View Full Version : Малък въпрос ...
Халикарнас
10-09-2008, 16:32
Някой може ли да ми преведе следното изречение на български,
защото от три години не съм се занимавала с англ. език и съм го позабравила ? :-o
"Am good too just that theirs gal who thinks she owns the world and she is preety shes playing hard to get.advice me"
Am good too just that theirs gal who thinks she owns the world and she is preety shes playing hard to get.advice me"
Аз също съм добра/добър, просто техните момичета мислят че притежават света и тя е привлекателна(ако preety означава pretty) тя играе/тренира усърдно да стане. посъветвай ме.
lost_in_candyland
10-09-2008, 16:48
Някой може ли да ми преведе следното изречение на български,
защото от три години не съм се занимавала с англ. език и съм го позабравила ? :-o
"Am good too just that theirs gal who thinks she owns the world and she is preety shes playing hard to get.advice me"
И аз съм добър/добра. Просто тяхното момиче, което мисли че притежава света е хубаво, тя играе добре за да получи.. (тва advice me незнам зачо те тук) .
Някак неправилно ми изглежда изречението :-|
и на мен ми изглежда некадърно написано
Халикарнас
10-09-2008, 16:52
И аз забелязах грешките, ама си викам, че може аз да греша. :-o
Освен да ме питат какво ми е мнението за момичетата, които си мислят, че "притежават" светът? :(
WaterLilly
10-09-2008, 17:02
Писано е на жаргон, затова е неправилно. Ама и така не виждам голям смисъл в него...
NamelessRomantic
10-09-2008, 17:12
Така като гледам би трябвало да стане:
"И аз не съм зле,просто тяхното момиче което е красиво и си мисли че притежава света(прави се на велика) се прави на недостъпно."