View Full Version : Малолуние,Пълнолуние бла бла..
Ох абе само ми говорят че когато е пълнолуние не трябвало да се яде и се отслабвало, а пък при малолуние можело да ядеш колкото искаш и нищо няма да ти се лепи..Аз мн мн не вярвам ама много хора взеха да ми го казват та вече незнам..Та кажете вие действително вярно ли е, защото скоро е пълнолуние и да взема верно да пробвам..
няма "малолуние", има новолуние :D
и това са пълни глупости
"малолуние" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
BeYourSelf
10-12-2008, 21:10
:lol: :lol: :lol:
оле божеееее
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
аами до сега не ми е стигало до ушите такова твърдение,иии определено е голяма простотия
jiliboni
10-12-2008, 22:10
това дето си го чула се казва лунна диета .. обаче не е точно така .. доколкото знам всеки път когато има пълнолуние 12 часа не тряа да ядеш нищо и да пиеш само вода и било мн ефикасно .. но тряа да потърсиш да прочетеш нещо ;))))
scoobydors
10-13-2008, 03:40
:razz: :razz: :lol: :razz: :razz: :lol: :razz: :razz: :lol:
Не вярвам в тея неща :grin:
splendour
10-13-2008, 06:58
xixi mi nz.....aqma s1m zabelqzala 4e nqkoi dni s1m katp praxosmyka4ka i qm si4ko koet vidq,a drygi dni moga da qm mn po malko....ne gledam lynata i nz dali e zarad neq...se pak ti prei dieta kogato ima6 takiva dni a ne kogato e p1lnolunie :) sori ako zvy4i malko t1po posta mi ama ne moga dago obesnq po dobre
Олее дори незнам как се казваа.. :lol: :lol:
Ето статията днеска за срама и щастието е в сила .. :lol:
Ужас срам..
mynichka
10-13-2008, 07:32
начи това се нарича лунна диета ..първо не е за отслабване ..а за пречистване на стомаха ..начи тя е 1 ден от седмицата ...то си има специален календар и пише точно в колко часа почва ..примерно 19 октомври неделя 12.34 ...
и така диетата почва от неделя от 12:34 до понеделник 12:34 ..и нищо не се яде ..а само вода... :grin: хубаво е да се спазва НЕ СЕ ОТСЛАБВА ... а някакси се чувстваш по- леко :)
stealthyGirl
10-13-2008, 07:53
МалоУМИЕ бих казала.
LovelyGirl
10-13-2008, 08:15
това дето си го чула се казва лунна диета .. обаче не е точно така .. доколкото знам всеки път когато има пълнолуние 12 часа не тряа да ядеш нищо и да пиеш само вода и било мн ефикасно .. но тряа да потърсиш да прочетеш нещо ;))))
Горе долу е така,но не трябва да гладуваш 12 часа,а 24.
Прави се на пълнолуние,новолуние и там четвъртите.т.е. 1 ден в седмицата,обаче трябва да го следиш и е има часове от кога да се почне и кога да се спре.
Не трябва да ядеш АБСОЛЮТНО нищо,само вода може да пиеш.
В интернет я има тази диета,потърси ако искаш.
Аз съм чувала,че действа.
Тъпи ли сте, това не е някакво суеверие, просто луната влияе върху приливите и отливите, и тъй като голяма част тялото ни е съствено от вода, тя влияе и на нас.
Не се яде на всяка нова фаза по 24 часа.Кога започват и свършват фазите, можете да го намерите в интернет...
i az go znam taka...
mimsssssss
10-13-2008, 13:31
imenno.a ne e zaradi tova 4e e to4no svurzano s lynata a prosto e kato kalendar i to4no kogato ima pulnolynie programata e da ne qde6 24 4asa kakto kazaha potursi-lunna dieta
SunShinePearl
10-13-2008, 16:07
за 1 път го чувам тва :lol: :lol: :lol: ама нз ще потърся да видим
krisiiiiito
10-13-2008, 16:19
МалоУМИЕ бих казала.
:razz:
little_elf
10-13-2008, 19:23
xixi mi nz.....aqma s1m zabelqzala 4e nqkoi dni s1m katp praxosmyka4ka i qm si4ko koet vidq,a drygi dni moga da qm mn po malko....ne gledam lynata i nz dali e zarad neq...se pak ti prei dieta kogato ima6 takiva dni a ne kogato e p1lnolunie :) sori ako zvy4i malko t1po posta mi ama ne moga dago obesnq po dobre
Чела съм,че е свързано с цикъла или по-точно с отделените хормоните :-o .
А само вода ли може да се пие? Не може ли кафета, безалкохолни, сокчета .. ? :-o
little_elf
10-13-2008, 21:02
А само вода ли може да се пие? Не може ли кафета, безалкохолни, сокчета .. ? :-o
Не!!!САМО вода.
П.П.Диетата е изключително глупава :? .