View Full Version : Заместване на шоколадови изделия.
varnen4e
10-14-2008, 19:44
Искам да ви попитам какво хапвате като ви се дояде шоколад?
Понеже аз искам да смъкна 5-6 килограма, а налитам адски много на сладко, а дояде ли ми се нещо сладко все ям калорични неща. И исках да ви помоля за съвет. Вие какво ядете като ви се дояде нещо сладко. И има ли нещо, с което може да се убие апетитът?
Glezanka
10-14-2008, 19:52
Ем ... дъвчи дъвка ... може да ти убие апетита,ама ти ако постоянно си мислиш за сладко,няма как да не ти се яде :) Аз също много обичам шоколади и редовно си хапвам :)
varnen4e
10-14-2008, 19:59
Ще видим как ще стане. Ще пробвам с някакви плодове.. чудя се дали ще свикна, защото сега като се замисля може и да налитам на шоколада по навик, не толкова от лакомия. :D
Ем ... дъвчи дъвка ... може да ти убие апетита,ама ти ако постоянно си мислиш за сладко,няма как да не ти се яде :) Аз също много обичам шоколади и редовно си хапвам :)
от дъвките се огладнява.
fre3styl3
10-14-2008, 20:59
Пий нескуик ^^
Иначе не знам, мен като ми се дояде шоколад, а в къщи няма и ме мързи да слизам да си купувам, си правя нескуик за пиене (поне винаги има)^^
Иначе не се ограничавам..
varnen4e
10-14-2008, 21:18
Е Нескуик-а не е ли калоричен?
nejnaDROGA
10-14-2008, 21:53
)
от дъвките се огладнява.
Руса ли си?!Доказано е,че дъвките УБИВАТ апетита...!!!
По темата - Мразя голямото количество шоколад...Мога да изям най-много редче (4 плочки) и после поне 2 седмици не ми се яде :? Иначе има едни подобия на "зърнести закуски" (или нещо такова) с различни вкусове :) Няма много калорий,а и изядеш ли едно пакетче - все едно си изял 2 шоколада (поне при мен е така :D )
varnen4e
10-14-2008, 21:54
Не знам.. може да започна да закусвам с Корн флейкс. Поне през деня едва ли ще ми се яде много сладко.
silver_moon
10-15-2008, 13:51
прави си кисело мляко със степче, хем сладко, хем що годе здравословно и без много калории (казвам що годе здравословно, защото подсладителите не са много полезни, но), ако имаш плодове у вас си прави с тях истинско плодове кисело мляко, като нарежеш парченца от даден плод в млякото, така вече наистина ще е здравословно...
аз пък ям диетичен шоколад или натурален...ако намеря корни без захар което е също хапвам от него...даже като го изядеш и после поне 3-4 часа не си гладен :-D :-D поне при мен е така
silver_moon
10-15-2008, 17:24
дам, истинския 85% какаов шоколад е добър варянт, но ако можеш да го хапваш сутрин ще е добре....вземи си на Lindt 85% какао и кафява захар, от него и да искаш повече от едно парченце няма да изядеш, защото е доста горчив, но и е вкусен де...
друг варянт е да папкаш зеле, защото то попринцип е сладко
WaterLilly
10-15-2008, 17:49
Аз не мечтая за нещо сладко, ако го няма у нас. Ако някой ми донесе или има у нас се нахвърлям веднага! Не се изкушавай като гледаш шоколадови неща или като мислиш за тях.
glupacheE
10-15-2008, 17:54
аз ям на на линдт над 70 % како- с такова съдържание на какао шоколадите са полезни....
varnen4e
10-15-2008, 19:42
Дам.. може да заложа на това.
pinky_shine
10-15-2008, 19:45
Еми аз карам на прясно мляко и плодове.А млякото без захар, мед или квото и да било, най-вече защото дори самото то ми е прекалено сладко, пък кво остава ако сложа още нещо :-D
здравей комплексирано момиченце ! предлагам ти когато ти се яде шоколад или нещо сладичко по добре изчж едно корни ;) много е вкусно ;)
Ами според мен най-добрия заместител на шоколада е банана.Той е много сладък ,има повече калории от другите плодове,но засища повече от тях ,както глада,така и желанието за сладко! :) Също и е по-здравословен от шоколада!Успех в свалянето на килограми!И не прави глупости!
