Влез

View Full Version : бебе

LoReTo
10-10-2008, 17:07
Вчера с приятеля ми праихме секс. Първо без презерватив,после със,но както и да е. Чела съм много за предпазните мерки,симптомите на бременност и т.н. не е като да съм без образование по тая тема, напротив знам предостатъчно. Обаче има един проблем... доколкото знам симптомите на бременност от рода на гадене повръщане и т.н. се появяват седмица по-късно след акта. Проблема е,че днес ми нямаше нищо и изведнъж ми прилоша и ме държи така близо 4 часа. Едва ли съм бременна, исках и вашето мнение. Може да имам проблем със стомаха незнам, пих някво хапче за повръщане,медицинската сестра в училище ми даде, обаче не помогна даже напротив още по-зле стана. извинявам се за грешките ако има такива , но просто съм притеснена въпреки че се съмнявам да е така, но ми е много зле.

Fx1
10-10-2008, 17:14
Явно не си много образована по темата, защото симптоми на бременност се появяват не след седмица, а след третия месец.
И да си бременна, а това никой тук няма как да знае, това няма нищо общо с факта, че днес се чувстваш зле.

snejana67
10-10-2008, 17:21
:? не се притеснявай ако има нещо то ще се прояви по късно :?

splendour
10-10-2008, 17:28
obrazovana p1k go prai bez prezervativ :lol: :lol: :lol:

VhD
10-10-2008, 18:06
щом не те притеснява да правиш секс без презерватив значи трябва да си готова да си понесеш евентуалните последици от тва.. :? от др страна не винаги причината за гадене е бременност..

Rebirthing
10-10-2008, 18:10
Ми направи си един тест за бременност.

DevilWish
10-10-2008, 18:18
Явно не си много образована по темата, защото симптоми на бременност се появяват не след седмица, а след третия месец.
И да си бременна, а това никой тук няма как да знае, това няма нищо общо с факта, че днес се чувстваш зле.
To пък ти си толкова образована какво говориш ?!?! =)))))
Симптомите не се появяват след третия месец ,а по-рано.В началото на вторият месец някъде ;) Ц,ц,ц много обичате да търсите хорски грешки и да обиждате =)

По темата - не вярвам да си бременна ;) Всъщност даже да си ,тези симптоми сега не са от бременност! ;)

Redneck_Hillbilly
10-11-2008, 07:23
Ако се издуе корема след 5-6-7-8-9 мсеца може да си сигурна, че си бременна.
(WOW и аз съм образован колко трима прости) :smt118

mi6unka
10-11-2008, 07:34
и аз имах същият проблем преди няколко дена и пих Ескапеле.Ако и ти се притесняваш много по добре дай 30 лева но поне ще си по сигурна че не си бременна..рабира се ако не са минали 3 дена де щото хапчето се пие до 72 часа след половият акт.. :-) И стига обиждахте момичето случват се такива неща понякога :x

Nadelina
10-11-2008, 07:53
obrazovana p1k go prai bez prezervativ :lol: :lol: :lol:
Tova, che pravi sex bez prezervativ ne oznachava, che e neobrazovana. Az sashto se sluchva da pravq sex bez prezervativ, kakvo, neobrazovana li sym?

Na avtorkata shte kaja - ne se pritesnqvai, edva li si bremenna, problema e nqkyde drugade, moje da e ot lipsa na vitamini.

hottie
10-11-2008, 08:52
Симптомите само си ги втълпявате! Не е дори задължително да имаш симптоми. Сигурно си настинала или нещо от сорта.

kalpazanka
10-11-2008, 10:30
Най-вероятно си лепнала вирус. След като вчера си правила секс, няма как нидацията да се е осъществила, да се отделя ЧХГ и съответно няма как да имаш симптомите на бременност. Виж си менструалното календарче и изчисли кога горе-долу ти се пада овулацията. Ако смяташ, че има опасност да забременееш, дай 30 лв за ескапел и следващия път не допускай подобна ситуация! Успех!

Ми направи си един тест за бременност.
Тестът ще отчете наличие/отсъствие на бременност най-достоверно 14 дни след рисковия полов акт или на първия ден от закъснението. Така че предложението не е подходящо.

ubuntu
10-11-2008, 11:16
От много стоене пред компа си прихванала някой вирус от него !!!