View Full Version : sega
bonbon4e_to
10-12-2008, 09:50
sq 6e mi se karate,znam
Оооо божее пак ли такива глупости. Не разбрахте ли че щом спермата не е проникнала във вагината ви няма как да забременеете. Няма как сперматозоидите да проникнат в теб ако си и със дрехи ОМГ :x :x
nejnaDROGA
10-12-2008, 09:54
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=203660
Лелеее това сигурно са едни от най-интелигентните сперматозоиди (да не кажа най-интелигентните) на света :grin: ... Сега остана само да се надяваш и детето ви да е интелигентно като спермата на приятеля ти :grin:
П.П.После може го заведеш в банка за сперма и България ще се препълни от гений :grin: А и на жените няма да им се налага да пробват инвитро по няколко пъти,защото ония малките си знаят работата и от епруветката ще си отидат направо на мястото :grin:
Басиии това наистина е най-тъпата тема,на която съм попадала :lol:
sextazy_baby
10-12-2008, 09:57
Как ще се казва малкото?
bonbon4e_to
10-12-2008, 09:59
...
НЕ МОЖЕЕ! БИЛА СИ С ДРЕХИ ПО ДЯВЛИТЕ НЯМА КАК ПРЕЗ ДРЕХИТЕ ДА МИНАТ.Напрао ми се плаче колко са необразовани некой хора и става се по зле... :x
Вместо тоалетна хартия използва дрехите ти така ли :-D Дано си ги изпрала ;)
Не, няма опасност
Ти си сексуално необразовано момиче!
GreenFairy
10-12-2008, 14:10
Стига бе хора! Недейте така! Образовайте се малкопо въпроса със забременяването! Карате ме да се чуствам умна... :? :lol:
BloodyMary
10-12-2008, 15:42
Abe ti po biologiq kolko ima6...4e si tr1gnala da pita6 takiva v1prosi.. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin:
napravo 6te se pob1rkam ot smqh :grin: :grin: :grin: :-D :-D :-D :razz:
DeAd_LooSeR
10-12-2008, 16:23
Това е от типа въпроси "Мога ли да забременея,ако гаджето ми се изпразни на челото" ...ВИЕ ПРОСТИ ЛИ СТЕ БЕ?!?! Тръгнали да ми се еб*т (в случая да се "търкат" ) без да знаят от къде идват бебетата... :-x
бтв- ИУУУУУУУ!!! :shock:
ето ти един пример
моге ли да хвана СПИН от някой които се отърка в мен (в автобуса да кажем)
естесвено,не ставай смешна чи как иначе?!
:D :D :D :D :D
много си злееее ужасно си злееееееее
Bellatrix
10-12-2008, 16:50
Като ви чета темите, страх ме хваща :shock: Как може да нямате поне най-бегло сексуално образование бе :shock: Нз тая тема коя е по ред с въпрос от тъп по тъп :shock: Или си правите ебаката или в България я закъсахме... :-o
chokolate_girl
10-12-2008, 17:15
момчето трябва да проникне с половия си член във влагалището ти и да се изхвърли вътре в теб,за да има за какво да се притесняваш.
В случай,че е нямало секс и пряк контакт на сперма във влагалището ти не си бременна.През дрехите не се забременява,независимо че той е бил гол,а ти не.КОлкото и плътно да се е търкал в теб,сперматозоидите не могат да проникнат през дрехите ти и белиото ти,че от там да стигнат до вагината ти и да те уплодят.Даже трябва да ти го вкара целият за да се изтласкат сперматозоидите на горе и да тръгнат да те оплодят,а в твоя случай те дори не могат да стигнат до повърхността на вагината ти.
chokolate_girl
10-12-2008, 17:15
момчето трябва да проникне с половия си член във влагалището ти и да се изхвърли вътре в теб,за да има за какво да се притесняваш.
В случай,че е нямало секс и пряк контакт на сперма във влагалището ти не си бременна.През дрехите не се забременява,независимо че той е бил гол,а ти не.КОлкото и плътно да се е търкал в теб,сперматозоидите не могат да проникнат през дрехите ти и белиото ти,че от там да стигнат до вагината ти и да те уплодят.Даже трябва да ти го вкара целият за да се изтласкат сперматозоидите на горе и да тръгнат да те оплодят,а в твоя случай те дори не могат да стигнат до повърхността на вагината ти.пък дори и да стигнат,в което се съмнявам пак не може.
chokolate_girl
10-12-2008, 17:25
е,сега има ли някой който да критикува мнението ми?
sad_baby
10-12-2008, 18:35
mislq,4e si mn prava -chokolate_girl :)
angelcheeee_93
10-12-2008, 18:38
chokolate_girl
Новак
Пуснато на: Нед Окт 12, 2008 7:15 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
В случай,че е нямало секс и пряк контакт на сперма във влагалището ти не си бременна.През дрехите не се забременява,независимо че той е бил гол,а ти не.КОлкото и плътно да се е търкал в теб,сперматозоидите не могат да проникнат през дрехите ти и белиото ти,че от там да стигнат до вагината ти и да те oплодят.Даже трябва да ти го вкара целият за да се изтласкат сперматозоидите на горе и да тръгнат да те оплодят,а в твоя случай те дори не могат да стигнат до повърхността на вагината ти.пък дори и да стигнат,в което се съмнявам пак не може.
+1
:shock: :shock: :shock: :shock: абе ти НОРМАЛНА ли си?????? :-x :-x :-x :-x