View Full Version : Презервативът остана в мен
(S) AINT
10-09-2008, 18:23
С гаджето ми правихме секс, след като свърши навън презерватива го нямаше и после се оказа че бил в мен. Той го извади от мен :shock: обаче ме е страх да не би да е имало нещо в презерватива и да се е разтекло по мен. Според вас има ли някаква опасност от забременяване?! И ако да, кви точно хапчета да пия и кви са страничните ефекти, щото скоро ми спря мензиса. :x :(
И моля не се ебавайте с темата щото е сериозна!
DevilWish
10-09-2008, 18:25
Ако още не е бил свършил ,само от тази предсеменна течност ,няма да стане нищо ,гарантирам ти ;)
mishaaaaa
10-09-2008, 18:26
Ако наистина смяташ, че е станал гаф, си купи Ескапел. Доста скъпичко, но много по- ефтино отколкото едно дете. УСПЕХ
Bellisima
10-09-2008, 18:31
Ако още не е бил свършил ,само от тази предсеменна течност ,няма да стане нищо ,гарантирам ти ;)
Аз не че нещо, но хората постоянно повтарят, че в тая предсеменна течност има сперматозоиди - вярно, по-малко, но има!!!!!
Възможно е да е станало нещо-то... Не знам, аз бих взела хапче.
(S) AINT
10-09-2008, 18:33
Ако наистина смяташ, че е станал гаф, си купи Ескапел. Доста скъпичко, но много по- ефтино отколкото едно дете. УСПЕХ
Той се изхвърли навън ... нз вече
не бих и гарантирал 100% :?
Rebirthing
10-09-2008, 19:00
+1
mishaaaaa
10-09-2008, 19:03
Как така се е изхвърлил навън, а е бил с презерватив и презервативът е останал в теб? Нищо не разбрах ....
Или може би разбрах... ако се е изхвърлил извън влагалището ти, независимо с презерватив или не, няма страшно, нали сте го извадили?
(S) AINT
10-09-2008, 19:05
Как така се е изхвърлил навън, а е бил с презерватив и презервативът е останал в теб? Нищо не разбрах ....
Или може би разбрах... ако се е изхвърлил извън влагалището ти, независимо с презерватив или не, няма страшно, нали сте го извадили?
Да, изхвърли се навън и си помислихме че презерватива е хвръкнал някаде , обаче е бил в мен. :-x Така съм стояла около 15-20 мин. и после го извади :(
mishaaaaa
10-09-2008, 19:13
Добре де, успокой малко страстите ... Как според теб може да си бременна, след като се е изхвърлил навън и сте били с презерватив (през повечето време) :D
loveme123
10-09-2008, 19:17
Според мен няма никаква вероятност ...
1. Били сте с презерватив, който дори и да е останал в теб не се е скъсъл .. нищо...
2. Той е свършил навън....ИЗключено да е попаднало нещо в теб... през презерватива...
3. Скоро ти е свършил мензиса=>си в дни, когато се образува нова яйцеклетка и не си в "плодороден" период, както му се казва.
ТАка че не мисля че има за какво да се притесняваш. Вярвам че всичко си е наред.;)
(S) AINT
10-09-2008, 19:24
Според мен няма никаква вероятност ...
1. Били сте с презерватив, който дори и да е останал в теб не се е скъсъл .. нищо...
2. Той е свършил навън....ИЗключено да е попаднало нещо в теб... през презерватива...
3. Скоро ти е свършил мензиса=>си в дни, когато се образува нова яйцеклетка и не си в "плодороден" период, както му се казва.
ТАка че не мисля че има за какво да се притесняваш. Вярвам че всичко си е наред.;)
Ами ако е имало нещо в кондома преди да е свършил? И да се е изляло в мен :lol:
ako e imalo i e izlqzlo si zagazila malka gospojichke