PDA

View Full Version : Как да ги накарам да си взема коте?

~SnOwDroP~
10-09-2008, 12:40
Здравейте,страшно мн обичам животните само че родителите ми не ми дават да си взема,или по-скоро майка ми.Искам или куче,или котка.За куче да не става и дума,защото според мама е голямо мъчение да се гледа куче в апартамент.Няколко пъти съм правила опити да водя разни животни вкъщи,но несполучливо.Сега наистина съм решила да ги накарам да си взема коте,но просто не знам как!Майка ми казва,че апартаментите,в които се гледат котки миреше лошо и затова не иска,но аз пък чух,че само мъжките миришат,защото си маркират територията.Някой от вас гледа ли котка в апартамент и знае ли нещо по-въпроса,с което да я убедя да си взема?Безкрайно ще съм ви благодарна,ако ми помогнете! :(

b00m
10-09-2008, 13:00
преди имах коте ..
1. не миришът ;]
2. ако ги научиш да се изхождът в пясъка който трябва да им купуваш сичко е ок :]
3. иска се много грижи и може да ви сабуждът рано ...
4.решете хранителния му режим още от начало , че ако свикне само на консерви (както моята ) ... няма да ви излезе много евтино (давал съм по 10-20 лв само за котката НА ДЕН)
5.А и пола не е от голямо значение само един съвет отидете в някой по-голям хранителен мол (за животни) и вижте обявите ... повечето хора ги подаряват а и са но по 2-3 месеца идеално за да почнете да ги отглеждате :]

Успех

crazyhair
10-09-2008, 13:13
mi...kotkata 6ti sazdava mnogo maki kakto i ku4eto po dobre si zemi papagal ili hamster ili ne6to ot sorta 6te e po dobre !!!
ne ti prepora4vam kote u vas i to v apartament e nai lo6o si4ko u vas 6e stane na puvarnq

~SnOwDroP~
10-09-2008, 13:24
е хамстери съм имала за 2 дни,после мама каза:"или мишките,или аз" и се наложи да ги върна...а папагалите били много шумни,така че засега си мисля,че ще се навие на котка,аз ще се грижа за нея,така че няма проблем колко грижи създава,само не знам как да я убедя....

mynichka
10-09-2008, 14:13
ми не не миришат ако пишкат в пясъка си ..преди съм имала котенце :-) а в събота на един рожден ден ..какво котенце видях ..направо се влюбих :grin: :grin: :grin: :grin:

Chingy_
10-09-2008, 15:02
Как да ги накарам да си взема коте? <---- Vapros kvi gi pishete be otkachalki

Ubii gi !

xXxScreamxXx
10-09-2008, 16:01
Ем аз имам 2 :D
В закритата тераса ги гледам ... не мирише .. кфо др ... :D

NoShTnO_iZkUsHeNiE
10-12-2008, 08:28
Ами ако са си наумили,че не желаят животни...не мисля,че има начин да ги убедиш.Знам,че е много гадно така.Аз имах персийско коте и си го гледах 4 години и накрая мама го подари на една нейна позната. :( :( :( Аз знаех и вечерта когато го занесохме адски много плаках,но на истина причината поради която го подарихме беше важна и така.Сега много искам и аз котенце,но няма шанс да си взема... :( На теб ти желая успех,но пак казвам,че ако са решили,че не искат животни...каквото и да правиш,няма как да стане.

p1nk_girl4e
10-12-2008, 13:26
Ми наще не обичат в нас да има животни и въпреки това имаме 2 кучета и 2 котки ма живеем в къща с голям двор. Имала съм и много котки които сме гледали в къщата , пробвай да убедиш ваще ,че само ти ще се занимаваш и ще чистиш след него все пак помисли много внимателно дали ще се занимаваш сериозно защото това е живо същество изисква много грижи ако мислиш ,че няма да се спаравиш по-добре не взимай животно защото само ще го измъчваш .Моите котки почти всички свършиха на двора защото аз обещавах ,че ще ги гледам а след 2 седмици направо ми иде да ги убия ,но в апартамент няма да е толкова лесно за това наистина добре помисли ,иначе ще мъчиш себе си майка си и най-вече животинчето :(

TheCookie
10-12-2008, 20:02
Ами чесно казано... опитите ти да водиш животни вкъщи...сигурно категорично ги е отказало...а ииа причини според мен, като една от тях е..ако си мързелиива,не можеш да се оправяш саама и така..докажи им че си организирана,можеш да се грижиш за себе си.и ще можеш да гледаш котее :)