View Full Version : за или против сте за униформите ???
mrazq_sE_f
10-14-2008, 20:03
За или против сте за униформите ??? МОЛЯ , ПИШЕТЕ ТУК ДИСКУСИТЕ СИ - ЗАЩО СТЕ РЕШИЛИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ВЪЗМОЖНИЯ ОТГОВОР ?? 8) 8) 8)
BeBChEtu
10-14-2008, 20:26
ПРОТИВ СЪМ :D :D :)
Jumbie483
10-14-2008, 20:30
Против съм, защото не обличам дрехи, които не харесвам. Униформите спадат към тея дрехи :D
и аз не искам униформи ако всички сме еднакви как ще изразим стила си ? ще сме некви изродчета с бели ризи :? :shock:
Chefinkaaa
10-14-2008, 20:41
0o well ... и аз бях против преди време.. и аз не харесвам да нося дрехи, които не харесвам, но бях принудена и ся мисля, че съм за тях, ти ги носиш само в училище в свободното си време можеш да си показваш дрешките където искаш... за съм защото :
1-во. Не можеш да определиш финансовите способности на семейството му.
2-ро. - Всички сте еднакви, от тук идва тва, че не можеш да обсъждаш кой как изглеждал.
3-то. Няма завист за дрешки лично от деца, които не могат да си го позволят...
тва са едни от главните причини и аз мисля, че са достатъчно.. за униформите съм!
Мое мнение :) :)
BeYourSelf
10-14-2008, 20:47
0o well ... и аз бях против преди време.. и аз не харесвам да нося дрехи, които не харесвам, но бях принудена и ся мисля, че съм за тях, ти ги носиш само в училище в свободното си време можеш да си показваш дрешките където искаш... за съм защото :
2-ро. - Всички сте еднакви, от тук идва тва, че не можеш да обсъждаш кой как изглеждал.
тва са едни от главните причини и аз мисля, че са достатъчно.. за униформите съм!
мое също :)
Категорично съм ЗА униформите...последно време учениците се обличат все едно отиват на модно ревю...високите токчета,прекалено късите полички,блузките които сам им доста тесни,,но важното е че ни очертават,тупираните коси ....за мен това не е облекло,чак пак толкова нагласени на даскало някак не ми се връзва..после казваме че някой даскал ни обарал или загледал...емии то ние си го просим...после те са ни виновни :o :-o
Права си. И аз предпочитам униформите, но в нашето училище мнозинството гласува да сме с еднакви раници :-D
mynichka
10-15-2008, 05:42
Против .. :lol:
CherryKisS
10-15-2008, 06:00
Напълно ПРОТИВ съм, защото
1 не ми харесват (въпреки, че има и хубави униформи, но все пак)
2. Трябва всеки ден да носиш едни и същи дрехи.
Chefinkaaa
10-15-2008, 08:09
Категорично съм ЗА униформите...последно време учениците се обличат все едно отиват на модно ревю...високите токчета,прекалено късите полички,блузките които сам им доста тесни,,но важното е че ни очертават,тупираните коси ....за мен това не е облекло,чак пак толкова нагласени на даскало някак не ми се връзва..после казваме че някой даскал ни обарал или загледал...емии то ние си го просим...после те са ни виновни :o :-o
да, така е.. пък и косата да си е правиш нещо не е проблем и като носиш униформа.. лошото е че повечето хора са против именно поради тези причини...
tItEufFf
10-15-2008, 08:45
"за" съм .. така няма обсъждания от рода "гледайте я тая, с дрехи от миналата седмица/година е", "таз си купува всичко от пазара", "ще и открадна горнището на "адидас"" и всякви такива. Не, че пак не се знае кой с какви пари разполага, но е малко по-различно. В миналото ми училище имахме униформи и не ми се налагаше да седя 100 часа пред гардероба или да се чудя дали това ми седи добре. Като имахме униформи - взимам си ризата и черният панталон и съм готова. Няма от какво да се притеснявам, защото всички са като мен ..
