View Full Version : Какви цигари пушите и на колко сте години?
17
пушим всичко копеУе 8)
На 14 съм и пуша от 8 месеца. Пуша Горна и Кинг.
На 14 съм и пуша от 8 месеца. Пуша Горна и Кинг.
Спирай ги докато не си се увлякъл/а
аз сега искам да ги спра ама не става :-x
irr3plac3able
05-16-2010, 13:29
не пуша
SmilezZz
05-16-2010, 13:39
На 14 съм..
Не пуша
SlaDk0b0nb0nChe
05-16-2010, 14:27
На 14 съм..
Не пуша
+1
Ем като не пушите не пишете ве,бахти ботовете....
На 17...винаги си взимам Davidoff Gold,но случайно ако е свършил си взимам Parliament или в краен случей бяло Marlboro
На 18 съм. Сега нещо се изгъзарявам и си позволявам шарена Карелия, кат' няма финанси твърдо и само жълта Мерилин.
На 18 съм. Сега нещо се изгъзарявам и си позволявам шарена Карелия, кат' няма финанси твърдо и само жълта Мерилин.
ИУ! Жълтият мерилин има вкус на сладолед... хаха
Аз от както ги дигнаха вече пуша само червено марлборо...
Colouring
05-16-2010, 17:27
не пуша
на 15.
brutaLxxbunny
05-16-2010, 17:33
пуша марихуана и косче. на 2 съм 8-)
MishaBabyy
05-16-2010, 18:10
15
има едни OME много са яки,иначе Карелия и Мерилин
dimitrov95
09-05-2010, 13:12
Ултра Виктори. На 15г. съм :D
myLiiPsLiikeSugar
09-05-2010, 19:12
Black Devil .. Muratti .. понякога си купувам и Мерилин .. На 15 съм пуша от година
withdrawsmoke
09-05-2010, 19:29
Хаха,несъмнено след коментара ми ще има гневни отзиви... 8-) Е браво на вас всичко под 18... Дано се гордеете със себе си и с постигнатото :) Пушете си никой не ви спира...Но дали е нормално да споменете,че сте на 15 и че пушите от еди колко си време ?! Какво,гордеете ли се с това... То си е направо за смях... Е все пак не трябва да пренабрегвам факта,че има "огромни" удоволстия които тютюнопушенето ви предоставя :).Колко е прекрасно да дръпнеш фаса и след това да си изкашляш дроба... :] На 15 сте и в училище е ден за бягане (издражливост) и честито фасовете си показват благоприятния ефект върху вас.Тичате с бясната скорост на разярен охлиов и все пак сте горди от себе си и палвате 1 цигарка да се наградите за добре свършената работа.Межувременно се опитвате да си поемета малко въздух (защото целия наличен е изразходен при отчаяните опити за издражливост),но закаде без цигарка си казвате.Айде пък да вкарам малко пушек вместо въздух.... :] И неусетно чуквате 50-сетте а драгливата кашлица не спира но затова пък има универсално лекарство --> още една цигарка..... :] Да , да пушиш е хипер,мега якоОоОо как само ви завиждам ..... :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Хаха,несъмнено след коментара ми ще има гневни отзиви... 8-) Е браво на вас всичко под 18... Дано се гордеете със себе си и с постигнатото :) Пушете си никой не ви спира...Но дали е нормално да споменете,че сте на 15 и че пушите от еди колко си време ?! Какво,гордеете ли се с това... То си е направо за смях... Е все пак не трябва да пренабрегвам факта,че има "огромни" удоволстия които тютюнопушенето ви предоставя :).Колко е прекрасно да дръпнеш фаса и след това да си изкашляш дроба... :] На 15 сте и в училище е ден за бягане (издражливост) и честито фасовете си показват благоприятния ефект върху вас.Тичате с бясната скорост на разярен охлиов и все пак сте горди от себе си и палвате 1 цигарка да се наградите за добре свършената работа.Межувременно се опитвате да си поемета малко въздух (защото целия наличен е изразходен при отчаяните опити за издражливост),но закаде без цигарка си казвате.Айде пък да вкарам малко пушек вместо въздух.... :] И неусетно чуквате 50-сетте а драгливата кашлица не спира но затова пък има универсално лекарство --> още една цигарка..... :] Да , да пушиш е хипер,мега якоОоОо как само ви завиждам ..... :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
не съм от тези с гневните отзиви напълно съм съгласна с теП .
По темата: На 14 съм и не пуша :)
На 14 непушачка.
withdrawsmoke е прав да си нА 45 и да пушиш си е вредно, но на 15 е много зле.Дробовете са млади, жизнени и издържливи, а с тоя катран и какви ли не още продукти в цигарите още от малки се увреждате и после всякакви белодробни заболявания ви се лепят.Да не говорим че е голямо "удоволствие" като станеш сутрин вместо с усмивка да го направиш с жестока кашлица.Но живота на всеки си е негов и сам си решава какво да прави с него, като ви харесва си пушете.
не съм от тези с гневните отзиви напълно съм съгласна с теП .
По темата: На 14 съм и не пуша :)
+1
По темата:След месец ставам на 14 и не пуша.Дърпал съм си 3-4 пъти.Беше на една на екзкурзия към края на юни тази година.Цигарата беше не един съученик от съседен клас,който ми предложи и аз от любпитство....но само се закашлях,а и до колкото разбрах от един фр те били някакви супер слаби, бяха Slim,но не съм сигурен марката.Бяха май Мерлин.Абе не се правя на разбирач,защото и не съм пушач,а и поне за сега не ми трябва. :)
nefchi_bs
09-05-2010, 21:15
На 16 съм и пуша които каквото даде :lol: Иначе си купувам Карелия 100 или Виктори Силвър.
eminemfenka
09-06-2010, 11:26
На 14 съм .
Пуша Червен Кинг и Син Уинстоун .
Понякога Бяло Виктори / Синьо Виктори и (Син Пал Мал - много рядко).
Иначе сега мисля да мина на Синьото Виктори за постоянно.
Никога няма да пропуша 8-)
Добре бе, като не пушите защо пишете ..? :shock:
Moderatorius
09-06-2010, 13:53
Та вапроса ми е на колко сте години, пушите ли и на колко пропушихте и защо го направихте, и как се чуствахте след 1вата цигара.
Изглежда някой не чете самата тема. Иначе съм на 17 и не пуша. За пръв път цигара съм пробвала на 13-14, но никога не ми е харесвало и да се надяваме, че и за в бъдеще ще е така.
тея дето не пушат що пишат :o :?
иначе си вземам жълт кинг .ама като стана скъпо 4.20 и вземам на без бандерол 3лв :D
на 14-15съм
14 - Corset, розов Merilyn и понякога Карелия.
