View Full Version : Събуждали ли сте се и..?
MakeMeLaugh
10-11-2008, 00:29
Случвало ли ви се е да се събудите свръх възбудени?
- Какво правите в такъв случай?
Или пък да се събудите/усетите, че "действате" по въпроса дори?
- Продълвали ли сте?
Просто ми стана любопитно. Мен ми се е случвало.. няма начин има разгонени периоди понякога :Р
MostHated
10-11-2008, 06:12
случва се, удрям 1 студен душ и тфа е
hitgazar
10-11-2008, 06:37
Това не е "Свръх възбуда" както ти сам я описа просто това е система за самосухранение, когато се събодиш и си надървен значи мн ти се пикае, а това че си надървен помага да не се напикаеш ;]]]
hamilcar
10-11-2008, 07:20
Случва се често.
Справям се с това като си взема душ и под душа друго направя, защото само с къпане няма ефект.
sexydevil
10-11-2008, 07:58
неска сънувах еротичен сън 8-)
Redneck_Hillbilly
10-11-2008, 08:01
Почти всеки ден.
Еми к'во правя... започвам да си мисля за някой грозник и ми спада.
Да на всички въпроси :grin: :smt003 :smt003 :smt003 :grin:
П.С. Момиче съм :D
Rebirthing
10-11-2008, 13:07
И аз така :D
Ооо аз винаги съм възбудена сутрин и никога не пропускаме с мъжа сутришен секс. Любимият ни! Но в случай че го няма си тегля и аз един душ, малко шоколад и т'ва е :-o
Homunuculus
10-11-2008, 13:46
Що не си направиш един курс за "Съпруги" ...хем ще ги научиш на една камара полезни неща,хем после мъжете ще са много щастливи и благодарни.... :D
sextazy_baby
10-11-2008, 16:40
Да,случвало ми се е...няколко пъти :)
SpOrTs_GiRl
10-11-2008, 17:36
И аз така :D
случва ми се доста пъте и си бия чекия :grin: 8) 8-)
Е ти к'во попитааааа :shock:
Естествено,че на всеки му се е случвало...тва е нормално и изобщо не е свръх възбуда... :-D
MakeMeLaugh
10-12-2008, 12:17
Това не е "Свръх възбуда" както ти сам я описа просто това е система за самосухранение, когато се събодиш и си надървен значи мн ти се пикае, а това че си надървен помага да не се напикаеш ;]]]
тази тъпня как успя да я измислиш...?
изобщо не е така.
Мога да ти кажа, че не ми се пикаело.
Значи хората на по 40-50 почват яко да се опикават, като спре да им става войника така ли... горките баба и дядо ;д;д;
MakeMeLaugh
10-12-2008, 12:20
Нещо като цяло 50% от хората не ме разраха правилно.
Няма предвив някакъв тежък случай ан възбуда бе.. ;д
И какво излезе: че момичетата мърсуват нощем повече от момчетата. И че момчетата се къпят повече нощно време :razz:
изобщо не е така.
Значи хората на по 40-50 почват яко да се опикават, като спре да им става войника така ли... горките баба и дядо ;д;д;Що да е тъпня??? При ерекция сфинктера на пикочния мехур се затваря и се отваря този на семепроводното каналче... По тая логика следва да не можеш да се напикаеш докато си в ерекция, просто защото пикочния ти канал е затворен...
Нещо като цяло 50% от хората не ме разраха правилно.
Няма предвив някакъв тежък случай ан възбуда бе.. ;д
И какво излезе: че момичетата мърсуват нощем повече от момчетата. И че момчетата се къпят повече нощно време :razz:
хахахахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: добро заключение :-D
MakeMeLaugh
10-12-2008, 21:27
СТАМАТ: Мда, ама не затова съм винаги надървен. Иначе на теория това става, когато се надървиш. Но едва ли нощните ерекции за от това повечето..
-=-=-=-
Хоти: Е, че не е ли така.. то затова и посвета има толкова абсурди, какъвто измислих аз на реална база данни 8-)
БиТиВи ™ - това ти ли си :smt116
iliq_zgz
10-12-2008, 23:06
:-D estestvenno tova e napalno normalno i ne e za da ne se napikae6 prosto taka se polo4ava neznam 6to ama sam siguren 4e ne e za da ne se napikae6 i na men predi mn 4esto mi se slu4va6e sq po rqdko ama pak se slu4va 8-) i daje si ima medicinski termin za tova nari4a se sutre6na erekciq :D
xaxo_lydiq
10-14-2008, 15:02
Изпикай се и ще ти мине. Пробвал ли си се да пикаеш докато ти е надървен. Е тва организма ти по тоя начин притиска (не знам точно медицинското му название) пикопровода дето ти е пишката. А това, че си го бараш е по простата причина, че това си е чиста и просто схванал се мускул и ти го масажираш (неволно) за да го отпуснеш. Тъй, че пикай здраво и ще ти мине!
