Влез

View Full Version : Какви цигари пушите и на колко сте години?

Страници : 1 [2] 3 4

Nixana
05-16-2010, 09:45
17
пушим всичко копеУе 8)

mrtn
05-16-2010, 09:51
Не ги ли спряхте? :D

razores
05-16-2010, 09:57
На 14 съм и пуша от 8 месеца. Пуша Горна и Кинг.

Nixana
05-16-2010, 10:19
На 14 съм и пуша от 8 месеца. Пуша Горна и Кинг.
Спирай ги докато не си се увлякъл/а
аз сега искам да ги спра ама не става :-x

irr3plac3able
05-16-2010, 13:29
не пуша

SmilezZz
05-16-2010, 13:39
На 14 съм..
Не пуша

SlaDk0b0nb0nChe
05-16-2010, 14:27
На 14 съм..
Не пуша
+1

Rounder
05-16-2010, 15:03
Ем като не пушите не пишете ве,бахти ботовете....

На 17...винаги си взимам Davidoff Gold,но случайно ако е свършил си взимам Parliament или в краен случей бяло Marlboro

babity
05-16-2010, 16:48
На 18 съм. Сега нещо се изгъзарявам и си позволявам шарена Карелия, кат' няма финанси твърдо и само жълта Мерилин.

dimi93
05-16-2010, 17:20
На 18 съм. Сега нещо се изгъзарявам и си позволявам шарена Карелия, кат' няма финанси твърдо и само жълта Мерилин.

ИУ! Жълтият мерилин има вкус на сладолед... хаха
Аз от както ги дигнаха вече пуша само червено марлборо...

Colouring
05-16-2010, 17:27
не пуша
на 15.

brutaLxxbunny
05-16-2010, 17:33
пуша марихуана и косче. на 2 съм 8-)

MishaBabyy
05-16-2010, 18:10
15
има едни OME много са яки,иначе Карелия и Мерилин

dimitrov95
09-05-2010, 13:12
Ултра Виктори. На 15г. съм :D

myLiiPsLiikeSugar
09-05-2010, 19:12
Black Devil .. Muratti .. понякога си купувам и Мерилин .. На 15 съм пуша от година

withdrawsmoke
09-05-2010, 19:29
Хаха,несъмнено след коментара ми ще има гневни отзиви... 8-) Е браво на вас всичко под 18... Дано се гордеете със себе си и с постигнатото :) Пушете си никой не ви спира...Но дали е нормално да споменете,че сте на 15 и че пушите от еди колко си време ?! Какво,гордеете ли се с това... То си е направо за смях... Е все пак не трябва да пренабрегвам факта,че има "огромни" удоволстия които тютюнопушенето ви предоставя :).Колко е прекрасно да дръпнеш фаса и след това да си изкашляш дроба... :] На 15 сте и в училище е ден за бягане (издражливост) и честито фасовете си показват благоприятния ефект върху вас.Тичате с бясната скорост на разярен охлиов и все пак сте горди от себе си и палвате 1 цигарка да се наградите за добре свършената работа.Межувременно се опитвате да си поемета малко въздух (защото целия наличен е изразходен при отчаяните опити за издражливост),но закаде без цигарка си казвате.Айде пък да вкарам малко пушек вместо въздух.... :] И неусетно чуквате 50-сетте а драгливата кашлица не спира но затова пък има универсално лекарство --> още една цигарка..... :] Да , да пушиш е хипер,мега якоОоОо как само ви завиждам ..... :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

jo0zy
09-05-2010, 19:55
Хаха,несъмнено след коментара ми ще има гневни отзиви... 8-) Е браво на вас всичко под 18... Дано се гордеете със себе си и с постигнатото :) Пушете си никой не ви спира...Но дали е нормално да споменете,че сте на 15 и че пушите от еди колко си време ?! Какво,гордеете ли се с това... То си е направо за смях... Е все пак не трябва да пренабрегвам факта,че има "огромни" удоволстия които тютюнопушенето ви предоставя :).Колко е прекрасно да дръпнеш фаса и след това да си изкашляш дроба... :] На 15 сте и в училище е ден за бягане (издражливост) и честито фасовете си показват благоприятния ефект върху вас.Тичате с бясната скорост на разярен охлиов и все пак сте горди от себе си и палвате 1 цигарка да се наградите за добре свършената работа.Межувременно се опитвате да си поемета малко въздух (защото целия наличен е изразходен при отчаяните опити за издражливост),но закаде без цигарка си казвате.Айде пък да вкарам малко пушек вместо въздух.... :] И неусетно чуквате 50-сетте а драгливата кашлица не спира но затова пък има универсално лекарство --> още една цигарка..... :] Да , да пушиш е хипер,мега якоОоОо как само ви завиждам ..... :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

не съм от тези с гневните отзиви напълно съм съгласна с теП .

По темата: На 14 съм и не пуша :)

IvUsHkA
09-05-2010, 20:24
На 14 непушачка.
withdrawsmoke е прав да си нА 45 и да пушиш си е вредно, но на 15 е много зле.Дробовете са млади, жизнени и издържливи, а с тоя катран и какви ли не още продукти в цигарите още от малки се увреждате и после всякакви белодробни заболявания ви се лепят.Да не говорим че е голямо "удоволствие" като станеш сутрин вместо с усмивка да го направиш с жестока кашлица.Но живота на всеки си е негов и сам си решава какво да прави с него, като ви харесва си пушете.

NiKo0o
09-05-2010, 20:29

не съм от тези с гневните отзиви напълно съм съгласна с теП .

По темата: На 14 съм и не пуша :)

+1

По темата:След месец ставам на 14 и не пуша.Дърпал съм си 3-4 пъти.Беше на една на екзкурзия към края на юни тази година.Цигарата беше не един съученик от съседен клас,който ми предложи и аз от любпитство....но само се закашлях,а и до колкото разбрах от един фр те били някакви супер слаби, бяха Slim,но не съм сигурен марката.Бяха май Мерлин.Абе не се правя на разбирач,защото и не съм пушач,а и поне за сега не ми трябва. :)

nefchi_bs
09-05-2010, 21:15
На 16 съм и пуша които каквото даде :lol: Иначе си купувам Карелия 100 или Виктори Силвър.

eminemfenka
09-06-2010, 11:26
На 14 съм .

Пуша Червен Кинг и Син Уинстоун .

Понякога Бяло Виктори / Синьо Виктори и (Син Пал Мал - много рядко).

Иначе сега мисля да мина на Синьото Виктори за постоянно.

awerw
09-06-2010, 12:08
Никога няма да пропуша 8-)

Nestlee
09-06-2010, 12:53
Добре бе, като не пушите защо пишете ..? :shock:

Moderatorius
09-06-2010, 13:53

Та вапроса ми е на колко сте години, пушите ли и на колко пропушихте и защо го направихте, и как се чуствахте след 1вата цигара.

Изглежда някой не чете самата тема. Иначе съм на 17 и не пуша. За пръв път цигара съм пробвала на 13-14, но никога не ми е харесвало и да се надяваме, че и за в бъдеще ще е така.

xKiFlA
09-06-2010, 15:44
тея дето не пушат що пишат :o :?
иначе си вземам жълт кинг .ама като стана скъпо 4.20 и вземам на без бандерол 3лв :D
на 14-15съм

boryto
09-06-2010, 15:51
14 - Corset, розов Merilyn и понякога Карелия.

moniii
09-06-2010, 15:57
на 16 съм
victory silver

Foreverbg
09-06-2010, 17:34
Всичко пуша, но предпочитам виктори 8-) На 16 съм.

chemist9009
09-06-2010, 17:40
Арда без филтър 8-) 8-) 8-) years old never mind 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:

student456
09-06-2010, 17:41
Аз не пуша нищо и съм си много добре

kittyKat
09-06-2010, 17:50
на 15 съм...пуша от скоро и си купувам син Merilyn

jo0zy
09-06-2010, 18:01
тея дето не пушат що пишат :o :?