Ние така ли иначе имаме вече .. даже без униформа не ни пускат в училище .. лично аз съм простив но никoй не ме пита :(
поне ся се отличаваме :-D и всеки знае че като мине някои с червено сако е от Туризма !
:lol:
pOiSoN_kIsS_94
10-15-2008, 11:11
ОО.оо моята униформа е мн хубава,но е гадно,че имаше едни,които ни попитаха от коя секта сме и други ,които викнаха в целия център-ГЕРМАНОООООООООС 8-) :razz: :? ии пенсиите постоянно ни питат от кое училище си бабо :o 8-)
Sparkle_diamond
10-15-2008, 12:00
ОО.оо моята униформа е мн хубава,но е гадно,че имаше едни,които ни попитаха от коя секта сме и други ,които викнаха в целия център-ГЕРМАНОООООООООС 8-) :razz: :? ии пенсиите постоянно ни питат от кое училище си бабо :o 8-)
:-D :-D и мен ме питаха ми мила и като чуят ТГ и поклащат разбиращо глави :D :D :D :D :D .Дори със зайците взеха да ни бъркат. :-) :-) .Иначе съм нещо средно хем не ми харесват някой части от нея като например елечето, хем има и хубави, а от друга страна ни възприемат много странно повечето, пък и в нашия батак не е цялото даскало, а само 8 и 9 клас. 8-) 8-) 8-)
SpeeD_FreaK
10-15-2008, 14:45
Absoliutno protiv
1- Zashtoto ako vsichki nosim uniformi vsichko shte bude ednakvo, bezcvetno, bezjizneno. Zad drehite se krie mnogo golqma chast ot haraktera na edin chovek, taka che spored men tova e glypavo. A kogato glupavite i zablodeni uchiteli slojat uniformi togava da mislqt za nas :-o :-o
FiRe_LaDy
10-15-2008, 14:51
[quote=Chefinkaaa]0o well ... и аз бях против преди време.. и аз не харесвам да нося дрехи, които не харесвам, но бях принудена и ся мисля, че съм за тях, ти ги носиш само в училище в свободното си време можеш да си показваш дрешките където искаш... за съм защото :
+1
DiScOnEcTeD
10-15-2008, 15:44
ммм аз съм и за двете зависи как изглежда униформата смисъл ако е некфа преебана ](*,) мне ама имам една фр в Англия и съм виждала нейната униформа и е супер :---)
Еми... и да и не то си зависи от униформата. Примерно ние в даскало имаме униформа и една част ми харесва друата не. Униформата е синя риза (светла за момичетата и по-тъмна за момчетата) вратовръзка (тъмано сини и среберни черити по-хубава е от колкто по описание) черен панталон (с ужасна кройка и от ужасен плат) и СИВ пуловер (отврат) ризата и вратовръската за яки пуловера и панталона-НЕ следователно носим само ризите и вратовръските. :grin: :grin: :grin:
П.П. тфа е мнението не по-голямата част от даскалото :) :) :) :) :)
DiScOnEcTeD
10-15-2008, 16:06
ама тряя ли с тях да идвате смисъл в даскалото ли ги обличате или с тях идвате което е преебано :lol:
Chefinkaaa
10-15-2008, 17:02
"за" съм .. така няма обсъждания от рода "гледайте я тая, с дрехи от миналата седмица/година е", "таз си купува всичко от пазара", "ще и открадна горнището на "адидас"" и всякви такива. Не, че пак не се знае кой с какви пари разполага, но е малко по-различно. В миналото ми училище имахме униформи и не ми се налагаше да седя 100 часа пред гардероба или да се чудя дали това ми седи добре. Като имахме униформи - взимам си ризата и черният панталон и съм готова. Няма от какво да се притеснявам, защото всички са като мен ..
