PDA

View Full Version : sladko

sad_baby
10-11-2008, 17:06
. :) axa

MegabytE
10-11-2008, 17:07
Еба го да го еба... :lol: :lol: :lol: :lol:

sladka_celuvka
10-11-2008, 17:10
omfg ti si nai t1poto momi4e koeto bqh sre6tala kak moje ne stiga 4e ste s drehi no i da se "prom1knat" v teb tolkova si t1pa 4e nqma na kade :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: umirali te na kislorod off molq ti sa super sme6na si o6te malko kaji 4e moje6 da stane6 mama ako te pogali po buzata s1s s16tata r1ka :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Rebirthing
10-11-2008, 17:11
Да ще те успокоя, имаш тризнаци, сперматозоидите са разкъсали дрехите,бельото ти след което са проникнали в теб, ОМГ :-o гадже има а не знае как се правят деца, опазил ни Господ от такива форми на живот :booooomb: .

cHaLGa KiLLeR
10-11-2008, 17:12
Ми че тя спермата през титан преминава кво остава за дрехи.......според мен си бременна с тризнаци ае честито на печелившите :grin:

crazyhair
10-11-2008, 18:11
toq koito e pusnal temata 6e mi kupuva nov stol padnah ot nego ot smqh :D znm 4e si vnu6ava6 ama 4ak pak tolkova da si vnu6ava6 ne e istina ako si bremena 6e si parviq 4ovek zabremenql ot (tai da go nare4em ) "pronikvane" prez drehite !!!! :lol: :grin: :-D

tOniTyy
10-11-2008, 18:24
:D :D :D Много сте лоши момичето се претеснява да не е бременно, а вие .. :D Не може да си бременна, бе! божееее ... всъщност като се замисля може да си бременна, ако си му правила този месец френска любов и си гълтала.... задължително ще си бременна, така, че помисли хубаво, за да не се чудиш! :-) :-)

Геша
10-11-2008, 18:27
И дебелия съсед на терасата срещу вас като те гледа как си сменят гащичките и оплиска прозореца ви, нощем лошите сперматозоиди ще допълзят до леглото ти и ще се сгушат на топло в яйцеклетката ти...
Get Real - не си бременна, не ти идва, сигурно щото си забравила някой зеленчук и си се "затапила" ...

sad_baby
10-11-2008, 18:47
оплождане може да настъпи при депониране на сперматозоиди във влагалището по всякакъв начин!

познати са случаи на забременяване при депониране на сперма чрез пръсти, устни, различни предмети - в рамките на половата игра, като и при стичане на еякулат при анален секс.
има и чисто куриозни но реални случай.
нищо не прече дори девствено момиче да зачене при игра с пръст/предмет замърсен със сперма при достатъчно разтеглив химен с централен отвор и дори да остане девствена при ражадането ако то се извърши с т.н "секцио". така, че дори и технически девствено момиче може да роди дете.

това не е ли вярно ,или не се отнася за моят случай?

chokolate_girl
10-11-2008, 18:56
оплождане може да настъпи при депониране на сперматозоиди във влагалището по всякакъв начин!

познати са случаи на забременяване при депониране на сперма чрез пръсти, устни, различни предмети - в рамките на половата игра, като и при стичане на еякулат при анален секс.
има и чисто куриозни но реални случай.
нищо не прече дори девствено момиче да зачене при игра с пръст/предмет замърсен със сперма при достатъчно разтеглив химен с централен отвор и дори да остане девствена при ражадането ако то се извърши с т.н "секцио". така, че дори и технически девствено момиче може да роди дете.

Дали???

GabisiTa
10-11-2008, 19:15
Няма как сперматозоидите да преминат през дрехите... :?

П.С. И престанете с тази глупост, че сперматозоидите умирали в кислородна среда за няколко секунди, не е вярно!!!! :x

sad_baby
10-11-2008, 19:17
П.С. И престанете с тази глупост, че сперматозоидите умирали в кислородна среда за няколко секунди, не е вярно!!!!

А за колко време умират тогава?

GabisiTa
10-11-2008, 19:20
П.С. И престанете с тази глупост, че сперматозоидите умирали в кислородна среда за няколко секунди, не е вярно!!!!

А за колко време умират тогава?

невероятни мнения от типа "спермата живее една минута в кислородна среда.." (вероятно се предполага че в женската полова система цари космически вакуум)

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117017

literbebe
10-11-2008, 19:26
мили4ка пригови се за 10знаци

Oposum
10-11-2008, 19:32
В известна степен това обяснява как Дева Мария е забременяла, и се е пръкнал малкия Исус.. не мислите ли :razz:

AwwwSugar
10-11-2008, 20:16
omfg ti si nai t1poto momi4e koeto bqh sre6tala kak moje ne stiga 4e ste s drehi no i da se "prom1knat" v teb tolkova si t1pa 4e nqma na kade :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: umirali te na kislorod off molq ti sa super sme6na si o6te malko kaji 4e moje6 da stane6 mama ako te pogali po buzata s1s s16tata r1ka :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

+ неочаквах да има толкова тъпи хора на този свят !!! :x

jghgh
10-11-2008, 20:22
Абе, моме, ти да не се ебаваш бе!?!?

