sexita
10-12-2008, 10:45
Леле...вчера и днес ще се побъркам....ебати каръка съм!!! :x
Вчера деня ми започна още в 12 в полунощ със спиране на интернета...5 дена по-рано от датата...а чаках от 10 часа гаджето ми да се прибере за да му кажа нещо в скайп...спря нета,легнах,заспах...после станах рано и естествено-не се наспах... трябваше да ходя до няква банка...а така ме мързеше...та отидох де...и накрая-тя затворена.
Събота и неделя не бачкат. 8)
Прибрах се в нас,платих си интернета...
трябваше да ми го пуснат до 3-4 минути....не...
Излезнах да си купя маратонки...обикалях 2 часа...нищо не си харесах...накрая си харесах едни много и се изкефих....ми няма моя номер.
Прибрах си...гаджето ми ми дава зор по телефона да влизам в скайп...
Ми...още не са ми пуснали нета...
Отидох пак при тях,скарах се...пуснаха го.
Моя,пък имал работа и излезнал...
Тръгнах да ходя на работа...в транвая реших да уча...някви запалянковци се качиха,почнаха да викат на главата ми...
Моя ми се обади по телефона...нищо не можах да му разбера от "юнашките им песни"
Отидох на работа...скарах се със шефката...
Казах и че искам да напускам...тя вика... 1 месец предизвестие...
Викам...няма...
Тя вика...тогава глоба 200 лв...викам по-добре ме уволни.
Тя вика ок...и тръгвам да си ходя...тя се връша и почва да ми крещи...
"Ти човек ли си" вика... сега ни трябваш... Викам...нали ме уволни...
А тя...няма да те уволня! Ще напуснеш след 1 месец.
Викам...няма да идвам на работа! И тя ми разправя...ще те дам под съд!
И някви скандали...останах аз...работих каквото работих...и естествено заради мача имаше много работа и ни задържаха извънредно!
През нощта приятеля ми дойде след работа да ме види...но се видяхме за малко,защото вече от работата ми бяха извикали такси.
Деня завърши с това,че стоях до 4 на компа и като си легнах разлях едно шише с вода в леглото ми и сменях чаршафи до 5...
Легнах...заспах.
Сутринта пак станах рано...в 11... за да се изкъпя и да оправя,че в 12-1 часа трябваше да излизам с гаджето... Станах,криво ляво се оправих и излезнах да си взема ваучер преди малко за да му звънна на моя,щот никъв го няма...
Естествено,обикалях из целия квартал докат намеря...и звъннах...
той хубавеца спал до сега и трябвало да учи и да прави зъби от сапун,да чисти...след 3 часа да съм дошла в тях!
А аз вече се бях оправила, а и от 5 и 30 бях на работа... и така...скарахме се по телефона и ся си седя у нас и ми се ще да се гръмна,вече...
кой знае кво още ще ми се случи!
Вчера деня ми започна още в 12 в полунощ със спиране на интернета...5 дена по-рано от датата...а чаках от 10 часа гаджето ми да се прибере за да му кажа нещо в скайп...спря нета,легнах,заспах...после станах рано и естествено-не се наспах... трябваше да ходя до няква банка...а така ме мързеше...та отидох де...и накрая-тя затворена.
Събота и неделя не бачкат. 8)
Прибрах се в нас,платих си интернета...
трябваше да ми го пуснат до 3-4 минути....не...
Излезнах да си купя маратонки...обикалях 2 часа...нищо не си харесах...накрая си харесах едни много и се изкефих....ми няма моя номер.
Прибрах си...гаджето ми ми дава зор по телефона да влизам в скайп...
Ми...още не са ми пуснали нета...
Отидох пак при тях,скарах се...пуснаха го.
Моя,пък имал работа и излезнал...
Тръгнах да ходя на работа...в транвая реших да уча...някви запалянковци се качиха,почнаха да викат на главата ми...
Моя ми се обади по телефона...нищо не можах да му разбера от "юнашките им песни"
Отидох на работа...скарах се със шефката...
Казах и че искам да напускам...тя вика... 1 месец предизвестие...
Викам...няма...
Тя вика...тогава глоба 200 лв...викам по-добре ме уволни.
Тя вика ок...и тръгвам да си ходя...тя се връша и почва да ми крещи...
"Ти човек ли си" вика... сега ни трябваш... Викам...нали ме уволни...
А тя...няма да те уволня! Ще напуснеш след 1 месец.
Викам...няма да идвам на работа! И тя ми разправя...ще те дам под съд!
И някви скандали...останах аз...работих каквото работих...и естествено заради мача имаше много работа и ни задържаха извънредно!
През нощта приятеля ми дойде след работа да ме види...но се видяхме за малко,защото вече от работата ми бяха извикали такси.
Деня завърши с това,че стоях до 4 на компа и като си легнах разлях едно шише с вода в леглото ми и сменях чаршафи до 5...
Легнах...заспах.
Сутринта пак станах рано...в 11... за да се изкъпя и да оправя,че в 12-1 часа трябваше да излизам с гаджето... Станах,криво ляво се оправих и излезнах да си взема ваучер преди малко за да му звънна на моя,щот никъв го няма...
Естествено,обикалях из целия квартал докат намеря...и звъннах...
той хубавеца спал до сега и трябвало да учи и да прави зъби от сапун,да чисти...след 3 часа да съм дошла в тях!
А аз вече се бях оправила, а и от 5 и 30 бях на работа... и така...скарахме се по телефона и ся си седя у нас и ми се ще да се гръмна,вече...
кой знае кво още ще ми се случи!