Точно така... ама тва е че някой не могат да го осъзнаят все още..
kotenceto_f31
10-15-2008, 17:05
ами зависи от униформите...ако са некфи преебани НЕЕЕ но има и мн яки в нашто даскало няаме ама мн бих искала..и мн мн мн обичам вратовръзки 8) 8) 8)
Chefinkaaa
10-15-2008, 17:06
Absoliutno protiv
1- Zashtoto ako vsichki nosim uniformi vsichko shte bude ednakvo, bezcvetno, bezjizneno. Zad drehite se krie mnogo golqma chast ot haraktera na edin chovek, taka che spored men tova e glypavo. A kogato glupavite i zablodeni uchiteli slojat uniformi togava da mislqt za nas :-o :-o
Зад дрехите се криело голяма част от характера... пфф.. май не мисли много като го писа тва...
лошо е, че повечето хора съдят за човека по външния вид... :?
точно тва не харесвам на училищата без униформи... куклички ходят на модно ревю-не да учат. Пичовете и те , едва ли не да видят на ден по колко ша забият.. пф ...
ти пък хитрия къде си видял учител с униформа.. дори и в чужбина не носят.. пф да не ти налагат даскалите униформи., налага ти ги държавата и училището изпълнява...
+ тва учителите мн им дреме как изглеждат като им гледаш дрехите да ти мясат на наконтени и изтокани... повечето - не :?
пък и учителите не се обсъждат помежду си коя как изглеждала и кво прайла и колко пари имала и че си купила якенце на армани... а нека на другите, които не могат да си го позволят да им се руши и малкото самочувствие което имат и да им се пълнят очите.. :-x
аз съм За стига да са готини иначе абсурд да сложа нещо пенсионерско като някоя пола до кокалчетата,риза и някво скапано елече...Ноу уей :?
Chefinkaaa
10-16-2008, 07:54
що си представяш полата до кокълчетата хах.. те ест че няма да сложат униформи като едно време..
:lol: 8-)
mishenceto92
10-16-2008, 08:18
Напълно подкрепям.. :)
S_u_M_m_E_r
10-16-2008, 09:06
Аз съм против .. !!! Знам како е да си с уформа .. адски е тъпоо ! ... ПРОТИВВВ :) :)
mim4ety_sara
10-16-2008, 11:04
Напълно против,майка ми вика,че е по-добре със,защото няма да сме се отличавали и др. такива щуротий...
и защото ми писна от фукли..
Абсолютно ЗА съм. В моето даскало има униформи. Друго си е.
да, така е.. пък и косата да си е правиш нещо не е проблем и като носиш униформа.. лошото е че повечето хора са против именно поради тези причини...
+1
mysterious93
10-16-2008, 18:36
и да и не :) бих носила ако са хубави...а и няма да се налага да си хабя новите дрехи за там(знаете как е в даскало..бях си купила нови дънки и още първия ден си лепнах дъвка е как да не се ядосаш :x )а и наистина няма да го има това делене сякаш "виж я тая как се облякла виж я оная..) но ако са някви гадни :?