...

Та вапроса ми е на колко сте години, пушите ли и на колко пропушихте и защо го направихте, и как се чуствахте след 1вата цигара.

Изглежда някой не чете самата тема. Иначе съм на 17 и не пуша. За пръв път цигара съм пробвала на 13-14, но никога не ми е харесвало и да се надяваме, че и за в бъдеще ще е така.

прочети поне автора какво е написал ако не ти се чете едно - две мнения преди тва :?

student456
09-06-2010, 18:05
Не прочетох по-горе,извинете

stella666
09-07-2010, 06:22
на 14 съм и не пуша 8)

+1 :)

fuckme
09-07-2010, 09:07
на 12 съм, пуша много рядко, квото има :D

awerw
09-07-2010, 09:20
пишем щот да имаме повече постове 8-)

bebchoOoOoOo
09-07-2010, 11:48
Розов Мерилин - на 18 съм.

SuMmEr_KiSS
09-07-2010, 13:00
Davidoff SuperSlim Gold - 17 год.

vampikkata
09-07-2010, 13:35
Еми аз пуша от 14 годишен иначе първата ми цигара беше синьо виктори на село като бях на 4-5 годинки :D .

Сега пуша каквото ми падне най обичам Black Devil :grin:

electraa
09-07-2010, 17:42
Слава богу не пуша.. на 15 съм момиче, спортувам от 9 години :P :lol:

Bukmopu
09-07-2010, 19:26
Ми,на 16 съм и не пуша.
Дано не съм прекалено старомодна... :-o
:lol: Незнам какви пушачи сте на по 15-16 години и не знам как човек може да се пристрасти на тази възраст...Честно да ви кажа,пушила съм една година по 5-6 цигари на ден преди три години и след като се махнах от даскалото с гадната компания,която ме подтикна към порока спрях да пуша.. :-D Как аз не се пристрастих,а всички други големи тарикати са си пристрастени,незнам... :lol: :lol: :lol:
Извинявам се,ама трябваше да го кажа просто.. :lol: :lol:

Foreverbg
09-07-2010, 23:15
Ми,на 16 съм и не пуша.
:lol: Незнам какви пушачи сте на по 15-16 години и не знам как човек може да се пристрасти на тази възраст...Честно да ви кажа,пушила съм една година по 5-6 цигари на ден преди три години и след като се махнах от даскалото с гадната компания,която ме подтикна към порока спрях да пуша.. :-D Как аз не се пристрастих,а всички други големи тарикати са си пристрастени,незнам... :lol: :lol: :lol:
И аз преди пушех с приятели. Имаше една седмица по 5-6 цигари на ден и не се пристрастих. Вече от 2 седмици не съм пушил и не ми прави впечатление :lol:

bloodyred
09-08-2010, 12:56
14, не пуша. .

OneGuy
09-08-2010, 12:58
Ми,на 16 съм и не пуша.
И аз преди пушех с приятели. Имаше една седмица по 5-6 цигари на ден и не се пристрастих. Вече от 2 седмици не съм пушил и не ми прави впечатление :lol:
И 2мата сте много ограничени ... трябва да пушите по повече и по дълго време за да се пристрастите .... трябва да пушите поне 5-6 месеца и поне по 10 цигари на ден

По темата на 16 и не пуша ... може би само пурети и то по разни събирания и екскурзии празници ...

Nestlee
09-08-2010, 13:16

Изглежда някой не чете самата тема
..и темата има леко глупаво заглавие !!

На 14 съм и не пуша .

Xx7thSiNxX
09-08-2010, 13:21
Пуша от 4 години (като ме приеха в гимназията). След 3 месеца правя 18 години. Живея в семейство на пушачи и следователно съм пасивна пушачка от раждането си. Не помня какво съм усетила при първата си цигара, понеже я бях откраднала от мама, когато бях на 5, но в 8ми клас ми беше 2рата и ми беше малко странно, но ми хареса. След 4 години не се чувствам зависима. Пуша единствено в компанята на приятели или като съм много нервна. Ако съм си сама не мисля за цигари.

AsHbRoWnIE
09-08-2010, 21:30
Брат затапваш много брутално пушачите

Аз палвам понякое време заради средата... 8)

mArMaLaDkA
09-09-2010, 05:48
^ голяма затапка, няма що. :lol: Човек, на когото физическата му дейност се изразява в това да отиде от едното кафене до другото, които са на разстояние от 20 м, ще "тича с бясната скорост на разярен охлюв" и без да пуши цигари.
Да не говорим, че последиците от тютюнопушенето не се появяват след 5 месеца, 1 година или 2, а след мноооооого повече. Така че, можете просто да кажете "ами аз не пуша" и да цъкнете хикса, вместо да философствате излишно по форумите, при това, неграмотно.

vampirediaries
09-09-2010, 08:57
Така че, можете просто да кажете "ами аз не пуша" и да цъкнете хикса, вместо да философствате излишно по форумите, при това, неграмотно.
+1.А и често казано не виждам защо след като някой не пуши трябва да пише в темата. :)

betkata9514
09-09-2010, 13:13
На 14 съм, все още не пуша и немисля да започвам !!!

Vetrogon
09-09-2010, 13:49
на 17 съм и не пуша. преди няколко седмици пробвах цигари за пръв път и въобще не ме впечатлиха. щастлив съм че най-добрите ми приятели (които са и тези с които дружа) не пушат. :grin:

DeleteThisAccount
11-06-2010, 11:41
Започнах да пуша между края на 5-ти клас и началото на 6-ти клас, разбира се за "гъзария", но вече осъзнавам, че не е никаква "гъзария" това, но съм "пристрастен", а и не искам да ги отказвам, не знам защо..., иначе пуша някакво victory, или ако имам кинти black devil. 8-)

xKiFlA
11-06-2010, 11:57
жълт Кинг- на 15 съм

sunshinepp
11-06-2010, 12:01
На 16 съм, пуша Бяло Боро :) и от време на време Парламент Aqua :)
Да пушиш или да не пушиш това е изцяло личен избор. А щом мислиш, че можеш да пушиш, значи си понасяш и последствията от това, за които последствия ,мисля всички сме наясно. Това ми го казаха родителите ми, мисля че е достатъчно красноречиво към всички, които се обръщат с някакви изказвания срещу пушачите.

fUcKsMiLe
11-06-2010, 12:14
Ами аз започнах миналата година .. мисля че беше октомври .. /заради компанията .. не знам и аз защо започнах .. :? / И така де.. пушех каквото ми падне .. най-вече горна джумая и виктори .. по-рядко кинг :)
Сега уж ги спрях /от юли де :D/ .. ама от време на време, ако почерпят не отказвам :)

Zarity
11-06-2010, 16:41
Davidoff Golt дебелите.
На 16 съм.
Колкото искам и квото искам ше пуша,какъв ви е шибания проблем че ние се тровим,че сте тръгнали да мрънкате по форумите колко е ужасно?!Ще умра когато си искам,вас кво ви бърка?

