PDA

View Full Version : Да зарежа ли най-добрия ми приятел заради интернет любов ?

ifeto95
10-14-2008, 17:33
- :(

Jagger
10-14-2008, 17:43
1.Не му казвай не че нее правилно но не се знае какъв човек.. е и може да го загубиш по този начин..
2.Няма начин кой да знае..
3.Както се кани обикновен човек прибързано или не... ако ти откаже си прецакана.. от тази гледна точка не забравяй че има човек до теб.

4.Остани с този който е до теб и с който ще може да консумираш връзката си иначе шанса да успееш в другия случай е под 50%

PEACE!!!

splendour
10-14-2008, 17:59
e kak 6i e prib1rzano?cql mesec................

ifeto95
10-14-2008, 18:05
Еми ние не сме излизали нито един път .. пък незнам ако ме отреже .. :(

Andreev
10-14-2008, 18:07
ама ти 95 набор ли си?!?!?! щото ако си да почвам да се смея :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ifeto95
10-14-2008, 18:11
Офф .. ако няма кой да помогне по-добре да не пише .. и то баси за 6348568925646852 път се питам кво общо имат годините брат .. :x
Да 95 набор съм , е ? Басии народа .. няма такива ..

Благодаря са пърия отговор пак .. ми помогна до някъде .. няма да е зле още поне едно мнение ( и без ебавки .. :x )

ThePowerOfLove
10-14-2008, 18:11
Ако мислиш,че това момче от нета ( :-D ) може да ти даде по-добра връзка... Все пак първо се увери,че те харесва преди да зарежеш приятеля си. И ако не харесваш сегашното си гадже, по-добре му кажи, да не се заблуждава ;)

ifeto95
10-14-2008, 18:16
Добре , разбрах начи .. !
Ся можете на воля да се ебавате ..
Тъп народ брат .. :? :o

leviafana
10-14-2008, 18:29
Аз мисля че трябва да си откровенна със най-добрия си приятел.Не е хубаво да баламосваш момчето така. :) Ако си объркана кажи му че напоследък нещо си много объркана и незнаеш дали искаш да си с него и дали наистина го харесваш или само така мислиш, кажи че имаш нужда от време да помислиш какво изпитваш =) сигурна съм че ще те разбере. Колкото до момчето от интернет не съм сигурна но мисля че щом те 'опсипва с целувки' може да изпитва по топли чувства не се срамувай и го питай дали иска да се видите няма да те изяде в крайна сметка =) ако не иска здраве да е значи че не те харесва по начина по който ти искаш :) :) Успех!

Andreev
10-14-2008, 19:16
ебати кухото парче...много бързаш да пораснеш та връзки та не знам си к'во вече зарязва - я отивай да си играеш с куклите и връзки за обувки

sextazy_baby
10-14-2008, 19:27
Осъзнай се мацко...

jambo_bs
10-14-2008, 19:33
И аз се занимавах с едно момиче по скайп.ГОЛЯМА ЛЮБОВ като ви казвам. :razz: :razz: Не се бяхме виждали.Та видяхме се и се оказва че някой работи е пропуснала да ми каже.Някой незначителни,други от доста голямо значение.... ама да не са увличам в разкази.Остани си с това момче което си сега.Замисли се колко ти е хубаво с него. 8)

sladur4etyYy
10-14-2008, 20:49
WOOOW prashta ti {{}} po skaaaaaaip :shock: leleeee kolko romantichnooooo :shock: ayyy raztopih se kato sledoleeeed :oops: aleleeeei ka iskam i az da si namerq nqkoi takuv 'romantiiik' i da se zabiq pred kompa 24/7 i da se poburkvam kato mi prati {{}} :oops: :oops: ahhh lubov luboooov
{{{{{{{}}}}}}} za vsicki viiiiiiii :oops: :oops: :oops: :oops:

egati chudoto... :-o kazvash na priqtelq si che veche nqmash chuvstva kum nego, na drugoto momche, onq romantika s {{}}, kazvash che iskash da izlezete (spoko nqma da umresh ako go pitash)

samoubiika
10-14-2008, 21:08
Човечита и човечки .. :)
Сега да ви разказвам ..