Foreverbg
09-06-2010, 17:34
Всичко пуша, но предпочитам виктори 8-) На 16 съм.
chemist9009
09-06-2010, 17:40
Арда без филтър 8-) 8-) 8-) years old never mind 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:
student456
09-06-2010, 17:41
Аз не пуша нищо и съм си много добре
kittyKat
09-06-2010, 17:50
на 15 съм...пуша от скоро и си купувам син Merilyn
тея дето не пушат що пишат :o :?
...
Та вапроса ми е на колко сте години, пушите ли и на колко пропушихте и защо го направихте, и как се чуствахте след 1вата цигара.
Изглежда някой не чете самата тема. Иначе съм на 17 и не пуша. За пръв път цигара съм пробвала на 13-14, но никога не ми е харесвало и да се надяваме, че и за в бъдеще ще е така.
прочети поне автора какво е написал ако не ти се чете едно - две мнения преди тва :?
student456
09-06-2010, 18:05
Не прочетох по-горе,извинете
stella666
09-07-2010, 06:22
на 14 съм и не пуша 8)
+1 :)
на 12 съм, пуша много рядко, квото има :D
пишем щот да имаме повече постове 8-)
bebchoOoOoOo
09-07-2010, 11:48
Розов Мерилин - на 18 съм.
SuMmEr_KiSS
09-07-2010, 13:00
Davidoff SuperSlim Gold - 17 год.
vampikkata
09-07-2010, 13:35
Еми аз пуша от 14 годишен иначе първата ми цигара беше синьо виктори на село като бях на 4-5 годинки :D .
Сега пуша каквото ми падне най обичам Black Devil :grin:
electraa
09-07-2010, 17:42
Слава богу не пуша.. на 15 съм момиче, спортувам от 9 години :P :lol:
Ми,на 16 съм и не пуша.
Дано не съм прекалено старомодна... :-o
:lol: Незнам какви пушачи сте на по 15-16 години и не знам как човек може да се пристрасти на тази възраст...Честно да ви кажа,пушила съм една година по 5-6 цигари на ден преди три години и след като се махнах от даскалото с гадната компания,която ме подтикна към порока спрях да пуша.. :-D Как аз не се пристрастих,а всички други големи тарикати са си пристрастени,незнам... :lol: :lol: :lol:
Извинявам се,ама трябваше да го кажа просто.. :lol: :lol:
Foreverbg
09-07-2010, 23:15
Ми,на 16 съм и не пуша.
:lol: Незнам какви пушачи сте на по 15-16 години и не знам как човек може да се пристрасти на тази възраст...Честно да ви кажа,пушила съм една година по 5-6 цигари на ден преди три години и след като се махнах от даскалото с гадната компания,която ме подтикна към порока спрях да пуша.. :-D Как аз не се пристрастих,а всички други големи тарикати са си пристрастени,незнам... :lol: :lol: :lol:
И аз преди пушех с приятели. Имаше една седмица по 5-6 цигари на ден и не се пристрастих. Вече от 2 седмици не съм пушил и не ми прави впечатление :lol:
bloodyred
09-08-2010, 12:56
14, не пуша. .
Ми,на 16 съм и не пуша.
И аз преди пушех с приятели. Имаше една седмица по 5-6 цигари на ден и не се пристрастих. Вече от 2 седмици не съм пушил и не ми прави впечатление :lol:
И 2мата сте много ограничени ... трябва да пушите по повече и по дълго време за да се пристрастите .... трябва да пушите поне 5-6 месеца и поне по 10 цигари на ден
По темата на 16 и не пуша ... може би само пурети и то по разни събирания и екскурзии празници ...
Изглежда някой не чете самата тема
..и темата има леко глупаво заглавие !!
На 14 съм и не пуша .
Xx7thSiNxX
09-08-2010, 13:21
Пуша от 4 години (като ме приеха в гимназията). След 3 месеца правя 18 години. Живея в семейство на пушачи и следователно съм пасивна пушачка от раждането си. Не помня какво съм усетила при първата си цигара, понеже я бях откраднала от мама, когато бях на 5, но в 8ми клас ми беше 2рата и ми беше малко странно, но ми хареса. След 4 години не се чувствам зависима. Пуша единствено в компанята на приятели или като съм много нервна. Ако съм си сама не мисля за цигари.
AsHbRoWnIE
09-08-2010, 21:30
Брат затапваш много брутално пушачите
Аз палвам понякое време заради средата... 8)
mArMaLaDkA
09-09-2010, 05:48
^ голяма затапка, няма що. :lol: Човек, на когото физическата му дейност се изразява в това да отиде от едното кафене до другото, които са на разстояние от 20 м, ще "тича с бясната скорост на разярен охлюв" и без да пуши цигари.
Да не говорим, че последиците от тютюнопушенето не се появяват след 5 месеца, 1 година или 2, а след мноооооого повече. Така че, можете просто да кажете "ами аз не пуша" и да цъкнете хикса, вместо да философствате излишно по форумите, при това, неграмотно.
vampirediaries
09-09-2010, 08:57
Така че, можете просто да кажете "ами аз не пуша" и да цъкнете хикса, вместо да философствате излишно по форумите, при това, неграмотно.
+1.А и често казано не виждам защо след като някой не пуши трябва да пише в темата. :)
betkata9514
09-09-2010, 13:13
На 14 съм, все още не пуша и немисля да започвам !!!
Vetrogon
09-09-2010, 13:49
на 17 съм и не пуша. преди няколко седмици пробвах цигари за пръв път и въобще не ме впечатлиха. щастлив съм че най-добрите ми приятели (които са и тези с които дружа) не пушат. :grin:
DeleteThisAccount
11-06-2010, 11:41
Започнах да пуша между края на 5-ти клас и началото на 6-ти клас, разбира се за "гъзария", но вече осъзнавам, че не е никаква "гъзария" това, но съм "пристрастен", а и не искам да ги отказвам, не знам защо..., иначе пуша някакво victory, или ако имам кинти black devil. 8-)
sunshinepp
11-06-2010, 12:01
На 16 съм, пуша Бяло Боро :) и от време на време Парламент Aqua :)
Да пушиш или да не пушиш това е изцяло личен избор. А щом мислиш, че можеш да пушиш, значи си понасяш и последствията от това, за които последствия ,мисля всички сме наясно. Това ми го казаха родителите ми, мисля че е достатъчно красноречиво към всички, които се обръщат с някакви изказвания срещу пушачите.
fUcKsMiLe
11-06-2010, 12:14
Ами аз започнах миналата година .. мисля че беше октомври .. /заради компанията .. не знам и аз защо започнах .. :? / И така де.. пушех каквото ми падне .. най-вече горна джумая и виктори .. по-рядко кинг :)
Сега уж ги спрях /от юли де :D/ .. ама от време на време, ако почерпят не отказвам :)
Davidoff Golt дебелите.
На 16 съм.
Колкото искам и квото искам ше пуша,какъв ви е шибания проблем че ние се тровим,че сте тръгнали да мрънкате по форумите колко е ужасно?!Ще умра когато си искам,вас кво ви бърка?