Spikeey
11-06-2010, 16:46
Аз съм само на трева, ама понякога (1-2 пъти в месеца) Пуша Бяло Боро 8-) на 14 съм...

Lexynnka
11-06-2010, 17:59
На 14 съм, все още не пуша и немисля да започвам !!! и аз на 14 така си мислех.
Ноо това беше преди 2+ години.. и е минало 8-) сега пуша черен Давидов, черен Дънхил :smt007 (понякога и син, когато няма черен) ии червено Боро, но и него вече по-рядко, че след Дънхила имам чувството че ще си изкашлям дробовете с тва Боро 8-) 8-)

tItEufFf
11-06-2010, 19:20
Пуша рядко, но като си купувам цигари са задължително Боро с мента. :grin:

sunshinepp
11-06-2010, 19:26
Пуша рядко, но като си купувам цигари са задължително Боро с мента. :grin:

къде го има??? :shock:

VikitoRia
11-06-2010, 20:23
Мерилин или каквито дойдат на 14 съм, но сага ги спрях заради гаджето :cry:

purple00
11-07-2010, 04:39
Продължителната употреба на никотин може да доведе до редица увреждания и заболявания: на дихателните пътища - затруднено дишане, хронични бронхити, астма; на сърдечно - съдовата система - повишено кръвно налягане, ускорен пулс, болки в гърдите, увреждане на стените на кръвоносните съдове, нарушено оросяване. Може да доведе и до сърдечен инфаркт.

Пушенето е една от главните причини за рак на устните, езика, слюнчените жлези, ларинкса, хранопровода и белите дробове. Доказано е, че то може да бъде спомагащ фактор и за рака на пикочния мехур, панкреаса и бъбреците. Пушенето и никотинът влияят отрицателно на репродуктивната функция (напр. при мъжете намалява подвижността на сперматозоидите). При хронична злоупотреба се наблюдава намалена работоспособност и лесна уморяемост.
Зависимост... Абстиненция... Предозиране...

Към никотина се развива психична, а при част от пушачите и физическа зависимост. Основните симптоми на никотиновият абстинентен синдром са забавен пулс, нервност, раздразнителност, безпокойство, безсъние, намаляване на вниманието и паметовите функции, повишен апетит. Тези симптоми могат да продължат около 1 г. Леталната доза никотин е около 60 мг.

Тютюнопушенето, като форма на зависимост, се нарежда до алкохолния и барбитуровия тип зависимост. Опитите да се намалят вредите и рисковете за здравето от него започват с въвеждането на филтри и производство на цигари, съдържащи по-малко никотин и катрани. Днес съществуват различни средства за отказване от този навик. Някои от тях са разнообразни дъвки, пластири и таблетки.

Лечението на този тип зависимост се провежда чрез заместителна терапия - медикаментозна или немедикаментозна терапия, насочена към промяна на поведението или комбинирана терапия, включваща предходните две.

MadeOfWater
11-07-2010, 07:30
Merlyn Ванилия,Ome или Corset .На 14 съм :)

ludiqtzubar96
11-07-2010, 08:06
Аз пък съм на 14 и не пуша.Да ви е яд. :P

maksimal
11-07-2010, 08:38
На 14 съм, все още не пуша и немисля да започвам !!!
викаш моеш гледаш в бъдещето.

fenastz
11-07-2010, 21:05
Аз пък съм на 14 и не пуша.Да ви е яд. :P

Направо умираме от яд. Ще се пръснем.

По темата - Пал Мал, предимно син, на 16 съм.

dviny12345
11-08-2010, 06:54
абе хора... според вас нормално ли е на 14 да пушиш?!! аз лично мисля ,че това е много тъпо. или на 16,17,18... за всичко си има време! аз съм на 14 и не пуша, и не мисля да го правя . става ми лошо като гледам 14 момичета /момчета да пушат и без да мислят кво им става в организма. според мене хич не е ''готино'' непълнолетни деца да пушат. :-o

BlindedAngel
11-08-2010, 09:33
Davidoff gold.За първи път запалих цигара на 10 години - майка ми ми даде.От тогава се водя че пуша, иначе сериозен пушач съм от 8 години.На 21 съм :)

XheroineX
11-10-2010, 11:39
Merlyn Ванилия

а една фр пуши от 4-ти клас :?

mimssss
11-10-2010, 14:40
Квито дойдат ;д но най-често шарена карелия,карелия сто,а ако нямам пари малки мерилин розови.На 15 съм.

prinncess
11-10-2010, 15:16
Merilyn - розови
на 14 съм :P :)

Zarity
11-10-2010, 15:22
На 14 съм, все още не пуша и немисля да започвам !!! и аз на 14 така си мислех.
Ноо това беше преди 2+ години.. и е минало 8-) сега пуша черен Давидов, черен Дънхил :smt007 (понякога и син, когато няма черен) ии червено Боро, но и него вече по-рядко, че след Дънхила имам чувството че ще си изкашлям дробовете с тва Боро 8-) 8-)
Аз незнам как не си изкашляш дроба от черен Давидов..всъщност да нямаш предвид червен?

Продължителната употреба на никотин може да доведе до редица увреждания и заболявания: на дихателните пътища - затруднено дишане, хронични бронхити, астма; на сърдечно - съдовата система - повишено кръвно налягане, ускорен пулс, болки в гърдите, увреждане на стените на кръвоносните съдове, нарушено оросяване. Може да доведе и до сърдечен инфаркт.

Пушенето е една от главните причини за рак на устните, езика, слюнчените жлези, ларинкса, хранопровода и белите дробове. Доказано е, че то може да бъде спомагащ фактор и за рака на пикочния мехур, панкреаса и бъбреците. Пушенето и никотинът влияят отрицателно на репродуктивната функция (напр. при мъжете намалява подвижността на сперматозоидите). При хронична злоупотреба се наблюдава намалена работоспособност и лесна уморяемост.
Зависимост... Абстиненция... Предозиране...

Към никотина се развива психична, а при част от пушачите и физическа зависимост. Основните симптоми на никотиновият абстинентен синдром са забавен пулс, нервност, раздразнителност, безпокойство, безсъние, намаляване на вниманието и паметовите функции, повишен апетит. Тези симптоми могат да продължат около 1 г. Леталната доза никотин е около 60 мг.

Тютюнопушенето, като форма на зависимост, се нарежда до алкохолния и барбитуровия тип зависимост. Опитите да се намалят вредите и рисковете за здравето от него започват с въвеждането на филтри и производство на цигари, съдържащи по-малко никотин и катрани. Днес съществуват различни средства за отказване от този навик. Някои от тях са разнообразни дъвки, пластири и таблетки.

