View Full Version : Моля което момиче е 8-9 клас......
molq koeto momi4e e 8-9 klas da si dade skype iskam da sondiram mnenie ili da q pitam ne6to !
NaNa_SladuRana
10-14-2008, 16:47
8 klas sum,ako ti trqbva skypa mi na lichen :-o
I moI7u sam0 na lI4no g0 dAam :D :P
spongkata
10-14-2008, 16:53
pishi na lichno :) puk shte se opitame da ti pomognem :}
zdr az sam 8 klas i si haresvam 1 momi4e ot moqt klas(da ne kaja golemi dumi no q obi4am mnogo)i s neq si hvarlqme golemi pogledi a v sashtot vreme si ima priatel malko po golqm ot neq dai mi savet kakvo da pravq i ako si mi na godinite mi kaji dali momi4e na tezi godini bi si hvanalo za priqtel mom4e na neinite godini.
splendour
10-14-2008, 16:56
pishi na lichno :) puk shte se opitame da ti pomognem :} da i az s1m taka......pi6i..........
Whyniser
10-14-2008, 17:05
Ами вие се праите значи.Не съм момиче . Но пиши тука shady_92 :D
nelly_tss
10-14-2008, 17:07
zdr az sam 8 klas i si haresvam 1 momi4e ot moqt klas(da ne kaja golemi dumi no q obi4am mnogo)i s neq si hvarlqme golemi pogledi a v sashtot vreme si ima priatel malko po golqm ot neq dai mi savet kakvo da pravq i ako si mi na godinite mi kaji dali momi4e na tezi godini bi si hvanalo za priqtel mom4e na neinite godini.
Ми виж сега... и аз съм на тези години ... и не бих си хванала момче от моя клас или на моите години, а по-голям, щото момичетата мн по рано влизат в пубертета иии т.н...т.е. за да ни е интересно с някой гледаме той да е по-голям от нас, за да е горе-долу на нашето ниво ;) НО... всички хора са различни, ако наистина прецениш по "сигналите",които ти дава, че има нещо към теб започни да я занимаваш ..или по скоро да се закачаш с нея, но в никакъв случай не и признавай веднага чувствата си, защото ще се помисли за мн важна и ще те разкара ;) ех.. такива сме ние :oops: еми това е от мен дано да съм била полезна. Успех!
ThePowerOfLove
10-14-2008, 17:21
аз не бих ходила с някой от моя клас...а иначе за годините - ако го харесвам не пречи и да е колкото мене ;)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
10-14-2008, 17:32
Ами аз имах гадже от моя клас(повече такава грешка не желая да допускам)...принципно ако ви е хубаво заедно и ако си се харесвате проблем няма.Честно казано аз предпочитам по-големи момчета от мен,с тях се чувствам много по-сигурна и така,но определено не мисля,че годините не са проблем,всеки решава за себе си ...и въпреки всичко не е оферта да си имаш гадже от класа ти.
victoriq
10-14-2008, 18:19
Еми аз не бих си хванала такова момче...По-голямо-да ми е на акъла :-D
По-голямо-да ми е на акъла...
точно казано
сега връзката ви не би просъщствувала на ниво "гадежета"
повярвай ми....
jambo_bs
10-14-2008, 19:27
Аз съм момче и наистина и аз не бих повторил грешката да имам гадже от моя клас.На 15 съм и да ти кажа не искам да имам за сега сериозна приятелка.Живота ми на "ерген" повече си ме кефи. :grin: А и повечето момичета днес не са сериозни.Бях се занимавал преди с една.Цял месец след като са запознахме неразделно заедно и един ден ми вика че тръгнала с едно момче да съм и давал съвети.Тъпо ми стана щтот и момчето не е за нея ама ще я наебе веднъж - два пъти с малката си пишка и ще я зареже.
sLaDkA_GrEsHkA
10-14-2008, 19:45
xaxa az sum 9 kals i samo tormozq edin pi4 ot klasa mi che she go skusam i t.n. i posledno vreme kato se zagovori za lubov v klasa i toi poglejda kum men... i purvo reshih da ne bi ti da si toi :D ama tooi ne se kazva metodi :grin: i az imam priqtel po golqm ot men i sme ot dosta vreme i 4estno kazano mislq che na tiq godini ste oshte deca za po zdravomisleshtite momi4eta na vuzrustta vi... az li4no ne bih se hvanala s vrustnik
4estno kazano mislq che na tiq godini ste oshte deca za po zdravomisleshtite momi4eta na vuzrustta vi
Мислиш ли? :D На мен пък ми прави впечатление, че на тези години точно момчетата са в ПЪТИ по-умни от момичетата. И не бих казал, че момче 8/9 клас изглежда като дете в сравнение с момиче 8/9 клас :lol:
candy_girl4e
10-15-2008, 16:05
Ми аз пък съм 9 клас и си хода с едно момче 8 клас и въобще ми не пука 4е е по-малък ... сегаа аз едвали ще тръгна с някой от моя клас щото са само 4-рима :razz: но както и да е ...
