View Full Version : Искам малко повече време...
Аз съм на 13 и родителите ми не ми дават да стоя на вън повече от 19:30 и едва-едва ме пускат да излизам. Гледам другите ми приятели стоят до 21:30 22:00 и аз искам :( Като някой ме попита до колко ще останеш и аз кажа еми до 19:30 те ме гледат ... :shock: <------ точно е така и на мене ми става някво много гадно. Говорих с майка ми да ме пускат до по късно и тя каза "Питай баща ти" а аз нито пуша нито пия и нито си имам приятел, а баща ми мисли, че имам и винаги като го питам може ли да изляза той ми казва къде и аз еми където излизам попринцип и той к'во ще правиш там :( направо не знам какво да правя опитвам се да говора с тях ама не става pls help! :(
ThePowerOfLove
10-13-2008, 17:29
Все пак си на 13 какво очакваш? Притесняват се за тебе, плюс това вече почнахме училище може да искат да наблегнеш на ученето :neutral: Но ако и лятото е било така нз... Когато излизаш казвай къде ще си и с кой и да са по-спокойно Дано склонят да те пускат повече :)
Все пак си на 13 какво очакваш? Притесняват се за тебе, плюс това вече почнахме училище може да искат да наблегнеш на ученето :neutral: Но ако и лятото е било така нз... Когато излизаш казвай къде ще си и с кой и да са по-спокойно Дано склонят да те пускат повече :)
виж са лятото не беше така, а пък и аз си уча добре и другите ми приятели са на по 13, 14 а тях ги пускат до 21:00 или 21:30 :(
Abbie_Broken
10-13-2008, 17:37
Щом така са преценили ваще, явно така е по правилно. Вярно, че и аз ако бях до толкова, и скандал щеше да има и ако не са навити.. шанс-ще се прибера, когато искаам.. Просто съм такава, че си отстоявам моето. Но в такива моменти се замисли какво би направила на тяхно място. Може да мислят, че си мн малка за по-къснен час... При всеки е различно. Поговори с тях. Може би това ще помогне. :)
Щом така са преценили ваще, явно така е по правилно. Вярно, че и аз ако бях до толкова, и скандал щеше да има и ако не са навити.. шанс-ще се прибера, когато искаам.. Просто съм такава, че си отстоявам моето. Но в такива моменти се замисли какво би направила на тяхно място. Може да мислят, че си мн малка за по-къснен час... При всеки е различно. Поговори с тях. Може би това ще помогне. :)
Опитвала съм не става :x
oT pritesnenie e prosto ne iskat dda si v nepodhodq6ta kompaniq spored men seoptvat da te predpazqt dokolkoto mogat ...
Jumbie483
10-13-2008, 22:29
Все пак са ти родители и все пак си на 13 ;) Нормално е да не те пускат до по-късно. Може би са загубили доверието си в теб - не знам :-o Покажи им че вече си голяма и че могат да ти имат пълното доверие :-P
Аз помня още когато бях на 11/12 някъде излизах с приятелчета с вечерен час 21:00...нооо аз естествено се прибирах чак към 00:00..И то не аз, майка ми почваше да звъни, даже веднъж излезе да ме търси :D И ние ест я видяхме и почнахме да я шашавим :razz: Тя като ни видя колко се забавляваме и че не правим нищо нередно, повече не ме е и търсила. От тогава не се бърка в колко се прибирам и с кой съм :razz: :razz: :razz: Ехх...детска радост 8-)
Slave4You
10-14-2008, 12:49
Може би ако ги запознаеш с някои от приятелите си ще те пускат до по-късно;)
summerlove66
10-21-2008, 06:00
еми можеш само да се кефиш че имаш родители ,които мислят за тебе .. щото тези дет могат да си правят каквото искат не стигат далече да знаеш .. пък и с времето ще почват да те пускат до по късно .. ;)
Излез, не се прибирай 2,3 дена и после ще те слушат за всичко.
mynichka
10-21-2008, 07:04
еми ...притесняват се за теб ..кажи им , че си голяма :razz: ..не бе ..поговори си с тях ..и че искаш да излизаш до 21:30 примерно ..
Аз имам съшия проблем само 4е моя час е до 8ч сега и 10 лятно ... :lol: и .... не съм на 13-14 а на 16 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и нищо не помага като говоря с наще :lol:
Pliok0019
10-21-2008, 10:57
Аз нямам вечерен нас, на 16 съм, но се прибирам в около 20.00. :Д
TheOtherME
10-21-2008, 11:13
Ами да ти кажа на 13 си- мисля, че часът е горе-долу нормален(бих ти отпуснала до 8.30), но ако толкова държиш, поговори с баща си и го питай какво го притеснява, ако каже, че е мнимото гадже, му обясни търпеливо, че такова няма.Ако каже, че се притеснява за безопасността ти, кажи, че другите са до по-късно и ще се прибирате заедно и няма да се делиш от тях.Дано успееш, въпреки че малко се съмнявам- бащите са си твърдоглави.Ама от опит глава не боли, нали?
Пс.На 16 съм и вечерният ми час зимоно време е 9.30, с изключение на купоните, де.Еми примирила съм се...