Лечението на този тип зависимост се провежда чрез заместителна терапия - медикаментозна или немедикаментозна терапия, насочена към промяна на поведението или комбинирана терапия, включваща предходните две.
Ауу,промени ми живота,спирам вече. :-o

municheto3
11-13-2010, 08:59
На 17 съм и пуша Мурати Слим или Бяло Виктори

Barbie47
11-13-2010, 09:13
на 14 съм и не пуша 8)

+1 :)
8)

sp33der
11-13-2010, 11:37
http://www.domakin.bg/admin204/upload/Davidoff%20gold.jpg 15

Bambit0
11-13-2010, 12:03
Скоро ще навърша 14 не пуша и нямам намерение, а и имам астма. От примерните деца съм. Целия ми клас почти пуши, но аз не желая. Тези деца го правят, защото у дома не им обръщат внимание и искат да са важни. В повечето случай родителите са виновни, че не се инт от детето. Ако мотивирате детето си да учи и да се труди няма да мисли за такива неща. Да ходи гримирано, топирано и на врата на някой 20 годишен батко. Моя съвет към тийновете е не си съсипвайте живота с цигари, дрога и тн. Ако родителите ви не се инт от вас, някой ден нека да стане нещо от вас и да им кажете, че сте успели без тяхна помощ. Да сте щастриво жененис деца и високоплатена работа, а не да сте на 13 с дете и да не знаете от кого е или момчетата да се чудат сега бременна ли е? Ще си съпете живота в такава среда. По добре по смотани и ученолюбиви като малки от колкото да миете пода като пораснете :)

Behemoth
11-13-2010, 13:01
Най-вече някои от тези 4: S-Class, черен Black Devil, синя Karelia, West Ice. 17.

mlakniwe2
11-13-2010, 13:08
Не пуша/на 17 съм-хааааааааааааааа мретеееееееееееееее пушачииииииииииииии!!!!!!!!!!!! !! 8)

meganet
11-13-2010, 14:47
Не пуша/на 17 съм-хааааааааааааааа мретеееееееееееееее пушачииииииииииииии!!!!!!!!!!!! !! 8)
Подкрепям те само че аз съм на 18 :D :grin:

PoRcHeTaTa1
11-13-2010, 23:32
Вижда се

<<<<<<

srebyrna
11-14-2010, 15:31
на 17 съм и пуша мм слим и пуша от две години и няколко месеца но не мога да кажа с точност но от приблизително година по една кутия на ден не ми мърда и то честно казано всичко при мен идва от нерви и един вид ме успокояват .... нз при вас как е

daks
11-16-2010, 20:26
winston sin от 7 клас на 16 почнах ги просто за успокоение мисля да ги спирам и да пу6а само на банкети просто заради футбола ! :-P :-P

Spikeey
11-16-2010, 20:29
winston sin от 7 клас на 16 почнах ги просто за успокоение мисля да ги спирам и да пу6а само на банкети просто заради футбола ! :-P :-P
От седми клас на 16?!?! :lol: :lol:

VeliCullen
11-19-2010, 16:28
na 12 ( :oops: ),pu6a ot okolo 3 meseca,osnovno viktory,merilyn i ot fr

a1a2b3v
11-19-2010, 17:03

Бахти гъзарката на 12 пуши :razz: :razz: :razz:

Ухх вече ви се чудя на всички дето сте 5-6 клас си съсипвате живота и защо? Разбира се щото трябва да сме яки нали?? :? :?

FuckedUp
11-19-2010, 19:48

Ухх вече ви се чудя на всички дето сте 5-6 клас си съсипвате живота и защо? Разбира се щото трябва да сме яки нали?? :? :?
Всеки за себе си :)
Не пуша :)

PFCB
11-19-2010, 20:09
Black Devil на 15 години съм. Пропуших преди 1 година, после ги спрях за около половин година и сега пак...

bebzgirl
11-19-2010, 21:42
Не пуша - Не ми и трябва ...

Предпочитам да не се натравям с тези глупости =) ...
Убиват сичко у теб ...
като имаш предвид че от нащо даскало още в 7 клас всичките пушат по
половин кутия на ден :?

Georgi07
11-24-2010, 15:41
Black Devil Cherry и шоколад, на 14 съм

А за тези, които не пушат да не спамят излишно по 1000 пъти защо не се
"тровят" и " че са по-умни" защото са избрали да не пушат.

fuckme
11-25-2010, 13:59
на 13 съм и не пуша ;)

grig0
11-27-2010, 08:52
На 13 сам. Не пуша. Не ми и трябва !!!

chemist9009
11-27-2010, 09:01
на 19 съм.Не употребявам никотин....а само кофеин и етанол ;) ;) 8) 8)

VeliCullen
12-23-2010, 16:07

А аз се чудя що ми коментирате живота,като си купувам цигарите от моите пари,моите дрехи миришат и съсипвам моя си живот.
P.S.И Davidoff не са лоши

SiSi7yYy
12-23-2010, 16:09
Merylin, MM ;]]] На 14 съм :)

anonymous708973
12-23-2010, 18:26

А аз се чудя що ми коментирате живота,като си купувам цигарите от моите пари,моите дрехи миришат и съсипвам моя си живот.

По-точно от паричките, които мама и татко дават, а? :wink:
Не пуша. Първо, че самото пушене не ме грабва, второ, усещането за дима в гърлото ми е отвратително и трето, би било смешно да си скапвам живота така, след като водя доста по-здравословен режим от повечето. Нямам против пушачи обаче.

HoBoJIyHuE
12-23-2010, 18:58
Мммм не пуша ;)

radeberger
12-23-2010, 19:01
Не пуша. Не ми харесва и не смятам, че ще допринесе за нещо повече. Нито мисля, че като пуша ще се чувствам по-голям.

Torn
12-24-2010, 19:41
Не пуша ... или само по някоя др кутия като се събера с приятели иначе квото дойде ..

novasum
12-25-2010, 11:24
не пуша

Tempest
12-25-2010, 13:49

защото може и моето дете да стане като тебе, затова се притеснявам!! А и я пак си помисли дали са ТВОИ парите. Странно, оказва се, че не си ги изкарала с пот на челото, а с молене на мама и тате. :) Ех, че няма да те помня след 20-на години, когато си изкашляш дробовете, да те питам добре ли ти е с цигарките :)

Tiin
12-25-2010, 19:47
Оле не тоя форум е пълен с 14 годишни (с извинение) пикли (нищо лично към никой)...Пушат,пият секс правят...Голямата гъзария....

Transform
12-25-2010, 20:30
Винаги различни

JDeel
12-25-2010, 23:00
С цялото ми уважение към другите пушачи, ама(авторът) изтъгваш баси комплексарските причини, за да пушиш и да продължаваш да пушиш.
Найстина е така! Това не е причина да пушиш. Аз пуша, защото ми харесва.
А аз не пуша, защото ми харесва.
Причината не е в харесването, в навика е :)

ivan933
12-26-2010, 08:24
Година от както пуша.Ама всякакви пуша обичам да опитвам нови и нови. А относно годините на 15 съм ако ви кажа че на една фр. от моя клас сестра и е на 11 или 12 и си пафка яко.. Най-предпочитам давидоф и блек девил инъче и виктори-то ме радва много.. Абе лоши навици ама какво да се прави в такива моменти като моя и цяла кутия ще лапна и схе я подпаля..

Spikeey
12-26-2010, 09:01
Цигари не пуша, но пак почнах да пуша трева... но този път го правя, защото искам да избягам от света.. така да се каже.

JDeel
12-26-2010, 09:20
И аз искам да избягам от света, ама само като си представя до къде стигат тези които се опитват с помощта на чашката (пияниците) и лошо ми става :-D Прилича ми на пропадане с увиснал безнадежден поглед 8-) Хубавото само е, че при падане нищо им няма - Господ ги пази :D Май и тревоманите не ги очаква нещо по-различно, макар че не съм се срещал с такива... вероятно само външните прояви ще са различни. :shock:

VeliCullen
12-26-2010, 09:22

защото може и моето дете да стане като тебе, затова се притеснявам!! А и я пак си помисли дали са ТВОИ парите. Странно, оказва се, че не си ги изкарала с пот на челото, а с молене на мама и тате. :) Ех, че няма да те помня след 20-на години, когато си изкашляш дробовете, да те питам добре ли ти е с цигарките :)

Твоето дете ще стане такова,каквото са го възпитали родителите му (демек ти и гаджето ти),затова не прехвърляй вината върху хора,които то изобщо няма да познава.

