View Full Version : Боти и пола??
sladkъ_mackъ
10-13-2008, 19:37
Спред вас ше ходи ли ботки(от тия са дет са дет са актуални) съъъс къса дънква пола,не мн къса..аз се чуда дали така да хода да не съм смешна :D :-D Само едно момиче съм виждала така да ходи.. :(
mishmula
10-13-2008, 19:41
Според зависи. Качи снимки на полата и ботите.
pinky_shine
10-13-2008, 19:47
Еми ако сложиш и черен клин (дълъг, до петите) и черно поло ще е мн добре според мен.А иначе ботите си отиват по-скоро с по-официална и не много къса пола, поне така мисля.Все пак постни снимки ако може :)
Obsession
10-13-2008, 19:50
По принцип е ок, ама знам ли точно как изглеждат твоите. Ако можеш, качи снимчици :)
според мен е супер смешно боти с пола/рокля
според мен ще си отиват :-D
тайната на женския гардероб.
лято:
-тениска/потник
-къса пола/къс панталон/дълги дънки
-ботуши
зима:
-тениска
-къса пола/дълги дънки
-ботуши
-яке
резултат от дълги социологически проучвания и изследвания на учените от "БХВП".
дали ботуши, или боти мисля, че няма чак толкова фрапантна разлика и спокойно може да си разхождаш новите покупки.
8)
little_elf
10-13-2008, 21:07
На мен по принцип такова съчетание не ми допада.Но пък ако на теб ти харесва :wink: ...
varvi_si
10-13-2008, 21:28
На мен по принцип такова съчетание не ми допада.Но пък ако на теб ти харесва :wink: ...
i na men ne mi dopada :) no vajnoto e ti da se haresvash ;) :grin: :-)
varnen4e
11-16-2008, 19:53
Не знам.. и аз мисля да си взема някаква пола, черен клин и да си я нося с ботите- също черни... но не знам каква пола да си купя.
varnen4e
11-17-2008, 05:52
Само едно момиче съм виждала така да ходи.. :(
хахахахаахахх, лелеее, леле :lol:, ако ти харесва, дреме ти колко хора ходят така...
а аз както си го представям, е некво супер гнусно.. не ме кефи :)
Гнусно..?!?!?
Според мен може да се получи готино ;)
varnen4e
11-17-2008, 06:05
Много ясно, и аз така мисля.
:)
Yancheto
11-17-2008, 06:23
Мисля,че ще е хубаво. :)
Чакаме снимка, защото много зависи от ботите. Виждала съм такива, които стоят супер яко с пола и такива, които стоят много зле.
xxxSnowflakexxx
11-17-2008, 09:14
Чакаме снимка, защото много зависи от ботите. Виждала съм такива, които стоят супер яко с пола и такива, които стоят много зле.
+3894748957
LovEsIckk
11-17-2008, 17:37
На мен лично не ми допада комбинацията от боти и пола .. Ама все пак зависи от самите боти и пола.Ако е полата е дълга всякви боти ще седят добре,ако е къса според мен ще си отива с тия по широките отгоре боти :)
ne sum mn sigurna 4e 6te stoi dobre s kusa dunkova pola i vse pak kakto pro4etoh po gore spored zavisi :-)
Мене много ме кефи пък.Са събирам парички за боти, ама да не са със ток ами да са или с малък или никакъв...
sladoledche
11-17-2008, 19:07
Spored men po-hubavo e s dulgi boty6i namen mi po xaresva i sas 4eren klin da kajem ;] :oops:
stealthyGirl
11-18-2008, 10:55
Нормална си е комбинацията... Само, че трябва да си отиват, а не е толкова лесно да се намерят такива.
Какво и е на комбинацията?Една фр ходи така и е мн сладка,но все пак дай снимка да видим твоите,защото от боти до боти и от пола до пола има ОГРОМНА разлика. :)
айде бъди така добра и качи снимка! боти и пола е много общо казано.. ако ги видим ще е по-лесно да ти кажем дали е смешно или не :o
айде бъди така добра и качи снимка! боти и пола е много общо казано.. ако ги видим ще е по-лесно да ти кажем дали е смешно или не :o
Ако ти харесва не знам дали е правилно да търсиш мнението на други хора,които да те разобедят а и какво като си видяла само едно момиче..ти да не искаш да си някъв клонинг.. :lol:
VictoriasSecret
11-30-2008, 13:43
Ще бъде добре според мен ;) А пък на хубав човек всичко му отива да знаеш.
Искаме снимки, искаме снимки :smt026 :lol: :lol:
Виж сега - за мен лично боти с пола не върви, предпочитам комбинацията ботуши и пола. Но все пак зависи от полата, ботите и не на последно място от телосложението и визията ти. И все пак - облечи се, огледай се и ако сама се харесаш няма никакво значение какво мислят другите!
Rebellion_Angel
11-30-2008, 14:01
Много ясно, и аз така мисля.
:)
И аз така мисля.
adrenalinkataaa
11-30-2008, 14:09
По принцип е ок но с друга пола само да не е дънкова и то ако е да е тъмна ако ботите ти са кожени :)