Влез

View Full Version : МамКа Му....трябва ми помощ,мн съм тъпа

LyingMyWayFromU
10-10-2008, 16:43
Такам....амииии харесвам адски много едно момче от доста време...от юни/юли....а това не е нормално за мен.Като си харесам някой и го забравям за 1 седмица :shock: и най-тъпото е,че не го познавам лично..е,ся не съм ли тъпа да харесвам някой който не познавам?А още по - шибаното е,че ме е срам да се запозная с него...не мога да разбера как може да ме е толкова срам/не,нямам комплекси,че съм грозна и т.н.,защото попринцип не съм/...най-много като се запозная с него да ми се смее и да ми се подиграва докато завърша даскало-не е голяма работа :-D на мен не ми пука много от това...и все пак....преди няколко дни научих,че е разправял,че иска да ме бие :razz: *'щото не ми се кефи на стила...що за задник?! :shock: * и нали се очаква да искам, и аз искам,да го сритам здраво в ташаците,ама пак си го харесвам,мамка му...Може ли да съм толкова зле?...Честно,незнам какво да правя-да рискувам ли да се запозная с него?....обааче не искам и да изглеждам няк'фа отчаяна ... и...ъм да се откажа ли?...нек'фи съветчета искам

venere
10-10-2008, 16:51
Ами виж сега не си тъпа,нормално е да те е срам .. и аз съм така обаче всеки път се някакси се пресрамявам и отивам да се запознаем .. дали ше ида в дискотеката да танцуваме и така да се запознаем или пък в кафето ще седна на неговата маса ,но все успявам да се пресрамя.. а колкото до това че първоначално иска да те срита щото не ти се кефи на стила за тва най-малко да ти пука ,тъй като и при мен едно мом1е мн ме дразнеше не можех да го гледам и непрекъсното му се подигравах ,но той не се отказа и ... в резултат на това ходихме 1 година и половина ... аа ако вече след като се запознаете ии .. излизате няколко пъти той все още ти се поиграва го зарежи .. е и не забравяй че все пак като идеш да се запознаете тряа да се държиш по-така .. успех ! :)

kiss me baby
10-10-2008, 16:55
Aми аз мисля,че трябва да разбереш дали наистина го дразниш и иска да те бие или го е казал защото иска да привлече вниманието ти..;] Доста е крайно и може би "детско" но единственият начин който се сещам е да си направиш друг скайп и да му започнеш да му пишеш,да го поразпитваш малко (естествено не директно,а да питаш,но в същото време да си правиш някви бъзици)Преди това се увери обаче дали наистина го искаш до толкова,че да се унижаваш,като бягаш след него.Нали знаеш след мъж и автобус не се бяга,след 5 мин. идва следващият...Е надявам се да съм помогнала...
Късмет..!

venere
10-10-2008, 17:03
Това със друг скайп няма никакъв смисъл,тъй като на някой непознат едва ли ще тръгне да казва изтината,поне аз не бих... а и едва ли е дотолкова глупав че да не се досети .. или пък ще помисли че е някоя твоя приятелка и ти си я накарала което е още по-тъпо :) най-добре си действай сама .. като отидеш при него и се държиш мило .но по-хладнокръвно за да не реши че си му в кърпа вързана .. и едва ли не ще му тичш след гъза .. :))

LyingMyWayFromU
10-10-2008, 17:13
Ами да не е никак глупав-луд е,прави се на олигофрен,оба4е не е тъп!А и за скайпа-той не приема скайп абонати просто ей така,не мисля,че приема непознати,а пък след здр,ще иска сиг да види моя пик и така....
И аз мисля,че трябва да действам сама,НО от друга страна,както казах,ако отида да се запозная първа с него той на 100% ще си помисли, че съм му вързана в кърпа!...хм...а и има едни момичета,които му ходят подир гъза и се чудя дали не му говорят някакви глупости за мен/и се чудя дали не си е изградил гадно мнение за мен/,защото и те са идвали да се заяждат....Ох....ще откача вече! :shock:

SiNiStEr
10-10-2008, 17:17
Ами общи приятели,който да ви запознаят ?

LyingMyWayFromU
10-10-2008, 17:39
Ммм...да кажем,че в момента няма...

hooliganka89
10-10-2008, 19:11
На колко сте години,че искате да се биете?
Тва направо сте откачили,каква е тази агресия?И то от момче към момиче?
И мисля,че няма смисъл да му се сваляш,а внимавай да не си изядеш боя.

gazirana_voda
10-10-2008, 19:23
Не мисля, че иска насериозно да те бие. Прави се на интересен. Колкото и да е луд, не вярвам да ти скочи... Ти мислиш ли, че ще го направи наистина? Е аз съм ти казвала какво мисля по въпроса... Така че сега да не се обаждам много много... Абе аз защо си мисля, че ги говори тези неща, защото си му интересна... :wink:
Сети се, коя съм аз нали? :P

