View Full Version : не мога да гд трая
zdr all ami zna4i ve4e 2 godina sam v nov klas i ima edin deto v bykvalen smisal se mrazim minalata godina toi po4na t.e. 8 klas me obijda6e 4e sam svinq da otlabna malko taka za lqtoto otlsabnah taq godina mi vika ryskaq svinq ryskinq mahai sa ot tyka ko prai6 tyka i takiva (podigrava mi se 4e sam ryskinq )(toi mrazi si4ko 6to ne e bg ) minalata godina godina go traqh no taq ne si mal4a i az my obqsnvam po normalno no toi prodaljava kajete kvo da praq pls nemoga ve4e ide mi sa go ubiq :x :x :-x
Не му обръщай внимание. Хора които си нямат друга работа се подиграват на другите - тфа е супер тъпо! Кажи му, като не му харесва да се разкара. А и що не го набиеш? :-D
WaterLilly
10-10-2008, 13:44
Напсувай го на руски, обиждай го на руски, нека ти завижда, че знаеш повече от него и е по-долу от теб! :lol: Сега сериозно - недей да мълчиш, кажи на някой учител или на родителите ти или ако мислиш, че можеш да се справиш с него, го набий или го обиждай за най-слабите му места. :o
Ivalinka
10-10-2008, 13:48
м/у другото,от опит ти казвам,че може и да те харесва..има ги и такива индивиди
Ivalinka hi :? ami na mene ne mi sa vqrva da e haresva sled kato seki den rasi prosotii :( ama daje i pari da mi davat az s toq nqma da bada 8)
srpsko_1988
10-10-2008, 14:40
eh..ako bqh tam nqma6e da ti vika taka. mn mraza kato nqkoi se podigrava na momi4e :(
викни някой твой фр да го набие 8-)
eh..ako bqh tam nqma6e da ti vika taka. mn mraza kato nqkoi se podigrava na momi4e :(
браво
това се казва истинско момче :)
srpsko_1988
mersi mersi a za boq mai skoro vreme 6a si prebroi zabkite deto 6a my padnat az jalko 4e sam niska 4e nemoga da go odarq :o toqqqq :D:D:D:D
Не му обръщай внимание. Хора които си нямат друга работа се подиграват на другите - тфа е супер тъпо! Кажи му, като не му харесва да се разкара. А и що не го набиеш? :-D
Да ве! Кажи на някой да го набие, ако ти не искаш, действа от опит ти казвам :P една пача не можех да я трая и накрая я размятах и вече не смее да ми каже нищо :razz:
DiScOnEcTeD
10-14-2008, 17:15
абе гръмни го :smt070 :D