Споко, няма никакъв шанс да забременееш... Е, то ясно че темата е ебавка, ама да си кажа.
Остана и ако той свърши в чашка и ти погледаш малко течността и ХОП! гледах я 20минути, изхвърлих я в кенефа, да не съм бременна... Извинявай, ама точно така звучи!!
Било си момчето чекия и си прибрало хуя и после сте се натискали... То едва ли на пишката му е останала сперма, която да е попила в слиповете, от слиповете в панталона, от панталона в твоя и не знам си кво...
БАСИ ФИЛМИТЕ!!!

Не бъдете неграмотни бе... Ама че чудо... :-o

Сведения
-през дрехи не се забременява
-и да глътнеш сперма няма да забременееш
-ако ти свършат в дупето няма да забременееш

Но ще забременееш ако умишлено си вкараш сперма във вагината, т.е. момчето свърши в теб без презерватив, напъхаш си сама сперма в оная работа и прочие...

ама през дрехи.. просто няма как да стане!!!

sad_baby
10-11-2008, 20:33

Споко, няма никакъв шанс да забременееш... Е, то ясно че темата е ебавка, ама да си кажа.
Остана и ако той свърши в чашка и ти погледаш малко течността и ХОП! гледах я 20минути, изхвърлих я в кенефа, да не съм бременна... Извинявай, ама точно така звучи!!
Било си момчето чекия и си прибрало хуя и после сте се натискали... То едва ли на пишката му е останала сперма, която да е попила в слиповете, от слиповете в панталона, от панталона в твоя и не знам си кво...
БАСИ ФИЛМИТЕ!!!

Не бъдете неграмотни бе... Ама че чудо...

Сведения

Но ще забременееш ако умишлено си вкараш сперма във вагината, т.е. момчето свърши в теб без презерватив, напъхаш си сама сперма в оная работа и прочие...

Единственото точно мнение по темата .Благодаря ти много!

jghgh
10-11-2008, 20:47
За нищо, скъпа, но ти си на моята възраст - поразрови се малко в нета, има много информация по всички въпроси около секса, които те интересуват. Срамота е да се задават такива въпроси!

SunShinePearl
10-11-2008, 21:47
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ооооо направо ме разбивате

reychal69
10-11-2008, 23:28
prosto qnma kakvo da stane prez drehite..bydi spokoina 100%sigyrno e 4e ne si bremenna kogato si malka e normalno d ati e nepostoqnna..

SpeeD_FreaK
10-12-2008, 06:16

БАСИ ФИЛМИТЕ!!!

Не бъдете неграмотни бе... Ама че чудо...

Сведения

Единственото точно мнение по темата .Благодаря ти много!

Abe q izlez ot filma be :lol: :lol: :lol:

nejnaDROGA
10-12-2008, 06:22
Лелеее това сигурно са едни от най-интелигентните сперматозоиди (да не кажа най-интелигентните) на света :grin: ... Сега остана само да се надяваш и детето ви да е интелигентно като спермата на приятеля ти :grin:
П.П.После може го заведеш в банка за сперма и България ще се препълни от гений :grin: А и на жените няма да им се налага да пробват инвитро по няколко пъти,защото ония малките си знаят работата и от епруветката ще си отидат направо на мястото :grin:

Басиии това наистина е най-тъпата тема,на която съм попадала :lol:

pisentseto
10-12-2008, 06:29

БАСИ ФИЛМИТЕ!!!

Не бъдете неграмотни бе... Ама че чудо... :-o

Сведения

+1 :P :P :P :P

nestle
10-12-2008, 07:12
:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vodka_f
10-12-2008, 07:38
прекалявате вече !!!

HardcoreSyndrome
10-12-2008, 08:30
Офффффф... не си бременна, спокойно!!! :lol:

nia711
11-06-2008, 16:23
Лелеее това сигурно са едни от най-интелигентните сперматозоиди (да не кажа най-интелигентните) на света :grin: ... Сега остана само да се надяваш и детето ви да е интелигентно като спермата на приятеля ти :grin:
П.П.После може го заведеш в банка за сперма и България ще се препълни от гений :grin: А и на жените няма да им се налага да пробват инвитро по няколко пъти,защото ония малките си знаят работата и от епруветката ще си отидат направо на мястото :grin:

Басиии това наистина е най-тъпата тема,на която съм попадала :lol:
8-) 8-) 8-)

sh3_1s_7h3_0n3
11-06-2008, 17:22
:-o
Няма тема - заключвам.