Desolator
12-26-2010, 16:26
На 19 години съм, пуша най-често KING, Rothmans King Size и Black Devil.

AdrenaliNa
12-26-2010, 16:40
не пуша :)

HotHeaded
12-26-2010, 18:07
Сега съм с карелия слим синя...на 15 съм.

Mechev
04-15-2011, 19:44
На 13 пуша от няколко месеца Кинг :-D

Amandaa
04-15-2011, 20:41
На 15 съм. Пуша Давидоф или карелия 100.

Chacho
04-15-2011, 20:48
Golden Virginia тютюн. 19 направих днес.

gab4ooo
04-15-2011, 20:50
на 14 съм не пуша само някой път като ходиме на някой бар . предпочитам тънките и с вкус на нещо както и по изключение блек девил . бтф всичко ти е от психиката . изобщо няма ти се промени живота напротив даже ако ти се то ще е към по - добро . аз попринцип съм малко хипохондричка и като изпуша една две и си мисля че ми е станало нещо ама ми отминава и не се пристрастявам !!! Момиче съм !!!

Foreverbg
04-15-2011, 21:00
Цигарите вече не ме кефят и пуша само в компания и то ако някой почерпи. Едно козче с приятели друго си казва 8)

Chacho
04-15-2011, 21:05
Цигарите вече не ме кефят и пуша само в компания и то ако някой почерпи. Едно козче с приятели друго си казва 8)

Е тва е приказка ;)

darkPaladin
04-15-2011, 22:26
поколо 21 нищо не пуша

XxBubblexX
04-15-2011, 23:10
15 .. кинг или виктори

SisiStrange
04-16-2011, 09:38
18, наскоро ги отказах. Преди пушех мурати сините, а като съм в безпаричие - мерилин.

prasyte
04-16-2011, 10:09
Първата ми цигара беше Карелия, после минах на Davidoff - бели после на свити цигари - Golden Virgina. После на Black Devil и сега ги отказах заради прителката си. На 15 съм. Много рядко ми се допушва по някоя цигара, когато се случи си купувам да ям. Иначе пуша наргиле или бонк ама в компания.

kyka1
04-16-2011, 10:52
На 13 пуша от няколко месеца Кинг :-D
По добре ги смени ! Това са цигарите който най - много вредят, защото тютюна не е хубав и вероятността да хванеш рак е много голям...

П.Т:Ми аз съм на 15 и пуша само в компания и то ако някой ме почерпи :)

marin4itu
04-16-2011, 11:15
На 18 съм, пуша жълта Ева, а когато нямам пари си купувам малка кутия Мерилин.

BaffaLsc
04-16-2011, 12:16
Сигурно съм се разписвала, но пак ще кажа..
Не съм от хората, които просто си казват, че няма да пропушат,
а след време го правят, не, аз няма да пропуша, защото имам
мозък в главата :] На 14 съм почти..

Chacho
04-16-2011, 23:32
Днеска си купих един тютюн Кинг, понеже нямаше от Вирджинията. Изпуших една цигара с мъки и го изхвърлих директно целия.

favS
05-01-2011, 16:59
най често KING
понякога и шарена карелия, muratti slims
абе различно

DuMbErRr
05-01-2011, 17:42
14 ... Парламент.Започнах тая учебна година...

zviar7539
05-01-2011, 19:22
на 18 години съм,преди 1 година се научих да пуша,защото моя клас ме накараха и научиха
пушил съм сиурно почти всички видове,но най-вече ми харесва victory white и viceroy

Chacho
05-02-2011, 10:03
Бил си на 17 и някой друг те е накарал да пушиш?

Goddess
05-02-2011, 11:26
На 18 съм, пуша само в компания, жълта Ева/шарена карелия.

Chacho
05-02-2011, 11:29

Така се почва :D

Goddess
05-02-2011, 12:00

Знам, всички това казват.. ;д Но наистина мога без цигари. :) Като съм си вкъщи или като няма пушачи около мен, даже не се и сещам. А и аз не пуша, защото имам някаква никотинова нужда, ами...за фасон да речем. ;р

ribox
05-02-2011, 14:26
Почти на съм на 14 , но не пуша !!! :)

anna93
05-02-2011, 14:48
Почти на 18 съм и от г/д 1 година пуша. Пушила съм много марки цигари, но попринцип MM 100`s или Marilyn (розов).

vankata5555555
05-02-2011, 19:35

Знам, всички това казват.. ;д Но наистина мога без цигари. :) Като съм си вкъщи или като няма пушачи около мен, даже не се и сещам. А и аз не пуша, защото имам някаква никотинова нужда, ами...за фасон да речем. ;р
Това е най-голямата глупост(според мен).Не пуша,пушил съм доста видове,бялото боро най ме кефи направо ме блокира и не ме дразни.Предпочитам да продухвам всмукателната система 1 път във седмицата и да се отпусна.

cAnDyYy
05-02-2011, 20:04
НЕ ПУША и едва ли ще пропуша.На 13 съм и ми е много неприятно когато видя някой на 12,13 години да пуши,за да се прави на готин. Познавам един ,който пуши от 4 клас. Направо съм изумена.. :-o Накъде отива света :o Пробвала съм веднъж и никак не ми хареса

Farsa
05-03-2011, 16:54
Ха интересна тема. Аз съм на 13, скоро правя 14 и пуша то лятото на 4>5 клас . cAnDyYy ако смяташ, че и преди не са пушили от 4-5-6 клас много грешиш. Все пак, всеки сам прави избора. А относно Темата : Merylin (синя) и Marlboro Gold Touch (Черно Боро)

IchLiebeHardcore
05-03-2011, 19:39
Еми най - вече Marlboro Gold, Merilyn ( ванилия ) , Karelia slims ( ментол ) . Иначе, който каквито има . на 14 съм

Chacho
05-03-2011, 20:29

Тя психологическата зависимост също е страшничка. При мен стана закачването малко след като си казах "Бе я да пробвам да опъна една сам". Ако не минаваш тази крачка мисля, че не си истински пушач.

sToyAncHo
05-04-2011, 19:38

Същия съм :D

go6i
05-30-2011, 16:23
На 14 съм, пуша от 3-4 седмици и пуша бяло/червено Боро :)

sladkish_14
05-30-2011, 16:29
Пушенето вреди на вас и на хората около вас!

Не пуша, имам си други занимания. :)

BaMbOqQ
05-30-2011, 20:44
на 14 съм и не пуша 8)

drago0
05-31-2011, 12:26
Ае вие тъпички ли сте??
Пише "КАКВИ ЦИГАРИ ПУШИТЕ" , не "Пушите ли".....

whiteterror
05-31-2011, 12:33
На 20 години съм и в момента пуша червено Боро. :cool:

shpekovsalam
05-31-2011, 16:44
И като пропушите на 13-14 години и вече сте много готини, по-големи или по-умни??? :x На такива ми идва да им разбия муцуните и после да могат да се хранят само със сламки. :-x Гледам ги пуууушат като невидели. И като кажат "Ееми аз па пуша по кутия на ден"! Еее това е много голяма хвалба. Определно показва колко си "развит". Ако моето дете пропуши ще му махна главата.

ПТ - НЕ ПУША И НИКОГА НЯМА ДА ПРОПУША!

kukuchev711
05-31-2011, 17:16
Разбира се, че трябва да се направиш на готЕн. :D :D :D

mlakniwe2
05-31-2011, 17:28
Не пуша, пък и не е "модерно" вече :-o почти на 18 съм

ccdesigns
05-31-2011, 17:29
drago0 - виж първия пост на темата...

