View Full Version : Имам проблем с ориентацията, моля помогнете ми :(
depresiran
10-09-2008, 18:42
Здравейте. Аз съм момче на 17 години и съм много объркан. Не харесвам момичета. Май съм гей. Ама гей от онези дето не те искат да ебат ми тях да ги ебат. Чуствам се неразбран. Това ме кара да се изолирам от съучениците ми . В класа имаме негърка .Понякога си представям как тя има член и ме.... сещате се с него. Ама не просто член ми огромен 30 + см. Не ме смятайте за извратен моля ви аз съм малко по различен и търся правилния път в живота . Понякога ходя на клуб там се запознах с 2-3 момчета които избягаха щом разбраха какъв съм. Срещъл съм се и с други като мен, само че и те са бягали, защото аз си падам садо-мазо смисъл мене да ме шибат. Тях това ги смущава. Нося женско белио... дори в момента съм с розови прашки. Моля дайте ми някакъв съвет какво да правя със живота си. Моля ви забравих да ви кажа че баща ми е евреин и ако разбере какъв съм ще ме остави без пари и наследство моля помогнете ми !!!!
SpOrTs_GiRl
10-09-2008, 18:47
Пълни фантасмагории и измишлжотини .. Престанете да се "ебавате" с проблемите на хората .. Има хора, които се притесняват и се боят от ориентацията, които найстина имат подобен проблем .. А ти, авторе, се 'ебаваш' .....
Някой ден .. ще има човек с по-интересен и нестандартен проблем от тези, с които сме свикнали ( "бременна ли съм?!" ) и ние няма да му повярваме заради хора, които се базикат с това..
ква помощ искаш ве нали си геи ходи да те плющят и тва е ко повече изкаш ?: като никои не иска твоите само мадо изтории плащаи им ве нали наследство имаш ау там разправяш! :x
Rebirthing
10-09-2008, 18:58
Гледаш много филми :-o
depresiran
10-09-2008, 18:59
човек да ни си признае че е различен , никво разбиране в тая държава ..... надявам се скоро да мога да замина в германия там поне съм чувал че приемат такива като мене и ще срещна сродни души и да бъда щастлив. Там ще излезна от състоянието на депресия което ме задушава тук от хора които мислят че не съм сериозен и такива които ме обиждат. Пак Ще посегна към ножа ДА режа си вените и не ме срам да си го кажа. А също и лъскам на Дичо и Кофе Бабоне . мислете каквото си искате .... :(
Fabolouse
10-09-2008, 19:07
@depresiran препоръчвам ти професионална помощ, психиатър или пък поговори с по-възрастен човек, няма нищо страшно в това. Твоя проблем не е за тук! Също може да се обърнеш към онлайн психиатри, чието заплащане става с кредитна карта.
Kofe_Babone
10-09-2008, 19:09
Значи това е напълно вярно.Аз лично мн го харесвам и искам да сме приятели още дълги години защото секса с него много ми харесва.Доколкото вас вие не разбирате хората които са по различни от вас.Вие сте долни и смешни.А който слуша линкин парк ... .
veche stana smeshen kato dobaviu i toq kofe babone xaxaxaxaxa smeshnik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
splendour
10-09-2008, 19:13
mi raji si venite nai6 li kak ma interva.taman 6i sa ott1rvem ot t1pi temi.sqka6 si nqmam drygi probleni 4e to4no za tvoite 6i ma ebe.ari reji tam ili ska4ai v nqkoi 6axta se mi e taq na mene i na pove4eto s1forymci tyka :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
depresiran
10-09-2008, 19:17
като сте толкова отворени всички накарайте да проверат IP то да видите че не аз съм кофе бахти хората ...... ;(
odi da spish smeshnik :razz:
SoAfraid
10-09-2008, 19:21
Izvinqvam se za latinicata! Nali razpravqshe che bashtati evrein, sledovatelno i ti si evrein za kakvo samoubiistvo govorish togava ve idiot takuf, ubiistvoto e neprostim grqh koito vsichki evrei go spazvat mnogo tochno a ti kvi veni sha rejesh ve smotanqk !
аман от такива теми бе деба
като имаш проблем с ориентацията...купи си компас бе те заеба у клепара
Mind fReak
10-10-2008, 00:06
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
mynichka
10-10-2008, 07:35
ххахах :razz: стига глупости вече
MusicIsTheKey
10-10-2008, 08:38
т. 11