Влез

View Full Version : Може ли да е станало нещо?

vikit_o
10-12-2008, 15:23
mm takam az sum momi4e na 15 na 10.10 pravih sex za purvi pat,no bez prezervativ i se izprazni mom4eto ama ne v men a vurhu men i az vzeh edna tabletka eskapele,oba4e dnes pravih sex i pak bez prezervativ i pak sushtoto stana mn se pritesnqvam znam 4e sum leko naivana,ama molqvi daide mi suvet na4i pih eskapele na 11 a dnes moje pak da e stanalo ne6to malko veroqtno e,no :( molqvi kajete kakvo mislite pls

т.7
krem4et0

Sofff
10-12-2008, 15:26
Мн си зле не стига , че един път е станало така а и втория път сте го направили без . . . :shock: басиии хората :-x :-x занапред поне мисли преди да го правиш без презерватив .

hottie
10-12-2008, 15:29
Много си глупава, извинявай, че ти го казвам !
Сега нито можеш да вземеш пак ескапеле (освен ако не искаш да поставиш на кантар здравето си и възможността да имаш бебе някой ден) нито ще спиш спокойно, защото си поела доста голям риск!

Така, че какво можем да ти помогнем ние освен да ти кажем да си направиш тест след десетина дена?

Bellatrix
10-12-2008, 15:29
Какво мисля ли? Че си безкрайно тъпа патка. Това е. Вредата от ескапел е голяма, това хапче е хормонална бомба. 1 път да сгафиш-разбирам, ама 2-леле, ти си тъпа :shock: Ае наливай се с вредни хапчета. Всеки път след секс пий по 1 по 2. :-x :-x :-x
И да,има опасност да си бременна. Ако не се е изпразнил в теб, не е голяма, но я има. :x

hottie
10-12-2008, 15:34
Какво мисля ли? Че си безкрайно тъпа патка. Това е. Вредата от ескапел е голяма, това хапче е хормонална бомба. 1 път да сгафиш-разбирам, ама 2-леле, ти си тъпа :shock: Ае наливай се с вредни хапчета. Всеки път след секс пий по 1 по 2. :-x :-x :-x
И да,има опасност да си бременна. Ако не се е изпразнил в теб, не е голяма, но я има. :x

То дори не е гаф братче ! Тя нарочно го прави. Не е да се е скъсал презерватива ами направо без.

към авторката : така и така искаш съвети - направи си и тест за ХИВ след 6 месеца и други венерически болести :?

i'm so excited!
10-12-2008, 15:35
вместо да се бутваш всеки път с по 30лв. за ескапел и да си ебаваш мамичката на здравето просто можеш да си купиш шибани капути!

ValzZi
10-12-2008, 15:36

повтаряш една и съща грешка толкова скоро?
ами какво ще стане когато започнеш да водиш по активен сексуален живот с повече партньори?!

Jumbie483
10-12-2008, 15:40
Пак ли такава тема :cry:

DeAd_LooSeR
10-12-2008, 15:52
хуу де толкоз ли предпочиташ да дадеш 30 лв за ескапел,от колктоо 1лв за 1 презерватив :shock: :-x

scoobydors
10-12-2008, 16:00
Много си глупава, извинявай, че ти го казвам !
Сега нито можеш да вземеш пак ескапеле (освен ако не искаш да поставиш на кантар здравето си и възможността да имаш бебе някой ден) нито ще спиш спокойно, защото си поела доста голям риск!

Така, че какво можем да ти помогнем ние освен да ти кажем да си направиш тест след десетина дена?

vikit_o
10-12-2008, 16:04
am nzm i az zashto go napravih molqvi kajete g/d kolko procenta e veroqtnostta mn gadno prosto ....... ;(;(;(

Nadelina
10-12-2008, 16:11
Kak moje da ima takiva hora, be? Kato znaesh, che ima opasnost ot zabremenqvane, zashto pravish sex bez prezervativ, i to 2 pyti, i to sled kato veche si pila hapche...uma mi ne go pobira!

sextazy_baby
10-12-2008, 16:14
Ами какво да ти кажа...продължавай в същия дух

jghgh
10-12-2008, 16:22
am nzm i az zashto go napravih molqvi kajete g/d kolko procenta e veroqtnostta mn gadno prosto ....... ;(;(;(
Предполагам не си бременна, но ПОЧНИ да правиш секс с презервативи! :-x
Аман!
И след като е свършил извън теб защо по дяволите си пила Ескапел!?!??!
Ще си преебеш здравето, момиче!
И умната!

ПРАВЕТЕ.СЕКС.САМО.С.ПРЕДПАЗ НИ.МЕРКИ

mi6unka
10-12-2008, 16:52
Веднъж..случва се..АМА ВТОРИ път къде ти беше ъкъла като знаеш какво е било притеснението след 2 път....и на мене веднъж ми се случи и пих ескапеле, но 2 път няма да допусна тази грешка..като знам че не можех да спя от притеснение.Просто е недопустимо.Естествено че има някакъв шанс да си бременна, може да е малък но пак го има ! :x

mysterious93
10-12-2008, 16:54
що не изчака до 10.10.2010 тцтцтцц... :D еми и да ти кажем къв е смисъла?изглежда си твърдоглава и сигурно и трети път ще има..

BloodyMary
10-12-2008, 18:14
ne stiga 4e si malka ami i predpriema6 nerazumni deistviq.da ne bi tvoq priqtel da iska da stane tatko 6toto ako e taka si go pravete bez prezervativ kolkoto iskate.i tva da se t1p4e6 s1s vredni hap4eta e o6te po zle sled kato si o6te malka i organizma ti raste.SPRETE da go pravite bez prezervativ kaji mu na tvoq priqtel taka,4e ako iska toi da si trovi zdraveto da go pravi no da ne pre4i na tvoeto :x :? :? :-x

Rennka
10-12-2008, 18:18
:shock: :shock: :shock: как може да пиеш хапчето когато ти скимне :x :? това не е витамин С и ти и приятеля ти сте много глупави :? :? :?

B3B0K
10-12-2008, 19:01
bojee v parviq moment re6h 4e na 10 god za prav pat si pravila sex.maa to umstvenoto ti raziete mai verno si e sa6toto