Влез

View Full Version : прически...

angelcheeee_93
10-11-2008, 11:34
предложете някакви по-готини прически и как г/д да си ги направя,
разполагам с преса за къдрене и изправяне,маша за къдрици,лак за коса,пяна за коса,гел,сешуари ,абе имам екстрите само ми кажете някаква фешън прическа :) :) :)

Blab
10-11-2008, 11:35
Готино е субективно понятие.
Ти какво харесваш?

Nadelina
10-11-2008, 13:02
I kakva pricheska imash?

angelcheeee_93
10-11-2008, 13:27
ми искам нещо по-разнообразно ,като за училище :)
косата ми е дълга под раменете... 10 см под ключицаатаа :)

aman
10-11-2008, 20:18
така без снимка малко трудно може да се определи каква прическа ще ти отива, за да ти предложа нещо

petinkataaa
04-10-2009, 12:39
една моя приятелка има някъде толкова дълга коса и веднъж се беше направила много хубаво..беше се накъдрила с фолио..реже се дебелички лентички и всеки кичур се увива,като след това се сгъва фолиото няколко пъти нагоре към корените..слагаш силиконови/малки ластички на всяко едно и приспиваш така..на сутринта като станеш,ако се харесваш така,ако не я сресваш и разделяш къдриците..след това изправяш долу-краищата..някой-друг сантиметър...изправяш на една страна бретона (ако имаш де)..и с една деадема или лента слагаш там,като все една разделяш бретона от накъдреното..става доста хубаво...и понеже обича да прави разни неща с косата си(моята приятелка),къдрила се е с бира,с парцалчета,с ролки,с пяна,с маша, но на мен лично най-много ми хареса с фолио..пробвай по този начин..нищо не губиш :)

adizitk1
04-10-2009, 20:05
Снимка?