PDA

View Full Version : Губи ли се привличането(интимно,сексу ално) след края?

secretdream
10-14-2008, 07:12
Историята не е моя,но бих искала да знам вашето мнение за следната ситуация.

Представете си връзка,в която и двете страни изпитват силни чувства и силно привличане помежду си,симпатии ,желание и от двете страни да бъдат заедно във всяко едно отношение,но независещи от тях обстоятелства(разстояниет ) ги разделят временно,но прекалено рано(месец-два) от започването на връзката им.
Не са били интимни по това време,поради взаимно съгласие да не се избързва,а и момичето е девствено.
Макар и временна,има вероятност да бъде доста продължителна раздялата,което довежда и до раздяла между хората,но не и до загуба на чувства,желания и привличане,а само до временното им затишие.
След раздялата,момчето е съвестно,запазва уважение към нея и не желае да се възползва сексуално.
Считате ли,че е грешка,момичето да си поиска,но да не са възобновили отношенията си,след като са имали връзка преди, и след като в този момент,тя има желанието и решението именно тази нейна любов да и бъде първият мъж(и преди го е искала),а не някой друг?
Момчета,как бихте реагирали в следната ситуация? И момичета,бихте ли се решили и впуснали в подобни действия,ако наистина желаете някого,а този някого е ваша истинска любов,макар и отминала?
И като цяло,губи ли се желанието(интимното) помежду им,дори и след раздяла,дори и след предизвикана такава,искана,след като до преди време си искал да бъдеш с този човек?

ПП- Едно допълнение. Чувствата на момичето са започнали много преди започването на връзката. И желанието е изцяло нейно!

Съжалявам ако е объркано,но наистина ме интересуват чуждите гледни точки по този въпрос. Искам да направя едно сравнение.

soul1199
10-14-2008, 07:16
malko se oburkah,ako sme o6e zaedno i ni deli raztoqnieto i se obi4ame,bih kazala,4e bih go napravila s mom4eto,no,ako sme razdeleni ne

secretdream
10-14-2008, 07:17
Ако сте разделени вече!

cherinka
10-14-2008, 07:19
Аз щях да си остана само с желанието...
Така както тоя ми е бил първата голяма истинска и нз си кви още глупости любов, така ще си намеря и някойк друг, с който пък ще създам някакви по-стоиностни и продължителни отношения.
Кво е тва?! 2-3 седмици да ходя с тоя, той да замине, да се върне и да искам да ме наебе. Как ли пък не. :lol:

Спомени спомени.. какво ме интересува какъв дълбок и нз си какъв още спомен щял да ми остави и кво!? Аз да си вървя с мисълта, че първия ми път е бил с човек, към когото съм изпитвала някви неимоверни чувства? :lol: Лошо няма, ама по-добре да е с човек с когото знам, че ще си продължим отношенията.

WondeR TeddY
10-14-2008, 07:24
Амиии и аз малко се пообърках,но мога да ти кажа, че желанието не се губи с края на вразката, дори нараства (е, ако има чувства още естествено ) ... поне според мен е така,защото ми се е случвало. Но иначе няма смисъл тя да си легне с него, след като дори не са заедно, поне аз не бих го направила... :) :) :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
10-14-2008, 07:33
Истинската любов, ако е такава, не затихва. ;) А пък по-нормално е да се запазят чувствата, а не сексуалното привличане, според мен. В тази ситуация - още повече.

zoben_pitbul
10-14-2008, 09:24
Те не се губят, ама тя ще съжалява след време, когато има нова по-перспективна връзка и вече се е отдавала на друг мъж...Така поне мисля аз.

Pliok0019
10-14-2008, 11:55
Аз бих го направила с този. Щом го искаш, защо не?! Щом не може да сте заедно, поне правете секс. :D

mmm_sweet
10-14-2008, 12:11
Истинската любов, ако е такава, не затихва. ;) А пък по-нормално е да се запазят чувствата, а не сексуалното привличане, според мен. В тази ситуация - още повече.

+1 :P

sasha_90
10-14-2008, 14:36
Не бих го направила с човек,с когото сме разделени.Дори и да има чувства между нас.

sexa_na_kompleksa
10-14-2008, 15:36
Понякога привличането се губи, друг път не - зависи...
Аз лично не бих правила секс с това момче, при положение, че сме разделение, а и аз съм девствена.