Mind fReak
10-14-2008, 15:17
случвало се е
Напълно подкрепям! :)
MakeMeLaugh
10-14-2008, 16:46
Офф тва дървените философи са голяма напаст.
Значи чакаш да ти се припикае за да правиш секс ли..
snejana67
10-14-2008, 17:02
:D :D :D :D :D :D :razz:
случва се, удрям 1 студен душ и тфа е
Мда т'ва е опцията змея като усети студено и се крие :D
MakeMeLaugh
10-14-2008, 22:07
XAxAxaxa :)
Аз пък понякога действам, понякога не. Зависи.
Ама да ставам да удрям душ... като се знам ше пусна топлата вода и.. файда ;д;д
darkfury
09-01-2009, 07:55
От душ няма нужда,аз когато
имам "сутрешна ерекция" бия си чикия и готово
Dollystar
09-01-2009, 08:11
Случвало сее
Абе в тоя сайт, кой избира модераторите и има ли изобщо някакви критерии?!?!?!? :shock:
SpOrTs_GiRl
09-01-2009, 09:23
- Продълвали ли сте?
Просто ми стана любопитно. Мен ми се е случвало.. няма начин има разгонени периоди понякога :Р
Оо е как!! :D
Случва се, да.. И двата случая съм ги "усетила" .. Събуждала съм се от това, че свършвам .. (случи се само два пъти) ..
Sunny_stz
09-01-2009, 22:12
Не ми се е случвало май!
Grassh0pper
09-01-2009, 22:58
Абе в тоя сайт, кой избира модераторите и има ли изобщо някакви критерии?!?!?!? :shock:
Май няма... !
- Случвало ми се е ! най - добрия метод/лек е да има едно момиче до теб ако е възбуда ! а иначе отиваш до тоалетната ако ти се пикае !
:D 8-) :P
еми случвало ми се особенно сега както приятелката спи върху мене или я събуждам да си поиграем малко или в банята удрям една и се изкъпвам и сичко е ок :-D
mynichka09
09-02-2009, 09:52
Случвало ми се е
изобщо не е така.
Значи хората на по 40-50 почват яко да се опикават, като спре да им става войника така ли... горките баба и дядо ;д;д;
БАБА и дядо..а .. лол :D :D
Swingswing
09-02-2009, 15:58
изобщо не е така.
БАБА и дядо..а .. лол :D :D
Еми бабата и тя страда от напикаването на дядото, така че няма нищо очудващо 8-)
В повечето случаи го оставям, защото не ми се занимава...
- Продълвали ли сте?
Не ми се е случвало, но бих продължил ако имам време
:)
Аз като ми се случи такова нещо просто полудявам,щото си се и будя сам.
Magic_Girl
09-02-2009, 18:15
Аз някъде бях чела, че към 3-4 сутринта се отделял някъв хормон и затова като се събуди момчето сутрин и е надървен. :-D
Ти 1-во се научи да пишеш
Пе темата-Амиии мммм...даа...ко пък толко :smt083 :-P :oops:
pacheto94
09-02-2009, 18:37
mi paprincip sqka sutrin trq ni stava na majete :grin: :smt031
Krasencety
09-02-2009, 19:32
случвало се е да.. :oops:
TiffLacey
09-02-2009, 20:13
Ти 1-во се научи да пишеш
Пе темата-Амиии мммм...даа...ко пък толко :smt083 :-P :oops:
Присмял се хърбел на щърбел...
GameMaster
09-02-2009, 20:53
Еми случвало ми се е :oops: :oops: :oops:
- Продълвали ли сте?
отивам си измивам лицето после прая 1 кафе оправям си леглото и вече ми е паднал и бягам да пикая :D
sunity06
09-04-2009, 19:43
еее, то се знае и на мен ми се е случвало :D поне не съм единственото момиче, което си признава :-D
доста пъти ми се е случвалоо :-D
Phantom93
09-05-2009, 23:59
Случва ми се доста често.
Удрям 1 студен душ,но често "без да искам" завъртам другото кранче и . :oops: досещате се.
Ами да случвало ми се е да съм опънал палатката а и на кои не е :D
Но не й да продължа някак си ми е некомфортно :oops:
prokyrocheto
09-06-2009, 10:53
Нормално е ве :D
sexyyyy93
09-14-2009, 00:18
Да,случвало ми се е!Но никога не продължавам,ако съм сама,щото сама е скучно! :-D
Zaharinka
09-14-2009, 00:31
Ъъ редовно,ама все по нощите и по-често си продължавам съня :D
golf_5_r32
09-14-2009, 01:03
Пикая и той сам се отказва :D