View Full Version : Мисля, че брат ми е гей
xaxo_lydiq
10-14-2008, 13:52
Здравейте! Мисля, че брат ми е гей. Напоследък съм го забелязал, че не обръща никакво внимание на жените. Когато сме в компания, в която има яки сливки той винаги се навира само в мъжката компания. Даже веднъж бях поканил в нас две яки сливки, но той не им обърна никакво внимание. Решихме да се усамотиме с двете девойки в общата ни стая, но той нахълта вътре и каза, че не иска някви си пачаври в неговата стая. Снощи тъкмо бях задрямал и чух странен шум, отворих очи и видях, че брат ми ме е отвил и си лъска бастуна на гъза ми. Кажете ми според вас гей ли е или е психично болен?
Mr_Crowley
10-14-2008, 13:54
:-x :-x :-x
БРАТ МИ!!!!
Нали каза, че това ще си остане само между нас!!! Бахти какъв си!!! :smt070
xaxo_lydiq
10-14-2008, 13:56
Ми нали тука си помагаме да се разбереме. Не се сърди батко!
Хахахах е това ме развесели.
Mind fReak
10-14-2008, 14:14
помогни му 8-)
slim__shadygirl
10-14-2008, 14:37
яко ви гони кретенията обаче :lol:
Здравейте! Мисля, че брат ми е гей. Напоследък съм го забелязал, че не обръща никакво внимание на жените. Когато сме в компания, в която има яки сливки той винаги се навира само в мъжката компания. Даже веднъж бях поканил в нас две яки сливки, но той не им обърна никакво внимание. Решихме да се усамотиме с двете девойки в общата ни стая, но той нахълта вътре и каза, че не иска някви си пачаври в неговата стая. Снощи тъкмо бях задрямал и чух странен шум, отворих очи и видях, че брат ми ме е отвил и си лъска бастуна на гъза ми. Кажете ми според вас гей ли е или е психично болен?брат ти те е изнасилил :-)
MusicIsTheKey
10-14-2008, 14:46
т. 11