Аз съм само на трева, ама понякога (1-2 пъти в месеца) Пуша Бяло Боро 8-) на 14 съм...
Lexynnka
11-06-2010, 17:59
На 14 съм, все още не пуша и немисля да започвам !!! и аз на 14 така си мислех.
Ноо това беше преди 2+ години.. и е минало 8-) сега пуша черен Давидов, черен Дънхил :smt007 (понякога и син, когато няма черен) ии червено Боро, но и него вече по-рядко, че след Дънхила имам чувството че ще си изкашлям дробовете с тва Боро 8-) 8-)
tItEufFf
11-06-2010, 19:20
Пуша рядко, но като си купувам цигари са задължително Боро с мента. :grin:
sunshinepp
11-06-2010, 19:26
Пуша рядко, но като си купувам цигари са задължително Боро с мента. :grin:
къде го има??? :shock:
VikitoRia
11-06-2010, 20:23
Мерилин или каквито дойдат на 14 съм, но сага ги спрях заради гаджето :cry:
purple00
11-07-2010, 04:39
Продължителната употреба на никотин може да доведе до редица увреждания и заболявания: на дихателните пътища - затруднено дишане, хронични бронхити, астма; на сърдечно - съдовата система - повишено кръвно налягане, ускорен пулс, болки в гърдите, увреждане на стените на кръвоносните съдове, нарушено оросяване. Може да доведе и до сърдечен инфаркт.
Пушенето е една от главните причини за рак на устните, езика, слюнчените жлези, ларинкса, хранопровода и белите дробове. Доказано е, че то може да бъде спомагащ фактор и за рака на пикочния мехур, панкреаса и бъбреците. Пушенето и никотинът влияят отрицателно на репродуктивната функция (напр. при мъжете намалява подвижността на сперматозоидите). При хронична злоупотреба се наблюдава намалена работоспособност и лесна уморяемост.
Зависимост... Абстиненция... Предозиране...
Към никотина се развива психична, а при част от пушачите и физическа зависимост. Основните симптоми на никотиновият абстинентен синдром са забавен пулс, нервност, раздразнителност, безпокойство, безсъние, намаляване на вниманието и паметовите функции, повишен апетит. Тези симптоми могат да продължат около 1 г. Леталната доза никотин е около 60 мг.
Тютюнопушенето, като форма на зависимост, се нарежда до алкохолния и барбитуровия тип зависимост. Опитите да се намалят вредите и рисковете за здравето от него започват с въвеждането на филтри и производство на цигари, съдържащи по-малко никотин и катрани. Днес съществуват различни средства за отказване от този навик. Някои от тях са разнообразни дъвки, пластири и таблетки.
Лечението на този тип зависимост се провежда чрез заместителна терапия - медикаментозна или немедикаментозна терапия, насочена към промяна на поведението или комбинирана терапия, включваща предходните две.
MadeOfWater
11-07-2010, 07:30
Merlyn Ванилия,Ome или Corset .На 14 съм :)
ludiqtzubar96
11-07-2010, 08:06
Аз пък съм на 14 и не пуша.Да ви е яд. :P
maksimal
11-07-2010, 08:38
На 14 съм, все още не пуша и немисля да започвам !!!
викаш моеш гледаш в бъдещето.
Аз пък съм на 14 и не пуша.Да ви е яд. :P
Направо умираме от яд. Ще се пръснем.
По темата - Пал Мал, предимно син, на 16 съм.
dviny12345
11-08-2010, 06:54
абе хора... според вас нормално ли е на 14 да пушиш?!! аз лично мисля ,че това е много тъпо. или на 16,17,18... за всичко си има време! аз съм на 14 и не пуша, и не мисля да го правя . става ми лошо като гледам 14 момичета /момчета да пушат и без да мислят кво им става в организма. според мене хич не е ''готино'' непълнолетни деца да пушат. :-o
BlindedAngel
11-08-2010, 09:33
Davidoff gold.За първи път запалих цигара на 10 години - майка ми ми даде.От тогава се водя че пуша, иначе сериозен пушач съм от 8 години.На 21 съм :)
XheroineX
11-10-2010, 11:39
Merlyn Ванилия
а една фр пуши от 4-ти клас :?
Квито дойдат ;д но най-често шарена карелия,карелия сто,а ако нямам пари малки мерилин розови.На 15 съм.
prinncess
11-10-2010, 15:16
Merilyn - розови
на 14 съм :P :)
На 14 съм, все още не пуша и немисля да започвам !!! и аз на 14 така си мислех.
Ноо това беше преди 2+ години.. и е минало 8-) сега пуша черен Давидов, черен Дънхил :smt007 (понякога и син, когато няма черен) ии червено Боро, но и него вече по-рядко, че след Дънхила имам чувството че ще си изкашлям дробовете с тва Боро 8-) 8-)
Аз незнам как не си изкашляш дроба от черен Давидов..всъщност да нямаш предвид червен?
Продължителната употреба на никотин може да доведе до редица увреждания и заболявания: на дихателните пътища - затруднено дишане, хронични бронхити, астма; на сърдечно - съдовата система - повишено кръвно налягане, ускорен пулс, болки в гърдите, увреждане на стените на кръвоносните съдове, нарушено оросяване. Може да доведе и до сърдечен инфаркт.
Пушенето е една от главните причини за рак на устните, езика, слюнчените жлези, ларинкса, хранопровода и белите дробове. Доказано е, че то може да бъде спомагащ фактор и за рака на пикочния мехур, панкреаса и бъбреците. Пушенето и никотинът влияят отрицателно на репродуктивната функция (напр. при мъжете намалява подвижността на сперматозоидите). При хронична злоупотреба се наблюдава намалена работоспособност и лесна уморяемост.
Зависимост... Абстиненция... Предозиране...
Към никотина се развива психична, а при част от пушачите и физическа зависимост. Основните симптоми на никотиновият абстинентен синдром са забавен пулс, нервност, раздразнителност, безпокойство, безсъние, намаляване на вниманието и паметовите функции, повишен апетит. Тези симптоми могат да продължат около 1 г. Леталната доза никотин е около 60 мг.
Тютюнопушенето, като форма на зависимост, се нарежда до алкохолния и барбитуровия тип зависимост. Опитите да се намалят вредите и рисковете за здравето от него започват с въвеждането на филтри и производство на цигари, съдържащи по-малко никотин и катрани. Днес съществуват различни средства за отказване от този навик. Някои от тях са разнообразни дъвки, пластири и таблетки.
Лечението на този тип зависимост се провежда чрез заместителна терапия - медикаментозна или немедикаментозна терапия, насочена към промяна на поведението или комбинирана терапия, включваща предходните две.
