View Full Version : Как да му привлека вниманието?
vanity94
10-10-2008, 15:28
Помощ с момчетата? ... Искам да кажа,че съм лудо влюбена в едно момче...но не съм единствената...а той май си мисли,че аз се ебавам с него и го лъжа...а не е така...моля ви кажете ми как да му привлека вниманието :(
vanity94
10-10-2008, 15:33
Аа да...забравих..опитвам се да му докажа,че го обичам истински,макар и да не е от далго време...той или не вярва,че за кратко време мога да обикна някой...или пък ме мисли за някво лапе,което незнае какво е да обича... :(
Pliok0019
10-10-2008, 15:35
Не мога да бъда сигурна дали моежеш да обичаш или не, но определено не можеш да пишеш. Може би нивото ти на интелигентност пречи за бъдещите ти взаимоотношения с момчето.
Покажи му, че намеренията ти към него са сериозни, че наистина държиш на него и искаш да бъдете заедно, а не е просто момента приумица. Ако наистина е така, няма как той да не те разбере. От там нататък нещата зависят от него...
Успех!
tItEufFf
10-10-2008, 15:39
Тичай гола, и викай че го обичаш... 8-)
Тез неща не стават ей така .. Как да му привлечеш вниманието? Бъди естествена, колкото и банално да звучи, това е най-добро. Също се смей и на шегите му .. Можеш да го накараш малко да поревнува, ама ти пък искаш и да му покажеш, че наистина го обичаш ..
А на колко си ти и на колко е той?
vanity94
10-10-2008, 16:07
Не мога да бъда сигурна дали моежеш да обичаш или не, но определено не можеш да пишеш. Може би нивото ти на интелигентност пречи за бъдещите ти взаимоотношения с момчето.
Покажи му, че намеренията ти към него са сериозни, че наистина държиш на него и искаш да бъдете заедно, а не е просто момента приумица. Ако наистина е така, няма как той да не те разбере. От там нататък нещата зависят от него...
Успех!
izvinqvai ama kakvo iskash da kajesh sas "nemojesh da pishesh" :? ... Добре,хайде...ще пиша на кирлица...но това по интилигентна ли ме прави според теб?
Апък за съветчето благодаря много...ще те послушам.. :)
tItEufFf
10-10-2008, 16:11
Според мен тя имаше предвид неразбиращо .. Аз лчино прочетох текста 2-3 пъти, докато те разбера наистина . :? Иначе нямаш правописни грешки, поздравления 8-)
WithLove
10-10-2008, 16:18
Как искаш да ти дадем съвети,като нищо почти не си каэала?
Раэкажи малко повече.
Кажи откъде се поэнавате,какви са отношенията ви и т.н. ;]
vanity94
10-10-2008, 16:18
Хаха .... благодаря за обяснението, Chr!sSie ! Аз може да не съм много интелигентна...но за града,в който живея .. и средата, в която съм попаднала...това е нещо съвсем нормално...ако някой си мисли,че е от "най-най" ... на това аз му викам "самовлюбване" :)
vanity94
10-10-2008, 16:21
Ами той е от класа на моя много добра приятелка ... запознахме се през лятото... в много добри отношения сме...но разбира се приятелски :( .. а аз искам нещо повече от това...именно поради тази причина ви задавам въпроса : Как да го накарам да ми повярва и да му привлека вниманието ???
WithLove
10-10-2008, 16:33
Ами той е от класа на моя много добра приятелка ... запознахме се през лятото... в много добри отношения сме...но разбира се приятелски :( .. а аз искам нещо повече от това...именно поради тази причина ви задавам въпроса : Как да го накарам да ми повярва и да му привлека вниманието ???
А не энаеш ли,че хубавите неща стават неочаквано?
При мен винаги е било така.Леле,эа кой ли път го каэвам...
Няма ли тръпка,емоции,непринуденос т-не е истинско,не е приятно.
Когато нещо стане по сценарий,е тъпо.
Явно момчето не си пада по теб.
И ако е така,то колкото повече се опитваш,толкова повече ще ставаш просто нахална и нищо повече.
На колко е това момче?
vanity94
10-10-2008, 17:25
Ами момчето е на 14 ... той веднъж ми каза,че изпитва нещо към мен...но не съм сигурна в това...и колкото повече се влюбвам толкова по-трудно ми е да го повярвам ... но при мен винаги е така...незнам защо .. но дори когато някой ми покаже,че ме обича,има една част от мен,на която и се иска да му вярва...но има и друга...на която нещо и подсказва,че не е така... права ли съм или не ?
gPa3HuTeJl
10-10-2008, 17:29
с1с сигнална ракета
с1с сигнална ракета 8-) 8-) 8-)
ImmortalForever
10-10-2008, 18:58
С челна стойка. :)
hooliganka89
10-10-2008, 19:08
Аа да...забравих..опитвам се да му докажа,че го обичам истински,макар и да не е от далго време...той или не вярва,че за кратко време мога да обикна някой...или пък ме мисли за някво лапе,което незнае какво е да обича... :(
Мисля,че е точен в преценката ти за това,че си лапе и не само,че не знаеш какво е да обичаш,ами и не знаеш какво искаш.
Вие дори не сте гаджета,как стигна до извода,че го обичаш?
Знаеш ли какво е любов?
Мале мале...до къде стигнаха момичетата в този свят бе? Как може въобще да си позволяваш да си задаваш въпроса "Как да му привлека вниманието"?! Ами щом не си го привлякла до сега с нормалното си поведение и с това,че имаш някакви чувства към него..Значи момчето въобще няма интерес към теб :oops:
slunchiceto0
10-11-2008, 05:25
Ами всъщност замисли се дали наистина го обичаш или просто това е силно привличане или влюбване.Да обичаш е далеч по силна и истинска дума,не ги бъркай нещата ;)
колкото до това да му привлечеш вниманието,то не става само с приказки,трябва да му докажеш това което казваш,за да усети сигурност в теб!;]
MegabytE
10-11-2008, 06:56
Помощ с момчетата? ... Искам да кажа,че съм лудо влюбена в едно момче...но не съм единствената...а той май си мисли,че аз се ебавам с него и го лъжа...а не е така...моля ви кажете ми как да му привлека вниманието :(
Имаш уста и език, а Бог(тоест аз) ти е дал и говор, пробвай да ги съчетаеш, ако пак не стане- има други и други. 8)
Съблечи се гола и застани на
челна стойка.