View Full Version : правихте ли секс на абитуриентската си?
Е кажета палувахте ли с кавалера/дамата си на бала?
srpsko_1988
10-15-2008, 23:28
темата няма отговори защото тук все още никой не е бил :D
SoAfraid
10-15-2008, 23:34
Izvinqvam se za latinicata!
Kaji mi kak da pravq neshto s momiche koeto beshe piqno do takava stepen che vsichko mojeshe da se pravi. Ne che az bqh mnogo trezven ama naistina razsujdavah che ne tova e pravilniq variant nachin i tam kakto iskate go narechete za pravene na sex na abiturienskiq bal. Ne beshe tozi nachina da se vuzpolzvam ot neq ili puk tq ot mene makar che mnogo ama adski mnogo mi se iskashe
Ами не по простата причина че умишлено бях решила да нямам кавалер,защото това ми е последната вечер със съучениците,а секс мога да правя когато си поискам! 8)
Се пак бая алкохолецц се изпи на бала....а секс на много пияно състояние не е най-цветущото нещо на света 8)
Consequence
10-16-2008, 01:19
И при мен мина без секс.Не е като да нямах възможност ... И може би ако през последните 72 часа бях спал щях да имам и силите за това :D
Но не смятам, че е най-важното.За сметка на това в пет сутринта легнах заедно с приятелката ми и гушкайки я спахме до 12 на обяд :)
За мен, по-прекрасен завършек на вечерта няма :) Наречете ме старомоден ;P
mishaaaaa
10-16-2008, 10:40
Consequence според мен това е най - хубавото, което си направил :)
krem4et0
10-16-2008, 13:03
Не.Нямах приятел, бях девствена и въпреки, че имаше възможност, реших, че не това е моментът, а още по-малко това е човекът...4 години по-късно на абсолвентския бал също не правих секс, защото с приятеля си бях от обед до7 у дома, а после се впуснах в купона с колегите и изобщо не го исках край мен да ми мърка :D
При мен мина без секс, ама и нямах огромно желание ... Изживяването с класа ми беше върховно и то ме интересуваше, на следващия ден се отчетох ;)
BurningDesire
10-16-2008, 19:29
Лелее...Какъв ти секс бе братче, аз на бала щях да заспя...Беше адската скука, през цялото време само си стоях мълчаливо на масата...Пък и нямах кавалер. Мислех само кога по-скоро ще свърши цялата тая позьорска история и ще отидем най-после на дискотека. Ама даже и като отидохме в дискотеката, си беше тъпо. Прибрахме се в 3ч.
И при мен мина без секс.Не е като да нямах възможност ... И може би ако през последните 72 часа бях спал щях да имам и силите за това :D
Но не смятам, че е най-важното.За сметка на това в пет сутринта легнах заедно с приятелката ми и гушкайки я спахме до 12 на обяд :)
uhh 4e hubavo :)
Rebirthing
10-16-2008, 19:48
Ако мислиш че си спомням :lol: бях пияна до козирката... хих шегувам се, нищо не съм правила, ама найстина бях пияна.
Бих искал това да бъде завършек на моя бал отколкото такъв който да не помня. Евала ти правя пич :)
6ibanqka
10-16-2008, 21:05
Ми и аз не ... ама то на бала е по различно от купоните ... С класа е последното ви изживяване заедно всички и трябва да се отпразнува ... Е са , разбирасе след дискотеката ако ми се беше отворил парашута щех да се изкефа, ама карай отанах на МАХ доволен от бала :)
Тази година ще съм абитуриентка, но миналата бях на бала на приятеля ми. Не правихме секс, а и нямаше къде най-малкото....Въпреки че за пръв път и двамата се виждахме толкога готино и секси облечени. Мисслихме по едно време да дадем парите за дискотека за двойна стая в хотела ( имаше специална оферта), но ако го бяме направили щеше да е супер яко според мен.
TERRORMACHINE
10-16-2008, 21:33
Тази година ще съм абитуриентка, но миналата бях на бала на приятеля ми. Не правихме секс, а и нямаше къде най-малкото....Въпреки че за пръв път и двамата се виждахме толкога готино и секси облечени. Мисслихме по едно време да дадем парите за дискотека за двойна стая в хотела ( имаше специална оферта), но ако го бяме направили щеше да е супер яко според мен.Що не го направихте?
И аз тая година ще съм абитюрент...но не искам да знам какво ще се случи...повече от ясно ми е!!! :-D
HardcoreSyndrome
10-16-2008, 22:34
Да, докато се опомниме и бала свърши :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ЕГА ТИ бала :razz: :razz: :razz:
HardcoreSyndrome
10-16-2008, 23:31
аз даже не отидох
И аз, но ме хвана простотията и за т'ва се изцепих така 8-)
naviacha
10-17-2008, 20:11
Къв ти секс бре човек цяла нощ обикаляне из София, пред НДК ли да се изцепиме :D
sextazy_baby
10-17-2008, 21:27
Правих с приятеля ми...на неговия бал
Даааа :grin: беше много диво :)
ДА,ама на сутринта си беше направо