Ауу,промени ми живота,спирам вече. :-o
municheto3
11-13-2010, 08:59
На 17 съм и пуша Мурати Слим или Бяло Виктори
Barbie47
11-13-2010, 09:13
на 14 съм и не пуша 8)
+1 :)
8)
http://www.domakin.bg/admin204/upload/Davidoff%20gold.jpg 15
Скоро ще навърша 14 не пуша и нямам намерение, а и имам астма. От примерните деца съм. Целия ми клас почти пуши, но аз не желая. Тези деца го правят, защото у дома не им обръщат внимание и искат да са важни. В повечето случай родителите са виновни, че не се инт от детето. Ако мотивирате детето си да учи и да се труди няма да мисли за такива неща. Да ходи гримирано, топирано и на врата на някой 20 годишен батко. Моя съвет към тийновете е не си съсипвайте живота с цигари, дрога и тн. Ако родителите ви не се инт от вас, някой ден нека да стане нещо от вас и да им кажете, че сте успели без тяхна помощ. Да сте щастриво жененис деца и високоплатена работа, а не да сте на 13 с дете и да не знаете от кого е или момчетата да се чудат сега бременна ли е? Ще си съпете живота в такава среда. По добре по смотани и ученолюбиви като малки от колкото да миете пода като пораснете :)
Behemoth
11-13-2010, 13:01
Най-вече някои от тези 4: S-Class, черен Black Devil, синя Karelia, West Ice. 17.
mlakniwe2
11-13-2010, 13:08
Не пуша/на 17 съм-хааааааааааааааа мретеееееееееееееее пушачииииииииииииии!!!!!!!!!!!! !! 8)
Не пуша/на 17 съм-хааааааааааааааа мретеееееееееееееее пушачииииииииииииии!!!!!!!!!!!! !! 8)
Подкрепям те само че аз съм на 18 :D :grin:
PoRcHeTaTa1
11-13-2010, 23:32
Вижда се
<<<<<<
srebyrna
11-14-2010, 15:31
на 17 съм и пуша мм слим и пуша от две години и няколко месеца но не мога да кажа с точност но от приблизително година по една кутия на ден не ми мърда и то честно казано всичко при мен идва от нерви и един вид ме успокояват .... нз при вас как е
winston sin от 7 клас на 16 почнах ги просто за успокоение мисля да ги спирам и да пу6а само на банкети просто заради футбола ! :-P :-P
winston sin от 7 клас на 16 почнах ги просто за успокоение мисля да ги спирам и да пу6а само на банкети просто заради футбола ! :-P :-P
От седми клас на 16?!?! :lol: :lol:
VeliCullen
11-19-2010, 16:28
na 12 ( :oops: ),pu6a ot okolo 3 meseca,osnovno viktory,merilyn i ot fr
Бахти гъзарката на 12 пуши :razz: :razz: :razz:
Ухх вече ви се чудя на всички дето сте 5-6 клас си съсипвате живота и защо? Разбира се щото трябва да сме яки нали?? :? :?
FuckedUp
11-19-2010, 19:48
Ухх вече ви се чудя на всички дето сте 5-6 клас си съсипвате живота и защо? Разбира се щото трябва да сме яки нали?? :? :?
Всеки за себе си :)
Не пуша :)
Black Devil на 15 години съм. Пропуших преди 1 година, после ги спрях за около половин година и сега пак...
bebzgirl
11-19-2010, 21:42
Не пуша - Не ми и трябва ...
Предпочитам да не се натравям с тези глупости =) ...
Убиват сичко у теб ...
като имаш предвид че от нащо даскало още в 7 клас всичките пушат по
половин кутия на ден :?
Georgi07
11-24-2010, 15:41
Black Devil Cherry и шоколад, на 14 съм
А за тези, които не пушат да не спамят излишно по 1000 пъти защо не се
"тровят" и " че са по-умни" защото са избрали да не пушат.
На 13 сам. Не пуша. Не ми и трябва !!!
chemist9009
11-27-2010, 09:01
на 19 съм.Не употребявам никотин....а само кофеин и етанол ;) ;) 8) 8)
VeliCullen
12-23-2010, 16:07
А аз се чудя що ми коментирате живота,като си купувам цигарите от моите пари,моите дрехи миришат и съсипвам моя си живот.
P.S.И Davidoff не са лоши
SiSi7yYy
12-23-2010, 16:09
Merylin, MM ;]]] На 14 съм :)
anonymous708973
12-23-2010, 18:26
А аз се чудя що ми коментирате живота,като си купувам цигарите от моите пари,моите дрехи миришат и съсипвам моя си живот.
По-точно от паричките, които мама и татко дават, а? :wink:
Не пуша. Първо, че самото пушене не ме грабва, второ, усещането за дима в гърлото ми е отвратително и трето, би било смешно да си скапвам живота така, след като водя доста по-здравословен режим от повечето. Нямам против пушачи обаче.
HoBoJIyHuE
12-23-2010, 18:58
Мммм не пуша ;)
radeberger
12-23-2010, 19:01
Не пуша. Не ми харесва и не смятам, че ще допринесе за нещо повече. Нито мисля, че като пуша ще се чувствам по-голям.
Не пуша ... или само по някоя др кутия като се събера с приятели иначе квото дойде ..
защото може и моето дете да стане като тебе, затова се притеснявам!! А и я пак си помисли дали са ТВОИ парите. Странно, оказва се, че не си ги изкарала с пот на челото, а с молене на мама и тате. :) Ех, че няма да те помня след 20-на години, когато си изкашляш дробовете, да те питам добре ли ти е с цигарките :)
Оле не тоя форум е пълен с 14 годишни (с извинение) пикли (нищо лично към никой)...Пушат,пият секс правят...Голямата гъзария....
Transform
12-25-2010, 20:30
Винаги различни
С цялото ми уважение към другите пушачи, ама(авторът) изтъгваш баси комплексарските причини, за да пушиш и да продължаваш да пушиш.
Найстина е така! Това не е причина да пушиш. Аз пуша, защото ми харесва.
А аз не пуша, защото ми харесва.
Причината не е в харесването, в навика е :)
Година от както пуша.Ама всякакви пуша обичам да опитвам нови и нови. А относно годините на 15 съм ако ви кажа че на една фр. от моя клас сестра и е на 11 или 12 и си пафка яко.. Най-предпочитам давидоф и блек девил инъче и виктори-то ме радва много.. Абе лоши навици ама какво да се прави в такива моменти като моя и цяла кутия ще лапна и схе я подпаля..
Цигари не пуша, но пак почнах да пуша трева... но този път го правя, защото искам да избягам от света.. така да се каже.
И аз искам да избягам от света, ама само като си представя до къде стигат тези които се опитват с помощта на чашката (пияниците) и лошо ми става :-D Прилича ми на пропадане с увиснал безнадежден поглед 8-) Хубавото само е, че при падане нищо им няма - Господ ги пази :D Май и тревоманите не ги очаква нещо по-различно, макар че не съм се срещал с такива... вероятно само външните прояви ще са различни. :shock:
VeliCullen
12-26-2010, 09:22
защото може и моето дете да стане като тебе, затова се притеснявам!! А и я пак си помисли дали са ТВОИ парите. Странно, оказва се, че не си ги изкарала с пот на челото, а с молене на мама и тате. :) Ех, че няма да те помня след 20-на години, когато си изкашляш дробовете, да те питам добре ли ти е с цигарките :)
Твоето дете ще стане такова,каквото са го възпитали родителите му (демек ти и гаджето ти),затова не прехвърляй вината върху хора,които то изобщо няма да познава.
