PDA

View Full Version : Малък въпрос ...

Халикарнас
10-09-2008, 16:32
Някой може ли да ми преведе следното изречение на български,
защото от три години не съм се занимавала с англ. език и съм го позабравила ? :-o

"Am good too just that theirs gal who thinks she owns the world and she is preety shes playing hard to get.advice me"

MixXx
10-09-2008, 16:43
Am good too just that theirs gal who thinks she owns the world and she is preety shes playing hard to get.advice me"

Аз също съм добра/добър, просто техните момичета мислят че притежават света и тя е привлекателна(ако preety означава pretty) тя играе/тренира усърдно да стане. посъветвай ме.

lost_in_candyland
10-09-2008, 16:48
Някой може ли да ми преведе следното изречение на български,
защото от три години не съм се занимавала с англ. език и съм го позабравила ? :-o

"Am good too just that theirs gal who thinks she owns the world and she is preety shes playing hard to get.advice me"
И аз съм добър/добра. Просто тяхното момиче, което мисли че притежава света е хубаво, тя играе добре за да получи.. (тва advice me незнам зачо те тук) .
Някак неправилно ми изглежда изречението :-|

MixXx
10-09-2008, 16:50
и на мен ми изглежда некадърно написано

Халикарнас
10-09-2008, 16:52
И аз забелязах грешките, ама си викам, че може аз да греша. :-o
Освен да ме питат какво ми е мнението за момичетата, които си мислят, че "притежават" светът? :(

WaterLilly
10-09-2008, 17:02
Писано е на жаргон, затова е неправилно. Ама и така не виждам голям смисъл в него...

NamelessRomantic
10-09-2008, 17:12
Така като гледам би трябвало да стане:
"И аз не съм зле,просто тяхното момиче което е красиво и си мисли че притежава света(прави се на велика) се прави на недостъпно."