...вапроса ми е на колко сте години, пушите ли и на колко пропушихте...

Аз съм на 13г. и не пуша, не смятам и да започвам.

aleks98
05-31-2011, 21:29
Аз съм на 13 и не пуша. :grin:

05-31-2011, 21:36
на 11 ...бяло Marlboro

xxxmyheroinexxx
06-01-2011, 07:06
Що за тема! :-x
Направо я кръстете "насърчаване на младите тютюнопушещи"!
Какво толкова се кефите с тия цигари! Тровиш се, смърдиш на пепелник, съсухряш се.... На 30 ще изглеждате като на 50, ако въобще сте живи до тогава. Пожелавам на всички пушещи-приятно развиване на астми и ракови клетки... :)

VampireLover3
06-01-2011, 07:27
Пушенето вреди на вас и на хората около вас!

Не пуша, имам си други занимания. :)

+++

Fiction7577
06-01-2011, 12:20
На 16 съм - KING или Victory White. По-принцип предпочитам вторите, макар че сега от известно време не съм пушила, гледам да ги спирам. :)

amar4eto
06-01-2011, 18:42
на 11 ...бяло Marlboro :shock: :shock: :shock: :( :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ебасиииии идиотчето си на 11 ОМФГ.Аз не пуша и НЯМА да пропуша!!!

TRI4KO
06-01-2011, 19:35
След 3 седмици правя 18.. пуша ММ.. междудругото не е хубаво да се пуши и малките деца, които мислят, че така са по-готини ще осъзнаят, че не са прави по трудният начин. :)

s0b1esk1
06-01-2011, 21:47
19 и само красива мария. от 3 или 4 г

Bezdomnokuche
06-07-2011, 10:54
На 15 съм и съм си дърпал само да пробвам, но това беше преди 4,5 години. Пробвал съм и пура и цигара ама по добре е пурата. 8-)

bobisg
06-16-2011, 19:23
8 клас,пуша си от общо-взето лятото-началото на тая година.Предимно Марлборо голд,доста често кент и давидофф.

d0peboy
06-16-2011, 19:25
За големи гъзари ли се мислите като пушите от 12 годишни? Малоумници такива много сте ми смешни.

Pamaa
06-16-2011, 19:38
Шоколадови цигари, от ония, на които е наруисувано слонче на кутията, 14 год :smt001 .

bobisg
06-17-2011, 06:55
За големи гъзари ли се мислите като пушите от 12 годишни? Малоумници такива много сте ми смешни.
Аман от едни и същи коментари бе......не всички пушат за гъзария,ама явно ти слушаш какво ти говорят другите и го повтаряш,сега е много по НЕМОДЕРНО да се пуши отколкото преди 25-30 години.И него правя за гъзария,има хора от класа,които въобще не знаят,че пуша,не съм от тея дето започват да пушляват пред всички.А за това колко пари харчиш,всеки си прави сметката.

teodorakehaiova
06-18-2011, 11:50
WTF ?! На 15 съм и не пуша ! Пробвах когато бях 4 клас и то пред родителите ми ! Не ми хареса и не продължих ! Каква е тая мода деца в 1 клас да ми се разхождат с цигара по улиците все едно са нещо повече . Абе засрамете се бе ! Като толкова ви се пуши скрийте се у вас и пушете колкото искате , но не да ви гледат хората . Пикли и пикльовци захапали цигара и се мислят за богове .. не мога да разбера днешното поколение.. :?

shoael
06-18-2011, 13:05
16 год, Мерилин... и аз пуша от 12-годишна, глупаво е, ама не е задължително всички да се правите на гъзари и само да го натяквате. И освен това е смешно, когато всички говорите заучените клишета от сорта на "Да не се мислиш за голямата работа като пушиш от 5-6-ти клас?" Вие сте по-големи смешки и от ония еднометровите, дето са лапнали цигара...

gummybear
06-18-2011, 13:27
на 14 и не пуша :)

bobisg
06-18-2011, 13:45
16 год, Мерилин... и аз пуша от 12-годишна, глупаво е, ама не е задължително всички да се правите на гъзари и само да го натяквате. И освен това е смешно, когато всички говорите заучените клишета от сорта на "Да не се мислиш за голямата работа като пушиш от 5-6-ти клас?" Вие сте по-големи смешки и от ония еднометровите, дето са лапнали цигара...
Точно така-за много по-големи гъзари се мисят тея,които само натякват,колко било вредно,как се правили дтугите на гъзари,пак казвам-вече не е толкова модерно да се пуши,кажете просто,че не пушите и толкова,а не пишете как не разбирате другите и т.н.,темата е за пушаци,а не за непушаци,а и не виждам някой да е казал.че пуши от 1 или 2 клас. :D

evilGirL97
06-18-2011, 14:31
Мерилин, Кинг абе каквото има :D .. :-D на 14 съм,.. Адски вредният навик!!! Съжалявам че ги почнах на 12 !! ](*,) ](*,) Пълен боклук са, давам излишни пари, но не мога да се спра :D :D :D ](*,)

lisi4ety
06-18-2011, 16:13
bobisg, как по-точно реши, че темата е за пушачи? Аз мога да чета и виждам, че авторката е написала "пушите ли"
И..уау, само аз ли съм непушачка в този форум?

Tiin
06-18-2011, 16:16
bobisg, как по-точно реши, че темата е за пушачи? Аз мога да чета и виждам, че авторката е написала "пушите ли"
аз също :D :D

MojoJojo88
06-18-2011, 16:31
На 22 години съм, пуша Виктори Силвър или Ome розово, ако няма от моите цигари.
В общи линии, май няма марка, която да не съм опитвала. Любими ми бяха Ориент Експрес, но отдавна ги няма.
Пропуших на 15

zero
06-18-2011, 17:02
Пуфкам червен кинг или горна джумая (или каквито има ...)
Не държа толкова много на марката - важното е да има нещо да се дърпа хаха :D
Като не съм около наще - пуша по кутия на ден, дукато си влезна в нормите (4/5 цигари на ден), но като съм с наще, ми се случва и с дни да не пуша ...
Особено сега откак'т съм в сесия мн рядко пуша, случвало се е и на 3/4 дена да запаля по 2 цигари и то ако изляза на кафе - иначе не :)
Не съм толкова пристрастен, само да няма алкохол покрай мене .. седна ли да пия - не моа без да запаля 8-)
>> На 20 съм

EllaD
06-18-2011, 17:09
На 15 и не пуша... Всички в нашата къща пушат от както се помня и цигарения дим не ми прави впечатление изобщо... преди 2 месеца пробвахме с една приятелка изпушихме 2 кутии за един ден :D :D тя още си пуши, ама аз не...

LoveChocolate
06-18-2011, 17:23
MM slims ... :) на 15

KumchoValcho
06-18-2011, 17:55
Marlboro, 16

bReAk3R
06-18-2011, 18:44
НЕ ПУША НЯМА И ДА ПРОПУША ДОРИ ДА ОПИТАМ НЯМА!

RageAgainstTheMachine
06-18-2011, 18:47
Пушех - Camel жълти. Спрях ги. На 14 съм.