LyingMyWayFromU
10-10-2008, 19:24
Хехех....абе айде бе,един бой-като го сритам между краката и...после той ще дойде с бухалката,ама...какво толкова? 8-) 8-) 8-)
Аз съм на 16,той е на 17,ама ест не мисля,че ще ме набие 8-) просто мисля,че се прави на интересен ;)

j3ssy
10-10-2008, 19:28
Мисля,че ще е най-добре да му предложиш среща и очи в очи да го питаш за истината...Ако ти каже,че е вярно и иска да те 'бие' (макар че не знам що за момче трябва да е това,за да каже такова нещо спрямо едно момиче) .. тогава вече наистина го 'сритай' където не трябва и го остави без поколение! :D

gazirana_voda
10-10-2008, 19:33
Мисля,че ще е най-добре да му предложиш среща и очи в очи да го питаш за истината...Ако ти каже,че е вярно и иска да те 'бие' (макар че не знам що за момче трябва да е това,за да каже такова нещо спрямо едно момиче) .. тогава вече наистина го 'сритай' където не трябва и го остави без поколение! :D

Напълно подкрепям! :razz: :D

DeAd_LooSeR
10-10-2008, 21:58
и аз искам,да го сритам здраво в ташаците,ама пак си го харесвам,мамка му...Може ли да съм толкова зле?...Честно,незнам какво да правя-да рискувам ли да се запозная с него?....обааче не искам и да изглеждам няк'фа отчаяна ... и...ъм да се откажа ли?...нек'фи съветчета искам
бее ти го сритай в ташаците...поне няма дълго време да тезабрави!!!Ама измежду ританията може и ти да отнесеш някои дрг тупаник!! :grin: :D

cherry_lady
10-31-2008, 10:01
Може да е временно увлечение ... хм .. и аз до са бях така виках тоя е единствен,не моа да го забравя .. но ето някак успях стана ми тъпо да тичам по него а той да не ми обръща внимание .. Аз смятам че ако "не е временно увлечение" просто се запознай с него , разтопи леда станете приятели и чак после му кажи че го харесваш защото ако му кажеш направо ще стане конфузно защото ти дори не го познаваш лично .. кой знае какво той ще си помисли .. я глей тая за 3 тъп я виждам тя ми се обяснява в любов .. :/

AtlantidaLove
10-31-2008, 10:08

Напълно подкрепям! :razz: :D :grin: :razz: :D

DeepWithin
10-31-2008, 11:00
Напълно подкрепям останалите.

А какъв е стилът ти на обличане, та той се подиграва?Това не можах да разбера.

dqvolski_angel
10-31-2008, 12:39
само ще се разочароваш ако тръгнеш да се занимаваш с момче, което разправя, че ще бие МОМИЧЕ заради стила му. ако той знае, че го харесваш се запознай с него,ако се държи гадно, отначало се дръж добре и като ти дойде удобен момент го отрежи и затапи ако може пред повечко хора, че да го вкараш в на кучето ауспуха :grin:

kukli4kata001
10-31-2008, 14:34
ммммммм...ако бях аз сигурно бих го оставила,щом е казал такова нещо за стила ти.....според мен е мн грубо да постъпва така...
аабееее ддз моя съвет е да го оставиш и да не ти пука за него... :?

kukli4kata001
10-31-2008, 14:35
ммммммм...ако бях аз сигурно бих го оставила,щом е казал такова нещо за стила ти.....според мен е мн грубо да постъпва така...
аабееее ддз моя съвет е да го оставиш и да не ти пука за него... :?

FrozenFire
10-31-2008, 15:37
Отиди да го питаш дали наистина е искал да те бие,за да завържеш някъв диалог поне..
И натам не знам какво да ти кажа,зависи какво ще ти отговори.

Chess
11-13-2008, 18:50
Очевидно...може.

i_hate_you_but_i_love_you
11-13-2008, 19:14
:shock: :D

Glavoreza
11-14-2008, 11:17
Искал да те бие значи е педерас , шибан долен манаф , не знам ко искаш ти от него еби му путката майна и се насочвай другаде.

sweet4esf
11-14-2008, 11:27
Aми аз мисля,че трябва да разбереш дали наистина го дразниш и иска да те бие или го е казал защото иска да привлече вниманието ти..;] Доста е крайно и може би "детско" но единственият начин който се сещам е да си направиш друг скайп и да му започнеш да му пишеш,да го поразпитваш малко (естествено не директно,а да питаш,но в същото време да си правиш някви бъзици)Преди това се увери обаче дали наистина го искаш до толкова,че да се унижаваш,като бягаш след него.Нали знаеш след мъж и автобус не се бяга,след 5 мин. идва следващият...Е надявам се да съм помогнала...
Късмет..!

=D>

Lysit0
11-14-2008, 11:36
От написаното ти разбирам,че се влияе от чуждото мнение.
100% някой от клаcът му не те е харесал ....казъл е,че си еди кв'a си,и еди кв'a си,и той понеже е податлив тийнейджър се е поддал на глупостите на съучениците му.Не смятам,че ще те бие,защото няма уважителни причини да го стори.Не мисля ,и че те харесва...
Не се занимавай с него :) Защото е малко тийн - пуберче....

crazy_style
11-14-2008, 13:18
kakuv ti e stila? A negoviq?