[quote=Chefinkaaa]0o well ... и аз бях против преди време.. и аз не харесвам да нося дрехи, които не харесвам, но бях принудена и ся мисля, че съм за тях, ти ги носиш само в училище в свободното си време можеш да си показваш дрешките където искаш... за съм защото :
и аз мисля така
FunkyFresh
10-17-2008, 13:07
Против съм! А и не мисля че униформите ще променят това кой е фукла и кой не! Пак ще ги има тези на мене това ми седи по добре, моята раница е еди каква си .. Едни униформи не променят нищо, ако си повърхностен независимо с какво си облечен пак си си такъв, нали?! :)
krisiiiiito
10-17-2008, 16:52
аз съм ЗА униформите
ЗА съм защото с тях е много по лесно и удобно .. няма всеки ден да се чудиш какво да облечеш по 42958523 часа а слагаш униформата раницата на гърба и тръгваш ( 8-) сиреч с нашето ) .. повечето хора не искат униформи защото ги правят грозни и от некачествени материали .. трябва да правят по качествени и хубави дрехи но да се вижда че е униформа .. символ на самото училище ... например в нашето даскало пуснаха униформи но никои не ги слага защото са отвратителни и от некачествен плат ' а училището до нас има страхотни униформи и всички им се радват и кефят директорът се е съобразил с това дали са подходящи за хора на такава младежка възраст и е направил правилно решение .. всеки ден са с униформи които са удобни и красиви
ето така трябва да стане навсякъде но едва ли скоро ще се получи такова нещо така като гледам никои не е дълбоко заинтересован че да направи подобни стъпки :x
За,но ако е избрана така,че да не ме е срам да я облека,например сив панталон и елече :D - такова нещо не бих сложил никога
Твърдо за съм !!!! Трябва да има ... не могат всички да си позволят да са модерни ... просто така ставаме някак си по равни ... и еднакви ,което не е хубаво от друга страна ,но пък това си е само на училище за Бога :)
Miimiinka
10-18-2008, 15:25
Т`ва,че има некви тъпи комплексарки дет гледат външния вид и с кви дрехи са облечени хората,за да им се подиграват незначи,че треа има униформи. Напълно съм ПРОТИВ това.Всеки има свободата да си се облича как иска.
sextazy_baby
10-18-2008, 15:27
ПРОТИВ
crazygirl13
10-18-2008, 20:01
Против..... :lol: :lol: :lol:
marin4itu
10-18-2008, 20:01
Абсолютно ЗА съм. В моето даскало има униформи. Друго си е.
И аз съм за! С това момиче сме от едно даскало, униформите ни са бели ризи, вратовръзки и черни панталони, от които ризите и вратовръзките могат да се закупят от даскало, панталон всеки си купува от където си реши (това е хубаво, защото няма вариант, в който панталона да седи зле)
Аз не мога да разбера кво се превземате за тези униформи? Били гадни, всички били еднакви... Ти ако имаш малко фантазия и сложиш някой друг аксесоар можеш от униформата да създадеш дрешка, която изразява теб.
lenito_sf
10-19-2008, 11:39
против защото всеки има право на стил пък и много от униформите са много ГРОЗНИ !!!!! :D :D :D :D :D
fr3ak_0u7
10-19-2008, 14:59
Защо са ни униформите при положение ,че си купуваме дрехи специално за училище?Само за да ги перем и да се редим на опашка за да ме проверяват като беглец дали имам врътовръзка и т.н.Категорично НЕ !
mis_fantasy
10-20-2008, 13:44
против съм,въпреки че ще е забавно да видиш някви к***и с униформи,но не си струва да си "жертвам дрехите" :grin: :grin: :D :-D
mrazq_sE_f
10-21-2008, 12:26
благодаря ви за мнението ви има мн различни мнения :shock: но в повечето маи са за аз лично сам за да и не :D защото има едни фукли дет си купуват дрешки за 100 лв. :smt102 да речем и се фукат пред всеки и това лично мен мн ме дразни за вас незнам :-x :-x но иначе сам за защото всеки си има правото да си покайе стила по обличане :) :) :) ако сте със смен подкрепетеме :-D
foreverr
10-21-2008, 12:36
За униформите съм , защото е по добре всички да сме си еднакви и да няма едната била фукла, другата била бедна...А и някои момичета идват на училище така облечени, че се едно са малки курвички!Най-добре е на даскало с униформи :)
verdjitO
10-30-2008, 18:56
ami az sym protiv, makar i nqkoi da kazvat, 4e kogato sme s razli4ni drehi se precenqme spored tqh :x az iskam da se obli4am svobodno, a ne da sym kato vsi4ki drugi :? :-x
Аз съм против. Предпочитам да си сложа някое хубаво шалче вместо вратовръзка и дънки вместо панталон. Пък и разсъблечените кифли и тези с парцалките за 400 лв. не ме комплексират. Не съм такъв човек просто :-o
А и съм доста зиморничава и ще ме простудят :?
gree_girl
10-30-2008, 20:03
И за и не ..