Desolator
12-26-2010, 16:26
На 19 години съм, пуша най-често KING, Rothmans King Size и Black Devil.
AdrenaliNa
12-26-2010, 16:40
не пуша :)
HotHeaded
12-26-2010, 18:07
Сега съм с карелия слим синя...на 15 съм.
На 13 пуша от няколко месеца Кинг :-D
На 15 съм. Пуша Давидоф или карелия 100.
Golden Virginia тютюн. 19 направих днес.
на 14 съм не пуша само някой път като ходиме на някой бар . предпочитам тънките и с вкус на нещо както и по изключение блек девил . бтф всичко ти е от психиката . изобщо няма ти се промени живота напротив даже ако ти се то ще е към по - добро . аз попринцип съм малко хипохондричка и като изпуша една две и си мисля че ми е станало нещо ама ми отминава и не се пристрастявам !!! Момиче съм !!!
Foreverbg
04-15-2011, 21:00
Цигарите вече не ме кефят и пуша само в компания и то ако някой почерпи. Едно козче с приятели друго си казва 8)
Цигарите вече не ме кефят и пуша само в компания и то ако някой почерпи. Едно козче с приятели друго си казва 8)
Е тва е приказка ;)
darkPaladin
04-15-2011, 22:26
поколо 21 нищо не пуша
XxBubblexX
04-15-2011, 23:10
15 .. кинг или виктори
SisiStrange
04-16-2011, 09:38
18, наскоро ги отказах. Преди пушех мурати сините, а като съм в безпаричие - мерилин.
Първата ми цигара беше Карелия, после минах на Davidoff - бели после на свити цигари - Golden Virgina. После на Black Devil и сега ги отказах заради прителката си. На 15 съм. Много рядко ми се допушва по някоя цигара, когато се случи си купувам да ям. Иначе пуша наргиле или бонк ама в компания.
На 13 пуша от няколко месеца Кинг :-D
По добре ги смени ! Това са цигарите който най - много вредят, защото тютюна не е хубав и вероятността да хванеш рак е много голям...
П.Т:Ми аз съм на 15 и пуша само в компания и то ако някой ме почерпи :)
marin4itu
04-16-2011, 11:15
На 18 съм, пуша жълта Ева, а когато нямам пари си купувам малка кутия Мерилин.
BaffaLsc
04-16-2011, 12:16
Сигурно съм се разписвала, но пак ще кажа..
Не съм от хората, които просто си казват, че няма да пропушат,
а след време го правят, не, аз няма да пропуша, защото имам
мозък в главата :] На 14 съм почти..
Днеска си купих един тютюн Кинг, понеже нямаше от Вирджинията. Изпуших една цигара с мъки и го изхвърлих директно целия.
най често KING
понякога и шарена карелия, muratti slims
абе различно
DuMbErRr
05-01-2011, 17:42
14 ... Парламент.Започнах тая учебна година...
zviar7539
05-01-2011, 19:22
на 18 години съм,преди 1 година се научих да пуша,защото моя клас ме накараха и научиха
пушил съм сиурно почти всички видове,но най-вече ми харесва victory white и viceroy
Бил си на 17 и някой друг те е накарал да пушиш?
На 18 съм, пуша само в компания, жълта Ева/шарена карелия.
Така се почва :D
Знам, всички това казват.. ;д Но наистина мога без цигари. :) Като съм си вкъщи или като няма пушачи около мен, даже не се и сещам. А и аз не пуша, защото имам някаква никотинова нужда, ами...за фасон да речем. ;р
Почти на съм на 14 , но не пуша !!! :)
Почти на 18 съм и от г/д 1 година пуша. Пушила съм много марки цигари, но попринцип MM 100`s или Marilyn (розов).
vankata5555555
05-02-2011, 19:35
Знам, всички това казват.. ;д Но наистина мога без цигари. :) Като съм си вкъщи или като няма пушачи около мен, даже не се и сещам. А и аз не пуша, защото имам някаква никотинова нужда, ами...за фасон да речем. ;р
Това е най-голямата глупост(според мен).Не пуша,пушил съм доста видове,бялото боро най ме кефи направо ме блокира и не ме дразни.Предпочитам да продухвам всмукателната система 1 път във седмицата и да се отпусна.
НЕ ПУША и едва ли ще пропуша.На 13 съм и ми е много неприятно когато видя някой на 12,13 години да пуши,за да се прави на готин. Познавам един ,който пуши от 4 клас. Направо съм изумена.. :-o Накъде отива света :o Пробвала съм веднъж и никак не ми хареса
Ха интересна тема. Аз съм на 13, скоро правя 14 и пуша то лятото на 4>5 клас . cAnDyYy ако смяташ, че и преди не са пушили от 4-5-6 клас много грешиш. Все пак, всеки сам прави избора. А относно Темата : Merylin (синя) и Marlboro Gold Touch (Черно Боро)
IchLiebeHardcore
05-03-2011, 19:39
Еми най - вече Marlboro Gold, Merilyn ( ванилия ) , Karelia slims ( ментол ) . Иначе, който каквито има . на 14 съм
Тя психологическата зависимост също е страшничка. При мен стана закачването малко след като си казах "Бе я да пробвам да опъна една сам". Ако не минаваш тази крачка мисля, че не си истински пушач.
sToyAncHo
05-04-2011, 19:38
Същия съм :D
На 14 съм, пуша от 3-4 седмици и пуша бяло/червено Боро :)
sladkish_14
05-30-2011, 16:29
Пушенето вреди на вас и на хората около вас!
Не пуша, имам си други занимания. :)
Ае вие тъпички ли сте??
Пише "КАКВИ ЦИГАРИ ПУШИТЕ" , не "Пушите ли".....
whiteterror
05-31-2011, 12:33
На 20 години съм и в момента пуша червено Боро. :cool:
shpekovsalam
05-31-2011, 16:44
И като пропушите на 13-14 години и вече сте много готини, по-големи или по-умни??? :x На такива ми идва да им разбия муцуните и после да могат да се хранят само със сламки. :-x Гледам ги пуууушат като невидели. И като кажат "Ееми аз па пуша по кутия на ден"! Еее това е много голяма хвалба. Определно показва колко си "развит". Ако моето дете пропуши ще му махна главата.
ПТ - НЕ ПУША И НИКОГА НЯМА ДА ПРОПУША!
kukuchev711
05-31-2011, 17:16
Разбира се, че трябва да се направиш на готЕн. :D :D :D
mlakniwe2
05-31-2011, 17:28
Не пуша, пък и не е "модерно" вече :-o почти на 18 съм
ccdesigns
05-31-2011, 17:29
drago0 - виж първия пост на темата...