Audiophile
06-18-2011, 18:49
Не се тровим, купуваме си шоколадчета

bReAk3R
06-18-2011, 18:53
Audiophile +1, доста добре се изказа! :D :D

LoveChocolate
06-18-2011, 19:23
мамка му .. понякога се чудя защо пуша :smt017 :smt017 :smt017 8-)

Zarity
06-18-2011, 20:23
Аз писала ли съм тука? :-o Както и да е,Davidoff Gold (не слим) На 16 съм.
ПП:Непушачите не мога да разбера какво са се разписали в тая тема :-o

berrynia
06-19-2011, 10:29
виктори силвър, на 17 съм и пуша сериозно от 4 години вече

Her0
06-19-2011, 15:49
WTF ?! На 15 съм и не пуша ! Пробвах когато бях 4 клас и то пред родителите ми ! Не ми хареса и не продължих ! Каква е тая мода деца в 1 клас да ми се разхождат с цигара по улиците все едно са нещо повече . Абе засрамете се бе ! Като толкова ви се пуши скрийте се у вас и пушете колкото искате , но не да ви гледат хората . Пикли и пикльовци захапали цигара и се мислят за богове .. не мога да разбера днешното поколение.. :?Мацка, не си ми майка, нито баща, че да ми държиш такъв тон. Дали ще пуша си е лично мое решение. С тея коментари се излагате, повече и от тея "12-сет годишните с цигарка в ръчичка." А, и все още не съм виждал първокласник с цигара, малко преувеличаваш.
По темата: пуша предимно marlboro и victory, като няма пари - горна джумая. А, да на 15 съм. Почнах ги за гъзария, сега избягвам да пуша на публични места.

badsector
06-19-2011, 19:22
Почнах на 15. Първо нек'ви Невада за кратко, после бяло Виктори, после по кутия синьо Виктори, после синя Горна Джумая, после в казармата синьо Виктори пакет, после Мелник пакет, после Виктори ултра, след това ги намалих до половин кутия, после до 5-6 цигари, след това до 2-3, а в момента съм на една-две цигари на седмица. Общо към 13 годинки се събират :shock: Бах ма'аму кога мина т'ва време :D

deHiTo0
06-19-2011, 19:29
на 14 съм и не пуша 8)

deHiTo0
06-19-2011, 19:33

Не си само ти, спокойно! :D

mimsSss96
07-01-2011, 20:10
НЕ ПУША НЯМА И ДА ПРОПУША ДОРИ ДА ОПИТАМ НЯМА!

И аз си мислех, че няма да опитам, но преди 1 година започнах да пуша редовно - Мерилин, Ева,черен Кинг, черно Виктори, а когато нямам пуша от на приятеля ми ММ :D , но не се чудствам пристрастена :)

psych0
07-01-2011, 20:49
Не се тровим, купуваме си шоколадчета

:-)

LoveChocolate като се чудиш толкова ги спри "мамка му" ;)
едва ли е толкова трудно.

RainbowGirl
07-01-2011, 22:11
Пробвала съм.. не ми хареса. Не пуша.
На 14.

zlatit0o
07-01-2011, 22:31
Пробвала съм, не пушаа! на 14год.

SummerHit
07-02-2011, 06:30
14 - Горд НЕ пушач ! :-o

pressiana
07-02-2011, 06:51
16. Не пуша.

KumchoValcho
07-02-2011, 07:23
Като не пушите ЗАЩО ПИШЕТЕ ТУК?

16, бяло Marlboro

inthemix
07-02-2011, 08:23
И аз съм пробвал,но не пуша :-P , 14 год

effys
07-02-2011, 10:19
На 17, бяло Marlboro.

Tiin
07-02-2011, 10:30
Като не пушите ЗАЩО ПИШЕТЕ ТУК?

16, бяло Marlboro
Аааа май ти не си разбрал въпроса на автора :D

Здравейте! Може темата да ви се струва тъпа и банална. Та вапроса ми е на колко сте години, пушите ли и на колко пропушихте и защо го направихте

XxStupidMuffinxX
07-02-2011, 11:18
Пуших.Спрях ги.На 14 съм. :)

busted97
07-02-2011, 11:41
Колко тъп трябва да е един човек за да си купи нещо, на което пише - Пушенето УБИВА ?

14 год.

bebzgirl
07-02-2011, 13:35
На 13 - пушеХ и преди месец/два ги спрях. Иначе не пушех силни - син мерилин,или karelia slims ultra ;)

GabrielleShayk
07-02-2011, 13:37
18 не пуша

Tiin
07-02-2011, 17:30
На 13 - пушеХ и преди месец/два ги спрях. Иначе не пушех силни - син мерилин,или karelia slims ultra ;)
wtf?!На колко си почнала? O_o

alonedark
07-02-2011, 20:59
Пушила съм на няколко пъти.. бяло марлборо - на 14 години.

Requisition
07-02-2011, 21:29
Какво знаеш ти - имаше една от стария ми клас, която почна в 5-ти... Иначе аз съм на 14 и дори не съм и пробвал... Миризмата на цигари ме отвръщава.

bebzgirl
07-02-2011, 22:00

На 13,и то беше само месец,,и започнах заради компания,в която се движех ;)

DestinyCorton
07-03-2011, 09:58
На 14 съм и не пуша.Също така и не смятам да започвам, но се притеснявам,че новата среда,в която ще отида може да ми повлияе...

katsar0v
07-03-2011, 10:02
16 - MARLBORO/DAVIDOFF/VICEROY :)

marink111
07-03-2011, 10:15
на 15 съм .. пушех година и половина - карелия , мерлин , сън слимс и сега ги спрях от половин месец

ivsbaby
07-03-2011, 15:04
На 14 съм и пуших marlboro , но ги спрях . :)

Alofff4o
07-03-2011, 15:44
На 14 съм и никога не съм пушил и не смятам да го направя.Все пак съм футболист,а дори и да не бях,пас не бих лапнал цигара!!! :-P :-P :-P

dinqta
07-04-2011, 14:35
на 14 съм почти всякакви съм пушил но най-много ми харесва Карелия 100 или Виктори ексклузив

TVDQueen
07-04-2011, 14:39
Не пуша, не съм пушила и не смятам да пуша. :D

FuckIt
07-04-2011, 14:58
15 без месец и не мисля да се тровя с подобни боклуци

dessyfreak
07-04-2011, 15:15
пооочти на 14 съм, но нямам намерения да се тровя с такива боклуци .. :)

DenssBaby
07-04-2011, 15:55
Еми на 16 съм , пропуших преди 2 години.Общо взето след първото дърпане много кашлях.Почнах ги уж заради "гъзария" #-o Бях ги спряла за 5 месеца,но после почнах да се движа с една компания и отново запалих цигарата! Преди пушех ММ слимс ,но много ми станаха силни нещо и сега съм с Виктори Лайт слимс .. (не,че са много слаби ама няма да си давам парите за планински въздух :D )

TheBobqk
07-06-2011, 08:34
Пуша от края на 7 клас. Не ги почнах, за да се гъзаря. Първата ми цигара беше бяло виктори ии след тая цигара цяла вечер ме боля главата. Помня, че се оправдах, че е от компа ;д. Вече съм на 16 и искам да ги спра, но пък ми харесва да пуша и само съм ги намалила. Първата ми кутия беше синя карелия, след това минах на шарена карелия, бяло виктори слимс, бяло виктори, кинг, синьо мурати слимс (рядко пуша), имаше огромен период, в койо пуших синя карелия 100, след като кризата ме удари в джоба почнах с малък червен вайсрой, а когато съм при татко пуша бяло виктори ;д.
Общо взето съм минала много марки, но любими си ми остават бялото виктори, карелия 100 и синьо мурати слимс. 8-)