За съм, защото ням ада се прави разлика, кой какъв бил, ще развихрим фантазиите си и най-вече няма да гледам циците на съученичките си, които не се съобразяват с факта, че са на даскало ... а се едно отиват на магистралата ...
В моето даскало ще въвеждат униформи, съгласна съм, но това, което ме кара да избера и отговор не е факта, че учителите не се допитаха до нас за модела на униформите и ще са май с права пола ... а аз не искам полата да е права. Е, ако ги въведат ще ги ноося, дори ще е по-добре, защото няма да се чудя по 2 часа какво да облека. :)
perkele1914
10-30-2008, 21:11
много комунистическо е това с униформите xD
fashion4etyy
10-31-2008, 14:52
благодаря ви за мнението ви има мн различни мнения :shock: но в повечето маи са за аз лично сам за да и не :D защото има едни фукли дет си купуват дрешки за 100 лв. :smt102 да речем и се фукат пред всеки и това лично мен мн ме дразни за вас незнам :-x :-x но иначе сам за защото всеки си има правото да си покайе стила по обличане :) :) :) ако сте със смен подкрепетеме :-D
Дразни те щото завиждаш! понеже явно нямаш пари да си купиш скъпи дрехи и ти се иска всички да са еднакви като теб :? аз пък никоога не бих се унижил да тръгна с униформа :razz: по скоро ще се самоубия :-o :?
И да и не.Мъжките не ме кефят , обаче момичетата имат мн яки полички и много се заглеждам по тях :D :D
Твърдо съм За макарче обичам да се обличам разлино през дните ;)
siLenT_scReaMs
10-31-2008, 16:52
Glasuvah za "i da i ne".. Az sum v uchilishte s vuvedeni uniformi.. Vseki den e golqma borba s teq uniformi..Znaem v koi chasove da gi oblichame da ne ni pravqt zabelejki..Ako si bez te vrushtat obratno uvas da si q vzemesh sledovatelno si zakusnql za uchilishte..I tem podobni gluposti.. Uniformite ni izglejdat otvratitelno adski gadni cvetove materii-kato na obshti rabotnici.. Nikoi nqma takiva cvetove drehi izobshto mn nepodhodqshto izmisleni..
Za uniformite sum ako izglejdat normalno.Ako sa mladejki sveji.. Dreha koqto bi nosil s udovolstvie a ne dreha izglejdashta na parcal..
I si mislq che bi bilo mn po gotino da sme vsichki s edni hubavi uniformi ot kolkoto da gledam nqkvi momichenca na po 13 14 da se razhojdat pochti goli..Smeshno e..A za tezi koito si mislqt che "shte budem kato ovce,nqma da sme individualni i unikalni"..Ami ako se nadqvate drehite vi da vi napravqt takiva..Mn se zalugvate..Chovek e takuv kakuvto e kakvoto i da e oblqkul..
Glasuvah za "i da i ne".. Az sum v uchilishte s vuvedeni uniformi.. Vseki den e golqma borba s teq uniformi..Znaem v koi chasove da gi oblichame da ne ni pravqt zabelejki..Ako si bez te vrushtat obratno uvas da si q vzemesh sledovatelno si zakusnql za uchilishte..I tem podobni gluposti.. Uniformite ni izglejdat otvratitelno adski gadni cvetove materii-kato na obshti rabotnici.. Nikoi nqma takiva cvetove drehi izobshto mn nepodhodqshto izmisleni..
Za uniformite sum ako izglejdat normalno.Ako sa mladejki sveji.. Dreha koqto bi nosil s udovolstvie a ne dreha izglejdashta na parcal..
