Влез

View Full Version : Нормално ли е жената след загуване на девствеността ???

reiser
10-12-2008, 18:25
Здравейте на всички :)
Имам един проблем и ще очаквам да видя вашето мнение.Малко ще ми е трудно да ви го обясня,но ше бъда директен. С приятелката ми още не сме правили секс и двамата сме още девствени,онзи ден тя ми каза,че от самосебеси си е скъсала "ципата" на девственоста и е потекло кръв и след това е настъпило силно "парене" когато е ходила до таолетна . Дали е нормално това ? Благодаря предварително :?:

TotallySexy
10-12-2008, 18:40
От само себе си няма как да стане... я си е навряла нещо, я шпагат нещо е напрайла.... а искам да ти кажа, че една моя приятелка се беше разделила със приятеля си и прави секс... и това и беше сефтето... после се сабраха и с цел да не го нарани му каза, че е станало от само себе си ;) :D така, че замисли се ;)

just_booy
10-12-2008, 18:43
da tova e napylno normalno spored men. Az si go obqsnqvam tyka: kato e skysala cipata se e poqvila rani4ka, koqto ne e zarasnala i ot solenata urina se polu4ava draznene. Sy6toto se slu4i i s men kato bqh na 4 zabeliha mi penisa i koji4kata bila zalepnala za glavi4kata i kato q otlepiha mnogo bole6e i adski mnogo bole6e pri oriniriane. Taka4e mislq 4e e normalno ne znam.. mina mi sled mesec dva az zadaljitelno pikaeh pod struq voda....za6toto ne se tarpe6e

BloodyMary
10-12-2008, 18:52
tvota priqtelka da ide pri ginekolog ako ne se pritesnqva za6toto nikoi ot nas ne e lekar da ti kaje ... slu4va se ponqkoga da ima razk1svane na cipata poradi fizi4eski uprajneniq no ne nap1lno moje bi tova ne e mn normalno... :?

TotallySexy
10-12-2008, 19:34
ама ти за кое питаш за паренето или за скъсването? скъсването не е нормално, а паренето е напълно нормално :)

Sladur_
10-12-2008, 20:52
Прятелката ти най-вероятно си е играла с пусито :-D

i_hate_you_but_i_love_you
10-12-2008, 21:27
даааам :D

therichbitch
10-13-2008, 01:43
pfuhhhh da be koi znae s koi se e 4ukala i sega se opravdava ponege "ne iska da te narani"
:P :-P

scoobydors
10-13-2008, 04:47
даааам :D
Или някой друг я е ..... :D и сега да не те нарани ти го казва тва... ;)

LadyDy
10-13-2008, 05:20
Всичко е възможно.

BringYourOwnBeer
10-13-2008, 07:19
Дааа присто си го представям. Гаджето ти си седи у дома и ХОП нещо се скъсало... . :razz: :razz: :razz:
Човече таз или те лъже или е правала някви упражнения или подобни .
Пък може си е бухнала някоя друга краставица за кеф ....
Но ако гаджето ти казва истината (което също е възможно)
То тогава по добре да иде при чичко гинеколог, че няма смее пикае седмици наред
:lol: :lol: :lol:

nINkS
10-13-2008, 09:16
Ааааа не.. много сте зле заклевам се! Веднага хвърлихте момичето в изневяра..
Аа по темата .. според мен е напълно възможно да се е скъсала от някакфи по-тежки физически упражнения или нещо от сорта.. а за паренето и то според мен е нормално ..някои момичета няколко дни след сефтето ги боли или им пари докато ходят до тоалетната..

soul1199
10-13-2008, 09:52
Ааааа не.. много сте зле заклевам се! Веднага хвърлихте момичето в изневяра..
Аа по темата .. според мен е напълно възможно да се е скъсала от някакфи по-тежки физически упражнения или нещо от сорта.. а за паренето и то според мен е нормално ..някои момичета няколко дни след сефтето ги боли или им пари докато ходят до тоалетната..+1 ili za po sig na genekolog

fuck_brainpants
10-13-2008, 12:26
tvota priqtelka da ide pri ginekolog ako ne se pritesnqva za6toto nikoi ot nas ne e lekar da ti kaje ... slu4va se ponqkoga da ima razk1svane na cipata poradi fizi4eski uprajneniq no ne nap1lno moje bi tova ne e mn normalno... :?

iamalien
10-13-2008, 14:37
fuhhhh da be koi znae s koi se e 4ukala i sega se opravdava ponege "ne iska da te narani"
Razz Razz

therichbitch
10-13-2008, 18:16
"q po hubu se po4udi adli ne e prav 4oveka "
mi az da ne sum kazala 4e ne moge da e prav,prosto predpologenie be6e :-x

ValzZi
10-13-2008, 18:19
спокойно съвсем нормално даже след като решите да правите секс за нея няма да е толкова болезнено :)

mynichka
10-13-2008, 18:47
вие пък веднага ..изневерила му ..нам си ко .. стига може просто да е правила шпагат туи онуи и понякога така се получава ...а за паренето освен гениколог няма друго :P