех с кой да споделя тъпия си живот. Мерси.

Мале,аз не знам какво щях да правя ако имах такава майка.Чак се чудя как издържаш. :-o Следващия път като извика полицията разкажи им за опитите на майка ти да те удуши,би трябвало да те разберат,да ти повярват. :( Аре успехчета разкажи някой път как вървят нещата :-) :-) :-)

hottie
10-11-2008, 13:50
Не знам дали е правилния начин, но аз ако бях на твое място щях да говоря много сериозно с баща ми настрани от нея - т.е. извън къщата. И ако не го проумява да го стресна по някакъв начин - рев например. Ами ти си само на 14 забога :shock:
Пробвай с баща си и то много сериозно и упорито ! Кажи му всичко в детайли и за кабела и за боя..

idioticallystupid_
10-11-2008, 14:00
Аз на твое място бих избягала.Малко странно е , но ако се държаха с мен като с лайно бих избягала... :-s

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
10-11-2008, 16:01
"ЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО" Обаждай се и разкажи всичко, което прави майка ти.. :!: Има важна тема горе.. И без да се замисляш, направи го, докато е време.. успех

silver_moon
10-11-2008, 16:29
уф, много гадна работа :? , ако бях на твое място незнам какво щях да правя, но предлагам да се обадиш на някой роднина, който е възможно най-близко да софия, да вземеш автобус и да отидеш за известно време при него...ако майка ти не и стане мъчно за теб и не се замисли защо си постъпила така, то поне баща ти ще се позамисли защо си се махнала от къщи и може да вземе мерки, да поговори с майка ти, баща ти пробвал ли е да говори с нея?, може би ще успее да я убеди да потърси помощ

chocoleptic
10-11-2008, 16:52
Аз на твое място бих избягала.Малко странно е , но ако се държаха с мен като с лайно бих избягала... :-s
И къде предлагаш да отиде?

Свиркай на полицията..

(;

vilincety
10-11-2008, 16:52
обади се нд полицията то4но когато е пияна да доидат да е видят 6то за стока е... и кажи си4ко за опитите и....успех :-) горе главата :-)

p0ps
10-11-2008, 17:02
:shock: :shock: :shock:

assd22
10-17-2008, 06:47
обади се нд полицията то4но когато е пияна да доидат да е видят 6то за стока е... и кажи си4ко за опитите и....успех :-) горе главата :-)и после да живее в дом. СУПЕР!

WaterLilly
10-17-2008, 11:32
Мога да кажа, че ти съчувствам и нямам идея какво да правиш по въпроса с пиенето, но за четенето на чатовете в скайп имам идея. Може да си настроиш скайпа да няма хронология или да се отписваш от него, тя не ти знае паролата и няма как да ги чете.

Madn3s5
10-17-2008, 11:45
Следващия път когато ти направи такъв цирк отиди при някоя приятелка за 2 3 дни да и дойде акъла.. ако не се обърни към закрила на детето,но там е по кофти щото най малко да те пъхнат в някой дом..

MrSex
10-17-2008, 18:49
Прочетох това и наистина ти съчуствам.Не знам с какво да ти помогна просто не познавам баща ти.Просто му обясни че ако не се спре в къщи и не поговори с теб и маикати и не види какво става ще избягаш или с нещо го заплаши.Ако имаш добри приятели може да ходиш притях за вечер две но това не е решение просто трябва да почакаш да станеш още поне 1-2 години по голяма.
Иначе успех и дано се оправят нещата.

BePoHuKa
10-19-2008, 01:04
:( Тва наистина е ужасно..не ми стига ума просто какво дати кажа..според мен трябва да се обърнеш към баща си.Той е единственият,който може да ти помогне в случй като този.Бъди много убедителна!Излей му душата си..Много,много успех ти пожелавам!