I si mislq che bi bilo mn po gotino da sme vsichki s edni hubavi uniformi ot kolkoto da gledam nqkvi momichenca na po 13 14 da se razhojdat pochti goli..Smeshno e..A za tezi koito si mislqt che "shte budem kato ovce,nqma da sme individualni i unikalni"..Ami ako se nadqvate drehite vi da vi napravqt takiva..Mn se zalugvate..Chovek e takuv kakuvto e kakvoto i da e oblqkul..
можеш ли да покажеш снимкаа :)
BrainlessROCKBABY
10-31-2008, 17:42
против съм, щото е кофти всички като войници!! има го и момента с подиграването (виж еди-си-кой-си има толкова грозни дрехи, смотаняк, бедняк..т.н.)... обаче само някой да види униформите на Търговската от Бс.. 8-) 8-)
Blo0dyBitch
10-31-2008, 17:53
и за,и против,но това няма значение-от другата година ни ги въвеждат...
кви са ми смешни момичетата от класа"дано да е само вратовръзка или шалче с емблимата на училището...ако може да е розавичка,че да ми се връзва на повечето дрехи" :o
аз вратовръзка,ако не е към цялостна униформа ,не искам да слагам...некво емовско ми е,а и просто предполагам какъв цвят ще е...шалче ми звучи мн несериозно и тъпо...
абе да ни налагат там едни ризи с емблеми и там квот решат(дано розавото не присъства.ДАНО)....хм,стига ми само да не са много бабешки/задръстени/смешни...пък то ъака или иначе не ми остава толкоз много време да ходя на у4илище :)
HatebeeD
10-31-2008, 17:59
На мене ми е все едно...В нащо даскало няма фукли...(вече.. :-D ) , но честно да си кажа съм повече за..Просто ме кефят... :)
siLenT_scReaMs
11-01-2008, 09:15
http://prikachi.com/files/427913s.jpg
Daje tuk izglejda po dobre..ot kolkoto e :P
fashion4etyy
11-01-2008, 14:33
http://prikachi.com/files/427913s.jpg
Daje tuk izglejda po dobre..ot kolkoto e :P
Има едни по готини момичетата ходат с едни карирани полички и пак врътовръзка мн ми харесват като вида такава:oops:
ImmortalForever
11-01-2008, 17:16
Ами всичко беше точно, докато класната не дойде и не каза, събирайте 4 лева за значки...- Егати униформата..И понеже наш'то време отишло -вече 11 клас-за къде са ни униформи,ще слагат само на зайчетата.10 клас със фланелки и 9-ти, а пак ние и 12 клас със значки..По принцип, тфа не е кой знае кфа униформа.нас ще ни карат само по празници, да ги слагаме..УоУ-ще се облека в ЗНАЧКА...Колко мило.. По принцип гласувах с "да и не"..щото всеки си има стил и се стреми да бъде по-оригинален, а така направо ни затриват идентичността...Иначе ми е все тая..Мойто вече изпята песен.Скоро отлитам. :grin:
sim00n.light.shadow
11-01-2008, 17:26
абсолютна права!
Infinity
11-01-2008, 17:38
ЗА УНИФОРМИТЕ СЪМ СТИГА ДА СА СТИЛНИ :)
kotenceto_bonbon
11-01-2008, 18:39
ИМА 36789 ТАКИВА ТЕМИ!!!
Allthatshewant
11-01-2008, 19:06
Аз съм "За"
Попринцип не съм за униформите, ама ако са някви яки защо не?! :-D
bobo_kaulitz
11-28-2008, 12:13
твърдо против :)
HayDeN^^
11-28-2008, 12:34
ми против съм
слава богу ние няма ме униформи
тъпото е ,че всеки божи ден с едно
и също имам предвид дрехх бляк
*ужасена*
направоо пък и може да са някакви смнотани
не ,че ме вълнуват много,много дрехите
обаче ще е кофти =D
btw:пиша ама и аз не разбирам кво пиша :Д
m3talmania
11-28-2008, 12:57
Зависи каква ще е униформата.Все пак като знам какъв ми е гаден директора... :?