...вапроса ми е на колко сте години, пушите ли и на колко пропушихте...
Аз съм на 13г. и не пуша, не смятам и да започвам.
Аз съм на 13 и не пуша. :grin:
xxxmyheroinexxx
06-01-2011, 07:06
Що за тема! :-x
Направо я кръстете "насърчаване на младите тютюнопушещи"!
Какво толкова се кефите с тия цигари! Тровиш се, смърдиш на пепелник, съсухряш се.... На 30 ще изглеждате като на 50, ако въобще сте живи до тогава. Пожелавам на всички пушещи-приятно развиване на астми и ракови клетки... :)
VampireLover3
06-01-2011, 07:27
Пушенето вреди на вас и на хората около вас!
Не пуша, имам си други занимания. :)
+++
Fiction7577
06-01-2011, 12:20
На 16 съм - KING или Victory White. По-принцип предпочитам вторите, макар че сега от известно време не съм пушила, гледам да ги спирам. :)
amar4eto
06-01-2011, 18:42
на 11 ...бяло Marlboro :shock: :shock: :shock: :( :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ебасиииии идиотчето си на 11 ОМФГ.Аз не пуша и НЯМА да пропуша!!!
След 3 седмици правя 18.. пуша ММ.. междудругото не е хубаво да се пуши и малките деца, които мислят, че така са по-готини ще осъзнаят, че не са прави по трудният начин. :)
s0b1esk1
06-01-2011, 21:47
19 и само красива мария. от 3 или 4 г
Bezdomnokuche
06-07-2011, 10:54
На 15 съм и съм си дърпал само да пробвам, но това беше преди 4,5 години. Пробвал съм и пура и цигара ама по добре е пурата. 8-)
8 клас,пуша си от общо-взето лятото-началото на тая година.Предимно Марлборо голд,доста често кент и давидофф.
За големи гъзари ли се мислите като пушите от 12 годишни? Малоумници такива много сте ми смешни.
Шоколадови цигари, от ония, на които е наруисувано слонче на кутията, 14 год :smt001 .
За големи гъзари ли се мислите като пушите от 12 годишни? Малоумници такива много сте ми смешни.
Аман от едни и същи коментари бе......не всички пушат за гъзария,ама явно ти слушаш какво ти говорят другите и го повтаряш,сега е много по НЕМОДЕРНО да се пуши отколкото преди 25-30 години.И него правя за гъзария,има хора от класа,които въобще не знаят,че пуша,не съм от тея дето започват да пушляват пред всички.А за това колко пари харчиш,всеки си прави сметката.
teodorakehaiova
06-18-2011, 11:50
WTF ?! На 15 съм и не пуша ! Пробвах когато бях 4 клас и то пред родителите ми ! Не ми хареса и не продължих ! Каква е тая мода деца в 1 клас да ми се разхождат с цигара по улиците все едно са нещо повече . Абе засрамете се бе ! Като толкова ви се пуши скрийте се у вас и пушете колкото искате , но не да ви гледат хората . Пикли и пикльовци захапали цигара и се мислят за богове .. не мога да разбера днешното поколение.. :?
16 год, Мерилин... и аз пуша от 12-годишна, глупаво е, ама не е задължително всички да се правите на гъзари и само да го натяквате. И освен това е смешно, когато всички говорите заучените клишета от сорта на "Да не се мислиш за голямата работа като пушиш от 5-6-ти клас?" Вие сте по-големи смешки и от ония еднометровите, дето са лапнали цигара...
gummybear
06-18-2011, 13:27
на 14 и не пуша :)
16 год, Мерилин... и аз пуша от 12-годишна, глупаво е, ама не е задължително всички да се правите на гъзари и само да го натяквате. И освен това е смешно, когато всички говорите заучените клишета от сорта на "Да не се мислиш за голямата работа като пушиш от 5-6-ти клас?" Вие сте по-големи смешки и от ония еднометровите, дето са лапнали цигара...
Точно така-за много по-големи гъзари се мисят тея,които само натякват,колко било вредно,как се правили дтугите на гъзари,пак казвам-вече не е толкова модерно да се пуши,кажете просто,че не пушите и толкова,а не пишете как не разбирате другите и т.н.,темата е за пушаци,а не за непушаци,а и не виждам някой да е казал.че пуши от 1 или 2 клас. :D
evilGirL97
06-18-2011, 14:31
Мерилин, Кинг абе каквото има :D .. :-D на 14 съм,.. Адски вредният навик!!! Съжалявам че ги почнах на 12 !! ](*,) ](*,) Пълен боклук са, давам излишни пари, но не мога да се спра :D :D :D ](*,)
lisi4ety
06-18-2011, 16:13
bobisg, как по-точно реши, че темата е за пушачи? Аз мога да чета и виждам, че авторката е написала "пушите ли"
И..уау, само аз ли съм непушачка в този форум?
bobisg, как по-точно реши, че темата е за пушачи? Аз мога да чета и виждам, че авторката е написала "пушите ли"
аз също :D :D
MojoJojo88
06-18-2011, 16:31
На 22 години съм, пуша Виктори Силвър или Ome розово, ако няма от моите цигари.
В общи линии, май няма марка, която да не съм опитвала. Любими ми бяха Ориент Експрес, но отдавна ги няма.
Пропуших на 15
Пуфкам червен кинг или горна джумая (или каквито има ...)
Не държа толкова много на марката - важното е да има нещо да се дърпа хаха :D
Като не съм около наще - пуша по кутия на ден, дукато си влезна в нормите (4/5 цигари на ден), но като съм с наще, ми се случва и с дни да не пуша ...
Особено сега откак'т съм в сесия мн рядко пуша, случвало се е и на 3/4 дена да запаля по 2 цигари и то ако изляза на кафе - иначе не :)
Не съм толкова пристрастен, само да няма алкохол покрай мене .. седна ли да пия - не моа без да запаля 8-)
>> На 20 съм
На 15 и не пуша... Всички в нашата къща пушат от както се помня и цигарения дим не ми прави впечатление изобщо... преди 2 месеца пробвахме с една приятелка изпушихме 2 кутии за един ден :D :D тя още си пуши, ама аз не...
LoveChocolate
06-18-2011, 17:23
MM slims ... :) на 15
KumchoValcho
06-18-2011, 17:55
Marlboro, 16
НЕ ПУША НЯМА И ДА ПРОПУША ДОРИ ДА ОПИТАМ НЯМА!
RageAgainstTheMachine
06-18-2011, 18:47
Пушех - Camel жълти. Спрях ги. На 14 съм.
Audiophile
06-18-2011, 18:49
Не се тровим, купуваме си шоколадчета
Audiophile +1, доста добре се изказа! :D :D
LoveChocolate
06-18-2011, 19:23
мамка му .. понякога се чудя защо пуша :smt017 :smt017 :smt017 8-)
Аз писала ли съм тука? :-o Както и да е,Davidoff Gold (не слим) На 16 съм.