от дъвките се огладнява.
Злобицата пак се обади.
На различните хора им действа различно, може по-големия процент да си убиват апетита с дъвки, но и аз огладнявам от тях, особено ако дъвча повече от час... и корема ми почва да стърже...
varnen4e, яж круши, аз с това заменям сладкото.
)
от дъвките се огладнява.
таа па
я хой си избивай некъде агресията
и хиляда !!!! да ми сложиш,знаеш ли през кое ми е?
jghgh,и аз съм така... ако ще и 15-20 мин да дъвча супер много огладнявам
varnen4e
10-18-2008, 19:34
здравей комплексирано момиченце ! предлагам ти когато ти се яде шоколад или нещо сладичко по добре изчж едно корни ;) много е вкусно ;)
Защо пък реши, че съм комплексирана ми е много интересно?
Сега са пуснали някъв шоколад на Нестле без захар,ама за 4 лева го гледах.
А и не е същото.. :D
Magichkaa_
10-18-2008, 21:36
По добре да си изям едно шоколадче,отколкото цял ден да тършувам из нас за круши,ябълки или мандаринкии :D ! Пък и най-лесно се свалят килограми като ядеш от всичко по-малко :)
varnen4e
10-19-2008, 08:49
Мисля да опитам с кисело мляко с мед или с мед и орехи.
InLoVeBaby
10-19-2008, 11:39
Ами дъвки това е 8) а ако не издържаш само на дъвки хапни една ч.л мед (да е от директен производител) обаче само толкова, защото меда може и да ти повиши желанието за сладко ... успех :)
Sparkle_diamond
10-19-2008, 16:43
Искам да ви попитам какво хапвате като ви се дояде шоколад?
Понеже аз искам да смъкна 5-6 килограма, а налитам адски много на сладко, а дояде ли ми се нещо сладко все ям калорични неща. И исках да ви помоля за съвет. Вие какво ядете като ви се дояде нещо сладко. И има ли нещо, с което може да се убие апетитът?
и аз бях като теб и толкова бях луда по сладки неща, най-вече шоколади и тем подобни, че преди 3 години получих алергия от тях и ми избиват пъпки дори и от едан вафла :?, затова ям много рядко, само по рожденни дни и пак имам алергична реакция.Бих те посъветвала да си вземаш диетични шоколади, Корни или кексче Браво само, че диетични, вафли с фруктоза, пак са сладки неща, но не с толкова калории и шоколадите не са истински и не се пълнее толкова, има специални магазина или в големите супермаркети има специални щандове. Също може и корнфлейкс да ядеш с прясно мляко или плодово мялко.8) :) :)
LONSDALE
10-19-2008, 21:30
Яжте хром и няма да ви се яде шоколад
Пий минерална вода девин с плодов вкус 8)
varnen4e
10-20-2008, 05:56
Тя е гадна..
mimsssssss
10-20-2008, 14:25
Пий минерална вода девин с плодов вкус 8)
dieti4na li e ? :-o
summergir1
10-20-2008, 14:34
)
от дъвките се огладнява.
По темата - Мразя голямото количество шоколад...Мога да изям най-много редче (4 плочки) и после поне 2 седмици не ми се яде :? Иначе има едни подобия на "зърнести закуски" (или нещо такова) с различни вкусове :) Няма много калорий,а и изядеш ли едно пакетче - все едно си изял 2 шоколада (поне при мен е така :D )
защо се заяждаш за глупости, аз също огладнявам повече от дъвките
и какво? Ще ме набиеш ли :lol:
varnen4e
10-21-2008, 06:02
Аз твърдо съм решила да заложа на Корнитата. Все пак е по- добре от шоколадите.
varnen4e
10-21-2008, 06:30
Аз към дъвки не съм се ориентирала, защото и без това не мога да дъвча.
Аз към дъвки не съм се ориентирала, защото и без това не мога да дъвча.
омг и зъби ли нямаш ? :-o тва беше базик :-D корнито е най-добре заложи на него.. аз като ям по едно и полсе цял ден не ми се яде нищо сладко ;)