ThePowerOfLove
11-28-2008, 13:15
Против или не от следващия срок униформите в нащо даскало са факт :? Но доколкото разбрах цветовете са много неподходящо избрани...
sladky2009
11-28-2008, 14:57
ето мойта униформа :oops: :oops:
http://prikachi.com/files/472963o.jpg
:-) :-)
nicolepcd
11-28-2008, 15:16
Нашето училище е спечелило някакъв проект и сега, от втория срок лии, от началото на 2009та ли... ще ни въвеждат тия униформи. Но учителите се допитаха до нас чрез анкети, всичко беше ок... Попринцип съм ЗА, но разбрах, че тия нашите ще ги носим само по празниците :shock: Адски глупаво! Казаха, че ще се допитат и относно модела, кой е най-предпочитания, кой най ни допада и така :) Успокояват ни, че ще са хубави, че ще се съобразят с възрастта и предпочитанията ни... Общо взето ни казват, че няма да съжаляваме, че ги имаме 8-) Ще видим. :-D И такам...
А за тези, които казаха, че тези, които са ЗА няма с какво да изпъкват и затова искат всички да са еднакви... че са без самочувствие и т.н... Това е напълно грешно! Смятам, че точно тези хора само с дрехите изпъкват и ги е страх да се слеят с тъплата :? Съжалявам!
Мм гласувах с 'все ми е едно', защото съм 12клас и мен няма да ме хване.Иначе, акоо бях по - малка и искаха да въведът униформи щях да бъда много против! :shock: ..Мисля, че всеки трябва да се облича, както на него му харесва.Е, да вярно, че има деца, които нямат голяма финансова възможност.. но като се замислиш и за тези униформи трябват сумата и пари, защото то не мойе 1 панталон и една риза... :x Абе кофти работа си е според мен :lol:
Абсолютно ЗА! Въпросът е униформите да са яки, а не от соца. ;-)
Категорично против ! Уж отиваме в европа,демокрация,пък ще се връщаме в комунизма и ще се правим на монаси/монахини :? НЕ !
В Европа в хубавите училища има униформи. ;-)
dark_wings
11-29-2008, 07:16
В Европа в хубавите училища има униформи. ;-)
:!: :!: :!:
alexandarchy
11-29-2008, 08:53
И аз мисля така. ;))
Незнам ,защо повечето хора са ПРОТИВ :x
Нали точно униформите ще премахнат различията между по-бедните и по-богатите деца :smt021
На мен лично ми писна от всякакви фукли ,дето си веят късите полички из даскало :smt097
аз съм против защото няма нещо по удобно от дънките но и за защото ми е писнало от къси поли грим до безобразие и един метър ток :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
ANTIHUMAN
12-03-2008, 18:49
много комунистическо е това с униформите xD
Не, е комунистическо! Не си ли гледал/а филми? Американски и европейски? Всичките по-хубави училища са с униформи. Нашите са костюми за момчетата, а момичетата имат право да избират панталон или пола. Много са ни готини униформите, поне на картинка :lol: ! Ние си ги избирахме! :-P До края на януари трябва да са готови! Дано! :P :grin:
Luvcraft
12-03-2008, 19:01
Аууууу, аз съм за! Особено ако са като японските - момичетата със полички...ммм, супер :)
В моето училище имаме въведени униформи, друг е въпроса колко се носят.Иначе аз съм против.
voodoodoll1
12-03-2008, 19:21
Ами против съм.
И не заради това,че няма да мога да си показвам дрешките,а защото виждам как се "носят" в моето училище.