_Pisanka_
10-15-2008, 18:49
Абе между другото действително момчетата на наша възраст (9ти клас съм) вече са си достатъчно развити повечето и не приличат на деца.. А има и такива, които мислят като по-големи, държат се като такива. Има го и обратното явление, разбира се. И все пак нищо не пречи да ходиш с момче на твойте години (въпреки че моят приятел е мнооого по-голям от мен..) :)
pinky_shine
10-15-2008, 19:24
Еми в моя клас има 1 двойка, така че явно има момичета, които биха се хванали с някой от класа си.Аз от своя страна не бих, но съм се хващала с момчета на моята възраст и винаги в последствие се убеждавам, че само съм си изгубила времето :-D
samoubiika
10-15-2008, 19:35
аз съм 9ти ;д;д отговарям на въпроси всякакви...пиша есета по поръчка ;д;д :lol:
и какво точно искаш да питаш?скайпа ми е написан в подписа ми ;)
HardlyAwakened
10-15-2008, 19:53
4estno kazano mislq che na tiq godini ste oshte deca za po zdravomisleshtite momi4eta na vuzrustta vi
Мислиш ли? :D На мен пък ми прави впечатление, че на тези години точно момчетата са в ПЪТИ по-умни от момичетата. И не бих казал, че момче 8/9 клас изглежда като дете в сравнение с момиче 8/9 клас :lol:
Има ли значение кой как изглежда бе ? Важното какво имаш в куфара горе..Всичките 8-9 клас, независимо от какъв пол сте..хайде няма да слагам под общ знаменател, но това което виждам е единствено пиене, пушене,изртрещяване .. всичко това води до огромна деградация, и вместо да се вземат мерки, те почват да си вярват, че от тях става ЧОВЕК.. :shock: Пикла на 15 години вече е "ЗДРАВОМИСЛЕЩ" човек "ЗДРАВО СТЪПИЛ" на земята.. за любов тръгнали да говорят..някои и да комуникират не могат вече, ей не затъпявайте толкова бе хора, четете, образовайте се поне мъничко..гледаш се очи в очи с някой, зададеш въпрос.. " Ми не знам.. :oops: " .... как ще знае, като има само пайжини в главата. Малко повече просперитет, по-малко мързел.
bi si hvanalo mom4e na su6tata vurzast.. ili po malko nqma zna4enie na kolko e stiga da i fane6 surceto ida ne si nqkoi putio... ;) ako i pokaje6 4e si seriozen i tn naistina q obi4a6 i moje6 da stupi6 na prusta na vseki po golqm ... nqma za6to da ne iska osven ako ne te har
Whyniser
06-29-2010, 12:36
,,,
BiGBaDWolF
06-29-2010, 17:44
Проблема сигурно е решен ...
lilincituuuu
06-29-2010, 17:52
Зависи от момичето. Бившия ми приятел е едва 6 дена по-голям от мен :)
това е латинската тема :D
sunshinepp
06-29-2010, 19:30
Ами аз имах гадже от моя клас(повече такава грешка не желая да допускам)...принципно ако ви е хубаво заедно и ако си се харесвате проблем няма.Честно казано аз предпочитам по-големи момчета от мен,с тях се чувствам много по-сигурна и така,но определено не мисля,че годините не са проблем,всеки решава за себе си ...и въпреки всичко не е оферта да си имаш гадже от класа ти.
Присъединявам се напълно . . :)
LuB4encet0
07-18-2010, 12:54
Аз сега ще съм в 9 клас и миналта година едно момче дойде в класа ни много го харесах вече съм луда по него.И той постоянно ми се усмихваше, говорехме си, но той както и аз сме много срамежливи и няма да си признаем.Сега няма да сме в един клас, но ако ми беше предложил миналата година щях да приема.В това няма нищо лошо, че сте от един клас.Ако наистина я харесваш и признай, а ако тя ти отговори със същото много добре тогава.Успех! :)
Любовта е едно незабравимо чувство, което пожелавам на всеки да изпита! :-)
WaterLilly
07-18-2010, 13:22
Проблема сигурно е решен ...
Нее, темата е едва от 2008, то така се решават проблеми, за 2 години. :?
spongkata написа:
pishi na lichno puk shte se opitame da ti pomognem :}
ShtrudeL
07-18-2010, 14:02
Старо...