PDA

View Full Version : напоследък ми е доста сдухано

metallica_f
10-14-2008, 19:47
1 курс съм уча в пловдивския университет специалност биология
всъщтност приепа ме по случайност но това не ми беше ме4тата да уча биология исках психология но не ми стигна бала . ТАКА и не изчаках трето класиране и без да се замисля се записах

от курса иммам 4 или 5 приятелки с които контактувам останалите просто съм ги игнорирала
Не ми е интересно това което уча
Напоследък и не намирам смисъл в нищо даже и в живота.Гледам в една точка а нищо не виждам.Имам чувството че преча на всички а в същото време че никои не ме забелязва
запознах се с няколко момчета от пловдив единия беше як другите двама не ме кефят особено
Единственото нещо което правя след като се прибера от лекции е да седна и да почна да свиря на китара
Просто тя ми вдъхва живот и ми връща усмивката
моля ви дайте съвет как да не се сдухвам повече защото наистина от всичко ми е писнало

Blab
10-14-2008, 20:00
Просто момент. Така мисля.
Какво да направя, за да ти помогна да се почувстваш по-добре?

BeBChEtu
10-14-2008, 20:35
Сестра ми отначало и тя се чувстваше така.Тя беше самичка нямаше приятели влезна с предучилищна педагогика, а искаше да учи туризъм.Но с времето се примири и започна да и харесва това което учи.Сега е 3-та година в ПУ-то и си намери приятелка от Пловдив и много се разбират.Надявам се и ти да свикнеш.Мисля че щом сестра ми успя тази която е много стеснителна и трудно се приспособява се справи и ти ще се справиш.Винаги в началото е така.Успехи :) :)