Момиченцата(най-вече така наречените випове) си носят униформата(сако и тениска) и пред входа си облекат саково.Като минат през дежурния учител веднага махат блузите и пак остават полу облечени(с полички тип колан и блуза от която всичко ти се вижда).Така мина целия 9 клас.
Тази година ни постегнаха.И в часовете ни задължават да стоим с униформите.Но от 1 месец (за зимния период) въпреки че си имаме отделно зимна уноформа,ни раздадоха значки и никой не ги носи.МАрт месец пак ще сме с униформи,но да видим дали ще се носят,или пак ще няма контрол.
Та,значи.Простив униформите съм,защото никой не ги носи.Директорката каза,че въвежда униформата,защото сме елитна гимназия и да се различаваме от другите училища,но тези уноформи никой не ги носи,а само ги разнасят в найлонки.
против!
"да сме ги носели,така нямало да се различават бедните и богатите."
я един голям кур,бе.
psychopath
12-04-2008, 22:37
много комунистическо е това с униформите xDlike i sad before :D
LigLichKa1936
12-05-2008, 03:31
Твърдо продив :lol:
m3talmania
12-05-2008, 14:51
От ревюто, което беше проведено с участието на медиите си харесах ей тези
http://store.picbg.net/pubpic/16/14/5aceb504129c1614.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/37/B7/91690d89616237b7.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/05/47/e2f9bcd811780547.jpg
sssladuranka
12-05-2008, 14:54
за съм защото някой хора наистина не знаят как да се обличат,против съм защото аз знам,мога и се обличам както трябва
извод:за униформите,но подборно :D
И мое :D И аз мисля така
vik4etoo
12-05-2008, 18:37
Ми и против съм и не съм против..само че сега нямам голям избор,просто защото в училище е задължено ..ами ако са хубави униформите бих ги носила с удоволстие..добре,че нашите са частични!
Друг е въпроса,че ужасно са им надули цените..една риза дето става за парцал е 25 лв убезателно трябва да си вземеш и втора,за да ги сменяш тогава става 50 лв... :shock: а това е само зимната униформа :-x ....
LittlePrincess
12-05-2008, 18:59
Не е вярно,че ако ни сложат униформи нямало да има фукли.Дори да не ни харесва униформата ние пак можем да направим нещо,за да я разнообразиме,било то и просто с интересна шнолка на главата ; )) . Фуклите са си фукли..със или без униформи : )) Иначе аз съм и да и не-ако ми харесва модела - окей,но ако е накаква ' бабешка ' не бих я обклякла.
Kostadin_682
12-05-2008, 21:31
ПРОТИВ СЪМ :D :D :)
и аз
la_loba_mariana
12-06-2008, 12:36
Protiv.Az ne iskam da sam s ednakvi drehi sas vsi4ki ostanali,a i vse edni i sa6ti drehi.ujas :oops:
AvRiLFaN95
12-06-2008, 13:11
Против. :?
за за за за за за !! Комунистическо било хахахаха я вървете да видите в америка ,във франция как е ....комунистическо било ... лелелеле
MissInd3p3nd3nt
12-09-2008, 19:32
от една страна да,защото няма да има постоянно обсъждане "олее па видя ли я тая как се е облякла" ,но от друга не ,тъй като изобщо не ги правят хубави униформите ми някви ацки смотани
swords1010
12-09-2008, 19:43
Против съм задължителните, защото искам да се обличам свободно и мисля, че всеки, който си цени свободата ще ме разбере. Но нямам нищо против да има въведени униформи, които всеки може да носи по желание. Така се подчертава индивидуалността на училището. :)
everything_falls
12-10-2008, 07:21
ПРОТИВ!!! :?
chester_love
12-14-2008, 16:19
зависи от униформата..но е хубаво..
NaNa_SladuRana
12-14-2008, 16:22
аз съм за,ако са като в квартала на богатите и другите американски филми,а не като в търговско банковата :D :?