Влез

View Full Version : Паднало топче

NeJnO_UhAniE
10-12-2008, 09:43
:shock: :shock: :shock: ujas...probih si papa predi 9 dena :? i v4era bqh na disco ;( i to gornoto top4e padnalo nqkade...obicata ne moga da q smenq sega ;( i ot edna grivni4ka i zalepihme top4e otgore za da ne se izkluzi nqkak....a sega me e strah da ne s einfektira ne6to,6toto e malko 4erveni4ko... ne me boli mnogo...promih q...slojih mehlem4e no nz sega kakvo da pravq :( :( :o

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!

BerRy`
10-12-2008, 09:58
Ама дупката ти отдолу или отгоре е? Разбрах че малкото е паднало..ама как ще стане след като голямото е с винт.. я сложи снимка (: А и винаги може да идеш в студиото където са те пробивали да попиташ :)

NeJnO_UhAniE
10-12-2008, 10:10
Ама дупката ти отдолу или отгоре е? Разбрах че малкото е паднало..ама как ще стане след като голямото е с винт.. я сложи снимка (: А и винаги може да идеш в студиото където са те пробивали да попиташ :)

dupkata e otgore...snimki ne moga da sloja macka srry... top4eto s vint nali e otgore nqkak si se e razvilo... i padnalo :shock:

scoobydors
10-12-2008, 10:41
И моето така ония ден :-D обаче имам други обеци и сложих топченце от друга :-) Ама най добре иди в студиото там да ти дадат обеца, защото с това което си в момента може да се инфектира и да стане лошо... :?

BerRy`
10-12-2008, 10:46

dupkata e otgore...snimki ne moga da sloja macka srry... top4eto s vint nali e otgore nqkak si se e razvilo... i padnalo :shock:

Ами понеже моето е отдолу с винта и за това се обърках.. най-добре върви в студиото, чее да не стане някоя беля :)

vilinanova
10-12-2008, 11:03
В студиото могат да ти слойат друго топче, същото като твоето, но трбва да отидеш ъзможно най-скоро, зашото може да се инфектира

DisciplineAndOrder
10-12-2008, 11:13
ми и на мен топчето за лабрета ми пада 3 пъти 8-)
отиваш или в студиото,за да ти сложат ново,или си купуваш отнякъде и си го слагаш сама.

NeJnO_UhAniE
10-12-2008, 11:20
ми и на мен топчето за лабрета ми пада 3 пъти 8-)
отиваш или в студиото,за да ти сложат ново,или си купуваш отнякъде и си го слагаш сама.

moita e zlatna...i se dup4ih pri hirurg :x :shock: :o

ELiTyYy
10-12-2008, 11:36
haha и на мен ми е падало така няколко пъти от мн танци....добре че имам резервни обици и топченца...4е с обица на езика и на пъпа не е лесно...или го гълтам или го губя хахаха... :)