View Full Version : Стана гаф
Serseri91
10-11-2008, 15:06
Здравейте.
Хм хм .. днеска се усамотихме с приятелката ми в нас и се стигна до секс, но точно когато свършвах презерватива се скъса и се досещате.Следователно приятелката ми веднага избяга да се измие.Мисля , че не може да стани нещо за толкова кратко време защото тя после веднага се изми обилно, пък и сперматозоидите умират във водна среда.Все пак да ме успокоите няма да е зле или нещо такова.
Все пак може някъде да съм пропуснал някоя подробност и да има нещо което не знам .. та за това реших да си споделя
ПП: чак ме боли главата .. пфпф 8-[
pisentseto
10-11-2008, 15:18
Ем ти в нея ли се изхвар ли?
Ако не си няма за какво да се притесняваш.
Soy_tu_mujer
10-11-2008, 15:21
Честно казано това, че се е измила не дава гаранция, че не е станало онова, което най-малко искате... Ако си свършил в нея има голяма вероятност. Ако е така да пие противозачатъчни и след седмица да си направи тест, за да бъдете спокойни.
Ако си свършил в нея или много близо до влагалището й има опасност от забременяване !
Не е зле да обмислите варианта с Ескапеле(30лв).
snejana67
10-11-2008, 15:38
:? рискът е голям :? :? лоша работа :?
Rebirthing
10-11-2008, 17:00
Ако си свършил в нея или много близо до влагалището й има опасност от забременяване !
Подкрепям.
Serseri91
10-11-2008, 17:26
Подкрепям.
Обмислих го, ей сега се прибрах.Купих хапчето и го дадох на приятелката ми тя го изпи и сега си казах едно голямо и дълбоко " Оххххх"
ПП:Когато ти е на главата тези 30 лева ти се струват като 30 стотинки.
Мерси все пак за отговорите :grin:
Друг път внимавай! Това хапче все пак не е като бонбонка, момче!
Подкрепям.
Обмислих го, ей сега се прибрах.Купих хапчето и го дадох на приятелката ми тя го изпи и сега си казах едно голямо и дълбоко " Оххххх"
И все пак нека си направи тест след известно време, защото доста хора са забременяли въпреки приема на хапчета. В смисъл такъв, че не е гаранция. Така , че "охх" го запази за после ;)
v toq forum ima blizo 25,500 temi ot koito bas lovq che 12000 sa za tova che e stanal gaf ot sorta na skusa se prezervativ ili izpraznih i se v nosa i ne i idva kakvo da pravq.... nqqm dumi,kaji na priqtelkata si da si kupuva eskapel dragi. po zle ste ot indianci be,ot kol i vuje dobituk
pisentseto
10-12-2008, 09:12
Подкрепям.
И все пак нека си направи тест след известно време, защото доста хора са забременяли въпреки приема на хапчета. В смисъл такъв, че не е гаранция. Така , че "охх" го запази за после ;)
+1:) :) :)
Serseri91
10-12-2008, 09:35
v toq forum ima blizo 25,500 temi ot koito bas lovq che 12000 sa za tova che e stanal gaf ot sorta na skusa se prezervativ ili izpraznih i se v nosa i ne i idva kakvo da pravq.... nqqm dumi,kaji na priqtelkata si da si kupuva eskapel dragi. po zle ste ot indianci be,ot kol i vuje dobituk
Мислиш, че се е скъсал по нечия вина ли?Случва се просто се случва.Не говори така защото може утре и на теб да ти е на главата тогава аз ще ти се смея и ще се изказвам по начина по които ти го правиш.
MoOnLiGhT_ShAdOw
10-12-2008, 11:48
Сперматозоидите могат да плуват, не умрат във водна среда, нито съм чувала да ги убива какъвто и да е миещ препарат. :-o
varnen4e
10-12-2008, 12:24
То, ако се забременяваше толкова лесно щеше да е много добре..
ragingbull
10-12-2008, 16:18
Ем ти в нея ли се изхвар ли?
Ако не си няма за какво да се притесняваш.
Набор 93 хем не разбра случката, хем направи тъпо изказване, хем показа, че нищо не разбира, а сигурно претендира за по-голям опит и от баба и.....тцтц кофти :)
По темата: следващия път внимавай пич, а и щом са се оправили нещата, значи добре :)
BloodyMary
10-12-2008, 19:55
emii malko pritesnitelno.......no za da ste spokoini naistina hap4eta i test tva e nqma na4in.. apropo vie s kak1v prezervativ prepor14vam durex..
iliq_zgz
10-12-2008, 22:03
izpraznih i se v nosa i ne i idva kakvo da pravq...
tva k1rti :D:D:D :lol:
gergan4etoo_90
10-13-2008, 18:01
V nikakav slu4ai ne se 6a6kaite!Gledaite na ne6tata trezvo.Tova e parvoto i osnovnoto.Az li4no vi savetvam Eskapele te sa dve hap4eta 1to se pie kato go kupite a vtoroto na 11 4as ot parvoto.Uspeh i spokoino
insanity_666
10-13-2008, 19:42
V nikakav slu4ai ne se 6a6kaite!Gledaite na ne6tata trezvo.Tova e parvoto i osnovnoto.Az li4no vi savetvam Eskapele te sa dve hap4eta 1to se pie kato go kupite a vtoroto na 11 4as ot parvoto.Uspeh i spokoino
ти ескапел някога купувала ли си? явно не!
ескапел е само едно хапче.
и, да, според мен също не е излишно, но темата май вече остаря твърде много за тези съвети ;)
ти ескапел някога купувала ли си? явно не!
ескапел е само едно хапче.
и, да, според мен също не е излишно, но темата май вече остаря твърде много за тези съвети ;)
+1 :)