ПП:Непушачите не мога да разбера какво са се разписали в тая тема :-o
berrynia
06-19-2011, 10:29
виктори силвър, на 17 съм и пуша сериозно от 4 години вече
WTF ?! На 15 съм и не пуша ! Пробвах когато бях 4 клас и то пред родителите ми ! Не ми хареса и не продължих ! Каква е тая мода деца в 1 клас да ми се разхождат с цигара по улиците все едно са нещо повече . Абе засрамете се бе ! Като толкова ви се пуши скрийте се у вас и пушете колкото искате , но не да ви гледат хората . Пикли и пикльовци захапали цигара и се мислят за богове .. не мога да разбера днешното поколение.. :?Мацка, не си ми майка, нито баща, че да ми държиш такъв тон. Дали ще пуша си е лично мое решение. С тея коментари се излагате, повече и от тея "12-сет годишните с цигарка в ръчичка." А, и все още не съм виждал първокласник с цигара, малко преувеличаваш.
По темата: пуша предимно marlboro и victory, като няма пари - горна джумая. А, да на 15 съм. Почнах ги за гъзария, сега избягвам да пуша на публични места.
badsector
06-19-2011, 19:22
Почнах на 15. Първо нек'ви Невада за кратко, после бяло Виктори, после по кутия синьо Виктори, после синя Горна Джумая, после в казармата синьо Виктори пакет, после Мелник пакет, после Виктори ултра, след това ги намалих до половин кутия, после до 5-6 цигари, след това до 2-3, а в момента съм на една-две цигари на седмица. Общо към 13 годинки се събират :shock: Бах ма'аму кога мина т'ва време :D
Не си само ти, спокойно! :D
mimsSss96
07-01-2011, 20:10
НЕ ПУША НЯМА И ДА ПРОПУША ДОРИ ДА ОПИТАМ НЯМА!
И аз си мислех, че няма да опитам, но преди 1 година започнах да пуша редовно - Мерилин, Ева,черен Кинг, черно Виктори, а когато нямам пуша от на приятеля ми ММ :D , но не се чудствам пристрастена :)
Не се тровим, купуваме си шоколадчета
:-)
LoveChocolate като се чудиш толкова ги спри "мамка му" ;)
едва ли е толкова трудно.
RainbowGirl
07-01-2011, 22:11
Пробвала съм.. не ми хареса. Не пуша.
На 14.
zlatit0o
07-01-2011, 22:31
Пробвала съм, не пушаа! на 14год.
SummerHit
07-02-2011, 06:30
14 - Горд НЕ пушач ! :-o
pressiana
07-02-2011, 06:51
16. Не пуша.
KumchoValcho
07-02-2011, 07:23
Като не пушите ЗАЩО ПИШЕТЕ ТУК?
16, бяло Marlboro
inthemix
07-02-2011, 08:23
И аз съм пробвал,но не пуша :-P , 14 год
Като не пушите ЗАЩО ПИШЕТЕ ТУК?
16, бяло Marlboro
Аааа май ти не си разбрал въпроса на автора :D
Здравейте! Може темата да ви се струва тъпа и банална. Та вапроса ми е на колко сте години, пушите ли и на колко пропушихте и защо го направихте
XxStupidMuffinxX
07-02-2011, 11:18
Пуших.Спрях ги.На 14 съм. :)
busted97
07-02-2011, 11:41
Колко тъп трябва да е един човек за да си купи нещо, на което пише - Пушенето УБИВА ?
14 год.
bebzgirl
07-02-2011, 13:35
На 13 - пушеХ и преди месец/два ги спрях. Иначе не пушех силни - син мерилин,или karelia slims ultra ;)
GabrielleShayk
07-02-2011, 13:37
18 не пуша
На 13 - пушеХ и преди месец/два ги спрях. Иначе не пушех силни - син мерилин,или karelia slims ultra ;)
wtf?!На колко си почнала? O_o
alonedark
07-02-2011, 20:59
Пушила съм на няколко пъти.. бяло марлборо - на 14 години.
Requisition
07-02-2011, 21:29
Какво знаеш ти - имаше една от стария ми клас, която почна в 5-ти... Иначе аз съм на 14 и дори не съм и пробвал... Миризмата на цигари ме отвръщава.
bebzgirl
07-02-2011, 22:00
На 13,и то беше само месец,,и започнах заради компания,в която се движех ;)
DestinyCorton
07-03-2011, 09:58
На 14 съм и не пуша.Също така и не смятам да започвам, но се притеснявам,че новата среда,в която ще отида може да ми повлияе...
katsar0v
07-03-2011, 10:02
16 - MARLBORO/DAVIDOFF/VICEROY :)
marink111
07-03-2011, 10:15
на 15 съм .. пушех година и половина - карелия , мерлин , сън слимс и сега ги спрях от половин месец
На 14 съм и пуших marlboro , но ги спрях . :)
Alofff4o
07-03-2011, 15:44
На 14 съм и никога не съм пушил и не смятам да го направя.Все пак съм футболист,а дори и да не бях,пас не бих лапнал цигара!!! :-P :-P :-P
на 14 съм почти всякакви съм пушил но най-много ми харесва Карелия 100 или Виктори ексклузив
TVDQueen
07-04-2011, 14:39
Не пуша, не съм пушила и не смятам да пуша. :D
15 без месец и не мисля да се тровя с подобни боклуци
dessyfreak
07-04-2011, 15:15
пооочти на 14 съм, но нямам намерения да се тровя с такива боклуци .. :)
DenssBaby
07-04-2011, 15:55
Еми на 16 съм , пропуших преди 2 години.Общо взето след първото дърпане много кашлях.Почнах ги уж заради "гъзария" #-o Бях ги спряла за 5 месеца,но после почнах да се движа с една компания и отново запалих цигарата! Преди пушех ММ слимс ,но много ми станаха силни нещо и сега съм с Виктори Лайт слимс .. (не,че са много слаби ама няма да си давам парите за планински въздух :D )
TheBobqk
07-06-2011, 08:34
Пуша от края на 7 клас. Не ги почнах, за да се гъзаря. Първата ми цигара беше бяло виктори ии след тая цигара цяла вечер ме боля главата. Помня, че се оправдах, че е от компа ;д. Вече съм на 16 и искам да ги спра, но пък ми харесва да пуша и само съм ги намалила. Първата ми кутия беше синя карелия, след това минах на шарена карелия, бяло виктори слимс, бяло виктори, кинг, синьо мурати слимс (рядко пуша), имаше огромен период, в койо пуших синя карелия 100, след като кризата ме удари в джоба почнах с малък червен вайсрой, а когато съм при татко пуша бяло виктори ;д.