Hukuu
07-06-2011, 11:56
На 20 съм пуша от 7ми клас, пушил съм какво ли не през годините, но в момента Victory Gold 100s или Davidoff

ned0stupna
07-06-2011, 20:10
на 17 , шарена карелия / жълта ева

aleXa_
07-06-2011, 22:22
ome karelia, на 18 год. съм

fenasf
07-07-2011, 13:43
Тия дето викат никога няма да пуша ще ми е много забавно да ги видя след някоя година дали още ще са на това мнение :D

KallyMcDiamond
07-07-2011, 16:33
изключително рядко пуша .. иначе шарената карелия или розов корсет ; дд на 14 съм ; д

0pAsNooosLaDkA
07-07-2011, 19:15
Пробвала съм най-различни.Като цяло пуша мноого рядко.Изобщо не съм зависима ми само за гъзария.. На 14 без 1-2 месеца

mimybiby
07-08-2011, 09:43
По принцип не пуша, само като съм в компанийката от даскало пуша розов Corset, бяла Karelia Slims, Средец white, Voxx или син Merilyn.Абе каквото носи гаджето. :P :P Иначе не съм пристрастена или зависима.

Sc0RcH
07-08-2011, 12:02
Тия дето викат никога няма да пуша ще ми е много забавно да ги видя след някоя година дали още ще са на това мнение :D

Има ги много такива... и аз така виках,и на мен ми казваха "ще пропушиш" ама съм на 18 и още не съм! Не виждам никакъв смисъл да си даваш парите за лайна,или по-точно за "гъзария" (в кавички е) Адски тъпи са ми такива!

chereshka7
07-12-2011, 16:21
аз съм на 13 и не пуша па :P
=D> =D> =D> един човек да видя на толкова години и да не пуши!! Хора аз не мога да разбера ква е тая мания да почвате на 11-12-13 год да пушите?! по-яки ли си мислите че ще станете? бтв а съм на 14 и не пуша!!

scandalousLady
07-12-2011, 16:48
Не пуша.

kamen971
07-12-2011, 17:25
На 7 години съм и пуша зверски ! :D

Priceless
07-12-2011, 17:30
На 19. Шарена карелия 8-)

CityLightsxx
07-12-2011, 17:31
Не пуша.
+1 / почти на 14/ нямам намерение да почвам.. пробвала съм и беше отвратително! :?

Bezdomnokuche
07-13-2011, 09:36
Аз имам един приятел Емил дето пуши от 15 годишен. Сега е на 18 и сам казва че изобщо не иска да пуши и, че преди е бил много по силен и масивен, но сесга с цигарите е отслабнал и е много-по слаб.

Bezdomnokuche
07-13-2011, 09:45
На 7 години съм и пуша зверски ! :D
WTF?!?

boyski33
07-13-2011, 09:54
пуша от време на време (вече, преди пуших доста) и разбира се бялото Боро е номер 1!!!!! на 16 съм, но вече ги спирам и якото е че хич не ми е трудно :-P

xch0colattegiirlxx
07-13-2011, 14:38
Не пуша.И не мисля и да започвам. :)

rome0
07-13-2011, 16:00
На 16 съм и не пуша :grin: Иначе преди много ме привличаха и все ми се искаше да пуша, но се сдържах и сега изобщо не ми харесват, даже ме дразнят :)

sobieskivodka
07-17-2011, 21:17
на 19 съм, пуша мн рядко когато съм с компанията, но лично мен наргилето си ме кефи повече.. :grin: :grin:

schhhhhhh
07-18-2011, 07:44
18, пуша от 4 години, обикновено Мурати

Rolezzz
07-18-2011, 08:17
Davidoff Classic (Сега...и за напред може би ако не ги спра) ... 15г...

yeeee
07-18-2011, 08:54
почти 15..Marlboro,Merilyn,Ome,King

mentallyAdvanced
07-18-2011, 10:25
на 17, шарена карелия.

Hilary_
07-18-2011, 10:27
близо 19, НЕ пуша .. ;)

tarzan999
08-02-2011, 06:03
Еми пушенето може да е просто за развлечение, но може да се превърне в навик за цял живот.Аз съм на 14 пушил съм King и с тати се се разбрахме да ги откажа.От тогава ми е много по-добре.За това трябва воляяя, която не всеки има. Успех :D :D :D За въпроси се обърнете към мен :D

fuckme
08-02-2011, 08:33
как може да пушите кинг бе...пълен шит :shock: иначе съм на 14 и пуша бяло боро най - често, понякога и блек девил, ноо не особено редовно, мога и да не пуша, все тая

LoseeControl
08-29-2011, 20:39
16, НЕ пуша...

chereshka7
08-30-2011, 15:50
на 14 съм и никога не бих почнала да пуша !!! от известно време имам любопитството да си дръпна само , за да видя как е :D Ама иначе като цяло знам, че няма да ми хареса :?

munikutt
08-31-2011, 08:13
на 14 съм и никога не бих почнала да пуша !!! от известно време имам любопитството да си дръпна само , за да видя как е :D Ама иначе като цяло знам, че няма да ми хареса :? Ти не дей така и аз виках няма да ми хареса , няма да ми хареса обаче кът си дряпнах ми хареса 8-) .. Относно темата почти 14 зелена EVA , бяла карелия , мерилин .. не обичам дебели цигари :D

KumchoValcho
08-31-2011, 08:40
16, НЕ пуша...Тогава ЗАЩО ПИШЕТЕ В ТЕМАТА, СЛЕД КАТО НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВАС?

Все едно да има тема, в която питат как се прави кекс и ти да напишеш "аз не ям кекс, предпочитам торта" омг, престанете, на всяка страница има по 5 мнения от рода на "Аз НЕ ПУША и съм гордъъ", НИКОЙ НЕ СЕ ОБРЪЩА КЪМ ВАС

16, бяло Marlboro

KumchoValcho
08-31-2011, 08:44
Тия дето викат никога няма да пуша ще ми е много забавно да ги видя след някоя година дали още ще са на това мнение :DАбсолютно, защото преди 1 година и аз плямпах точно това на приятелите ми, 'как можете да пушите, мн сте тъпи, блябля'
и един мой приятел преди 5-6 месеца същите ми ги разправяше на мен докато пушех и след 1-2 месеца и той пропуши

не казвам, че задължително ще пропушите ако сте против цигарите, но никога не знаете след 1 месец или 10 години какви решения ще взимате, защото хората се променят бързичко

bubkaa93
08-31-2011, 08:54
На 18 пуша давидоф голт слимс,ММ слимс ,шарена карелия и други

dessyslawa
08-31-2011, 09:05
На 15 съм, пуша от 1 година. Предимно Eva, Carelia, Merylin. :)

BrainlessROCKBABY
08-31-2011, 09:16
не пуша вече, преди Muratti Silver Slims, Pall Mall сини, Vogue! лилавки .. и квот има на харабия :D на 16 съм

martin97
08-31-2011, 09:18
на 14 съм,не пуша,и съм горд :grin: :grin: !!!

chereshka7
08-31-2011, 09:24
на 14 съм,не пуша,и съм горд :grin: :grin: !!!
Много ясно !! Само така, пич !! 8-) :D

stefinkaa7
08-31-2011, 11:06
На 16 съм и не пуша !! 8) :P :) Преди 2-3 години изпуших една с мама, хареса ми, исках още, но тя ме спря .. И така до днес не съм пушила не мисля и да почвам .. :? :)