PDA

View Full Version : Въпрос за бившия

Magi4eska_Kiss
10-09-2008, 14:13
Такаам.. След някой друг ден ще си ходя на село и там ще е бившия ми(аз го зарязах) и искам да му покажа, че вече съм коренно различна и, че той с НИЩО не ме превъзхожда!!! 8) Кажете ми-каква прическа да си направя-без да си подстригвам косата:Тя е средно дълга-малко под раменете, кестянява, леко чуплива. И тъй като сме на село, малко ми е неудобно и неестествено да обличам по-"официални" дрехи.... Таа какво ще ме посъветвате? Как да се държа? Аз мисля да е много надменно(както по принцип се държа вече), да си сложа готин грим и да гледам с поглед, който все едно казва:"Аз може да ти изглеждам ангел, но всъщност съм...дявол,въобще НЕ ме познаваш...!!!!!"
Хелп ми 8)

vesssiii
10-09-2008, 14:15
Ми според мен,т'ва което мислиш да направиш е добре =;

Magi4eska_Kiss
10-09-2008, 14:17
Ми според мен,т'ва което мислиш да направиш е добре =;
Ееее, дааа, но аз питам какви дрехи и каква прическааа? :)

Andreev
10-09-2008, 14:34
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Е НЕ НЕ МОГА ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Magi4eska_Kiss
10-09-2008, 14:43
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Е НЕ НЕ МОГА ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Какво не можеш ???????????????? Да се държиш нормално, А??????? :x

sexa_na_kompleksa
10-09-2008, 14:46

Ти си тази, която трябва да се държи нормално! И за какво е всичко това? Нали вече не сте заедно. Няма значение кой с кого е скъсал, важното е, че вече не сте заедно. Продължи живота си и не се занимавай с глупости. Ще ходи с грим и прически на село нашата...

Magi4eska_Kiss
10-09-2008, 14:51

Ти си тази, която трябва да се държи нормално! И за какво е всичко това? Нали вече не сте заедно. Няма значение кой с кого е скъсал, важното е, че вече не сте заедно. Продължи живота си и не се занимавай с глупости. Ще ходи с грим и прически на село нашата...
Внимавай как ми говориш-ще ходя както си ПОЖЕЛАЯ на село!!!

Neftochimic
10-09-2008, 14:54
ахахха ебати въпросите нене.... хаха
треаше да кажеш кви дрехи имаш, кви прашки, сутиени, чорапи.... вс.
за да ти кажем какво точно да облечеш!
:razz: :razz: :razz:

dimanushka
10-09-2008, 14:56
хахааххахахахаха айде аз мислено да си кажа коментара пък ти мислено да ме напсуваш и мислено да изтърсиш затапка на моя коментар :razz: :razz: :razz: :razz: ....... в тоя форум бях чела едно нещо което ме просна на пода... твоята тема е второто такова нещо... :lol:

sexa_na_kompleksa
10-09-2008, 15:05
Внимавай как ми говориш

Или какво - ще започнеш да се държиш и с мен надменно ли? :-#

Magi4eska_Kiss
10-09-2008, 15:05
хахааххахахахаха айде аз мислено да си кажа коментара пък ти мислено да ме напсуваш и мислено да изтърсиш затапка на моя коментар :razz: :razz: :razz: :razz: ....... в тоя форум бях чела едно нещо което ме просна на пода... твоята тема е второто такова нещо... :lol:
Браво, радвам се, че съм те разсмяла. Полезно е да се смееш...

eminemims
10-09-2008, 15:09
е заради такива като тебе - "много надутите",сме на тфа положение :x
и кфо като са нацапаш малко и се разходиш из ваща махала ... да не мислиш,че ще му стане тъпо? или че ще бяга след тебе ? най - много да ти се изсмее ... щото май тфа заслужаваш :x

TheLittleAngel
10-09-2008, 15:10

+1 До авторката: А на колко си години? 12, 13, а може би 14? Това, което мислиш да правиш е супер детинско и глупаво! Просто бъди себе си и това е! Пък и щом ти си го зарязала, за какво ти е да го провокираш?

lyfche
10-09-2008, 15:14
е заради такива като тебе - "много надутите",сме на тфа положение :x
и кфо като са нацапаш малко и се разходиш из ваща махала ... да не мислиш,че ще му стане тъпо? или че ще бяга след тебе ? най - много да ти се изсмее ... щото май тфа заслужаваш :x

+1 мдам :( момчетата не обичат такива момичета ... НАДУТИ ... :?

gPa3HuTeJl
10-09-2008, 15:23
Аз мисля да е много надменно

Добре ш'е е т'ва самочувствие да има покритие.... др1ж се естествено и недей да преиграваш.... ш'от ш'е се изд1ниш....

Magi4eska_Kiss
10-09-2008, 15:39
Аз мисля да е много надменно

Добре ш'е е т'ва самочувствие да има покритие.... др1ж се естествено и недей да преиграваш.... ш'от ш'е се изд1ниш....
Добре, благодаря, ще послушам съвета ти.
:) П.П-Да, самочувствието ми има покритие, който ме познава може да го потвърди. :)

vikitu
10-09-2008, 20:25
Абее момиче какви са тези филми.."приличам на ангел ама съм дявол" бля бля бля.. ако не ти пука за него защо толкова го мислиш,че чак тука питаш :-o

Andreev
10-09-2008, 20:27
не мога да не се смея на самочувстието ти , което няма никакво покритите :D :D

Escarina
10-09-2008, 20:33
О.. поредната безумна тема :D Еми така като гледам най-много да схване, че е НЕпревъзмогнат. Каквото и да си говорим, мъжете имат достатъчно мозък за да схванат защо изведнъж се появява всичкият грим с бонус прическа и поглед стил "ти си никой" и в същото време хвърляне на белтъци... Ако искаш да си на ниво бъди себе си. И моля те, ако все пак изиграеш ролята на безпощадната кучка, не пускай тема "той ме направи на две стотинки, как да му го върна?!" :D