Общо взето съм минала много марки, но любими си ми остават бялото виктори, карелия 100 и синьо мурати слимс. 8-)
На 20 съм пуша от 7ми клас, пушил съм какво ли не през годините, но в момента Victory Gold 100s или Davidoff
ned0stupna
07-06-2011, 20:10
на 17 , шарена карелия / жълта ева
ome karelia, на 18 год. съм
Тия дето викат никога няма да пуша ще ми е много забавно да ги видя след някоя година дали още ще са на това мнение :D
KallyMcDiamond
07-07-2011, 16:33
изключително рядко пуша .. иначе шарената карелия или розов корсет ; дд на 14 съм ; д
0pAsNooosLaDkA
07-07-2011, 19:15
Пробвала съм най-различни.Като цяло пуша мноого рядко.Изобщо не съм зависима ми само за гъзария.. На 14 без 1-2 месеца
mimybiby
07-08-2011, 09:43
По принцип не пуша, само като съм в компанийката от даскало пуша розов Corset, бяла Karelia Slims, Средец white, Voxx или син Merilyn.Абе каквото носи гаджето. :P :P Иначе не съм пристрастена или зависима.
Тия дето викат никога няма да пуша ще ми е много забавно да ги видя след някоя година дали още ще са на това мнение :D
Има ги много такива... и аз така виках,и на мен ми казваха "ще пропушиш" ама съм на 18 и още не съм! Не виждам никакъв смисъл да си даваш парите за лайна,или по-точно за "гъзария" (в кавички е) Адски тъпи са ми такива!
chereshka7
07-12-2011, 16:21
аз съм на 13 и не пуша па :P
=D> =D> =D> един човек да видя на толкова години и да не пуши!! Хора аз не мога да разбера ква е тая мания да почвате на 11-12-13 год да пушите?! по-яки ли си мислите че ще станете? бтв а съм на 14 и не пуша!!
scandalousLady
07-12-2011, 16:48
Не пуша.
kamen971
07-12-2011, 17:25
На 7 години съм и пуша зверски ! :D
Priceless
07-12-2011, 17:30
На 19. Шарена карелия 8-)
CityLightsxx
07-12-2011, 17:31
Не пуша.
+1 / почти на 14/ нямам намерение да почвам.. пробвала съм и беше отвратително! :?
Bezdomnokuche
07-13-2011, 09:36
Аз имам един приятел Емил дето пуши от 15 годишен. Сега е на 18 и сам казва че изобщо не иска да пуши и, че преди е бил много по силен и масивен, но сесга с цигарите е отслабнал и е много-по слаб.
Bezdomnokuche
07-13-2011, 09:45
На 7 години съм и пуша зверски ! :D
WTF?!?
boyski33
07-13-2011, 09:54
пуша от време на време (вече, преди пуших доста) и разбира се бялото Боро е номер 1!!!!! на 16 съм, но вече ги спирам и якото е че хич не ми е трудно :-P
xch0colattegiirlxx
07-13-2011, 14:38
Не пуша.И не мисля и да започвам. :)
На 16 съм и не пуша :grin: Иначе преди много ме привличаха и все ми се искаше да пуша, но се сдържах и сега изобщо не ми харесват, даже ме дразнят :)
sobieskivodka
07-17-2011, 21:17
на 19 съм, пуша мн рядко когато съм с компанията, но лично мен наргилето си ме кефи повече.. :grin: :grin:
schhhhhhh
07-18-2011, 07:44
18, пуша от 4 години, обикновено Мурати
Davidoff Classic (Сега...и за напред може би ако не ги спра) ... 15г...
почти 15..Marlboro,Merilyn,Ome,King
mentallyAdvanced
07-18-2011, 10:25
на 17, шарена карелия.
tarzan999
08-02-2011, 06:03
Еми пушенето може да е просто за развлечение, но може да се превърне в навик за цял живот.Аз съм на 14 пушил съм King и с тати се се разбрахме да ги откажа.От тогава ми е много по-добре.За това трябва воляяя, която не всеки има. Успех :D :D :D За въпроси се обърнете към мен :D
как може да пушите кинг бе...пълен шит :shock: иначе съм на 14 и пуша бяло боро най - често, понякога и блек девил, ноо не особено редовно, мога и да не пуша, все тая
LoseeControl
08-29-2011, 20:39
16, НЕ пуша...
chereshka7
08-30-2011, 15:50
на 14 съм и никога не бих почнала да пуша !!! от известно време имам любопитството да си дръпна само , за да видя как е :D Ама иначе като цяло знам, че няма да ми хареса :?
munikutt
08-31-2011, 08:13
на 14 съм и никога не бих почнала да пуша !!! от известно време имам любопитството да си дръпна само , за да видя как е :D Ама иначе като цяло знам, че няма да ми хареса :? Ти не дей така и аз виках няма да ми хареса , няма да ми хареса обаче кът си дряпнах ми хареса 8-) .. Относно темата почти 14 зелена EVA , бяла карелия , мерилин .. не обичам дебели цигари :D
KumchoValcho
08-31-2011, 08:40
16, НЕ пуша...Тогава ЗАЩО ПИШЕТЕ В ТЕМАТА, СЛЕД КАТО НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ВАС?
Все едно да има тема, в която питат как се прави кекс и ти да напишеш "аз не ям кекс, предпочитам торта" омг, престанете, на всяка страница има по 5 мнения от рода на "Аз НЕ ПУША и съм гордъъ", НИКОЙ НЕ СЕ ОБРЪЩА КЪМ ВАС
16, бяло Marlboro
KumchoValcho
08-31-2011, 08:44
Тия дето викат никога няма да пуша ще ми е много забавно да ги видя след някоя година дали още ще са на това мнение :DАбсолютно, защото преди 1 година и аз плямпах точно това на приятелите ми, 'как можете да пушите, мн сте тъпи, блябля'
и един мой приятел преди 5-6 месеца същите ми ги разправяше на мен докато пушех и след 1-2 месеца и той пропуши
не казвам, че задължително ще пропушите ако сте против цигарите, но никога не знаете след 1 месец или 10 години какви решения ще взимате, защото хората се променят бързичко
bubkaa93
08-31-2011, 08:54
На 18 пуша давидоф голт слимс,ММ слимс ,шарена карелия и други
dessyslawa
08-31-2011, 09:05
На 15 съм, пуша от 1 година. Предимно Eva, Carelia, Merylin. :)
BrainlessROCKBABY
08-31-2011, 09:16
не пуша вече, преди Muratti Silver Slims, Pall Mall сини, Vogue! лилавки .. и квот има на харабия :D на 16 съм
martin97
08-31-2011, 09:18
на 14 съм,не пуша,и съм горд :grin: :grin: !!!
chereshka7
08-31-2011, 09:24
на 14 съм,не пуша,и съм горд :grin: :grin: !!!
Много ясно !! Само така, пич !! 8-) :D
stefinkaa7
08-31-2011, 11:06
На 16 съм и не пуша !! 8) :P :) Преди 2-3 години изпуших една с мама, хареса ми, исках още, но тя ме спря .. И така до днес не съм пушила не мисля и да почвам .. :? :)