Еми аз съм доста странно същество .. до скоро мислех , че харесвам най-добрия ми приятел като нещо повече .. той мен също .. ама нещо наскоро не ми е наред .. неискам да сме заедно , просто съм объркана и понякога си мисля , че го харесвам .. а то не е било така .. незнам как да му кажа , щото неискам да страда отново .. :( Много си го обичам и не искам да му причиявам това ама .. да го лъжа ли ?

На всичкото отгоре се запознах преди месец с едно друго момче .. по интернет :D ... ужасно много ми допада .. а и на външен вид не е зле .. държи се много мило и е голям романтик .. :oops: .. постоянно ме опсипва с целувки ( {} ) по скайп .. пишем си всеки ден .. прекрасен е :) !!

Така имам няколко въпроса по темата :
1. Как да кажа на приятеля ми .. ?
2. Дали момчето от интернет ме харесва ? (какво мислите , дали е възможно ? )
3. Искам да излезем с момчето от интернет , но незнам как да го поканя да не прозвучи някак прибързано .. ?
4. Ако някой е попадал в същата ситуация да разкаже накратко , какво е направил ?

Мерси :)

Една интернет връзка е практически или физически невъзможна!
1во,незнаеш кой стои от другата страна на екрана!(може да са частите на монитора,но говоря от другата страна на връзката ;д;д)
2ро,не го знаеш какъв е в действителност...една снимка може да те прави както грозен така и красив,а в действителност да си съвсем различен от това,което си на снимката...сметай,очилат компютърен маниак,с акне по лицето,кривоглед и шапка със сокчета за нощуване пред компа,цъкане на кънтър страйк...
3то,може да не оправдае очакванията ти за романтик и тези целувки които ти праща по скайп не значат нищо...много приятели ме целуват по скайп,това незначи,че го правят на живо...е...само някои ;д

ти си ебати тъпото животно,ако зарежеш най-добрия си приятел,който има ПОВЕЧЕ от приятелски чувства към теб.
1во,че ти е приятел и връзката може да просъществува много дълго,тъй като се разбирате
2ро,че го познаваш и знаеш какъв е и що за човек е и знаеш,че неможе да те нарани по онзи начин,по който може един интернет 'любовчия'...познаваш го!
3то мноо си тъпа да си в подобна ситуация...тфа че чувствата ти са смесени не значи нищо.тийнейджър...чувствата са смесени...любов,радост,тъга, сълзи,омраза...всичко го има в 1 тийн ден и да отрежеш човека,който ти вярва и ди има доверие е ебати лайнарското поведение!

soul1199
10-15-2008, 06:34
Човечита и човечки .. :)
Сега да ви разказвам ..

Еми аз съм доста странно същество .. до скоро мислех , че харесвам най-добрия ми приятел като нещо повече .. той мен също .. ама нещо наскоро не ми е наред .. неискам да сме заедно , просто съм объркана и понякога си мисля , че го харесвам .. а то не е било така .. незнам как да му кажа , щото неискам да страда отново .. :( Много си го обичам и не искам да му причиявам това ама .. да го лъжа ли ?

На всичкото отгоре се запознах преди месец с едно друго момче .. по интернет :D ... ужасно много ми допада .. а и на външен вид не е зле .. държи се много мило и е голям романтик .. :oops: .. постоянно ме опсипва с целувки ( {} ) по скайп .. пишем си всеки ден .. прекрасен е :) !!

Така имам няколко въпроса по темата :
1. Как да кажа на приятеля ми .. ?
2. Дали момчето от интернет ме харесва ? (какво мислите , дали е възможно ? )
3. Искам да излезем с момчето от интернет , но незнам как да го поканя да не прозвучи някак прибързано .. ?
4. Ако някой е попадал в същата ситуация да разкаже накратко , какво е направил ?

