View Full Version : Нормално ли е ? ;(
Sisito941
10-11-2008, 10:36
Значи историята ми е следната: майка ми се държи супер гадно с мен.Понякога като стане сутрин и не е на работа,тя отива на терасата,пие си кафето и после казва "Айде,Сиси, да почистим малко апартамента" аз свършвам повечето от работата вкъщи.Според мен като свършвам малко работа вкъщи не мислите ли че трябва да имам поне малко свобода?Тя не ми дава да имам гаджета(на 14 съм,не съм умряла за гаджета,но все пак момиче съм случва се момчета да ми предлагат),постоянно ме пита "Пушиш ли?"Аз през живота си съм запалила само 4 цигари.
Съжалявам,знам че в форума може би ще намеря хора в моето положение които могат да ми кажат как да откажа майка ми да ме пита за неща,които на мен не ми се нравят :x
Благодаря,че прочетохте темичката ми :-)
Айде всичко най-хубаво ви желая и много много любов :-) :-) :-)
Sisito941
10-11-2008, 10:37
ако имате въпроси относно историята питайте ще ви отговарям :)
Съвсем нормално е..на 14 си си нормално е да не ти дава да пушиш и да се опитва да те контолира,след някоя друга година ще имаш повече свобода. :)
Sisito941
10-11-2008, 10:42
Съвсем нормално е..на 14 си си нормално е да не ти дава да пушиш и да се опитва да те контолира,след някоя друга година ще имаш повече свобода. :)
аз не искам да пуша не съм от тея дето на 10 почват да пушат като локомотиви :D
но просто искам малко повече свобода
Biskfitka
10-11-2008, 10:44
Ами на 14 си.Нормално е да се притеснява за теб,въпреки че на 14 е нормално да си имаш гадже и ако решиш тя едва ли може да ти забрани ама...поговори с нея и и кажи че искаш малко повече свобода..
Може и да греша, но ми се струваш едно интелигентно 14 годишно момиче :) , та може да поговориш с майка си ... и да изложиш своите аргументи, защо ти на 14 години трябва да имаш повече свобода ! Мисля, че ще се справиш добре ... Майката ти ще знае, че си добре и че може да разчита на теб, иначе най-нормалното нещо е да се притеснява .... Докажи й че греши ! :) Успех :)
vilincety
10-11-2008, 10:50
Ами на 14 си.Нормално е да се притеснява за теб,въпреки че на 14 е нормално да си имаш гадже и ако решиш тя едва ли може да ти забрани ама...поговори с нея и и кажи че искаш малко повече свобода..
абсолютно :)
аз не искам да пуша не съм от тея дето на 10 почват да пушат като локомотиви :D
но просто искам малко повече свобода
да но тя не разбира дали искаш или не и просто те пита за да е сигурна :)
sexa_na_kompleksa
10-11-2008, 11:30
Нормално е.
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
10-11-2008, 15:45
Нормално е и аз даже я разбирам, че те пита, въпреки, че не ти е приятно.. но ти вече си пушила.. дори и да са само 4..нали знаеш как се почват..4 - 5-6-7..ии.. после няма спиране.. Нормално е да се притеснява.. ако движиш с компания, дет не са мн цветя.. нали се сещаш, че се опасява да не ти повлияят и да те дръпнат надолу? ;) Не ти дава да си имаш гадже.. подобни опасения.. не иска да правиш секс, да не лепнеш някоя болест, да не забременееш.. да не се развалиш.. Съгласи се, че поне относно тия неща , за тях има мн време ;) То така или иначе, когато дойде любовта, ти сама ще я усетиш и няма да те притесняват доводите на майка ти.. Въпросът е да започнеш да правиш нещо, когато се чувстваш готова, а не защото другите правят така. ;) Ти трябва сама да избереш. :) Успех (:
Нормално е да те пита дали пушиш, пиеш и т.н. Все пак не си на 24, а едва на 14 и мога да ти кажа, че и тези 4 цигари са ти много! И спрете да мрънкате! Едва ли така ще мислите като станете родители!
абе човек,какво е гадното на държанието и.Не мислиш ли,че след като работи(предпоолагам) ти поне може малко да почистиш,нали.Щото майка ми ни кара с брат ми да чистим пред и зад блока(което съвсем не е наша работа,нали?).Таааа нормално е да те пита,спокс при всички е така
Anf3tamin4o
10-11-2008, 21:17
За чеистенето е съвсем нормално но да те задържа е притеснение от нейна страна.А относно гаджетата се вземи в ръце и се контролирай себе си а не родителите да ти казват какво да правиш, не ставай някое мамино детенце.Един живот живееш , живей го така както на тебе ти харесва.Защото сега си на 14 а мислиш ли че като стане на 18 пак няма да ти дава да си имаш гадже ?
MiSs_DioR_CheRiE
10-12-2008, 19:08
Emi normalno e da te ogranichava i da te pita dali pushish ili piesh ... I moqta pravi taka , i tq me kara da chistq kushtata , no za gadjeta ne pravi problemi .. Smis na 15 sum , obache tova e glupavo da te ogranichava za takova neshto :? Pogovori s neq , tova e edinstveniq suvet , koito moga da ti dam . A puk ako togava ne stane prosto ne q slushai za tova neshto , vse pak na 14 ne si dlujna da gi zapoznavash nali , a i vseki si ima lichen jivot i ne e nujno da razkazvash na maika si vsichko :)
Винаги ще те пита такива неща.
И си много малка,че да мрънкаш толкова и да имяш чаааак толкова претенции.