Мерси :) v su6ata sityaciq sum,kazah na fr,4e go har,samo,4e toi mi kaza,4e ne me,a puk az ina4e bqh trugnala s toq ot internet,no dnes go fanah da si pi6e na edna negova fr.4e q obi4a i go zarqzah,pak ina4e celyvki raboti,po-dobre go ostavi za poreden put dokazvam na sebe si ,4e internet vruzka ili vruzka ot raztoqnie ne moje da ima

Abigoria
10-15-2008, 07:39
Офф .. ако няма кой да помогне по-добре да не пише .. и то баси за 6348568925646852 път се питам кво общо имат годините брат .. :x
Да 95 набор съм , е ? Басии народа .. няма такива ..

Благодаря са пърия отговор пак .. ми помогна до някъде .. няма да е зле още поне едно мнение ( и без ебавки .. :x )

Пхахахахха, на 13 и за любов мислиш???? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Е не, няма такъв смях :D Гледай си учебниците и куклите, не се зарибявай с 20- 30 годишни "батковци" по нета... Сполучлива интернет връзка няма, има пикли, дето не знаят че едно 90 % от тея с {}- те са просто едни безкрайно много загорели педали...

huligankata
10-15-2008, 08:01
Ако наистина не си сигурна в чувствата си към приятеля ти по - добре реши искаш ли да си с него или не и говори с него. Съветът ми е да не се впускаш толкова от рано и толкова сериозно с тоя от чата. В 80 % от чатовете и т.н изхода е разочарование - това че ти праща целувки не значи нищо ;) Успех и дано успееш да се справиш със ситуацията. Не приемай нещата толкова навътре.

black_and_whate
10-15-2008, 08:55
1.според мен е най-добре да бъдеш директна защото той рано или късно ще разбере и ако наистина дърйиш на него трябва да си откровена
2.Писала съм си с много момчета (аз лично) много мили много сладки и като излезем мълчат или са мноо зле от сякаде таи че никои не мойже да ти даед аранция що за човек е той и дали те харесва ;)
3.Аз съп пас :D
4.Емм не ми се е случжало..:) пак съм пас :)

Presley
10-15-2008, 09:12
Кажи му го директно.
А эа оня в интернет-не го энам какъв е.Ама тея дето пращат целувчици по интернет и ти олясняват каква прикаэна принцеса си,не са стока :Д Набор 95 си,не се эабърквай в такива филми още 8-)

Pliok0019
10-15-2008, 10:29
1. Не му казвай.

2. Не се знае, почакай.

3. Просто го покани на кафе или му кажи за някакво събитие...концерт наприер и това, че твоята приятелка е болна, а имаш 2 билета..

4. Отначало бъди с двамата, след това избери един от тях.

4epHo0KaTa_Lady
10-15-2008, 12:03
Това е най-добрия ти приятел..как да го зарежеш ?! поне някакво уважение към него трябва да имаш все пак ! та това е някакво временно увлечение и не бива да забравяш важните хора (приятелите)..Интернет любовта ти ще е толкова преходна,че според мен няма даже и да я усетиш ! Така, че не прави глупости ами се стегни .. :) :) :)

housy
10-15-2008, 12:48
Още едно доказателство , че малките момичета и момчета незнаят .какво искат.Може ли да зарежеш най-добрия си приятел зарад няква интернет връзка.Ти не си го виждала , той те опсипва с целувки , обаче по скайп и едва ли на живо би те целунал.По скайп хората са едни , но на живо са коренно различни.Честно казано изобщо не ми пука кво ще стане с теб , просто ти давам 1 малък съвет - Срещни се с това момче и ако ти допадне тогава можеш да кажеш на бившия си , че вече не чувстваш същото и на там го знаеш.Щото ако примерно го скъсаш от сега и се срещнеш с оня романтика и той не ти допадне кво ще правиш?!Буквално ще ДУХАШ! ( без да се обиждаш ) .

zvQr_nO_s_ChAr
10-15-2008, 13:39
:lol: баси темата чо'eк как ше си зарежеш бест френда за някаф от нета ? :razz: